Öncelikle koyduk mu lan. En keyif aldığım galibiyetler kesinlikle ligte gs galibiyetleri. Bu kibir yumakları (...) karşı her zaman bir kinim vardır. Bide bu durumda koymak dedikleri üzere "ölü" bjknin yenmesi daha da keyifli oldu. Ölümüzle bile koymak süper Vidanın hakkının yendiğini düşünüyorum bu maç içerisinde iyidi ama herkes elnenye kitlenmiş elneny vida gökhan arasında gidip geldim. Rebocho ise bence o kadar iyi oynamadı, ama bir ışık verdi. Ben hala onu yetersiz görüyorum da neyse.
Roco bu maçta iyi oynadı çünkü abdullah avcı roconun yavaşlığını görerek defansı geriye kurdurttu. Bu yüzden vida ve roco parladı. Yoksa roco kesinlikle yetersiz bir topçu. Fegulinin bile gerisinde kaldı onyekuru falan yoktu Allahtan.
onyeküru gibi avrupanın üst seviyede hızlı topçularından birinin karşısında yavaş oluyor diye
yavaşmı dememiz lazım bana hiçde yavaş falan gelmedi avcı roco nun yavaşlığından değil
üç tane sekizle oynadığı için defans geriye geldi bizde kanat yoktu herkes orta saha oynadı
altı gibi oynayanda yoktu caner elneny atiba hatta diaby bile sekiz gibi oynadı kanat bindirmelerini daha çok bekler yaptı
canerle diaby ağırlıkla orta sahanın sağında solunda olup ara ara kanat ataklarına katıldı lensde öyle oynadı
orta sahayı çoğaltıp gs yi orda durdurduk ve içeri doğru derin toplarla sonuca gitmeye çalışdık
bence doğru oyundu gs stoperleri takoz onların zorlanması gerekiyordu.