Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983511 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

akşam açın gs maçını izleyin. maçın skoru aslında belli ts kaç tane atarsa atsın gs 1 tane fazlasını atacak.

fb maçını gs ve bizim maç bitsin yorumlarız.
Hakem etki etmezse eger ts goturur abi maci.. Ersun suan ligde ki en iyi yerli hoca bence... Kadrosu da gsden kotu degil...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yakup

Hakem etki etmezse eger ts goturur abi maci.. Ersun suan ligde ki en iyi yerli hoca bence... Kadrosu da gsden kotu degil...

@Fatih ondan dedim zaten bende. herkese fifa kokartlı hakem bize çakması bile olmayan hakem ataması olduğu gün belliydi aslında maçların skorları...
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Fatih

@Fatih ondan dedim zaten bende. herkese fifa kokartlı hakem bize çakması bile olmayan hakem ataması olduğu gün belliydi aslında maçların skorları...
@Yakup senin bu zamana kadar lobin yoksa, hala kicini yiyim ayagi yapiyorsan bazi kurumlara bunu demeye pek hakkin yok... Konusuyorum bunlari sonra bana kiziyorlar... Maglup oldugu zaman da federasyon istifa, pöfff...

Çevrimdışı Yakup

@Yakup senin bu zamana kadar lobin yoksa, hala kicini yiyim ayagi yapiyorsan bazi kurumlara bunu demeye pek hakkin yok... Konusuyorum bunlari sonra bana kiziyorlar... Maglup oldugu zaman da federasyon istifa, pöfff...

yalnız @Fatih pek bahsedilmedi ama bu hafta tff bir kararla hakemleri ben koruyacağım hakkında konuşan olursa anında basacağım ağır cezayı dedi. yani bu akşam ts konuşamayacak canı yansada. ve ne gariptir ki stadyumlarda kötü tezahüratta hakeme maçı tatil etme yetkisi getirdi tff bu kısımda bizi ilgilendiriyor paşa maçında lime lime doğransak gık diyemeyeceğiz. bilic özellikle kendine dikkat etmeli oyuncularımız beşiktaş gibi oynayıp çıkıp kazanmalı.

Çevrimdışı Fatih

http://www.ntvmsnbc.com/id/25551772

Katiller...
Olayi ortpas etmek icin neler de yapiyorlar...
gsli taraftarlar kavgadan dolayi basket macina 30 dk. gec girdi...
Disarida kizil yildiz gs taraftarini dovdu, kovaladi...
Emniyet neden oyle bir aciklama yapmis acaba...

Çevrimdışı Fatih

yalnız @Fatih pek bahsedilmedi ama bu hafta tff bir kararla hakemleri ben koruyacağım hakkında konuşan olursa anında basacağım ağır cezayı dedi. yani bu akşam ts konuşamayacak canı yansada. ve ne gariptir ki stadyumlarda kötü tezahüratta hakeme maçı tatil etme yetkisi getirdi tff bu kısımda bizi ilgilendiriyor paşa maçında lime lime doğransak gık diyemeyeceğiz. bilic özellikle kendine dikkat etmeli oyuncularımız beşiktaş gibi oynayıp çıkıp kazanmalı.
@Yakup mantikli mi mantiksiz mi karar veremedim... Aziz Yildirim bu kadar tehditkar konusurken onlem olarak boyle bir karar cikarmak bana biraz mantikli geldi... Adamin hak mahrumiyeti var, cikiyor aciklama yapiyor tekrar ayni cezayi aliyor...  :lol:

Çevrimdışı Yakup

@Yakup mantikli mi mantiksiz mi karar veremedim... Aziz Yildirim bu kadar tehditkar konusurken onlem olarak boyle bir karar cikarmak bana biraz mantikli geldi... Adamin hak mahrumiyeti var, cikiyor aciklama yapiyor tekrar ayni cezayi aliyor...  :lol:

burası mantıklı diyelim. biz bu hafta stadyumda eyyamcı hakem dedik. ve hakem maçı tatil etti. 3-0 aleyhimize karar çıktı. kimse konuşamayacak yoksa 1 yıl ceza alacak. burada mantık nerede  :alala:

ve ayrıca zekeriya abimiz artık ne kadar kokartsız hakem varsa atar bizim maçlara bu karardan sonra  :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 13:41:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lanzini'nin performansı iyi mi abi El Cezire'de ? Bir ara herkes burada Lanzini'yi alamadık diye ağlıyordu.

