Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553373 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Burak Yılmaz:"Başka santrforlar etkisiz olunca istediği topları alamadı diyorlar. Ben etkisiz olduğum zaman yerin dibine giriyorum."

:claps: :claps: :claps:

Şampiypnluk kupası senin ellerinde yükselecek Kral.... :ok:

Çevrimdışı tangaz

Bir şekilde atıyoruz olarak değiştireyim istersen  :tabe: Denizli maçı daha rahat kazanılabilirdi. Hakemlerle sıkıntılıyız biliyorsun  :tabe:

istemem yan cebime koy  :D

kazanınca ne kadar kötü de oynasak insanın keyfi başka güzel oluyor  :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

avcının oyun anlayışından cacık olmaz abi büyük takım olmamızla kazanıyoruz son maçları birde son 5 maç ligin en kötü 5 takımı ile oynadık (a.gücü gs antalya denizli konya) a.gücünü yenemedik 5 mçda 5 gol atabldik
unutma kötü dediğin takımlar ligi Beşiktaş maçını oynayıp kazanıp bitirmeyi başarı gören takımlar.
iki katı daha zorlaşıyor bize ölümüne oynuyorlar. ankaragücü antalya konya deplasmanları ve hep puan kaybı yaptığımız deplasmanlar.
bizi yenmeyi onur meselesi yapıyorlar gs maçları zaten her zaman zordur kötü olup olmadığına bakılmaz.
yani kolay maçlar oynamadık puan kaybı yapma ihtimalimiz olan bütün maçları biz ilk yarı deplasmanda oynadık.
bunlarda başka gerçekler.

Çevrimdışı tangaz

:claps: :claps: :claps:

Şampiypnluk kupası senin ellerinde yükselecek Kral.... :ok:

adamım benim Qralll

şenol hocamı kırmayıp ilk istediğinde getirseydik f.orman hala başkandı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

istemem yan cebime koy  :D

kazanınca ne kadar kötü de oynasak insanın keyfi başka güzel oluyor  :halay:
zaten kötü oynarken kazanmak önemli iyi oynadığımızda zaten kazanırız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kendimi skor yorumcusu gibi hissettim sizin yüzünüzden  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

unutma kötü dediğin takımlar ligi Beşiktaş maçını oynayıp kazanıp bitirmeyi başarı gören takımlar.
iki katı daha zorlaşıyor bize ölümüne oynuyorlar. ankaragücü antalya konya deplasmanları ve hep puan kaybı yaptığımız deplasmanlar.
bizi yenmeyi onur meselesi yapıyorlar gs maçları zaten her zaman zordur kötü olup olmadığına bakılmaz.
yani kolay maçlar oynamadık puan kaybı yapma ihtimalimiz olan bütün maçları biz ilk yarı deplasmanda oynadık.
bunlarda başka gerçekler.

konya deplasmanı zor  antalya ankara deplasmanları hep koyuyoruz abi tamam alkollüyüm ama bilincim yerinde :biggrinking:
konya bu sen çok kötü fener bile 6 attı bunlara
fikstür lehimize işliyor inşallah şampiyon olacağız iş burakın yanına bi golcü bulmakdan geçiyor burak kalan haftalarda 15 gol atacak ahanda yazıyorum buraya

Çevrimdışı tangaz

Kendimi skor yorumcusu gibi hissettim sizin yüzünüzden  :ebebe:

ne skoru mustafa 5 maçda 6 gole skor mu diyosun hala  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

kaldıki kötü oynamıyoruz sadece gol atamıyoruz yoksa oyun hep bizde kalıyor.
şu maça 3 gol sığdırsak aynı oyunu yere göğe sığdıramazdı birçok arkadaş.
avcıyı bende istemeyenlerdenim ama en azından şenol hoca gibi inat etmiyor hatasından dönebiliyor
arayış içinde bu arayışdan doğru kompozisyon çıkarsa takım yürür gider
birazda şansızlığı çok fazla sakat vermemiz ve aslında takıma yeni gelmemiş oyuncuların takımı taşıması gerekirken en formsuz dönemlerini yaşıyorlar.
fazlada olumsuz bakmamak lazım dibi gördük bu takımdan daha kötüsü çıkmaz.
sadece kendi yarı alanımızda top çevirmeyi bırakınca çok daha iyi olacak oyunumuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonuç winse sorun yoktur. Tabelaya bakarım blah blah  :clever:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

konya deplasmanı zor  antalya ankara deplasmanları hep koyuyoruz abi tamam alkollüyüm ama bilincim yerinde :biggrinking:
fikstür lehimize işliyor inşallah şampiyon olacağız iş burakın yanına bi golcü bulmakdan geçiyor burak kalan haftalarda 15 gol atacak ahanda yazıyorum buraya
bence antalyada ankaragücüde bizim için zor ve gerilimli deplasmanlar
bunlar içerde kuzu olur. fikstür çok aleyhimizeydi artık lehimize döndü bu haftadan sonra
böyle bak bence bu maça kadar oynanacak en kötü fikstürlerden birini oynadık

Çevrimdışı tangaz

Sonuç winse sorun yoktur. Tabelaya bakarım blah blah  :clever:

skor dediğin her maç 1 2 3 4 5 6 koymalı filan die gider

maf bebesiyiz sonucta :iblush:

Çevrimdışı Necmi

1-0 ada 5-0 ada 3 puan veriyorlar alalımda 1-0 alalım kötü değil bence
sadece bizim kalbi test ediyorlar.

Çevrimdışı tangaz

bence antalyada ankaragücüde bizim için zor ve gerilimli deplasmanlar
bunlar içerde kuzu olur. fikstür çok aleyhimizeydi artık lehimize döndü bu haftadan sonra
böyle bak bence bu maça kadar oynanacak en kötü fikstürlerden birini oynadık

geçmişi geri getiremiyoruz ama rize ve a.gücü maçlarında kaçan 4 puana yazık oldu. oynadıgımız en zayıf rakiplerden belkide ikisi idi.

Çevrimdışı tangaz

bizim ailede genetik zaten 60ı gören az abi ee bende de alkol sigara beşiktaş :D her türlü tetikleyici var :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kaldıki kötü oynamıyoruz sadece gol atamıyoruz yoksa oyun hep bizde kalıyor.
şu maça 3 gol sığdırsak aynı oyunu yere göğe sığdıramazdı birçok arkadaş.
avcıyı bende istemeyenlerdenim ama en azından şenol hoca gibi inat etmiyor hatasından dönebiliyor
arayış içinde bu arayışdan doğru kompozisyon çıkarsa takım yürür gider
birazda şansızlığı çok fazla sakat vermemiz ve aslında takıma yeni gelmemiş oyuncuların takımı taşıması gerekirken en formsuz dönemlerini yaşıyorlar.
fazlada olumsuz bakmamak lazım dibi gördük bu takımdan daha kötüsü çıkmaz.
sadece kendi yarı alanımızda top çevirmeyi bırakınca çok daha iyi olacak oyunumuz.

Yapma abi bunu, ben avcıyı isteyenlerdenim de avcı da şenol hoca gibi inat edenlerden çıktı. Yenmemize rağmen direkt oyundan pas oyununa döndürmeye çalışıyor takımı. Caner ısrarı tamam bir maç sağ kanatta denedi ağzımızı açmadıkta olmadı önceki maç 20dkda değiştirdi bu maç yine devam etti. Bıraksın abi bunu Allah aşkına. Şenol hocanın quaresma sağ kanatı yüzünden o kadar laf ettik, şimdi yine caner sağ kanatı için laf edicez. Bizim sağ kanatta lanet var kesin  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

skor dediğin her maç 1 2 3 4 5 6 koymalı filan die gider

maf bebesiyiz sonucta :iblush:
Benim gördüğüm şampiyonluklarda en golcü takım Mario Gomez dönemi. Geçmişe baktığımızda 2000 li yıllardan sonra gol sayımızın giderek azaldığı görülüyor. Bu sene dip yapacağı kesin gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

ankara deplasmanı olarak gençlerbirliği osmanlı falan zorlandığımız takımlardı. Bir geçen sene rahat yenmiştik ankaragücünü. Konyayı zaten bizde içeride 5 atıyorduk, deplasmanda yeniliyorduk @Necmi  abi onu demeye çalışmış.
Ağzından bal damlıyor abi, inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapma abi bunu, ben avcıyı isteyenlerdenim de avcı da şenol hoca gibi inat edenlerden çıktı. Yenmemize rağmen direkt oyundan pas oyununa döndürmeye çalışıyor takımı. Caner ısrarı tamam bir maç sağ kanatta denedi ağzımızı açmadıkta olmadı önceki maç 20dkda değiştirdi bu maç yine devam etti. Bıraksın abi bunu Allah aşkına. Şenol hocanın quaresma sağ kanatı yüzünden o kadar laf ettik, şimdi yine caner sağ kanatı için laf edicez. Bizim sağ kanatta lanet var kesin  :lol:
Ajdin Hasic bir an önce o bölgeye alışsa da şu dertlerden kurtulsak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ömer üründül gibi konuştun abi :D

Hasic benim bildiğim 10 numara ve hoca bu sene hazır değil diyor. Kurtarıcı da olmaz zaten, gelecek sene yavaş yavaş katkı vermeye başlar. Bu sene hasic yokmuş gibi düşünüyorum ben.

Çevrimdışı Necmi

geçmişi geri getiremiyoruz ama rize ve a.gücü maçlarında kaçan 4 puana yazık oldu. oynadıgımız en zayıf rakiplerden belkide ikisi idi.
ankaragücünde kaçan puana çok üzülmüşdüm şansızlık diaby boş kaleye atamadı.
ama geçmiş geçmişdir bundan sonra böyle kötü puan kaybı yapmayalım yeter.

Hiç sorma @Necmi abi, oynasam daha az yorulurum herhalde. Maç sonu terlemiş falan oluyorum gerginlikten.
Tamam oyunu koruma konusunda kesinlikle şenol güneşin takımından daha iyiyiz ama 1-0 falan bize yakışmıyor hücum konusunda da şenol güneşin ilk iki sezonundan  ve gol sayı olarakta üçüncü sezonundan kötüyüz. Bunu düzeltmessek oyunculardaki özgüven de azalmaya başlar.

Çevrimdışı mellfred

demişdim zaten burda dememiş olabilirim tabi :D
bu maçı alırsak şampiyonluk kapısı bizim için aralanır.
bu maç çok önemliydi. şimdi ligin ilk yarısı bitene kadar 5 maçı istanbulda oynayacağız
avrupa maçının biri de içerde bunu iyi değerlendirmek lazım istanbuldaki 5 maçıda kazanmamamız için bir sebep yok
belki fener maçı beraberlik olabilir. içimde kazanacakmışız gibi bir his var. o zamana kadar takım dahada oturur
hücum hattıda maç kazandıkça alışkanlık kazanıp düzelir. gol yememek iyi bu takıma güven verir.
sonra sivas maçıda içerde 6 maç kazan sırtını yasla yastığa keyif yap. :D
işin keyifli yanı zor gol atıyoruz ama onun dışında zor maç kazanmıyoruz rakiplerin oynamasına izin vermiyoruz
istemezsek kalemize bile gelemiyorlar golü attıktan sonra konyayı kalemize yaklaştırmadık
artık çok iyi savunma yapıyoruz kariusda kalede dikkatli konsantrasyon kaybı yaşamıyor.
her şey bizim lehimize ilerliyor bu akşam burakın gol atmasıda çok önemliydi. Bundan sonra içerde golleri gelir
gol atarak formsuzluğunu yener.
Ben dedim
İlk devreyi lider bitirebiliriz diye
Ancak bugünkü ne oyundan ne oyuncu tercihinden ne de değişikliklerden memnun değilim
şu maçı kazanmamız mucize resmen
geçen hafta da yazdım. Aslında hepiniz aynı şeyi söylüyoruz
1-Caner sağda oynayamaz
2- diaby forvet oyuncusu
Hoca ikisini de görmezden geliyor
Ben gole kadar çok gergin izledim maçı
umarım haklı olan hep o olsun

Çevrimdışı Necmi

daha iki yıl Beşiktaş 11 ine yazılmaz boşa beklenti yaratmayın kendinize
süper ligde oynayacak güce sahip değil çocuğu harcarlar oynatırlarsa.