Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550149 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Galatasaray 1-0, Umut Nayir Dk 69
Denizlispor 1-0, N’Koudou Dk 70
Konyaspor 1-0, Burak Yılmaz Dk 71

Son 3 maç gol dakikalarımız...

Kayserispor 3-0 , Burak Yılmaz, Dk 49, Diaby Dk. 75, NKoudou Dk 85.,
Yeni Malatya 2-0 , Diaby Dk 69, Umut Nayır Dk. 81
Fenerbahce 1-0 Vida , Dk. 45+2 Kornerden . :biggrinking:

Bugün ki son kehanetimi yazayım dedim . :super:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Sanki biraz laf atmış gibi hocaya bilemedim.Gökhan gönül de biraz laf atmıştı hocaya geçen haftalarda.
bence taraftara atmış lafı.
hoca çıkarken alnından öptü.

Çevrimdışı Necmi

Bir bir kanser oluyoruz. Ama keyifliyiz  :dontknow:
aslında golü attıktan sonra çok rahattık gol atıp üstüne yatmayı oyunu soğutmayı öğrendik sonunda :D
yapacak birşey yok 1-0 lara alışacağız :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

bence taraftara atmış lafı.
hoca çıkarken alnından öptü.

Oyuncular da memnun değil abi oynatılan oyundan maç içinde vücut dilleri ve maç sonu demeçleri belli ediyor.

Çevrimdışı Necmi

Kayserispor 3-0 , Burak Yılmaz, Dk 49, Diaby Dk. 75, NKoudou Dk 85.,
Yeni Malatya 2-0 , Diaby Dk 69, Umut Nayır Dk. 81
Fenerbahce 1-0 Vida , Dk. 45+2 Kornerden . :biggrinking:

Bugün ki son kehanetimi yazayım dedim . :super:
:D

Çevrimdışı MUSTAFA_

aslında golü attıktan sonra çok rahattık gol atıp üstüne yatmayı oyunu soğutmayı öğrendik sonunda :D
Umarım takım o tek golü daha çabuk atar diyelim o zaman. Yoksa gol atacağız diye canımızı vereceğiz  :iblackeye:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

@Necmi abi bu ljajicin durum ne olacak böyle şu oyunda daha efektif bir 10 numara olsa her maç şu taktik iş yapar ama adam yok sahada o geçen sene kaldığı yerden devam etse şu takımda çok iş yapardı arkayı zaten düşünmesine gerek kalmıyor elneny atiba topluyor kendine yazık ediyor

Çevrimdışı Necmi

Abdullah Avcı: "Bundan evvel çalıştığım takımda da ligin en az gol yiyen takımıydık. Maç kazandıkça özgüven ve takım enerjisi yukarı çıkıyor. Konyaspor zor bir rakip. Ligde birçok takımla karşılaşıyoruz ama taktiksel anlamda en fazla planı olan takımlardan biri. 6 maçlık süreçte tek gol yedik. Milli aradan döndükten sonra oyunlara dönmek kolay olmayabiliyor ama güzel galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Konyaspor zor bir rakip. Ligde birçok takımla karşılaşıyoruz ama taktiksel anlamda en fazla planı olan takımlardan biri. 6 maçlık süreçte tek gol yedik. Milli aradan döndükten sonra oyunlara dönmek kolay olmayabiliyor ama güzel galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum."
bundan evel çalıştırdığı takımdada gol atamıyordu ama :bandit:

Umarım takım o tek golü daha çabuk atar diyelim o zaman. Yoksa gol atacağız diye canımızı vereceğiz  :iblackeye:

Maçı izlerken kendimi sıkmaktan ateşim çıkıyormuş golü attıktan sonra farkına vardım kendimi sıkmamaya başladım ateşim düştü :D

Öldürecek bu Beşiktaş bizi :D

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bu ljajicin durum ne olacak böyle şu oyunda daha efektif bir 10 numara olsa her maç şu taktik iş yapar ama adam yok sahada o geçen sene kaldığı yerden devam etse şu takımda çok iş yapardı arkayı zaten düşünmesine gerek kalmıyor elneny atiba topluyor kendine yazık ediyor
aslında bir o değilki sahada olmayan daha çok oyuncu var
mesela burak varmıydı caner varmıydı. atiba bütün topları geri oynadı ilerde müsait oyuncu varken bile topu geri oynuyor.
bir oyuncuda takılı kalmak doğru değil. ljajic ölü haliyle bir gol atar bir asist yapar işi bitirir kolay vaz geçilecek oyuncu değil
takımın en fazla asist yapanı bu kötü haliyle kalkta vaz geç. birde formsuzluğu tamamda bu kadsr kötü durmasının nedeni etrafında ayak uyduracak oyuncuda yok
atiba elnany uyamıyor ona

Çevrimdışı Necmi

:bandit:

Çevrimiçi levitate

mesela burak varmıydı caner varmıydı. atiba bütün topları geri oynadı ilerde müsait oyuncu varken bile topu geri oynuyor.
bir oyuncuda takılı kalmak doğru değil. ljajic ölü haliyle bir gol atar bir asist yapar işi bitirir kolay vaz geçilecek oyuncu değil
takımın en fazla asist yapanı bu kötü haliyle kalkta vaz geç. birde formsuzluğu tamamda bu kadsr kötü durmasının nedeni etrafında ayak uyduracak oyuncuda yok
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

abi burak yoktu ama adam 2 gol kaçırıp 1 gol attı caner konusuna girmek istemiyorum atibanın kredisi sonsuz tam bi 10 numaranın istediği gibi arkası sağlam savunmayı düşünmesine gerek yok adamın tek işi kreatif yanı ne bi şut ne bi ara pası ne bi sprint attı top kayıpları cabası lig başından beri oynadığı oyun bizim 10 numaramıza yakışmıyor inşallah düzelir

Burağı pozisyona sokamıyoruz abi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Besiktasliyiz abi bünye kaldırmıyor 1-0 i yada 0-0 i

Her an Gol yiyeceğiz endişesi iliklerimize kadar işlemiş

Golu attıktan sonra oyunu soğutmayı ve skoru tutmayı öğrenmek konusuna ise kesinlikle katılıyorum

Yıllar sonra ilk defa bir hoca bunu başardı bu takımın başında ama oynattığı kanser futboluna hala alışmadım muhtemelen de alışamam

Büyük takım oyunu değil bu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hafta en kötü ilk 6 içinde bitiriyoruz. Ben rakiplerimizden puan kaybı bekliyorum. En kötü 5. bitiririz gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Burağı pozisyona sokamıyoruz abi.
pozisyona sokamadığımız burak bugün hatrick yapabilirdi bi kafası direği sıyırdı kale boştu gol bide karşı karşıya kaçırdığı pozisyon var birde pozisyonlara sokmaya başlarsak burakta affetmez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Golü attıktan sonra rahattık da o Golü atana kadar da 20 milyon Beşiktaşlı olarak sırasıyla , kabız, sinir ve verem hastası oluyoruz en sonunda da kanser

Biz ecelimizle ölmeyiz bizi Beşiktaş öldürür
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu hafta en kötü ilk 6 içinde bitiriyoruz. Ben rakiplerimizden puan kaybı bekliyorum. En kötü 5. bitiririz gibi  :tabe:

Alanya kazanır malatya kazanı 6.cı bitiririz gibi duruyor :)

pozisyona sokamadığımız burak bugün hatrick yapabilirdi bi kafası direği sıyırdı kale boştu gol bide karşı karşıya kaçırdığı pozisyon var birde pozisyonlara sokmaya başlarsak burakta affetmez

Koskoca maçta 2 pozisyon yetmez :)

10 pozisyona sokarsak net pozisyon burak 2-3 tane net yazar geçen seneden örnekleri mevcut :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eksikleri ve deplasmana gittiğini düşünürsek FB puan kaybeder hakem çok yardım etmezse. Rıdvan bile bugün ligin ilk yarısını Beşiktaş ilk 2 içinde bitirir dedi. Bu ligde farkla lider bitirmemiz gerekti ama olsundu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Eksikleri ve deplasmana gittiğini düşünürsek FB puan kaybeder hakem çok yardım etmezse. Rıdvan bile bugün ilk yarıyı Beşiktaş ilk 2 içinde bitirir dedi. Bu ligde farkla lider bitirmemiz gerekti ama olsundu  :tabe:

Tamam bende malatya kazanır dedim :) 21 puana çıkıyor malatya averajla önümüze geçiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beraberlik güzel sonuç  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★