Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2563391 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

bana gs gibi geldi  :alala:
TFF başında FBliler olup hakemlerin tutumunu dikkate aldığımızda renklilerin eşit seviyede kollandığını söyleyebiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Şüphesiz. Ama bu 'galibiyet serisi' yavaş yavaş stres oluşturmaya da başlayabilir. Bir aksilik olsa ve Malatya maçını kaybetsek, kendi sahamızda puan kaybettik diye yine karalar bağlayacağız, onu yapmamak lazım. 6'da 6 ve 8'de 7 yapmış durumdayız. Çok ciddi avantaj sağladık. İçerde Malatya ve Gençler'i yenmeliyiz gerçekten, ama Fener maçında alınacak bir beraberlik ya da mağlubiyet bizi fazla üzmemeli, yıpratmamalı...

Bence Fenerbahçe maçında; onların daha iyi futbol oynamaları, daha çok pozisyona girmeleri gibi bariz artılarından çok, bizim psikolojik duruşumuz belirleyecek sonucu. Abdullah Avcı'nın, rakip takım teknik direktörüyken hepimize hissettirdiği o 'sinir bozucu sakinlik', Kadıköy'e yansırsa, çok acayip şeyler olabilir. Hocanın, tartışılmasına tepki gösterdiği 'teknik direktörlük becerisi', o maçta ortaya çıkacak. Umarım bu sınavı en iyi şekilde verir. Ha bir de, Elneny'yi ve Caner'i antidepresan ile çıkarmak lazım tabi sahaya.
caner konusunda rahatım o fener maçlarında sakin kalabiliyor kendisi sinirlenmiyor
rakibi geriyor :D

Çevrimiçi Necmi

Bir taraftan da, sahada gerçekten bizi tatmin eden bir görüntü yok. Doğrusu ben sürekli diken üstündeyim. 6'da 6'yı da tabela anlamında muazzam bir başarı olarak görmekle birlikte, içinde tesadüflerin de olduğunu düşünüyorum. Bir şeylerin oturduğunu görebilsem, bir potansiyel görebilsem, biraz kişisel beceri görebilsem, puan kaybında da uykularım kaçmaz. Ama şu an 'her şeyin mümkün olduğu', tahmin edilemez bir yapı içindeyiz. Son 3 maçtan 9 puan çıkarırsak da şaşırmam, 0 puan çıkarırsak da şaşırmam.

'Devre arasına kapağı atalım, o dönemde eksikleri kapatırız' diye düşünüyordum ama belli ki o da mümkün olamayacak, kadroda hiç düşünmediğimiz, yararlanamadığımız oyuncuları iyi paralara satamazsak... Umarım Vida'yı falan elden çıkarmak zorunda kalmayız.
çok şey istiyorsun biraz biraz istiyorsun anladımda totelde ağır çekiyor :D
aslında iyi oynuyoruz. şu anda ligin en iyi oynayan ve en diri takımı biziz.
bazı maçlar gitgel olacak kaçınılmaz bu önemli olan böyle gitgel maçlarını kazanabiliyor olmak.
kasımpaşa maçı gitgel maçı falan değildi savunmada ruizin olmaması balans ayarını biraz bozdu.
kontra ile gol yedik vida olmasa puan bile kaybedebilirdik. ama hiçde bizi yeneceklermiş gibi bir his yoktu
gollerin geç gelmesi ve mağlubiyetten dönmek bizde sıtres yaptı :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Korkarim fb macina yüzde 90 ali palabiyik verilecekdir.
bence fıratı verirler o çok daha tehlikeli
palabıyık iyi oynarsan çokta birşey yapamaz ama fırat senin oyununuda bozar
iyi oynadığın maçı bile yönlendirip seni kaybettirir.

Çevrimiçi Necmi

TFF başında FBliler olup hakemlerin tutumunu dikkate aldığımızda renklilerin eşit seviyede kollandığını söyleyebiliriz.
pek fb liler yok ama :D
başkanı fbli olunca fb liler mi oluyor kaldıki başkanıda ali koç düşmanı
tff yönetim kurulunda Beşiktaş ve ts lilerin sayısı fazla en zayıfda gs sanırım
ts bu sene çok güçlü anadolu takımlarındanda iki üye var onlarında ts li olduğunu düşünün
biri antalyalı diğeri hatırlayamadım ama konyalı olabilir. fenerlilerden biri selim soydan adam fenere
olduğu kadar Beşiktaşada hayran :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

pek fb liler yok ama :D
başkanı fbli olunca fb liler mi oluyor kaldıki başkanıda ali koç düşmanı
tff yönetim kurulunda Beşiktaş ve ts lilerin sayısı fazla en zayıfda gs sanırım
ts bu sene çok güçlü anadolu takımlarındanda iki üye var onlarında ts li olduğunu düşünün
biri antalyalı diğeri hatırlayamadım ama konyalı olabilir. fenerlilerden biri selim soydan adam fenere
olduğu kadar Beşiktaşada hayran :D
Hakemler için bunu söyleyemeyiz. Ligde en fazla doğranan takımlardan biriyiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Hakemler için bunu söyleyemeyiz. Ligde en fazla doğranan takımlardan biriyiz  :tabe:
söyleyemeyiz çünkü hakemlerin taraf tutması için tff den komut almasına gerek yok.
aldıklarınıda sanmıyorum en azından şimdilik.
aslında bakma bizim maçlar kadar fener maçlarındada oldu hatalar. onların taraftarlarıda doğrandıklarını söylüyor.
bizimde kollandığımızı söylüyorlar neye dayanarak söylüyorlarsa artık :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

Korkarim fb macina yüzde 90 ali palabiyik verilecekdir.
%100 cücü yönetecek.

Çevrimdışı cursedofdragon

%100 cücü yönetecek.

Ali,Fırat,Cücü,H.Meler,Arda hariç kim yönetirse yönetsin.

Abdullah Avcı, Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynanacak Wolves karşılaşmasına, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Atiba, Elneny, Ljajic ve Burak Yılmaz'ı götürmeyi düşünmüyor.

(BeIN Sports)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon itiraz etmiş  :alala: Şampiyon falan olacaklarını sanıyorlar herhalde  :alala:

https://twitter.com/buzzspor/status/1204398159654539271

Beşiktaş Tarihi
★★★

Trabzon itiraz etmiş  :alala: Şampiyon falan olacaklarını sanıyorlar herhalde  :alala:

itiraz etmek için kurulmuslar ya itiraz edecekler yada ağlayacaklar :D

Bunlar kadar adamı yoran başka bir klüp daha ben tanımadım hayatımda.

Her okulda sınıfta olup biten her şeyi hemen hocaya yetiştiren bir kız vardır bildin mi hah bunlar onlar işte :D

UEFA'ya başvursunlar olmadı CAS'a daha olmadı birleşmiş milletlere daha olmadı NATO o da mı olmadı Uzay araştırma merkezine NASA'ya dünya da bu kadar bitti uzaylılar yakında bizimle iletişime geçerlerse onlara da şikayet etsinler :D
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2019, 17:42:34 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Abdullah Avcı, Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynanacak Wolves karşılaşmasına, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Atiba, Elneny, Ljajic ve Burak Yılmaz'ı götürmeyi düşünmüyor.

(BeIN Sports)
kimi götürecekmiş :D
bunu yazıp şimdiden baskı yapmak istiyorlar takımı tam götürsün diye sanırım
hemen başlarlar ülke puanı diye.
böyle şeyler yaparsa giderek sevmeye başlayacağım Avcıyı :D

kimi götürecekmiş :D
bunu yazıp şimdiden baskı yapmak istiyorlar takımı tam götürsün diye sanırım
hemen başlarlar ülke puanı diye.
böyle şeyler yaparsa giderek sevmeye başlayacağım Avcıyı :D

Paf takımıyla gidecez herhalde öyle gözüküyor :D

Çevrimdışı murat baltacı

Şampiyonlukta sivas ve fener ile cekiselim sıkıntı yok ligin sonuna doğru yarışta olursa Kadıköy'de sivastan her türlü puan alır fener sonraki haftada bizim sahaya gelecekler yen şampiyon ol hem Sivas'ı hem feneri ekarte etmiş oluruz
BeŞiKtAşK

📌Ankaragücü TD Mustafa Kaplan: "Tyler Boyd, Beşiktaş'ta kendini bulabilir ama ısrar edilmesi lazım. Adam İstanbul'u görünce feleğini şaşırdı. Kolay değil..."

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abileri gsden emir almışlardır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abileri gsden emir almışlardır.
Bu artış GS'nin de işine geliyor. Çünkü transferlerin çoğu hatalı ve değiştirmek istiyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu artış GS'nin de işine geliyor. Çünkü transferlerin çoğu hatalı ve değiştirmek istiyorlar  :tabe:

3 takım nemalanacak Biz,fb,gs :)

ts'nin kudurması bundan ötürü :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 takım nemalanacak Biz,fb,gs :)

ts'nin kudurması bundan ötürü :)
İki top oynadılar diye başımıza şampiyon oldular. Geçen gün iyi top oynuyorlar dedikleri maçı açtım rakip tek kale oynuyordu. Abartmasınlar. Bu antipati onları zor duruma sokar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yigiter38

TS haklı bence.....Kural var ise değişmez,ama orası Türkiye bal gibi değişir diyorsanız haklısınız.
Her konu da böyle...Kanun var,ama uygulamaya gelince kılıfa uydur....ondan sonra Almanya deriz İngiltere deriz.....Saygılarımla

TS haklı bence.....Kural var ise değişmez,ama orası Türkiye bal gibi değişir diyorsanız haklısınız.
Her konu da böyle...Kanun var,ama uygulamaya gelince kılıfa uydur....ondan sonra Almanya deriz İngiltere deriz.....Saygılarımla

Kuralın içeriğini bilmiyoruz abi belki gerektiğin de esnetilebilir diye maddeler filan olabilir :)

Türkiye de herkes bir şeylerden nemalanıyor en az biz nemalanıyoruz.Onlarda siyasi destek gördüler sezon başı kimse ağlamadı isyan itiraz  etmedi yeri geldi biz avrupadan ceza aldık kimse bize yardımcı olmadı.

[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2019, 20:36:08 cursedofdragon ]

🔥Süper Lig'de son 8 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik alan Beşiktaş, TFF'den 20 milyon 30 bin TL puan primi hak kazandı.

Küfürlü tezahürat edip parayı geri takdim etmeyelim  :tabe: