tabela beni de anlık mutlu ediyor ama büyük resme bakınca lig kötü kalite sıfır rakipler berbat durumda vbvb fener bu kadar iteklendiği sezonda saçma puanlar kaybetmese şu an şampiyonluk şarkıları söylemeye başlarlardı. ben güzel oyun değilde umut vaad eden oyun diye çevireceğim sözü ve ben bizim oyunumuzda umut vaad eden bişey göremiyorum. körler sağırlar birbirini ağırlar modunda giden bir lig var ve gözünü azcık açan aradan rahatlıkla sıyrılacaktır. beni sıkıntıya sokan avcı oyunu bana bu hayali kurduramıyor aksine her an tökezleyecek ve 2-3 maç üst üste beraberlikle puan kaybedecek hissi veriyor. bu kadar kötü sezonda çok rahat aradan sıyrılma imkanı varken bu halde olmak sevimsiz, sıkıcı.
umut vadeden oyun değil dibi gördüğümüz halde lige tutunmuş olmamız
evet tarihimizin en kötü başlangıçını yaptık dibi gördük ama bu kötü halimizle liderle aramızda 3
puan var ve bundan daha kötü olmayız iyiye doğru ivme olacak. şu halde forvetsiz başardık şimdi forvet dönüyor
takım her mevkide oturmamışdı heryer alarm veriyordu şimdi defans orta saha oturdu böyle dalgalanmanın sonucu
hala ligdeyiz. bizim skor kötülüğümüzde 3 maç yüzünden 10 gol yedik 3 maçta geri kalan 9 maçta 3 gol yedik
buda insanları ümitlendiriyor ilk yarının sonuna kadar maçlarımız hafif devre arası takviyede olur ufak balans ayarları yapılır
camiada ve takımda bütünlük oluşmaya başladı
umutlu olmak için neden çok yani. bundan 6 hafta önce küme düşme korkusu yaşıyordu bu taraftar
geçen sene fenerde olduğu gibi bunu 30 hafta yaşamakta vardı taraftar bunu bekliyordu.