Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2551118 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Lig tarihi boyunca 3 büyük kulüp lehine verilen penaltı sayıları;
galatasaray : 1002 ( Bin İki )
Fenerbahçe : 752 ( Yedi Yüz Elli İki )
BEŞİKTAŞ : 242 ( İki Yüz Kırk İki )

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok geniş açıdan bakmaya gerek yok. GS bu sene kazandığı 7 maçın 5 tanesinde penaltıdan gol buldu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yuh be allahtan lobileri falan yok
Biri 3e oburu 5e katlamis neredeyse

Çevrimdışı murat

Ankaragücü gençlerbirliği gibi ligin gediklileriyle yarışıyor olabiliriz penaltı sayılarında eğer bu 242 rakamı doğruysa.birde aleyhte olanları görmek lazım.tabi daha bunun sarısı kırmızısı var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Caner Çamalan

Nasıl oluyoda faal bi hakem fenerbahçe lehine Ali Koç'la birlikte kol kola canlı yayınlarda yardım kampanyası yürüten birinin programına çıkabiliyor ve kimse bundan rahatsız olmuyor anlaşılır gibi değil. Acun bide utanmadan VARdan golümüzü iptal etti filan diyor adamın yüzüne bakıp bu hakemi şimdi nasıl vereceksin fener maçlarına.

Çevrimdışı haluk.m

Millet vekili çıkıyor Trabzon'nun 860 milyon TL borcunu yapılandırdık diye twitt atıp bakanları övüyor.  :kop:  (Sezon başlarken UEFA'dan ceza alacaklardı ne olduysa bir gecede hallettiler)

gs için 500 milyon TL tutarında bir yapılandırmadan bahsediliyor, üstüne riva ve vergi borcu sildirme derken devlet babaları baya gördü onları. 

fenerliler yapılandırma yapmaktan şimdiye kadar kaçtılar ve kaçabilecekleri kadar kaçacağa benziyorlar.  Her fırsatta anlaşma şartlarının çok ağır ve aleyhlerine olduğuna dair açıklama yapmaktalar.  + Kadıköy'de milyarlık arazi kapattılar.  (başkanları da iyi para harcadı takıma)

Bize gelince;

Sezon başına transfer yapmak için apar topar bir anlaşma yapmışız ama; bugün keşke yapmamış olsalar daha iyiydi diyoruz.

Tesis arazisini genişletmek istiyoruz yokuşa sürüyorlar, hakemlerle katlediyorlar, transfer yapmamamız için  %31,5'dan faiz hesaplıyorlar, anlaşmayı revize etmek istiyoruz bekletiyorlar. 

Sonuç;  Silivri soğuktur şimdi.  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF iletişim danışmanın söylediklerine bak. Demek o kadar fazla hatanız VAR  :money:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1212620614885879809

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

özellikle 1995 sonrası istatistikleri görmek lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yuh be allahtan lobileri falan yok
Biri 3e oburu 5e katlamis neredeyse

lobi filan yoktur oda nereden çıktı

ben lig tarihinin XG sini de merak ettim şimdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

TFF iletişim danışmanın söylediklerine bak. Demek o kadar fazla hatanız VAR  :money:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1212620614885879809

geçen hakemlerde nasılsa açıklanmayacağını bildikleri için açıklansın tabii bizde rahatlayalım filan die kıvranıyorlardı

Çevrimdışı MUSTAFA_

geçen hakemlerde nasılsa açıklanmayacağını bildikleri için açıklansın tabii bizde rahatlayalım filan die kıvranıyorlardı
Dansözü geçti bunlar. Ama bu söyledikleri resmen itiraf etmektir. Başka ülkede olsa TFF komple istifa etmişti. Japonya'da olsa bunun sonu harakiriydi. Ama burası Türkiye. Burada herkesin yaptığı yanına kar kalır :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Dansözü geçti bunlar. Ama bu söyledikleri resmen itiraf etmektir. Başka ülkede olsa TFF komple istifa etmişti. Japonya'da olsa bunun sonu harakiriydi. Ama burası Türkiye. Burada herkesin yaptığı yanına kar kalır :tabe:

öyle deme onlar birer pırlanta :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlginç bir süre dağılımı olmuş  :alala: En az 4 ismin değişmesi lazım ligin ikinci devresinde. Yoksa şampiyonluk çok zor  :tabe: Listedeki tek forvetin Umt Nayir olması da durumun vahametini gösteriyor  :tabe:

https://twitter.com/nuriduz17/status/1212649094180683777

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

İlginç bir süre dağılımı olmuş  :alala: En az 4 ismin değişmesi lazım ligin ikinci devresinde. Yoksa şampiyonluk çok zor  :tabe: Listedeki tek forvetin Umt Nayir olması da durumun vahametini gösteriyor  :tabe:

https://twitter.com/nuriduz17/status/1212649094180683777

diabiye torpil geçilirken lense moppink uygulanmış sanki ben orkan çınarın da daha fazla süre almasını beklerdim

Çevrimdışı sozkul

diabiye torpil geçilirken lense moppink uygulanmış sanki ben orkan çınarın da daha fazla süre almasını beklerdim

Lens Diaby'den daha iyi bence. Diaby ancak zayıf bir takıma saldırıp duruyoruz atamıyoruz durumlarında ceza sahası içinde dolaştıracağın futbolcu, çok atik mutlaka birşeyler yapar.
Ama düzgün bir rakiple oynarken oyun planının parçası olamayacak birisi gibi görünüyor.Dengesiz.  Arada gol atıp ağzımıza bir parmak bal çalar ama..

Çevrimdışı tangaz

Lens Diaby'den daha iyi bence. Diaby ancak zayıf bir takıma saldırıp duruyoruz atamıyoruz durumlarında ceza sahası içinde dolaştıracağın futbolcu, çok atik mutlaka birşeyler yapar.
Ama düzgün bir rakiple oynarken oyun planının parçası olamayacak birisi gibi görünüyor.Dengesiz.  Arada gol atıp ağzımıza bir parmak bal çalar ama..

ayakta durmakta bile zorlanıyor kesinlikle yetersiz ve beğenmediğimiz lensden daha kötü bir oyuncu, bence bırakın beşiktaşı ligdeki 18 takımın en az 10 tanesinde ilk 11e giremez. geçen de söyledim beğenmeyip maaşının bir kısmını ödeyip yolladığımız Q7 kalsa bunların hiçbiri (boyd diabi lens) forma yüzü göremezdi ve puanımız da daha fazla olurdu + şu an transfer bütçemiz de olurdu (boyd+diabi senelik bütçeye etkisi 5,5-6 mio euro)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ANKET - Bu anketi kaldırmanın zamanı geldi artık. Ne açıklama ile şimdiye kadar bir sonuca varabildik ne de eyyam olayları bitti. Bakalım ilerde sonuçlarını görürüz. Pek inanmıyorum ama umarım her şey düzelir. 

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1213003990306344960?s=19
Bu buluşmadan sonra Çakır'ın maça atanması ve bizim aleyhimize fahiş hakem hataları koçdan emri o gün almış zaten bizim en büyük transferimiz adalet olur o da bu ligde hiçbir zaman olmayacak birşey

Çevrimdışı tangaz

Bu buluşmadan sonra Çakır'ın maça atanması ve bizim aleyhimize fahiş hakem hataları koçdan emri o gün almış zaten bizim en büyük transferimiz adalet olur o da bu ligde hiçbir zaman olmayacak birşey

Beşiktaşın Beşiktaşlı geçinenden başka düşmana ihtiyacı yok! zekeriya alp, hüsnü güreli, fikret orman etc.....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu açıklamadan sonra nasıl hala pişkin pişkin o koltukta oturabiliyor. Açıkça şike yaptığını itiraf etmesi mi lazım :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konuş bakalım. Bu konuşmalar neyi değiştirecek  :money:

MHK Başkanı Zekeriya Alp: "6 ay gibi bir sürede görülmeyen birçok işe imza attık. Uilenberg ile anlaşma yaptık. Önemli isimlerle eğitim kadromuzu güçlendirdik. Kadın hakemler 2 ve 3.Lig’de görev almaya başladı. Genç hakemlere önem verdik. VAR'ı adalet getirmesi için getirdik."

Zekeriya Alp: "Ben, her kulüp başkanı ile Başkanımız Nihat Özdemir'in olduğu ortamda görüşmeye hazırım. Sayın Ali Koç bu konuşmamdan sonra “İkna oldum, teşekkür ederim” dedi. Bundan sonra da başka başkanlarla görüşmeye hazırım."

Zekeriya Alp: "Orada yaptığımız tüm işlerde adil ve tarafsız olduğumuzu, herkese eşit yaklaştığımızı ifade ettim. Toplantının yeri konusundaki eleştirilere tabi ki saygı duyarım, ama adaletin mekanı olmaz."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

VAR hakemi pozisyonda faul olduğuna inanıyorsa pozisyon izlenmeli demektir. Cüneyt Çakır o halde hakemlikten atılmalıdır. Bundan daha hafifine penaltı diyen birisi bu pozisyona nasıl penaltı demez  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1213016064344363008

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu açıklamadan sonra nasıl hala pişkin pişkin o koltukta oturabiliyor. Açıkça şike yaptığını itiraf etmesi mi lazım :money:

adam kötü bişey yapmamış ki ıfab raporunu koçun önüne koymuş ahanda maç iptali die bişey yok nereden çıkardınız! hakem atamalarını puana göre yapıyoruz sizin kazandığınız maçlardan sonra hakemlere maç verilmiyor fener kazandı die cezalandırıldı diyordun sayın koç kazandığın maçlarda hakem rakiplerinizi doğramış cart curt penaltıları atmışsın hakem puanıda düşük çıkmış maç alamamış o hakemler olmasa kazandığın maçlarıda nah kazanırdın sus otur yerine demiş olabilir belki de. :D haa ali koçda cevaben koç holding olarak senden alacağımız yedek parça adetlerini 2020 yılı için yeniden değerlendirme kararı aldık dediyse bilemem tabii  :icool: