Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554190 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Zafer55

Dün açıklama açıklama diye ortalığı yıktılar. Hani nerede açıklama? Saati bile belli değil hala  :alala: Zaten konuşsalar da şöyle konuşurlar :money:

1-Hakemlerin kötü niyetli olduklarına inanmıyoruz.
2-Türk futbolunun marka değeri.
3-TFF ve MHK'nın kötü niyetli olduğuna inanmıyoruz.
4-Yayıncı kuruluşun ülke futboluna katkısı çok büyük.
14.00 da yapılacakmış açıklama...birlik beraberliğe bağlamasalar bari..zaman kenetlenme zamanı değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

14.00 da yapılacakmış açıklama...birlik beraberliğe bağlamasalar bari..zaman kenetlenme zamanı değil.
Basın açıklaması yapmayı bildiklerini düşünmüyorum. Bakalım beni yanıltacakları mı  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bisi cikmaz o aciklamadan %90
Bunlari yabanci hakemle tehdit edecen en iyi yol
Aciklama yapmasan da gencleri bicecek zaten hakem bu hafta
O maci bekleyip bizi kayirinca aciklayacanki gundem degissin

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yaw boyle hoca lazim
Cikacan fan dan dan baam
Kariyer tartisilmaz falan ne kariyeri
Ancelotti tartisiliyor arkadas
Insan haddini bilir
Morinyo tartisiliyor

Cikarsin tirapatoni reyiz gibi yaparsin aciklamani
Miymiy miy miy yeter bi de gulme su toplantilarda
Adama sut soruyorlar
Sut yok ama ben size parselasuon anlatam faan diyo
Bize anlatma topcuya anlat

Bigun tirapatoni gibi olursun topcuyu da boyle gomersin, sut kupan bile yok havalar uzun adam havasi, aldim kadim dostum pepi yanima obur tarafa koydum arkadasim kilopu ve ben sahsim 3lu zirve yaptik

La reykart delboske hacamat oldu buralarda

Vidyoyu koyam pep degil tirapatoni lazim bize
Mehmet = ozzi
Strunz = lens

Ich habe fertig. Efsane koymus noktayi almancasi da super tabi
Elimizde şut yok. Size biraz alan parselizasyonundan versem olur mu?
Hangi alan parselizasyonundan bahsediyor Avcı onu da anlamadım. Sen topu her kaybettiğinde rakip takım elini kolunu sallaya sallaya pozisyona girdi, goller attı.

Bize değil topçuya anlatsın diyorsun da buna katılmam mümkün değil. Trapattoni gibi anlatsa tamam diyeceğim de topçuya da basına, taraftara anlattığı şekilde anlatıyorsa ki görüntü onu gösteriyor futbolcunun kafası karışır, sahada nerede duracağını ne yapacağını bilemez. Zaten temelde birçok yerde hatalı tercihleri var. Üstüne topçu da söyleneni anlamayıp uygulamayınca sonuç hüsran oluyor. Şimdi de yeni gündemimiz Hoca mı yanlış taktik veriyor yoksa futbolcu mu uygulayamıyor verilen taktiği olur. Cevap her ikisi de fakat bizim taraftar illa ki bir tanesine odaklanır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elimizde şut yok. Size biraz alan parselizasyonundan versem olur mu?
Hangi alan parselizasyonundan bahsediyor Avcı onu da anlamadım. Sen topu her kaybettiğinde rakip takım elini kolunu sallaya sallaya pozisyona girdi, goller attı.

Bize değil topçuya anlatsın diyorsun da buna katılmam mümkün değil. Trapattoni gibi anlatsa tamam diyeceğim de topçuya da basına, taraftara anlattığı şekilde anlatıyorsa ki görüntü onu gösteriyor futbolcunun kafası karışır, sahada nerede duracağını ne yapacağını bilemez. Zaten temelde birçok yerde hatalı tercihleri var. Üstüne topçu da söyleneni anlamayıp uygulamayınca sonuç hüsran oluyor. Şimdi de yeni gündemimiz Hoca mı yanlış taktik veriyor yoksa futbolcu mu uygulayamıyor verilen taktiği olur. Cevap her ikisi de fakat bizim taraftar illa ki bir tanesine odaklanır.
Ben diyorum burada Fatih Terim ekolünden gelme diye kimse inanmıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ben diyorum burada Fatih Terim ekolünden gelme diye kimse inanmıyor  :ebebe:
Fete gibi 20 tane kupayi koyarsin muzeye
Topcuyu varya ters cevirip sahanin ortasinda opsen kimse bisi diyemez
Fete isini bilir 25. Hafta gene ittirile ittirule zirveye sokulur onlar bi sans daha verilir imece usulu

