Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550840 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Erman1903

aynen öyle, yeni başkanımızdan bir daha yok adamlık yok temizlik seviyesini belirten pırıl pırıl yok türkiye futbolu tarzı bir şey duymak istemiyorum. Ülke futboluda umrumda değil benim umrumda olan tek şey Beşiktaş. Beşiktaş futbolu beşiktaşın geleceği hakkında hareket edilmeli, kulüpler birliğiymiş falan öyle işlerden uzak durulmalı. Kendini beşiktaşlı gibi gösteren ali ece murat özen alen falan bu tarz parazitelere karşı da tavır alınmalı, öyle diğer takımlara sempatik beşiktaşa karşı full atak yapmalarına izin verilmemeli. Ne kadar kötü yönetirse yönetin malzemecisinden tut en üst mevkisine kadar beşiktaş arması taşıyan kimseye öyle ağzından salyalar aka aka saldırmaya izin verilmemeli.

Çok doğru konuşmuşsun kardeşim ama yeni başkan büyük ihtimalle Demirören'in destekleyeceği kişi olacaktır. Söylediğin profile uyabilecek Çebi harici bir isim gelmiyor aklıma.

Çevrimiçi Sinan23

https://twitter.com/EKGedik/status/1180936584952242177?s=19
Şu pozisyonun izahı yok yüzde doksan ofsayt yok zaten lan bırak aksın oyun nkadou gidiyor burağa atsa büyük ihtimalle gol olacak var diye bişe var adı gibi iyi biliyor hakem bunu ama ilk golü atmayalım diye yapılan şey bu ne denirki penaltımızı bile 5 dk sürdü kullanmamız kıla tğye bakmışlardır geçen sene ts maçı Vodafone da dırukhanın golü Bi kaç pozisyon öncesine gidilip lense ofsayttan iptal edildi geçen hafta sosanın attığı goldrn Bi kaç pozisyon önce sorlöt ofsayttı ona rağmen golü verdiler kurallar yalnızca  bizim aleyhimize olunca işliyor elneny 3 maç marioma 90 dakika oyunda kaldı cezada vermezler yumruk atmak serbest tekme sallamak 3 maç bu ligde tabi konu biz olunca

Ligtv 1 sn gösterdi pozisyonu. Alanya'nın Atiba'nın penaltı pozisyonundan önce de el var.onu da gostermedi. Millete ozetlerde sadece işlerine gelen pozisyonlari gösteriyorlar. Bu yan hakemin yaptığı tam bir çakallık.

Çevrimdışı levitate

İnsanlık bunu gerektirir kardeşim, galatasaraya da teşekkür ediyorum. hiç biri dostumuz değil, ikisinden de nefret ediyorum ama insan olarakta böyle bir şey yapana teşekkür etmesinide bileceksin. aynı şey onlara olsa bizimde aynı şeyi yapmamız gerekir.
abi yapmaları tabi iyi güzel hoş ama ben taraftarlarındaki egoya ve edepsizliklerine takılıyorum

neymiş efendim bize efendilik dersi vermişler, haddimizi bilecekmişiz vs. aptal aptal konuşuyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu arada kimsenin konuştuğunu görmedim burada, şafak adlı yöneticimizin söylediklerini gördünüz mü? sanki klübü bunlar kurdu söylediği laflara bak
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Ligtv 1 sn gösterdi pozisyonu. Alanya'nın Atiba'nın penaltı pozisyonundan önce de el var.onu da gostermedi. Millete ozetlerde sadece işlerine gelen pozisyonlari gösteriyorlar. Bu yan hakemin yaptığı tam bir çakallık.
Çakallık demek çok kibar kalır bu hakemin yaptığının yanında kafasında Beşiktaş gol atmasın var o dakikada ayrıca herkes atiba ın pozisyonu konuşuyor nkadouyu ilk yarı ceza sahasında indirmelerini Bi Bünyamin penaltı dedi oda utana sıkıla diğerleri aleyhimize pozisyonları bağıra bağıra yorumlasınlar ayrıca Ali Ece'den Beşiktaşlı isme eleştiri! "Sen Ronaldinho'nun Ro'su değilsin" demiş yav sen bu haddi nerden buluyorsun şu uslüba bak ya bu adam o kadar itici olmaya başladıki artık git renklilere salla onlara gelince kuzu bize gelince havalara giriyor adam

Çevrimiçi yaço58

bu arada kimsenin konuştuğunu görmedim burada, şafak adlı yöneticimizin söylediklerini gördünüz mü? sanki klübü bunlar kurdu söylediği laflara bak
Fikret Ormanı yanındakiler yedi şafaktı denizdi işte kendi menfaatleri olunca mobese görünce konuşuyorlar hakemler doğrarken ses seda yok kötü giderken ses seda yok çıkarlarını düşünüyolar ancak adamın konuşması falan sen kimsin kardeşim Beşiktaş olmasa senin esamen okunmaz çıkmış ahkam kesmeye çalışıyor kendi çapında hakemlere mhkye ahkam kesseydin

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Avfattas/status/1180981041001062400?s=19
Dobermanın ahmetin falan ağızlarından salyalar akarak konuştuğu pozisyonun öncesiymiş bu kadar karaktersizler konu biz olunca şu halimiz bils tedirgin etmeyd yetiyor onları

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/Avfattas/status/1180981041001062400?s=19
Dobermanın ahmetin falan ağızlarından salyalar akarak konuştuğu pozisyonun öncesiymiş bu kadar karaktersizler konu biz olunca şu halimiz bils tedirgin etmeyd yetiyor onları

Ahmet çakar bir rol üstlenmiş bu sene, 180 derece döndü. Beşiktaşa yapılanları kimse konuşmuyor, çünkü yönetimimiz susuyor.

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/EKGedik/status/1180886873654337536?s=19
Oziyi övenler hiçbir pozisyona bakmasın sadece şu 10.saniyedeki asistine baksın maçın daha başı bu kadar basit hata yapamazsın kendi ceza sahanda
Yapmayin arkadas soyle cimbizcilari desteklemeyin gozunuzu sevem
Ozzi boyle zatenhep boyleydi araya 3-4 pas atar unuttururdu biraz diriyken gol asist yapiyordu napalim atalim mi cocugu 2.5 da maasi var
Cimbizlamayin futbolcu tercihlerini kendinizi uzuyorsunuz iyi tercihi olsa yolu burYa dusmez

Çevrimdışı mylife1903

Yaw ne demis koyaydin kopyalayip gidip tik mi kazandiracaz

Çevrimdışı mylife1903

Ahmet çakar bir rol üstlenmiş bu sene, 180 derece döndü. Beşiktaşa yapılanları kimse konuşmuyor, çünkü yönetimimiz susuyor.
Dunku hakem yinetiminden ben memnunum
Normal bir hakem olaydi mesela cuno falan penaltiyi vermezdi burak pozisyonunda da gidip kan gorunce kirmizi basardi, atibanin eline gelene de penalti verirdi bizim taraftar da buraga yuklenirdi

Gayet ortaya yonetti biraz sasirdi tabi fazla ezmeyince bizi
Bu hakemler boyle bu maclik fazla yuklenemem hakeme

Penaltiyi verince neguzek geliyo 3 puan.

Çevrimdışı Koa_lAA

perşembe günü ingiliz takımıyla oynadıktan sonra (ki adamlar m.city i deplasmanda 2-0 yendi dün) bu kadar diri kalabileceğimizi zannetmiyordum...

iyi mücadele oldu... mücadele etmeden maç kazanılmıyor artık ligde... alanya da iyi top oynadı... dorukhan a üzüldüm... yapcak bişey yok artık geçmiş olsun demekten başka... :s20:

Çevrimdışı Koa_lAA

Dunku hakem yinetiminden ben memnunum
Normal bir hakem olaydi mesela cuno falan penaltiyi vermezdi burak pozisyonunda da gidip kan gorunce kirmizi basardi, atibanin eline gelene de penalti verirdi bizim taraftar da buraga yuklenirdi

Gayet ortaya yonetti biraz sasirdi tabi fazla ezmeyince bizi
Bu hakemler boyle bu maclik fazla yuklenemem hakeme

Penaltiyi verince neguzek geliyo 3 puan.

sevgili mhk başkanımız sözleşmesini fesetmez umarım... adam alehimize haksız düdük çalmadı çünkü... sözleşme fesih nedeni bu...

