2. Hafta Beşiktaş 3-0 Göztepe
2. Hafta Beşiktaş 3-0 Göztepe

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 3-0 Göztepe Skor : Beşiktaş 3-0 Göztepe Tarih : 23.08.2019 Saat : 20:30 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Ali̇ Palabıyık - Serkan Olguncan - Serkan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 3-0 Göztepe  [Okunma sayısı 49068 defa] 2. Hafta Beşiktaş 3-0 Göztepe

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla net bir quaresma karşıtıyım ben bile katılmıyorum şu dediğine ikisinin arasındaki tek fark lens'in biraz daha hızlı oluşu şu an için. Transfer sezonu bitmeden ikisini postalayıp sistemine uygun bir tane noname kenar oyuncusu bile alsa kâr bizim için eminim vardır envanterinde böyle oyuncu izletiyordur keşke alsalar keşke
Ayağında top tutması bile yeter Q7 nin  :tabe: Ayağında çok top tutanları bu sistemde yeri yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dostum sadece merakımdan soruyorum:neden bu ''çağdaş'' kelimesine bu kadar taktın?
Hocanin çağdaş futbol oynattığını idda eden arkadaşlara ithafen yazıyorum :tabe: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KARA BOĞA

Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ayrıca bir anlık fotoğrafla bu eleştiriler anlamsız.Yuzlerce daha saçma sapan Şenol Güneşin zamanından dizilim bulunabilir.Dusmanca eleştirmenin kime ne faydası var?Resmen kelle istiyorsunuz.

Çevrimdışı tangaz

ömür törpüsüsün lens
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Oğuzhan 3 metre yanındaki adama pas atamayacaksan neden varsın güzel kardeşim?

Çevrimdışı tangaz

Ayağında top tutması bile yeter Q7 nin  :tabe: Ayağında çok top tutanları bu sistemde yeri yok  :tabe:

hangi sistem daha bi sistem göremedik diğer taraftan lensin hiç bir sistemde yeri yok şu layiçin verdiği pası bile kontrol edip adamı ekarte etmekden aciz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi tolga1903

hangi sistem daha bi sistem göremedik diğer taraftan lensin hiç bir sistemde yeri yok şu layiçin verdiği pası bile kontrol edip adamı ekarte etmekden aciz

Katılıyorum ya acayip can sıkıcı şu hali

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu işte.3 dakika seri pas ve pozisyon.

Çevrimdışı haluk.m

İlk yarıdan daha iyi başladık  :claps:

Çevrimdışı tangaz

güvenin 1 iyi yönü varsa 3 kötü yönü var yaptıgı top kaybının sayısını unuttum

boyd kesinlikle a.gücü topçusu bi dünya para vermişiz

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

goooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll vida yerde kimse gitmiyor yanina

Çevrimdışı haluk.m

Golü Vida artıp sakatlanıyor millet Caner'e koşuyor  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

amaaan  diyeyim Vida  kotu sakatlanmis olabilri ..  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Al işte o kadar laf ettik. Caner 1 gol 1 asist  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

gol canerin yalniz vida dokunamamis

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi tolga1903

Caner eyvallah valla utandırdın. Ama bu takıma hala ilk yazilacak adam ruiz gerçekten sol ayaklı akıllı stoperi özlemişiz lütfen böyle devam et.

Çevrimdışı mellfred

Eyvah Caner 1 gol 1 asist
Haftaya da kadroda

Çevrimdışı kyiv

Eyvah eyvah  :duman: Fikret Orman bu gece maç sonunda Caner ile 2030 a kadar uzatır sözleşmeyi.

Çevrimdışı tangaz

güvenin şu verdiği aşırtma pasın hiç bir izahı yok

Çevrimdışı haluk.m

Eyvah eyvah  :duman: Fikret Orman bu gece maç sonunda Caner ile 2030 a kadar uzatır sözleşmeyi.

Sözleşmesi bitiyordu haberler çıkmaya başlar yarına :evillol: