Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552928 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Necmi

Sezon sonuna kadar ben suratını bile görmek istemiyorum. Belki sezon sonu bakarım. Gereksiz insanlarla dolu amaçları kitleleri yönlendirmek olan bir kanalla benim işim olmaz. Bence sen de bir an önce uzaklaş. Beşiktaşlıyım diyen biri gereksiz kanalı izlememeli  :tabe:
yok illaki it köpek izlemek istiyorsa açsın youtube yi sokak hayvanlarını kurtarma videoları falan izlesin. :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

maç kazanamazsan şampiyon olamazsın ama
maçları atılan goller kazandırıyor yapılan savunmalar değil.
iyi savunmayla 1 puan alırsın hiç gol yemesen alacağın puan 34 oluyor buda küme düşürür.
Sadece savunma yaparak nasıl maç ve şampiyonluk kazanacaksın önce Gol atman gerekmiyormu :alala:

2 tane rakip kaleye gitmeyi düşünmeyen Hocanın maçını izledik , dolayısı ile sezonun en kötü ve pozisyonsuz maçlarından biri oldu :bandit:
Lucescu dönemi gibi gol yemeden gol atıp maç kazanmaktan bahsediyor tweetin sahibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Nasıl yerleştirmişsek aspor cenaze evi gibi

Çevrimdışı cursedofdragon

Lucescu dönemi gibi gol yemeden gol atıp maç kazanmaktan bahsediyor tweetin sahibi  :tabe:

bilic gibi olmasın da :)

Çevrimdışı Necmi

Bu hafta en kötü ilk 6 içinde bitiriyoruz. Ben rakiplerimizden puan kaybı bekliyorum. En kötü 5. bitiririz gibi  :tabe:
şu listedeki takımlar içinde tek oynamadığımız takım fener
bakmayın bu duruma çok zor maçlar oynayarak geldik hem kötüydük birde üstüne en zorlu takımlarla oynadık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu listedeki takımlar içinde tek oynamadığımız takım fener
bakmayın bu duruma çok zor maçlar oynayarak geldik hem kötüydük birde üstüne en zorlu takımlarla oynadık.
Zaten ligde bize ters gelen, bize bilenip çıkan takımlarla hep deplasmanda oynadık. Önümüzdeki 5 hafta İstanbul'da tüm maçlarımız. Fikstür avantajımızı sahaya yansıtıp lider bitirmeliyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

dışkı gibi oynayıp kazanmakta bir meziyettir helal takım

hocayı @tangaz abinin merhametine bırakıyorum :D

ben hep merhametliyim zaten yeter ki hak etsin merhametimi :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sahamızda daha iyi oynuyoruz. En azından galibiyete daha rahat gidiyoruz  :tabe:

denizli maçını marsta mı oynadık :alala:

kendi sahamında ilk devre golümüz yok galibiyete rahat gitmekten kastın ne deriiin meraktayım mustafa :D

(gözgöz maçında 45+2de canerin güvene çarptırıp kaleye soktugu topu saymıyorum)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

denizli maçını marsta mı oynadık :alala:

kendi sahamında ilk devre golümüz yok galibiyete rahat gitmekten kastın ne deriiin meraktayım mustafa :D

(gözgöz maçında 45+2de canerin güvene çarptırıp kaleye soktugu topu saymıyorum)
Galibiyeti bir şekilde alıyoruz. Ben deplasman maçlarından daha rahat izliyorum. Bir şekilde gol atarız diyorum. Zaten son dönemde gol yemiyoruz  :tabe: Taraftar ile daha rahat gol buluyoruz. Şu ana kadar evimizde oynadığımız maçlarda 9 gol atıp 2 gol yedik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

İstisnalar var ama doğru  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1198317982025494529

bu eleman da çok boş yapıyor son dönem gol atamıyoruz gol nasıl şampiyon olacaksın gol atmadan böle giderse iş çekirge hikayesine dönecek

Çevrimdışı Necmi

neyse haftaya renkli ts deplasmanına gidiyor 1 puan alırsa haftayada ts yi altımıza alırız. :D
diğer renkli bize kadar oynayacağı 4 maçın üçünde deplasmana gidiyor :D
şaka maka ilk yarıyı lider bitireceğiz galiba :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

neyse haftaya renkli ts deplasmanına gidiyor 1 puan alırsa haftayada ts yi altımıza alırız. :D
diğer renkli bize kadar oynayacağı 4 maçın üçünde deplasmana gidiyor :D
şaka maka ilk yarıyı lider bitireceğiz galiba :D
Lider bitirmemiz için ortam oluştu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

bu eleman da çok boş yapıyor son dönem gol atamıyoruz gol nasıl şampiyon olacaksın gol atmadan böle giderse iş çekirge hikayesine dönecek
son dönem üst üste dördüncü galibiyetimizi aldık :D
burakda biraz kıpırdanma vardı atamamakta koymuş bayağı hırslanmaya başlamış iyice

Çevrimdışı tangaz

Galibiyeti bir şekilde alıyoruz. Ben deplasman maçlarından daha rahat izliyorum. Bir şekilde gol atarız diyorum. Zaten son dönemde gol yemiyoruz  :tabe: Taraftar ile daha rahat gol buluyoruz. Şu ana kadar evimizde oynadığımız maçlarda 9 gol atıp 2 gol yedik  :tabe:

gözgöze atılan 3 golü düş 6 atmış oluruz 5 maç 1,2 gol ortalaması istatistiğine nasıl rahat gol buluyoruz cümlesi kurabiliyorsun  :alala:

iç sahada beşiktaşsın 5 maç 6 gol, kabul edilemez istatistik

Çevrimdışı tangaz

son dönem üst üste dördüncü galibiyetimizi aldık :D
burakda biraz kıpırdanma vardı atamamakta koymuş bayağı hırslanmaya başlamış iyice

burak daha da kıpırdar da önüne araya top atacak layiçini bulamadı daha, caner layiçliğe soyundu burak aldı döndü vurdu yazdı

noca da ağır saçmaladı bu maç gene

Çevrimdışı Necmi

Lider bitirmemiz için ortam oluştu  :tabe:
demişdim zaten burda dememiş olabilirim tabi :D
bu maçı alırsak şampiyonluk kapısı bizim için aralanır.
bu maç çok önemliydi. şimdi ligin ilk yarısı bitene kadar 5 maçı istanbulda oynayacağız
avrupa maçının biri de içerde bunu iyi değerlendirmek lazım istanbuldaki 5 maçıda kazanmamamız için bir sebep yok
belki fener maçı beraberlik olabilir. içimde kazanacakmışız gibi bir his var. o zamana kadar takım dahada oturur
hücum hattıda maç kazandıkça alışkanlık kazanıp düzelir. gol yememek iyi bu takıma güven verir.
sonra sivas maçıda içerde 6 maç kazan sırtını yasla yastığa keyif yap. :D
işin keyifli yanı zor gol atıyoruz ama onun dışında zor maç kazanmıyoruz rakiplerin oynamasına izin vermiyoruz
istemezsek kalemize bile gelemiyorlar golü attıktan sonra konyayı kalemize yaklaştırmadık
artık çok iyi savunma yapıyoruz kariusda kalede dikkatli konsantrasyon kaybı yaşamıyor.
her şey bizim lehimize ilerliyor bu akşam burakın gol atmasıda çok önemliydi. Bundan sonra içerde golleri gelir
gol atarak formsuzluğunu yener.

Çevrimdışı MUSTAFA_

gözgöze atılan 3 golü düş 6 atmış oluruz 5 maç 1,2 gol ortalaması istatistiğine nasıl rahat gol buluyoruz cümlesi kurabiliyorsun  :alala:

iç sahada beşiktaşsın 5 maç 6 gol, kabul edilemez istatistik
Ben de mutlu değilim az gol atmamızdan  :tabe: Ancak bir şekilde tek gollü galibiyetlerle ilerliyoruz. Şu ana kadar 2 maçta gol atamamışız. 6 maçta da gol yememişiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

burak daha da kıpırdar da önüne araya top atacak layiçini bulamadı daha, caner layiçliğe soyundu burak aldı döndü vurdu yazdı

aslında ljajic yerine diaby oynatsa durum daha farklı olurdu.
ama ljajicde formsuzluğunu oynayarak yenecek. şimdi istanbuldaki maçlarda hepsi toparlarlar diye düşünüyorum.
daha avcının oyun anlayışına tam uyum sağlayamadılar. hala geride çok fazla top çeviriyoruz
ilerdeki adamların oyundan düşmesi normal bence onları oyuna sokmak için oyunu üçüncü bölgeye taşımak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlginç şekilde forvet arkasında Diaby oynadığı zaman her maç 1-2 tane güzel ara pas bırakıyor Burak'ın önüne  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben de mutlu değilim az gol atmamızdan  :tabe: Ancak bir şekilde tek gollü galibiyetlerle ilerliyoruz. Şu ana kadar 2 maçta gol atamamışız. 6 maçta da gol yememişiz.

bunları ben de biliyorum boşver bunları da

kendi sahasında 5 maçda 6 gol atan bir takımın taraftarı olarak nasıl evimizde daha kolay gol atabiliyoruz dedin ben onu merak ediyorum mustafa :D

Çevrimdışı Necmi

zaten kötü oynarken kazanmak önemli şampiyonluğu kötü oynarken kazandığın 3 puanlar getirir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kendi sahasında 5 maçda 6 gol atan bir takımın taraftarı olarak nasıl evimizde daha kolay gol atabiliyoruz dedin ben onu merak ediyorum mustafa :D
Bir şekilde atıyoruz olarak değiştireyim istersen  :tabe: Denizli maçı daha rahat kazanılabilirdi. Hakemlerle sıkıntılıyız biliyorsun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

aslında ljajic yerine diaby oynatsa durum daha farklı olurdu.
ama ljajicde formsuzluğunu oynayarak yenecek. şimdi istanbuldaki maçlarda hepsi toparlarlar diye düşünüyorum.
daha avcının oyun anlayışına tam uyum sağlayamadılar. hala geride çok fazla top çeviriyoruz
ilerdeki adamların oyundan düşmesi normal bence onları oyuna sokmak için oyunu üçüncü bölgeye taşımak lazım.

avcının oyun anlayışından cacık olmaz abi büyük takım olmamızla kazanıyoruz son maçları birde son 5 maç ligin en kötü 5 takımı ile oynadık (a.gücü gs antalya denizli konya) a.gücünü yenemedik 5 mçda 5 gol atabldik

Çevrimdışı Necmi

daha kolay pozisyona giriyoruz demek istemişdir :D yoksa 12 maçta 15 gol atmışız :bandit:
yinede 12 maçta 15 gol atabilip 21 puan almakta çok kötü bir sonuç değil daha 12 hafta ve geçen seneki ilk yarıyı bitirme puanının 5 puan gerisindeyiz :bandit:
bu kötü başlangıça ramen ligin ilk yarısını 30 puan üstünde bitireceğiz bu kötü değil ne kadar üstünde bitireceğimizde bizim şampiyonluk ihtimalimizi söyleyecek.