Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2547525 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı ozankarakoc

Kısırlık zaten herkesin malumu da ben sayılara takıldım. Gençler maçında 6/24'tü şut istatistiği. Zaten 4 gol attık. Maç istatistiklerini maçı izlemeyip aspordan takip ederek çıkartmış herhalde aldığın yer. Arada skora bakıp en azından 4'e yuvarlasaymış iyiymiş.

Pardon 6 imiş.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AigleBordeaux

Basın toplantısında bir muhabir gayet güzel özet yapmış...

Abdullah Avcı'nın, geldiği günden beri karnesi şu imiş:

33 maç
14 galibiyet
14 mağlubiyet
5 beraberlik
Atılan gol 49, yenen gol 50.
Avcı kalıyorsa, Avcı’nın istediği hiç bir adamı almam devre arası, sezon sonu 5-6 oluruz istifa eder tazminat ödemeyiz.
Okan Buruk Gsye gider geri döner Başağına
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar maçı izleyemedim özeti izlesem yeter mi? yoksa burada bir arkadaş full maç isteyene veriyordu maçın tamamını mı izleyim? eğer öyleyse full maç linkini özelden atabilirse makbule geçer : )

10-12 dakikalik bir atiba vidyosu cikar bu mactan onu izlersen kafi
Kalanlar olse uzulmem

Çevrimdışı mylife1903

Ben de yonetimden oyle bir cesaret beklemiyorum. Avci zaten laf salatasiyla gecistirir, parselasyon vs der bitirir o isi. Sezon sonu da hakemler hakkimizi yedi temali bir toplanti yaparak bir sene daha devam eder.
Abdullah hoca boyle AA islemeli derikapli gunlukler kalemler hediye eder sonra tahtaya yazar anlatmaya baslar abi ama bu tayfada boyle seyleri yiyecek adam oldugunu sanmiyorum o erdal turan mesela kendi basina zengin olmus adam fo gibj baba parasiyla degil anc de oyle. Bu adamlar insandan anlar, parayi da duzgun harcarlar.
Gecen nevzat demiri ziyaret etmisler adamin telefonu mo1280 nokya
Sormuslar neden bu telefon 20 senedir
Okadar zengin degilim telefon alayim, demis

Bizim fo ve  cetesi ozel ucaklarda geziyordu sonradan gormeligin bokunu cikarmislardi, bu yonetime o konularda daha cok guveniyorum insallah kandirilip aldatilmayiz

Çevrimdışı mylife1903

cesaretten çok maddiyat diyelim (tazminat vs.)

zaten sezon sonu kupa gelmezse kendiside durmaz

bu maç 2. yarı oynadığımız şeyde ısrar edilip nokta atışı transferler yapılırsa götürürüz aslında, ama iki tarafa da güvenmiyorum
Ozzi girene kadar iyiydik, oZzi girince beklenti artti bende ama gene beklentinin karsiligini bulamadim
Ankragucune 8 atamadik yakalamisken genclere atip aline verecektik gencler baskaninin pusulayi, ankaraya donjnce versin ankaragucu baskanina “sira sana da gelecek”

Çevrimdışı mylife1903

Net adam net adam net adam... Ara transferden tek beklentim budur. Oradan buradan çıkma parçalarla gelmesinler hiç.
Hoca zaten sorunlu hatta yok gibi. Gönderirler mi? Sanmam ama gönderirlerse iyi olur.
Gençler 2 kırmızı almasa maçı kazanamıyorlardı ya şaka gibi. Bu takımı atıyorum belçika'dan, ispanya 2.liginden gelecek topçu falan düzeltemez. Yetenekleri belirli, daha önce kendini kanıtlamış topçu şart oğlu şart. Yönetim bunu bilerek geldi. Yapmak zorundalar. Para yok edebiyatı şahsımca zerre umrumda olmaz. Bu takımı düştüğü durumdan çıkartırız diye geldiler, ispat vakti.
Bu yaklasim dogru
Durumu bilmiyordun deme haklari yok. Bekledigimizden de kotuyu anlarim bir suru alengirli is yapilmis kulaklarimiza gelenler yakinda basina da gelecek.
Yangin var sondurmeye girdin yandim anam demenin alemi yok
kendine güvenmiyorsan aday olmasaydin, simdi pamuk eller cebe zamani

Kupa senesi oldugu icin iyi adam hem zor hem kolay
Takiminda sans bulamayip bi 6 ay oynayip kupa yapmak isteyen olabilir
Ama bu adami ucuza kapatmak isteyen parayi basip alacak da olabilir
Adami kulubu ucuza satmak da istemeyebilir, kupa sonrasini risk ederler
Zor bir donem cift sayili seneler zordur tiransferde
Kimseyi almasinlar gonderip gencleri oynatsinlar ama camiaya anlatsinlar durumu para edenleri de satsinlar
Vallahi tek kelime etmez kimse
Ama mal mal paralaro sokaga atmasinlar agzimiz yeni yandi
Bu ozziye 2.4 maas nedir arkadas lense 2.2 falan bu roko diabi falan 250binlik topcular larin biyd mesela 100bin alirken 1.6 almaya basladilar
Parasi az olsun beklenti dusecek baski azalacak

Çevrimdışı mylife1903

Direk kırmızıdan yedi o ilk arkadaş yanlış görmediysem. Büyük ihtimal hakeme küfür etti.
Firatboya kufur ettiyse bizim taraftar tepkisinde haklidir. Kirmizi karti gerektirecek bisi yok, kufur yataga yansimadi sonucta. Bah fb macinda 90 dakika anamiza ebemize kufur ettiler ceza almadilar simdi bu cocuk neden 2-3 mac ceza alsin

Çevrimdışı mylife1903

Atiba seni övmek için kullanılabilecek bir cümle daha Türkçe'de yok.
Ozziye yikama yaglama cekenlerin dediklerinde ozziyi ciksrt atibayi koy iste

Çevrimdışı mylife1903

Basın toplantısında bir muhabir gayet güzel özet yapmış...

Abdullah Avcı'nın, geldiği günden beri karnesi şu imiş:

33 maç
14 galibiyet
14 mağlubiyet
5 beraberlik
Atılan gol 49, yenen gol 50.
Hazirlik maclarini falan mi saymislar bir lig boyu mac yapilmis
49 gol basarili bence
Yedigi 50 biraz fazla
Karyusun yediklerinin sistemle mistemle alakasi olmadigi anlasilmistir herhalde

Çevrimdışı mylife1903

2'sini kendi sahamızda oynadığımız son 3 maçta kaleyi bulan şut sayılarımız:

Gençlerbirliği: 3
Fenerbahçe: 2
Yeni Malatya: 1
Guzel iste yukari dogru mutis bir girafik var
Malatya macindan sonra isabetli sut %300 mu artmis oluyor?
Tgs ile parselasyon falan da bakmak lazim
Rakip sana topu verecek neden geri kazanma istatistigi tutarsin onu anlatsin ha besiktasi anadolu takimi gibi oynatirsan boyle diyabi nekodu tarZi adamlarla onlari da birini hanyaya birini konyaya gonderip kullanirsN boyle agir elestiri yersin

Çevrimdışı mylife1903

Pardon 6 imiş.
Ooo daha iyi
2 macta yuzde 600 artmis sut isabetimiz denolebilir mi?

Çevrimdışı mylife1903

Avcı kalıyorsa, Avcı’nın istediği hiç bir adamı almam devre arası, sezon sonu 5-6 oluruz istifa eder tazminat ödemeyiz.
Okan Buruk Gsye gider geri döner Başağına
Biz kimi getirecez besiktasin cocugu doye bir suru yetersiz₁ mantara anahtari mi teslim edelim
Besiktasta oynadilar diye besiktasli sayilmamalilar ayrica besiktasli olup besiktasta oynayip besiktas kulturu de almamis olabilirler

Anc bu hocadan hoslanmiyor zaten guvenmiyor da zAten avciya guvenen 3-5 saftirik ergendir fazlasi yoktur ama hoslanip guvenmemek cikip herifi kovup 30 milyon tazminat odemeyi hakli ciksrtmaz, sozlesmesine tazminat konulan ilk yerli hoca olmus, fo ile karsilikli tezahurat yaparlar minakosta, paralari eZiyoruz babacigim, ezun ezun cok kiymetli janum evlatlarum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

:tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1210859666777006081

Tek başına Burak üzerinden bile okunabilir bu düşüş. Geçen senede ilk yarı ve ikinci yarının dinamikleri oldukça farklıydı. İlk yarı sanırım 27 puan toplamıştık. Burak dışında seviyeyi yukarı çıkaracağını umduğumuz 2-3 yeni oyuncudan da çok kopuk kopuk verim alabildik. İlk 6 hafta yaşanan olağan bocalamayı da hesaba katarsak bence sıkıntı puan cetvelinde değil. İyi bile sayılır daha yönetim krizine vs girmedim.

Sene sonunu görelim. Daha net değerlendirme yaparız. Hocaya bende de net bi güven oyu yok ama şu ilk yarı o kadar fazla ekstra sorun yaşandı ki hocayı başarısız olarak değerlendirmenin haksızlık olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Egos

Tek başına Burak üzerinden bile okunabilir bu düşüş. Geçen senede ilk yarı ve ikinci yarının dinamikleri oldukça farklıydı. İlk yarı sanırım 27 puan toplamıştık. Burak dışında seviyeyi yukarı çıkaracağını umduğumuz 2-3 yeni oyuncudan da çok kopuk kopuk verim alabildik. İlk 6 hafta yaşanan olağan bocalamayı da hesaba katarsak bence sıkıntı puan cetvelinde değil. İyi bile sayılır daha yönetim krizine vs girmedim.

Sene sonunu görelim. Daha net değerlendirme yaparız. Hocaya bende de net bi güven oyu yok ama şu ilk yarı o kadar fazla ekstra sorun yaşandı ki hocayı başarısız olarak değerlendirmenin haksızlık olacağını düşünüyorum.

beşiktaş'ın savunması kötü, beşiktaşlıların savunması daha kötü. üstelik neyi savundukları da meçhul.

ayrıca iskelet demeye eli mahkum yoksa bir önceki sezonun ikinci yarısındaki 41 puanın ardından 26 puan topladığımızı da söylemek zorunda kalır. iskelet dediği karius, caner, gökhan, vida, atiba, ljajic, dorukhan, burak, roco, necip, lens, güven, oğuzhan. dediğin gibi iskeletten burak'ı çıkardığımızda 28 atıp 23 yemiştik 26 puan toplamıştık. bu arada gollerden 20 ya da daha fazlasını pepe, babel, negredo, quaresma, love, pektemek ve rakip (kendi kalesine) atmıştı; ikinci yarıdaki gollerin de dörtte birini dorukhan, larin, kagawa, quaresma ve yine rakip atmıştı zaten.

Çevrimdışı sozkul

Ocak ayında Fulya satışı için yetki almak için  kongre çağrısı olacak diye bişeyler dolanıyor ortada aslını bilen var mı?
Yönetim yetki alamaz ise Mayısta seçimli olağanüstü kongreye gidecekmiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ocak ayında Fulya satışı için yetki almak için  kongre çağrısı olacak diye bişeyler dolanıyor ortada aslını bilen var mı?
Ben de duydum bu olayı  :tabe: Borçları ödemek için satış izni isteyeceklermiş. Bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

fulya 3 parçalı bir yer hangisinin satışı düşünülüyor acaba?
avmli gökdelenli yerdeki paylarımız mı yoksa şuan altyapının oynadığı suni çimli tesisin arsası mı yoksa ikisi arasındaki dar bir arsa var eski şan ökten kamp tesisi binasını yıkıp yeniden yapamadığımız o arsa mı acaba?

edit: ...derken haber paylaşımı da geldi 4 parçaymış  :lol:
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2019, 15:05:03 Kartal Ç ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba yeni teknik direktörümüz olsun  :D

https://twitter.com/KartalOrdusu/status/1210835367676350464

2.ci yarı atiba hem teknik direktör olsun hem oyuncu olsun örnekleri var :D

yorulunca kendini dışarı alır :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

2.ci yarı atiba hem teknik direktör olsun hem oyuncu olsun örnekleri var :D

yorulunca kendini dışarı alır :D

+1903 şimdiki oyunumuzdan daha kötü olmaz ;)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk