Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552935 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allah kahretsin cidden. Beşiktaş hakkında genelde hiç yanılmıyoruz ya. Nolacağını düşünüyorsak hep o geliyor başımıza. Bir kere olumlu anlamda şaşırtın ya. Cidden yani bir kere ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ANÇ düzgün okuyamamış olabilir. Resmi siteden paylaşılmış. Tekrar okumakta fayda var. Belki yanlış duymuşuzdur  :ebebe:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol Takımımızın Fenerbahçe maçında yaşadığı hakem skandalıyla ilgili olarak Vodafone Park’ta bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran ile Genel Sekreterimiz Ahmet Mesut Urgancılar da yer aldı.

Çebi’nin açıklamaları şöyle:

“Sayın Ali Koç ve yönetimine, bana ve yönetimime gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederiz. Ancak maç başlamadan önce yapılan anons ve şarkılarla Fenerbahçe seyircisinin galeyana getirilmesi manidardır.

‘Adaleti tüm takımlar için istiyoruz’

Adaleti tüm takımlar için istiyoruz. Bu sebeple hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş’ın lehine dahi verilse yanlış kararları bizim kabul etmemiz söz konusu olamaz. Bedeli ne olursa olsun bu düşünceden ve söylemlerden vazgeçmeyeceğiz.

Henüz ikinci ayını doldurmamış bir yönetimiz. Ülke futbolunun içinde bulunduğu koşulları biliyoruz. İlk günden itibaren yapıcı olmak için elimizden gelen her çabayı sarf ettik. Yapıcı olmak adına harcadığımız bu çabanın acizlik olarak değerlendirilmesini kabul edemeyiz.

Kamuoyu önünde konuşmadık, sustuk, uyarılarımızı ilgililere yaptık. Sonuç; haftalardır süren skandal kararların dün gece itibariyle rezalete dönüştüğü konusunda tüm kamuoyu, spor ve hakem yorumcuları hem fikirdir.

‘Adil bir futbol için savaşacağız’

Asla ayrıcalık istemedik. İlk günden itibaren sadece adalet istedik. Tek başımıza kalsak da bu söylemden vazgeçmeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun adil bir futbol için savaşacağız.

Türkiye’de futbol düzeninin bugüne kadar olduğu gibi sürmesini isteyenler, bizden uzak dursun. Bu düzenin böyle sürmesini istemeyenler ise artık safları sıkılaştırmak zorunda.

‘Hakemler bizi doğrayamaz’

Hakemler, futbolu yönetenler adil olmak zorundadır. Benim takımım, dün iyi performans göstermemiş olabilir, size ne! O bizim iç meselemiz. Hakem gelip bilet kesemez. Bizi doğrayamaz. Herkes işini yapacak. İyi olan şanslı olan kazanacak. Kaybeden de kendisini geliştirmeye uğraşacak.

Dün akşamı hiçbir Beşiktaşlı asla unutmayacak. Unutursak aynı rezaleti tekrar yaşayacağımızı biliyoruz! Asla unutmayacağız!

‘Özür dilemek erdemdir’

Dün maçtan önce başlayıp maç sonuna kadar çok ağır küfürlere maruz kaldık. Sayın Ali Koç, maç sonrası bizzat yanıma gelip özür diledi. Sonrasında bu tavrını kameralar karşısında sürdürdü. Bu yaklaşımı için kendisine teşekkür ederim. Özür dilemek büyük bir erdemdir.

Dünkü maçın hakemi, TFF ve kurulları, dün geceden memnunlar mıydı? Vicdanları rahat mı? Bütün ülke rezaleti izledi. En azından çıkın özür dileyin. Beşiktaşlılardan, futbol kamuoyundan özür dileyin. ‘Yok, biz dün akşamdan memnunuz’ diyorsanız çıkın onu söyleyin. Sizin adınıza biz mahçup olalım.

‘Beşiktaş’a cephe alacak olanlar, birkaç kez daha düşünsün’

Hakemler aleyhine konuşursak hakem camiası bize cephe alırmış! Biz düşman mıyız? Beşiktaş, bu ülkenin en eski spor kulübü ve en önemli sivil toplum kuruluşudur. Cephe alacak olan birkaç defa daha düşünsün. Adalet isteyene cephe alacak olanlar da takkelerini önlerine bir koysunlar.

Bundan sonrası için neler yapacağız! Her şeyden önce adaletsizlikle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sakın ola ağzımıza bal çalmak için eski klasik yöntemleri kullanmaya kalkmasın kimse. Lehimize haksız bir iki karar verip bir başka rakibimizi adaletsizlikle boğmaya kalkmayın. Biz sadece kendimiz için değil, Türk futbolu için bu adaletin peşindeyiz.

‘VAR protokolünün değişmesini istiyoruz’

VAR protokolünün değişmesini istiyoruz. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa hem yurt içinde hem yurt dışında çalışacağız. Teniste, voleybolda olduğu gibi teknik kadroya VAR’a müracaat imkanı tanınmalı.

Şenol hocamın dediği gibi iyi niyet olmadıktan sonra var mış yokmuş fark etmiyor. VAR kayıtları açıklanmalı!

Neyi gizliyorsunuz. Futbol ailesinden gizleyecek neyiniz var! Açıklayın kayıtları. Biz de başkaları gibi elimizde kayıt var mı diyelim.

‘Çürük elmaların temizlenmesinden çekinmeyin’

Korkmayın! Açıklayın! Çürük elmaların temizlenmesinden çekinmeyin. Elma büyükmüş küçükmüş, ihracaata yönelikmiş, geçin bunları. Çürükleri temizlemediğiniz sürece bütün elmaları, yani bütün futbolu yok edeceksiniz.

Lig sıralamasında denge gözetiliyor algısı ligimize ağır darbe vurur, böyle bir algı kamuoyunda hakim durumda.

‘Güneşi balçıkla sıvatmayacağız’

UEFA hakem komitesi ve bu komiteyle yakın teması olan bir hakem gözlemcisi ve hocasıyla anlaşmak istiyoruz. Yönetim ve teknik kadromuzu eğitecek. Maçlarımızı izleyecek, rakiplerimizin kritik maçlarını izleyecek ve bize maçın hakemleriyle ilgili raporlar sunacak. Bu raporları, UEFA ve FIFA hakem komiteleriyle paylaşacağız. Güneşi balçıkla sıvatmayacağız. Şikayet değil, doğruyu, adaleti tesis etme mücadelesi vereceğiz.

Camia olarak başkanından yönetimine, futbolcusundan teknik adamına, yedisinden yetmişine futbol adaleti için mücadele edeceğiz. Futbolda adalet isteyenleri desteğe, mücadeleye katılmaya davet ediyorum.”

BU DÜZEN BÖYLE SÜRMEYECEK!

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

İyi ki Beşiktaş’ın muhabirleri var!
Şiirini unutan anaokulu çocuğuna sufle veren sevecen öğretmenleri edasıyla söylemesi gerekenleri hatırlatmaya çalıştılar ama...onu da beceremedi..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi: "MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifası beni aşan bir konu. Zekeriya Alp, Beşiktaş'ın bir değeridir."   :D :D :D
Cidden bir ömür boyu yetecek dalga malzemesi çıktı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi ki Beşiktaş’ın muhabirleri var!
Şiirini unutan anaokulu çocuğuna sufle veren sevecen öğretmenleri edasıyla söylemesi gerekenleri hatırlatmaya çalıştılar ama...onu da beceremedi..
Fikret Orman'ı arayacağız diye korktum bir ara  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer yapmaya gerek yok eldeki yüksek maliyetli adamlarıda gönderelim hoca dahil bu yönetim 20 sene görev yapsa Tr kupasını bile kazanamaz bu zihniyetle.

Çevrimiçi yaço58

çok sert açıklamalar oldu yenilir yutulur cinsten değildi!!!
Keşke bu kadar sert konuşmasaydı başkan!! YZık günah o kadar elinde done var koyarsın masaya çatır çatır dersin kimden aldınız talimatı o var hakemi bunları görüp çağırmıyorsa hakem falan değildir talimatla oturtulmuştur dersin en azından şimdi gülüyorlardır bumuydu açıklama diye şu saatten sonra şampiyonluktu geçti avcı gidip guardiola gelse yine olamayız yapmazlar bizi şampiyon başkanı destekledik ama 2.büyük fiyaskosu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni anketimize oylarınızı bekliyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ahmet Nur Çebi: "MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifası beni aşan bir konu. Zekeriya Alp, Beşiktaş'ın bir değeridir."   :D :D :D

Bu şaka dime ????

Çevrimiçi yaço58

ANÇ düzgün okuyamamış olabilir. Resmi siteden paylaşılmış. Tekrar okumakta fayda var. Belki yanlış duymuşuzdur  :ebebe:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol Takımımızın Fenerbahçe maçında yaşadığı hakem skandalıyla ilgili olarak Vodafone Park’ta bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran ile Genel Sekreterimiz Ahmet Mesut Urgancılar da yer aldı.

Çebi’nin açıklamaları şöyle:

“Sayın Ali Koç ve yönetimine, bana ve yönetimime gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederiz. Ancak maç başlamadan önce yapılan anons ve şarkılarla Fenerbahçe seyircisinin galeyana getirilmesi manidardır.

‘Adaleti tüm takımlar için istiyoruz’

Adaleti tüm takımlar için istiyoruz. Bu sebeple hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş’ın lehine dahi verilse yanlış kararları bizim kabul etmemiz söz konusu olamaz. Bedeli ne olursa olsun bu düşünceden ve söylemlerden vazgeçmeyeceğiz.

Henüz ikinci ayını doldurmamış bir yönetimiz. Ülke futbolunun içinde bulunduğu koşulları biliyoruz. İlk günden itibaren yapıcı olmak için elimizden gelen her çabayı sarf ettik. Yapıcı olmak adına harcadığımız bu çabanın acizlik olarak değerlendirilmesini kabul edemeyiz.

Kamuoyu önünde konuşmadık, sustuk, uyarılarımızı ilgililere yaptık. Sonuç; haftalardır süren skandal kararların dün gece itibariyle rezalete dönüştüğü konusunda tüm kamuoyu, spor ve hakem yorumcuları hem fikirdir.

‘Adil bir futbol için savaşacağız’

Asla ayrıcalık istemedik. İlk günden itibaren sadece adalet istedik. Tek başımıza kalsak da bu söylemden vazgeçmeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun adil bir futbol için savaşacağız.

Türkiye’de futbol düzeninin bugüne kadar olduğu gibi sürmesini isteyenler, bizden uzak dursun. Bu düzenin böyle sürmesini istemeyenler ise artık safları sıkılaştırmak zorunda.

‘Hakemler bizi doğrayamaz’

Hakemler, futbolu yönetenler adil olmak zorundadır. Benim takımım, dün iyi performans göstermemiş olabilir, size ne! O bizim iç meselemiz. Hakem gelip bilet kesemez. Bizi doğrayamaz. Herkes işini yapacak. İyi olan şanslı olan kazanacak. Kaybeden de kendisini geliştirmeye uğraşacak.

Dün akşamı hiçbir Beşiktaşlı asla unutmayacak. Unutursak aynı rezaleti tekrar yaşayacağımızı biliyoruz! Asla unutmayacağız!

‘Özür dilemek erdemdir’

Dün maçtan önce başlayıp maç sonuna kadar çok ağır küfürlere maruz kaldık. Sayın Ali Koç, maç sonrası bizzat yanıma gelip özür diledi. Sonrasında bu tavrını kameralar karşısında sürdürdü. Bu yaklaşımı için kendisine teşekkür ederim. Özür dilemek büyük bir erdemdir.

Dünkü maçın hakemi, TFF ve kurulları, dün geceden memnunlar mıydı? Vicdanları rahat mı? Bütün ülke rezaleti izledi. En azından çıkın özür dileyin. Beşiktaşlılardan, futbol kamuoyundan özür dileyin. ‘Yok, biz dün akşamdan memnunuz’ diyorsanız çıkın onu söyleyin. Sizin adınıza biz mahçup olalım.

‘Beşiktaş’a cephe alacak olanlar, birkaç kez daha düşünsün’

Hakemler aleyhine konuşursak hakem camiası bize cephe alırmış! Biz düşman mıyız? Beşiktaş, bu ülkenin en eski spor kulübü ve en önemli sivil toplum kuruluşudur. Cephe alacak olan birkaç defa daha düşünsün. Adalet isteyene cephe alacak olanlar da takkelerini önlerine bir koysunlar.

Bundan sonrası için neler yapacağız! Her şeyden önce adaletsizlikle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sakın ola ağzımıza bal çalmak için eski klasik yöntemleri kullanmaya kalkmasın kimse. Lehimize haksız bir iki karar verip bir başka rakibimizi adaletsizlikle boğmaya kalkmayın. Biz sadece kendimiz için değil, Türk futbolu için bu adaletin peşindeyiz.

‘VAR protokolünün değişmesini istiyoruz’

VAR protokolünün değişmesini istiyoruz. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa hem yurt içinde hem yurt dışında çalışacağız. Teniste, voleybolda olduğu gibi teknik kadroya VAR’a müracaat imkanı tanınmalı.

Şenol hocamın dediği gibi iyi niyet olmadıktan sonra var mış yokmuş fark etmiyor. VAR kayıtları açıklanmalı!

Neyi gizliyorsunuz. Futbol ailesinden gizleyecek neyiniz var! Açıklayın kayıtları. Biz de başkaları gibi elimizde kayıt var mı diyelim.

‘Çürük elmaların temizlenmesinden çekinmeyin’

Korkmayın! Açıklayın! Çürük elmaların temizlenmesinden çekinmeyin. Elma büyükmüş küçükmüş, ihracaata yönelikmiş, geçin bunları. Çürükleri temizlemediğiniz sürece bütün elmaları, yani bütün futbolu yok edeceksiniz.

Lig sıralamasında denge gözetiliyor algısı ligimize ağır darbe vurur, böyle bir algı kamuoyunda hakim durumda.

‘Güneşi balçıkla sıvatmayacağız’

UEFA hakem komitesi ve bu komiteyle yakın teması olan bir hakem gözlemcisi ve hocasıyla anlaşmak istiyoruz. Yönetim ve teknik kadromuzu eğitecek. Maçlarımızı izleyecek, rakiplerimizin kritik maçlarını izleyecek ve bize maçın hakemleriyle ilgili raporlar sunacak. Bu raporları, UEFA ve FIFA hakem komiteleriyle paylaşacağız. Güneşi balçıkla sıvatmayacağız. Şikayet değil, doğruyu, adaleti tesis etme mücadelesi vereceğiz.

Camia olarak başkanından yönetimine, futbolcusundan teknik adamına, yedisinden yetmişine futbol adaleti için mücadele edeceğiz. Futbolda adalet isteyenleri desteğe, mücadeleye katılmaya davet ediyorum.”

BU DÜZEN BÖYLE SÜRMEYECEK!
En komiğife tff ve kurulları çıkıp özür dilesinler yeri olmuş çıkıp özür dinleseler ne değişecek onu da yapmazlar zaten özürlerini gs deplasmanında gösterirler

Yeni anketimize oylarınızı bekliyoruz  :tabe:

Güzel renkli taraması olmuş :).

Çevrimdışı mylife1903

Hakem olsam dunku macta bilmedigim baskan konusacak
Mac sonrasi konusmadi
Ulan bisileri ogrendiler mi acaba
Yarin ne konusacak
Kimlerlen gorusuyor suan diye donlara doldura doldura uyuyamazdim
Boyle kalp bumbumbum aciklamalari bekle saclar agirirdi falan

Sonra aciklamalari izleyince vay vay vay yeni fikret bu ya diye iki duble rakiyi cekerdim mis gibi yumusacik olurdum arardim sonra vsrdakini la bunlsr fos cikti haftaya maclarina gitsek tesekkur ederler, der tecavuz sonrasi nuri alco gibi gulerdim

Değil

Benim bu kulüpte yönetimin başından itibaren teknik direktörü hatta çoğu futbolcusuna hiç bir desteğim kalmamıştır. 2 ayda fikret ormanı arattıran bu yönetime tebriklerimi sunuyorum.

Çevrimiçi yaço58

Ne denir ki böyle devam başkan ali koç tabi çıkıp pişkin pişkin her maçımız böyle yönetilsin der

https://twitter.com/firatgunayer/status/1209072093742161920

Çevrimdışı mylife1903

Bu şaka dime ????
Yoh degil
Bi besiktas degeri de bizim bildigimiz ve tuttugumuz besiktas degil o bahsedilen o baska

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yoh degil
Bi besiktas degeri de bizim bildigimiz ve tuttugumuz besiktas degil o bahsedilen o baska

Ben artık kendime Beşiktaşlı demeyeyim yahu. Bende böyle bir değer bilmiyorum, böyle bir değer de istemiyorum. Yazıklar olsun gerçekten de.

Çevrimdışı mylife1903

Yaw nerde bizim karijmaci @abdusta abi
Kasimpasaya mi gitti o

Simdi neguzel yapistirirdi antudan falan yorumlari okurduk

Okuyabilen 2-3 secme ileti koysun rAkip ne anlamis ona bakalim
Ben bisi anlamadim aciklamadan, pisman oldum valla

Su aciklamayi gs falan yapsa agir makara yapardik

Hakemler tirssti tirssti

Çevrimdışı celiker1

Çık biraz cesur ol.Gündemi sars.Olamayacağını bilsen bile sarsacak bir şeyler söyle.TÜRK hakemlerine güvenmiyoruz de.Tüm saha ve VAR hakemlerinin YABANCI olup tff başkanının ofisine uğramadan görev yapmasını istiyoruz de  :s20:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

Ahmet Nur Çebi'nin basın toplantısı özeti  :D

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1209075645654949888
Artık gülüp geçiyorum gerçekten şu toplantıyı aramızdan biri yapsa daha ses getirirdi elden metin okumak ne içinde ne varsa söylersin sinevizyon hazırlarsın bişe yaparsın pozisyonlarla ilgili maalesef tam bir fiyasko 12 numara başkanımıza teşekkür etmiş durum bu

Çevrimdışı mylife1903

Çık biraz cesur ol.Gündemi sars.Olamayacağını bilsen bile sarsacak bir şeyler söyle.TÜRK hakemlerine güvenmiyoruz de.Tüm saha ve VAR hakemlerinin YABANCI olup tff başkanının ofisine uğramadan görev yapmasını istiyoruz de  :s20:
Yd bunlardan iyiydi
Yd dedim
Evet yd (Hakaret Yasak)₆ bunlardan iyi bagiriyordu
Ha gene bisi degismiyordu da gazimizi aliyordu
Sonra bizim gazi satiyordu
Nasreddin hocanin koyun macerasi gibi zengin oldu

Simdiki gucunde olan bi yd bunlari varya siler atar tarihten

Fo hesap soracakti la sen saati soramazsin ydye devren mi o senin beraber mi bot bagladin sen ersen o orgeneral olmus, hesap soracakmis hee