Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982621 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:35:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

yuhalamaya başladılar güzelll  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

2. golü de attı ts valla çok şaşırdım bugün yine gs bir şekilde kazanır diyordum iyi ki de yanıldım bu iyi oldu yalnız ts bu maçı kazanarak biraz olsun üst sıralara yaklaştı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:37:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunların hepsi katıksız salak. Muslera , Burak , Melo sahada yok hala Selçuk'u ıslıklıyorlar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Bunların hepsi katıksız salak. Muslera , Burak , Melo sahada yok hala Selçuk'u ıslıklıyorlar
selçuğu alalım abi

Çevrimdışı Tolga

onların kafası futbola basmıyor ki zaten birine taktılar mı bütün sezon onu ıslıklıyorlar  :)

Çevrimiçi Samet Ç

umarım istifa etmez
etsede hiç bir şey farketmez yerine kim gelirse gelsin bu takımdan adam olmaz

Çevrimdışı Tolga

etsede hiç bir şey farketmez yerine kim gelirse gelsin bu takımdan adam olmaz
m.denizli gelse bence adam eder ama onun haricinde yerli ya da yabancı kimse bu takımı adam edemez

Çevrimiçi Samet Ç

m.denizli gelse bence adam eder ama onun haricinde yerli ya da yabancı kimse bu takımı adam edemez
Denizli gelmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

prandellinin istifası anderlecht maçına bağlı olur uefa şansıda giderse o zaman istifası söz konusu olabilir

Çevrimdışı Tolga

Denizli gelmez
bence de gelmez de bir ihtimal kabul edip takımın başına geçse biraz toparlanma hissedilir prandelli nin durumunu anderlecht maçı belirleyecektir.

Çevrimiçi Samet Ç

selçuğa yapılan ayıp arkadaş takım komple yok sahada sen gidip selçuğu ıslıklıyorsun

Çevrimiçi Samet Ç

bence de gelmez de bir ihtimal kabul edip takımın başına geçse biraz toparlanma hissedilir prandelli nin durumunu anderlecht maçı belirleyecektir.
aynen öyle o maçtaki favorim anderlecht  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:45:31
  • Beşiktaş / Bodrum
prandellinin istifası anderlecht maçına bağlı olur uefa şansıda giderse o zaman istifası söz konusu olabilir

İstifa etmez tazminat almadan aptal değil adam rahatız bu sene sonuna kadar.

Zaten 3. olunca bunlar tam batar biz de kurtuluruz sıkın Gs'nin kafasına atın çöpe  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

aynen öyle o maçtaki favorim anderlecht  :evillol:
ilk maçta biraz becerikli olsaydı anderlecht 3-4 olurdu da gs 1 tane attı son dakika da berabere bitirdi bu sefer öyle de olmaz :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:46:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Önder Özen'e bizi Tarık ve Veysel kazıklarından koruduğu için SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Tolga

Önder Özen'e bizi Tarık ve Veysel kazıklarından koruduğu için SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
tarık için söylüyorum bir sezonda bir bek 0 gol 0 asistle oynuyorsa o adamın büyük takımda işi yoktur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:47:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Biraz adalet var sa 0-3 biter şu maç

Yukarıda sesimi duyan birileri var  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli