Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549621 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

+1903 şimdiki oyunumuzdan daha kötü olmaz ;)

Takım hocasız oynasa yine bu kadar oynardı zaten herhangi bir taktik anlayışı yok takımın  :tabe:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

gençler maçı 3'se biz nasıl 4 attık
atmamışızdır belki biz öyle hayal ediyoruzdur :D

Çevrimdışı Necmi

Abdullah hoca boyle AA islemeli derikapli gunlukler kalemler hediye eder sonra tahtaya yazar anlatmaya baslar abi ama bu tayfada boyle seyleri yiyecek adam oldugunu sanmiyorum o erdal turan mesela kendi basina zengin olmus adam fo gibj baba parasiyla degil anc de oyle. Bu adamlar insandan anlar, parayi da duzgun harcarlar.
Gecen nevzat demiri ziyaret etmisler adamin telefonu mo1280 nokya
Sormuslar neden bu telefon 20 senedir
Okadar zengin degilim telefon alayim, demis

Bizim fo ve  cetesi ozel ucaklarda geziyordu sonradan gormeligin bokunu cikarmislardi, bu yonetime o konularda daha cok guveniyorum insallah kandirilip aldatilmayiz
iyide bunun adı israf olmuyor ama telefonu sadece telefon etmek için kullanıyorsan evet
herhangi bir telefon yeterde artar bile ama teknoloji gelişiyor kendimi teknolojiyle birlikte geliştirmem lazım diyorsan
o telefonu kullanamazsın. işinide bu kafada yönetiyorsan işinde yok olmaya mahkum olur insanlar ütopik olacağım diye saçmalıyor
hani cebinden xiaomi nin ortalama bir telefonunu çıkarırsın bu işimi görüyor dersin insanlar anlar mo1280 ney ya yeni telefon kartlarını okuyabiliyormu acaba bu telefon.

Çevrimdışı mylife1903

iyide bunun adı israf olmuyor ama telefonu sadece telefon etmek için kullanıyorsan evet
herhangi bir telefon yeterde artar bile ama teknoloji gelişiyor kendimi teknolojiyle birlikte geliştirmem lazım diyorsan
o telefonu kullanamazsın. işinide bu kafada yönetiyorsan işinde yok olmaya mahkum olur insanlar ütopik olacağım diye saçmalıyor
hani cebinden xiaomi nin ortalama bir telefonunu çıkarırsın bu işimi görüyor dersin insanlar anlar mo1280 ney ya yeni telefon kartlarını okuyabiliyormu acaba bu telefon.
Zararli pirohramlar yuklenmiyordur abi baylok gibi arka taraf dinleme gibi
Bi de obur islerini aypetten yapiyordur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi dinlediğim yayında Beşiktaş'ın gayrimenkullerinin satışı ve banka anlaşması konuşuluyor. Banka anlaşmasını iptal etmek veya şartlarını daha makul hale getirmek için uğraşılıyormuş. Gayrimenkullerin satışı işi ciddi ciddi düşünülme aşamasını geçmiş. Büyük ihtimalle sadece Fulya değil, satabildiğimiz değerli tüm arazilerin satışı düşünülüyormuş. Borcun başka türlü faizi ile ödenmesi mümkün değilmiş. Şu anda yöneticiler kısa vadeli borçları cebinden ödüyormuş. Ocak ayında yapılacak kongrede satış için onay verilmezse yönetim bırakabilir diye de konuşuldu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Şimdi dinlediğim yayında Beşiktaş'ın gayrimenkullerinin satışı ve banka anlaşması konuşuluyor. Banka anlaşmasını iptal etmek veya şartlarını daha makul hale getirmek için uğraşılıyormuş. Gayrimenkullerin satışı işi ciddi ciddi düşünülme aşamasını geçmiş. Büyük ihtimalle sadece Fulya değil, satabildiğimiz değerli tüm arazilerin satışı düşünülüyormuş. Borcun başka türlü faizi ile ödenmesi mümkün değilmiş. Şu anda yöneticiler kısa vadeli borçları cebinden ödüyormuş. Ocak ayında yapılacak kongrede satış için onay verilmezse yönetim bırakabilir diye de konuşuldu.

gayri menkullar satılacaksa bizde gs gibi devlet ile anlasalım karşlığında şampiyonluk isteyelim  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

gayri menkullar satılacaksa bizde gs gibi devlet ile anlasalım karşlığında şampiyonluk isteyelim  :tabe:
Borçların hepsini kapatmaya yetecek kadar satılabilecek değerli arazimizin olduğunu düşünmüyorum  :tabe: Gayrimenkul konusunda satılmasına karşı çıkamıyorum. Çünkü gelir kalemleri olmayınca mecbur satış yapmak zorunda kalıyoruz. Öyle bir dar boğazdayız ki belki de batmaktan döneceğimiz son kavşaktayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlginç. Şimdi biz başarılı mı olduk bu istatistiğe göre  :alala: Bence toplamamız gerekenden en az 10 puan az topladık  :tabe:

Beşiktaş, geçen yıla göre bütçesini %30 düşürüp 4 puan fazla puan toplamayı başardı.

2017/18 17. hafta
Bütçe: 90 M€

2018/19 17. hafta
Bütçe: 75 M€

2019/20 17. hafta
Bütçe: 52 M€

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Merak ettiğim konu şu, 9 Ocaktaki olağan genel kurulda önerge verip yetki isteyip o anda oylama yapabilirler mi yoksa bunun için gündemi bu olan bir olağanüstü genel kurul mu yapmak gerekir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merak ettiğim konu şu, 9 Ocaktaki olağan genel kurulda önerge verip yetki isteyip o anda oylama yapabilirler mi yoksa bunun için gündemi bu olan bir olağanüstü genel kurul mu yapmak gerekir.
Büyük ihtimalle olağanüstü genel kurul yapılacak. Satış yetkisi verme işi o kadar basit değildir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu oyuncuların yanına çok değil 1-2 hücum oyuncusu daha eklenseydi en az 10 puan daha fazla toplardık  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1211236141636182016

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şu oyuncuların yanına çok değil 1-2 hücum oyuncusu daha eklenseydi en az 10 puan daha fazla toplardık  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1211236141636182016
vidanın olması çok ilginç :D

Çevrimdışı gokhantr

İlker abi dün her zamanki gibi doğru konulara değindi.

Ayrıca A.A. yönetimden kaleci istemezse hocalığından umudum biter noktası önemliydi. Kale bölgemiz tamamen boşluk şut gelmesin diye duacıyız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlker abi dün her zamanki gibi doğru konulara değindi.

Ayrıca A.A. yönetimden kaleci istemezse hocalığından umudum biter noktası önemliydi. Kale bölgemiz tamamen boşluk şut gelmesin diye duacıyız.
Karius'un her hafta rakibe asist yapıp gol yedirmeyeceğinin garantisi yok. Atanın ve tutanın iyi olmayınca şampiyon olamıyorsun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

vidanın olması çok ilginç :D
Vida'yı gömenler online mı  :ebebe: Vida bir garip oyuncu. Hata yapsa da hatalarını kapatacak kadar fazla iyi hamle de yapıyor. Bence takımın vazgeçilmez oyuncularından bir tanesi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Vida'yı gömenler online mı  :ebebe: Vida bir garip oyuncu. Hata yapsa da hatalarını kapatacak kadar fazla iyi hamle de yapıyor. Bence takımın vazgeçilmez oyuncularından bir tanesi  :tabe:

3 milyon € alıyor :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 milyon € alıyor :D
Orası yönetimi ilgilendiren kısmı. Sözleşmesini ben hazırlamadım. Saha içi için konuşuyorum. Fİyat-performans ilişkisi daha düşük futbolcularımız da varken Vida'ya sıra gelmez. Mesela Oğuzhan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Sorun zaten vidanın oyunu değil ortalamanın üstü bir oyuncu bizim için yeterli sorun olan stopere 3 milyon vermek.normal olan geri 4 lünün toplamı 3 milyon olmalı. Koy oraya isveç norveç slovak vs görev adamı oyundan kopmasın sert olsun ileri uca yatır parayı.

Beşiktaşımız ilk yarıyı 5.ci kapattı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sıralamadan çok zirveden 7 puan geride ve FB'nin gerisinde olmak üzdü beni. Umarım ligin ikinci yarısını daha iyi geçiririz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Sivas’la oynayacağımız İlk maç tam olarak ilgin kaderini bizim adımıza belirleyecek
o maçı kazanırsak farkı İlk haftadan kapatmaya başlamış olacağız

Çevrimdışı mellfred

İkinci yarıda diğerlerine kıyasla daha fazla puan toplayacağımıza eminim
Rakiplerimizin tamamı geçen senenin devamı  teknik ekiple çalışmanın avantajıyla daha başarılı göründüler
biz iyi bir iki transferle hala şampiyonluğun  güçlü adayıyız
Dorukhanın sakatlığı N’Koudounun ruizin bırakın bitmek bilmeyen sakatlıkları neredeyse takıma hiç katkı veremediler
Layic de tutuk kalınca olanlar oldu

Çevrimdışı Karabay

Sivas’la oynayacağımız İlk maç tam olarak ilgin kaderini bizim adımıza belirleyecek
o maçı kazanırsak farkı İlk haftadan kapatmaya başlamış olacağız

Yada geçen sene başağı yenip gsyi şampiyon yaptığımız gibi başkasına çalışmayalım.