Çevrimdışı mylife1903

Dün burada soranlar vardı. Uzun araştırmalar sonucu bulunmuş  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1209048815430488064
Bu kacmisti
Son penalti golu nezaman acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kacmisti
Son penalti golu nezaman acaba
Buldum  :tabe:

19 Eylül 2010 Süper Lig Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş (Niang 26', Guti 86'(p))

Hakem: Cüneyt Çakır

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Demek ki son penaltı çukur kazılan değilmiş.Hakem de cüneytmiş..demek ki cücü hep ben veriyo olmiim dedi

Çevrimiçi levitate

Yaw boyle hoca lazim
Cikacan fan dan dan baam
Kariyer tartisilmaz falan ne kariyeri
Ancelotti tartisiliyor arkadas
Insan haddini bilir
Morinyo tartisiliyor

Cikarsin tirapatoni reyiz gibi yaparsin aciklamani
Miymiy miy miy yeter bi de gulme su toplantilarda
Adama sut soruyorlar
Sut yok ama ben size parselasuon anlatam faan diyo
Bize anlatma topcuya anlat

Bigun tirapatoni gibi olursun topcuyu da boyle gomersin, sut kupan bile yok havalar uzun adam havasi, aldim kadim dostum pepi yanima obur tarafa koydum arkadasim kilopu ve ben sahsim 3lu zirve yaptik

La reykart delboske hacamat oldu buralarda

Vidyoyu koyam pep degil tirapatoni lazim bize
Mehmet = ozzi
Strunz = lens

Ich habe fertig. Efsane koymus noktayi almancasi da super tabi

sonuç olarak bruhdullah avcı

gelmesini hiç istemedim ama sezon başında ama açıklamaları falan ümit verdi

sonra sağolsun 6 ayda deli etti lmao

ah guti aaaaaağh
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Bisi cikmaz o aciklamadan %90
Bunlari yabanci hakemle tehdit edecen en iyi yol
Aciklama yapmasan da gencleri bicecek zaten hakem bu hafta
O maci bekleyip bizi kayirinca aciklayacanki gundem degissin

valla eskiden öyle yaparlardı gelecek hafta normalde gençleri biçmeleri lazımdı  ama o kadar ileri seviyeye getirdiler ki abi doğramaya devam ediyorlar üst üste denizli maçından başladı fener maçına kadar.

Çıkıp söyleyecekleri şeylere göre belki 1-2 VAR'a bakarlar o kadar sonra devre arası zaten yine unutulur 2.ci yarı kaldıkları yerden.

Kökten çözüm bulamadıktan sonra bu.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dün burada soranlar vardı. Uzun araştırmalar sonucu bulunmuş  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1209048815430488064
Bobo kaçırmıştı. Bilica da sarı kart görmüştü.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi basın toplantısı (Canlı Yayın)  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç özelinde açıklama yapılıyor. Tebrikler hiç bir şey anlamamışlar. Rezalet bir açıklama  :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Özür bekliyoruz  :kop: :kop: :kop:

Ahmet Nur Çebi: "Sayın Ali Koç ve yönetimine, beni ve yönetimimi ağırladıkları için teşekkür ederiz ancak maç başlamadan önce yapılan anons ve şarkılarla Fenerbahçe seyircisinin galeyana getirilmesi manidardır. Hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş'ın lehine dahi verilse, yanlış kararları kabul etmemiz söz konusu değildir. Bedeli ne olursa olsun bu düşüncelerden vazgeçmeyeceğiz. İlk günden itibaren yapıcı olmak için her çabayı sarf ettik. Yapıcı olmak adına harcadığımız çabanın acizlik olarak değerlendirilmesini kabul edemeyiz. Kamuoyu yönünde konuşmadık, ilgililere uyarıları yaptık. Hakem kararlarının rezalete dönüştüğü konusunda tüm kamuoyu hemfikir. Asla ayrıcalık istemedik, adalet istedik. Tek başımıza kalsak da bu söylemden hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Adil bir futbol için savaşmaya devam edeceğiz. Türkiye'de futbol düzeninin böyle sürmesini isteyenler bizden uzak dursun. Hakemler, futbolu yönetenler, adil davranmak zorundadır. Benim takımım iyi performans göstermemiş olabilir, size ne? Hakem gelip bizi mağdur edemez. Dün akşamı hiçbir Beşiktaşlı asla unutmayacak. Unutursak aynı rezaletin tekrar yaşanacağını iyi biliyoruz. Unutmayacağız. Özür dilemek büyük bir erdemdir. Dünkü maçın hakemi, TFF kurulları dün geceden memnunlar mıydı? Vicdanları rahat mı? Bütün ülke, rezaleti izledi. En azından çıkın özür dileyin. Yok biz dün akşamdan memnunuz diyorsanız, çıkın onu söyleyin. Sizin adınıza da biz mahcup olalım. Her şeyden önce adaletsizlikle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sakın ola ağzımıza bal çalmak için eski klasik yöntemleri uygulamasınlar. Türk futbolu için adaletin peşindeyiz. VAR protokolünün değişmesini istiyoruz. Teniste voleybolda olduğu gibi teknik kadro VAR'a müracaatta bulunabilmeli. VAR kayıtları açıklanmalı. Sayın Ali Koç da eğer hakem kararlarından rahatsızsa, vereceğimiz mücadeleye onun da ortak olmasını isterim. Ben sanırım şu anda şikayet etmiş bulunuyorum, kamuoyu önünde yapılan her açıklama resmi açıklamadır. Eğer biz hatalıysak mahcubiyetimizi kabul ederiz."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Müsamere gibi olmuş, başkan kusura bakma ilk okul çocuğu gibi elindeki kağıdı okumakla olmaz bu işler.

FO bile bu konuda daha iyiydi  :by2:  doğaçlama bir performans ile mhk ve federasyona giydirmeleri lazımdı, sonra gerekirse bir yazılı açıklama yapardın. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadar saçma açıklama tarihimizde yoktur herhalde. Bu kadar saçma açıklama yapılamaz. Ali Koç'un açıklamalarından bile haberi yok ANÇ başkanımızın  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu açıklamalar Ali Koç'un TFF-MHK görüşmelerini aklamak için yapılmış herhalde  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Başkanım ninni saatimiz geçti, keşke bu açıklamayı dün gece yapsaydınız da belki uyuyabilirdik gece.

Çevrimdışı mylife1903

Maç özelinde açıklama yapılıyor. Tebrikler hiç bir şey anlamamışlar. Rezalet bir açıklama  :by2:
Miymiy da kiymiy
Hakem olsam varya gencler macinda kesip bicerim arkadas
Obur hafta fb gs maci alirim sonra
Pirlanta falan demedi bi gelisim var bu hizla 25 sene sonra falan penalti goruruz kadikoyde

Çevrimiçi Samet Ç

Bu açıklamalar Ali Koç'un TFF-MHK görüşmelerini aklamak için yapılmış herhalde  :alala:
Evet bunun olacağı çok açıktı konuşma yapmak için bir gece hazırlandılar buna rağmen hata yaptılar. Ek olarak Ahmet Nur Çebi hakeme düdük astırsak ne olacak diyor mühim olan düzenin değişmesiymiş sen bir kere astır ondan sonra o düzen nasıl değişiyor otur ve izle.

Çevrimdışı cursedofdragon

çok sert açıklamalar oldu yenilir yutulur cinsten değildi!!!

Çevrimdışı Zafer55

Vay bee..Koskoca Beşiktaş’ın başkanı bu şimdi hemi...yazık

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Nur Çebi: "MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifası beni aşan bir konu. Zekeriya Alp, Beşiktaş'ın bir değeridir."   :D :D :D