Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560356 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Necmi

@levitate Dun gecerken cekmistim ...
yorgo sen istanbuldamı oturuyorsun ben seni neden yunanistanda oturuyor diye düşünüyordum :alala:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

yorgo sen istanbuldamı oturuyorsun ben seni neden yunanistanda oturuyor diye düşünüyordum :alala:
yok abi  istanbuldayim, belki de maclara ve bulusmalara gelemedigimden oyle saniyorsundur abi :)
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

yok abi  istanbuldayim, belki de maclara ve bulusmalara gelemedigimden oyle saniyorsundur abi :)
Insallah isim yorgo diye yunanistan ikamet sanmamistir bagciyi kovmak gibi bisi olur o is

Çevrimdışı mylife1903

aslında bu konuda kapalı değil deniyor sürekli farklı denemeler yapıyor tutmuyor
şenol hoca gibi inatçı değil ama denemelerinde zamana ihtiyacı var bir maç deneyip olmadı diyemezsin
birde bu kadar eksikle yürürken birşeyi nasıl deneyeceksin farklı farklı oyuncular değiştiği anda işin rengide değişiyor.
bence bu iş ligin ikinci yarısına kadar sürer takım ikinci yarı itibariyle cevap vermeye başlar.
Senol inatciysa milli takimda neden baska bisi oynatiyor abi
Ben de inatci biliyorum adami ama belki durum tespiti yapip alinabilecek maksimumu tespit edip onda israr ediyordur

Çevrimdışı levitate

@levitate Dun gecerken cekmistim ...
reklam çok klas hehe

ama pankart bu hem çatı arasında değil

ben süper kupa maçı gibi yaparlar sanıyordum
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben de inatci biliyorum adami ama belki durum tespiti yapip alinabilecek maksimumu tespit edip onda israr ediyordur

reis gene nokta atışı yapmışsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Insallah isim yorgo diye yunanistan ikamet sanmamistir bagciyi kovmak gibi bisi olur o is
yok ya oly maçında yunan tv kanalında çalışıyordu önümüzdeydi ordan şeyetmişimdir.

Çevrimiçi Necmi

bize ilk geldiği senede aynısını yaptı başarı gelene kadar sisteme dokunmuyor
birde şu anda onun oyununu oynayacak tek oyuncu caner oda cezalı bir tane bulsa orta açacak adam ertesi gün milli takımda
olur. Bunun böyle olacağını göreceğiz zaman lazım. Bunları ilk yaşamıyoruzki daha öncede yaşattı.
bizdede burak gelince orta oyunundan döndü çünkü kafa vuramaz burak milli takımdada bunun devamını oynuyor
yeterince orta açtık ama forvetler atamadı diyen hocadan bahsediyoruz.

Çevrimdışı tangaz

bize ilk geldiği senede aynısını yaptı başarı gelene kadar sisteme dokunmuyor
birde şu anda onun oyununu oynayacak tek oyuncu caner oda cezalı bir tane bulsa orta açacak adam ertesi gün milli takımda
olur. Bunun böyle olacağını göreceğiz zaman lazım. Bunları ilk yaşamıyoruzki daha öncede yaşattı.
bizdede burak gelince orta oyunundan döndü çünkü kafa vuramaz burak milli takımdada bunun devamını oynuyor
yeterince orta açtık ama forvetler atamadı diyen hocadan bahsediyoruz.

hiç öyle dediğin gibi değil konu.

adriano bedenen ve ruhen burdayken caneri oynatmıyordu ki

milli takımda da caner formda neden milli takıma alınmıyor sorusuna verdiği yanıt daha taze, sonra burak gelince orta kafa golü bıraktıran da aynı hoca. mylifeın dediği gibi eldeki malzemeye göre tercihler yapıyor bence de.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ligin ilk devresi son 5 hafta istanbuldayız die seviniyoruz ama sene sonu ortalık yangın yeri iken son 5 maçın 3ü 7 maçın 4ü dışarıda olacak ve oynayacağımız takımlar muhtemelen düşme hattında yırtınan rakipler olacak. bu nedenle önümüzdeki 10-12 maç çok az fire ile dewam etmeliyiz.

hahah  yok yaw  Necmi abinin genel kulturu iyidir :)  diye dusunuyorum ben :)
Yorgo

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ligin ilk devresi son 5 hafta istanbuldayız die seviniyoruz ama sene sonu ortalık yangın yeri iken son 5 maçın 3ü 7 maçın 4ü dışarıda olacak ve oynayacağımız takımlar muhtemelen düşme hattında yırtınan rakipler olacak. bu nedenle önümüzdeki 10-12 maç çok az fire ile dewam etmeliyiz.
Sıkıntı yok. İçerde güzel kuşum kanaryayı öpüyoruz, şampiyonluk şarkıları söylüyoruz.  :sevinc
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

reklam çok klas hehe

ama pankart bu hem çatı arasında değil

ben süper kupa maçı gibi yaparlar sanıyordum
oyle yapacakalrmis evet !
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Ali Ece: "Karius, gayet iyi oynuyor. Karius ile bu yenge mesela... Bana hastasın diyenler oldu. Değilim kardeşim. Özel hayat çok önemli. Ljajic de sevdiği kıza kavuşsaydı belki bunları yaşamayacaktı. Çok ciddi söylüyorum. Karius bu kızla mutlu. Son iki ay çok iyi oynadı. Niye? Yenge geldi, o yüzden."

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ali Ece: "Karius, gayet iyi oynuyor. Karius ile bu yenge mesela... Bana hastasın diyenler oldu. Değilim kardeşim. Özel hayat çok önemli. Ljajic de sevdiği kıza kavuşsaydı belki bunları yaşamayacaktı. Çok ciddi söylüyorum. Karius bu kızla mutlu. Son iki ay çok iyi oynadı. Niye? Yenge geldi, o yüzden."

Bebek haberi gelsede meşaleleri yaksak.  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bebek haberi gelsede meşaleleri yaksak.  :bandit:
ikiz olması lazım bebek tek başına yeterli olmuyor olsa atiba çözecek olayı
her sene bir tane yapıyor :D

Çevrimiçi Necmi

karius haklı şimdi ben olsam onun yerine bu almanyada kalsa benimde aklım orda kalırdı :D

Çevrimdışı cursedofdragon

karius haklı şimdi ben olsam onun yerine bu almanyada kalsa benimde aklım orda kalırdı :D

:upto:

Çevrimiçi murat

bu kız da layiçin dişi versiyonu gibi :D saçları kes layiç.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tangaz

murat bi göz doktoru zamanın gelmiş sanki  :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abi atiba bile daha çok benziyor ne layiçi  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı ozankarakoc

Geçmiş sezonlara bakıyorum, 10 yıldır bu kadar az gol attığımız bir 12 hafta yaşamamışız.

12. haftalar itibarıyla attığımız ve yediğimiz goller:

2010-11  19/12
2011-12  16/13
2012-13  27/19
2013-14  21/11
2014-15  19/11
2015-16  30/12
2016-17  24/10
2017-18  19/12
2018-19  20/16
2019-20  15/13
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk