Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542009 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben masumum, ben görmedim ben etmedim, ben sadece sponsor arayıp para buldum. Beşiktaş'ta başkanlık sistemi yoktu, bütün herşey benden sorulmaz, bütün imzalar benden geçmezdi.

İşte Fikret Beyi zamanında savunanlar da iyi okusun şu yazıyı. Bu kişi gün gelir kendisini savunan adama bile ihanet eder.
Bir ara ben olmazsam Beşiktaş olmaz diyen ben değildim. Para yokken iyiydi ama para ve başarı gelince güç zehirlenmesi yaşadı. Hepsi bu kadar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bir ara ben olmazsam Beşiktaş olmaz diyen ben değildim. Para yokken iyiydi ama para ve başarı gelince güç zehirlenmesi yaşadı. Hepsi bu kadar.
Offf onu unuttuk
Zaten fo oncesi besiktas yoktu
Sitadi yoktu falan dedi
La sitadi yiktin olmaz tabi :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Gene gordum
Su foyu son zamanlarinda bile yikama yaglamaya alanlar vardi

Gs deplasmanina gidemeyen besiktas baskanini yakiyip yaglamaya alanlar bu sene avcinin gelisinden harcanan son paralardan kulubun durumundan camiayi bolmus olmakla beraber sorumludur

O gs maci sonrasi duzgun tepki verilse simdi daha iyi yerdeydi besiktas

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gene gordum
Su foyu son zamanlarinda bile yikama yaglamaya alanlar vardi

Gs deplasmanina gidemeyen besiktas baskanini yakiyip yaglamaya alanlar bu sene avcinin gelisinden harcanan son paralardan kulubun durumundan camiayi bolmus olmakla beraber sorumludur

O gs maci sonrasi duzgun tepki verilse simdi daha iyi yerdeydi besiktas

yine taraftar suçlu oldu  :lol: :lol:

taraftar fikret orman paralar nerde diye daha ne zamandan beri başladılar söylenmeye
tepkide gösterdiler
bi aday bile yoktu hürsere kimse güvenmiyordu ki fo tepki oylarıyla baya oy almıştı hürser
hatta seninde bi lafın vardı bu adaylar böyleyse fo kalmaya devam etsin diye
taraftarda öyle düşündü ondan dolayı napsın el mahkum arma aşkına destek olmaya çalıştılar ellerinden geldiğince
bu konuda taraftar falan suçlu değil abi kusura bakma katılmıyorum dediğine taraftar ne kadar laf ederse etsin bazen işe yaramıyor taraftar dediğin şey o kadar güçlü bir şey değil

Çevrimdışı cursedofdragon

aziz v2 uptade oldu başımıza iyi ki kurtulduk.

Çevrimdışı mylife1903

yine taraftar suçlu oldu  :lol: :lol:

taraftar fikret orman paralar nerde diye daha ne zamandan beri başladılar söylenmeye
tepkide gösterdiler
bi aday bile yoktu hürsere kimse güvenmiyordu ki fo tepki oylarıyla baya oy almıştı hürser
hatta seninde bi lafın vardı bu adaylar böyleyse fo kalmaya devam etsin diye
taraftarda öyle düşündü ondan dolayı napsın el mahkum arma aşkına destek olmaya çalıştılar ellerinden geldiğince
bu konuda taraftar falan suçlu değil abi kusura bakma katılmıyorum dediğine taraftar ne kadar laf ederse etsin bazen işe yaramıyor taraftar dediğin şey o kadar güçlü bir şey değil
Fo oyle demiyor ama bana bi bakisi var benim yaptigim sitadta....

hatta baktılar dedikleri olmuyor sergen gelmiyor
kayseri maçından sonra dönüş olmadığını anlayınca takımla da barışmaya çalıştı lense falan destek oldu avcıya destek oldu hatta lens toparlamaya başladı kasımpaşa maçında asist falan yaptı adam

Fo oyle demiyor ama bana bi bakisi var benim yaptigim sitadta....

beyaz yalancı yahu abi o
onun sözüyle bakışlarıyla kuyuya inersek çok olay var
güç zehirlenmesi yaşamıştı

Bazı oyuncuları kadro dışı bırakmak gerek takımı bozan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Bazı oyuncuları kadro dışı bırakmak gerek takımı bozan.