Hiç oynamadı bildiğim kadarıyla daha sezon tarhinden dolayı  :alala:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

burası mantıklı diyelim. biz bu hafta stadyumda eyyamcı hakem dedik. ve hakem maçı tatil etti. 3-0 aleyhimize karar çıktı. kimse konuşamayacak yoksa 1 yıl ceza alacak. burada mantık nerede  :alala:

ve ayrıca zekeriya abimiz artık ne kadar kokartsız hakem varsa atar bizim maçlara bu karardan sonra  :akuma:
@Yakup federasyonun yayimladigi yaziyi iyice okudugunda aslinda yoneticilere ve baskanlara mesaj gonderiyor taraftardan cok... Her satir baslarinda kolidorlar ifadesini kullaniyor...Sadece tek bir cumle icinde 'yesil saha icinde' ibaresi var... Eyyamci hakem ya da hakeme kufur edildi diye hakemin tutupta maci tatil etmesine buzuk yemez...Bakma federasyonun son aciklamasi hakemleri koruyoruz gibisinden bir mesaj yayimliyor ama sadece gostermelik...

Çevrimdışı Tolga

bugün gs bence zorlansa da 2-1 falan maçı kazanacaktır son dönemlerde gs kendi sahasındaki derbi maçları ya da adı büyük olan maçları kazamasını biliyor hele hele trabzonla oynuyorsa bir de büyük ihtimalle kazanırlar ama ben fbnin puan kaybedeceğini hatta yenileceğini düşünüyorum genelde kolay kolay yanılmam bakalım ne olacak.bu arada bizim de kazanmaktan başka çaremiz yok tabi bizim maç gollü geçer gibi duruyor umarım kazanırız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WarrChief

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 16:58:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Kerim ilk 11 Olcay yedek olabilir diyorlar aslında bunda Olcay yunan deplasmanınca Kerim oynasa daha iyi olacak bence
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Son reklamda söylenen marş stat ta da söylenebilir mi acaba? Bence çok güzel olur tam tribün bestesi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:08:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Son reklamda söylenen marş stat ta da söylenebilir mi acaba? Bence çok güzel olur tam tribün bestesi

Zaten tribünden alıntı o beste sözleri değiştirilmiş :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Zaten tribünden alıntı o beste sözleri değiştirilmiş :)

Bilmiyordum abi teşekkürler bilgi için  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:18:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Ulan ilahi adalet be göz göre göre penaltıyı vermedi (Hakaret Yasak)₅ yine de attı trabzon!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:19:04
  • Beşiktaş / Bodrum
yüzde 100 penaltıyı göz göre göre vermediler bu kadar olmaz artık yemin ederim çivisi çıktı hakemin 1 metre önünde elleriyle çizgiden topu çıkarıyor!!!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan ilahi adalet be göz göre göre penaltıyı vermedi (Küfür Yasak)ler yine de attı trabzon!
Hiç sorma abi net penaltıydı vermedi hakem.

Çevrimdışı Fatih

yüzde 100 penaltıyı göz göre göre vermediler bu kadar olmaz artık yemin ederim çivisi çıktı hakemin 1 metre önünde elleriyle çizgiden topu çıkarıyor!!!
Penalti + kirmizi kart @çağrı cok net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:21:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya böyle şey olabiir mi ya bu nasıl insafsızlıktır.

Gol arto 10 kişi kalacaktı maç bitmişti şimdi gol oldu diye bunu konuşmayacak bu adi medya

Biraz adalet var sa 0-3 biter şu maç
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

maçı izlemiyorum ama hakem gsye penaltı falan verip maçı kazandırabilir

Çevrimiçi Samet Ç

trabzon iyi oynuyor hakem bir işler karıştırmazsa trabzon alır bu maçı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:30:57
  • Beşiktaş / Bodrum
maçı izlemiyorum ama hakem gsye penaltı falan verip maçı kazandırabilir

Ya sadece görmen lazım Tolga mesele ğenaltı da değil kale arkası hakemiin yarım metre orta hakemin 3 mete önünde herkes gördü
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ya sadece görmen lazım Tolga mesele ğenaltı da değil kale arkası hakemiin yarım metre orta hakemin 3 mete önünde herkes gördü
@Çağrı hocam zaten sen bu kadar ısrarlı söylüyorsan görmeme bile gerek yok maalesef bu ülkede gs ve fb kim gelirse gelsin başlarına kollanıyorlar insanın canı sıkılıyor gerçekten de.