Ödül olur o. Yata yata paralari cukkalar gece hayatinda yerler. Onlara sabah 8 e idman koyacan. Gece hayatina cok merakliysalar profesyonel bir sporcu gibi yasamaya niyetleri yoksa zaten vicutlarini yeterince dinlendirmeyip sabah idmanlarinda sakatlanirlar. Kendi kariyerlerini bitirirler.

Ödül olur o. Yata yata paralari cukkalar gece hayatinda yerler. Onlara sabah 8 e idman koyacan. Gece hayatina cok merakliysalar profesyonel bir sporcu gibi yasamaya niyetleri yoksa zaten vicutlarini yeterince dinlendirmeyip sabah idmanlarinda sakatlanirlar. Kendi kariyerlerini bitirirler.

Kadro dışı bırakınca yatırmayacaksın zaten günde 3 antreman yazacaksın sabah  aksam çift idman koyacaksın gelmezse  ceza yağdıracaksın.

Çevrimdışı murat baltacı

Solda ridvanin oynaması iyi keşke kaledede ersin oynasa karius lens diaby gibi yetersizler₁ oynayacağına gençler oynasın
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Solda ridvanin oynaması iyi keşke kaledede ersin oynasa karius lens diaby gibi yetersizler₁ oynayacağına gençler oynasın
Şu hakemler rahat bıraksa rahat rahat oynatırsın da hakemler de rahat bırakmıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Koca ligde vodafone parktaki maçlar da dahil olmak üzere bizimle oynamaktan çekinen 1 tane bile takım kalmadı çok şükür. Keşke her hafta beşiktaşla oynasak diyen bile vardır. Bu kadar birbiriyle uyumsuz futbolcuyu bir araya toplamak tam bir transfer mucizesi.

Çevrimdışı murat baltacı

Necip diaby gibi iki gereksiz oyuncu var dk 65 olmuş geridesin elinde ozi var almıyorsun oyuna böyle bir futbol aklını kabul etmiyorum Beşiktaş kimlerin eline kalmış.

Üzerine birde caneri oyuna alan kişinin yarına kalmadan maçtan sonra kovulması gerekir yeter artık her hafta sinirlerimiz alt üst oluyor kimsenin hakkı yok bu kadarına.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Burak caner necip gidin₁ diaby lens douglas kadro dışı şampiyonluk gitti gelecek sezona hazirlanalim büyük revizyon şart.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2020, 18:02:56
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bu yıl için geçen yıl ki FB’den kötü demiştim .

Düzeltiyorum, kötü değil Leş gibiyiz...

Çevrimdışı haluk.m

Ne yazılabilir ?

x,x,x'i satın, hakem doğradı diyorlar.   Hakemi  protesto edin, yönetim yapması gerekeni yapsın; ama gelip burada hala kötü oyuncuları savunmayın.  Hakemin ....'liği bizim amatörlerin hiçliklerini örtmesin.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu sezon simdiden rekor kirdik verilmeyen penaltilarda, böyle baska sezon yokdur herhalde tarihimizde. Yönetim sagolsun
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Futbol takımı üstüne konuşulmayı bile hak etmiyor. Açın sahada mücadelenin ne demek olduğunu tüm imkansızlıklara, oyuncuların maaşlarını alamamasına rağmen basketbolcularımızın gösterdiği performansı izleyin. Hem de Euroleuge lideri Anadolu Efes'e karşı. Maç Trt Spor'dan canlı yayınlanıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı murat baltacı

Şu takıma lig arasında maliyetsiz iki oyuncu getiremeyen hocayı zamanında gönderemeyen yonetimede yazıklar olsun buraga canere necipe diaby kariusa mahkum ettiler takımı yazık çok yazık koca Beşiktaş kimlere kaldı yetersizler₁ ordusu
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2020, 18:20:18
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yalnız Şenol Güneş çooook büyük bir hocaymıs onu anladım.

Biz bu kafa ile iyi yol almışız.