Çevrimiçi yaço58

Yapmayin arkadas soyle cimbizcilari desteklemeyin gozunuzu sevem
Ozzi boyle zatenhep boyleydi araya 3-4 pas atar unuttururdu biraz diriyken gol asist yapiyordu napalim atalim mi cocugu 2.5 da maasi var
Cimbizlamayin futbolcu tercihlerini kendinizi uzuyorsunuz iyi tercihi olsa yolu burYa dusmez
Haklısın desteklememek lazım sadece o pozisyonu göstermek için attım kazanmamız gereken maç dakika 10 olmamış o laubalilik yapılmaz ceza sahamızda öyle bir pas yok bekliyoruz kendine gelsin her sene aynı hatayı yapıyor ısrarla geçen sene Sivas maçında emre kılınça asist yapmıştı Vodafone da iyi kumaşı var ama dediğin gibi 2.5 milyon alıyor toplasın kendini kafaca kötü durumda adam maçın başında o pası adam çıkarsa ceza sahasına golü yerdik sonra uğraş dur tribün gerilcekti oyuncular gerilcekti yanında atiba gibi bir efsane ile oynuyor az kendini yukarı çekse yetecek atiba ceza sahasına Oğuzhan dan daha çok giriyor her topta atiba var sanki ozi 38 atiba 27 yaşında toparlasın kendini ihtiyacımız var

Çevrimdışı mylife1903

sevgili mhk başkanımız sözleşmesini fesetmez umarım... adam alehimize haksız düdük çalmadı çünkü... sözleşme fesih nedeni bu...
Sozlesme feshi olmaz ama kizaga cekerler biz kazandik diye herhalde

Herif gsye kupalari vermis yok layic itmismis bilmemneymis cikip bi de dillendiriyor sonra ft ile ayni masaya oturuyor ustune besiktasliyim diyor

Besiktasta futbol oynamis olmak besiktasli olmayi gerektirmiyor zekeriya

Adam kendi gidiyir layicin ustune cocugu dusurecek azicik cekil surdan dedi diye yildiz oyuncuyu mu atsin pyundan son saniyede de kubilay faulu yapiyor oyuncu daglisa zaten
Herifin hakemligini gs maclari bitiriyor algiya bizi de katiyorlar ne guzel dunya

Carsi da aciklama yapsin nekodu kendini atma emek hirsizligi yapma diye

Çevrimdışı mylife1903

Haklısın desteklememek lazım sadece o pozisyonu göstermek için attım kazanmamız gereken maç dakika 10 olmamış o laubalilik yapılmaz ceza sahamızda öyle bir pas yok bekliyoruz kendine gelsin her sene aynı hatayı yapıyor ısrarla geçen sene Sivas maçında emre kılınça asist yapmıştı Vodafone da iyi kumaşı var ama dediğin gibi 2.5 milyon alıyor toplasın kendini kafaca kötü durumda adam maçın başında o pası adam çıkarsa ceza sahasına golü yerdik sonra uğraş dur tribün gerilcekti oyuncular gerilcekti yanında atiba gibi bir efsane ile oynuyor az kendini yukarı çekse yetecek atiba ceza sahasına Oğuzhan dan daha çok giriyor her topta atiba var sanki ozi 38 atiba 27 yaşında toparlasın kendini ihtiyacımız var
Yahu topculari az olduklari gibi kabul edin
Ozzi bu, baska meziyetleri var onlari gostermeli
Sumuk gibi yere yapisiyor hem kaptandi hem 10nomero kosamaz guc yok hirs yok istek yok maas 2.5 bunlara kabulum ama cok zeki cocuk oyun gorusu de iyi harika pas arasi yapiyor 
Senelerdir hazir degil kafasi sahada degil
Ozziye verilen destek ve sabir da baska topcuya verilmemistir
Kendisini toplayacak gerekirse yardim alsin
Cunku boyle oynarsa agir tepki gorur insanlar bir mac icin tepki vermiyor senelerin birikimi
Eskiden faul yapiyordu arkadan daliyordu falan atak kesiyordu simdi onlari da yapamiyor

Biz severiz de doveriz de ama cikip 90 dakikalik mactan 1 dakikalik hikaye cikip cocugu gommek kimseye bisi kazandirmaz
Kim ki boyle yapiyor hic ciddiye almayin

Çevrimdışı Necmi

Yahu topculari az olduklari gibi kabul edin
Ozzi bu, baska meziyetleri var onlari gostermeli
Sumuk gibi yere yapisiyor hem kaptandi hem 10nomero kosamaz guc yok hirs yok istek yok maas 2.5 bunlara kabulum ama cok zeki cocuk oyun gorusu de iyi harika pas arasi yapiyor 
Senelerdir hazir degil kafasi sahada degil
Ozziye verilen destek ve sabir da baska topcuya verilmemistir
Kendisini toplayacak gerekirse yardim alsin
Cunku boyle oynarsa agir tepki gorur insanlar bir mac icin tepki vermiyor senelerin birikimi
Eskiden faul yapiyordu arkadan daliyordu falan atak kesiyordu simdi onlari da yapamiyor

Biz severiz de doveriz de ama cikip 90 dakikalik mactan 1 dakikalik hikaye cikip cocugu gommek kimseye bisi kazandirmaz
Kim ki boyle yapiyor hic ciddiye almayin
artık o pas aralarınıda yapamıyor rakibe veriyor topu.
bir dakikalık video ile gömülmez tabi ama geri kalan 89 dakikada faydalı
yaptığı işlerin videosunu çıkartsak on saniyelik video yapılmaz herhalde
takıma hiç bir katkısı yok ister gömülsün ister gömülmesin ne fark eder

Çevrimdışı Necmi

Sozlesme feshi olmaz ama kizaga cekerler biz kazandik diye herhalde

Herif gsye kupalari vermis yok layic itmismis bilmemneymis cikip bi de dillendiriyor sonra ft ile ayni masaya oturuyor ustune besiktasliyim diyor

Besiktasta futbol oynamis olmak besiktasli olmayi gerektirmiyor zekeriya

Adam kendi gidiyir layicin ustune cocugu dusurecek azicik cekil surdan dedi diye yildiz oyuncuyu mu atsin pyundan son saniyede de kubilay faulu yapiyor oyuncu daglisa zaten
Herifin hakemligini gs maclari bitiriyor algiya bizi de katiyorlar ne guzel dunya

Carsi da aciklama yapsin nekodu kendini atma emek hirsizligi yapma diye
zekeriya birilerinin adamı olmasa bu tff başkanı onu tutup getirirmiydi.
geçen seferki mhk başkanlığını gördük her Beşiktaş maçından sonra hakem aklamak için
apar topar tv lere çıkıyordu.

Çevrimdışı mylife1903

artık o pas aralarınıda yapamıyor rakibe veriyor topu.
bir dakikalık video ile gömülmez tabi ama geri kalan 89 dakikada faydalı
yaptığı işlerin videosunu çıkartsak on saniyelik video yapılmaz herhalde
takıma hiç bir katkısı yok ister gömülsün ister gömülmesin ne fark eder
Fark su abi
Boyle boyle taraftar bolunuyor sonra iyi oynadiginda da gomuluyor

Boyle vidyo yapacaksan her oyuncu icin her macta yapacaksin
Ozzinin kidemi iyi tkimin eskilerinden sadece dun boyle oynamadi senelerdir boyle
Ya her mac yap ya da hoc yapma ya da herkese yap yani

Çevrimdışı mylife1903

zekeriya birilerinin adamı olmasa bu tff başkanı onu tutup getirirmiydi.
geçen seferki mhk başkanlığını gördük her Beşiktaş maçından sonra hakem aklamak için
apar topar tv lere çıkıyordu.
Kayseri baskanini da bezdirdiler dikkatten kaciyo

Çevrimdışı Koa_lAA

dün hocanın oyuncu değişiklikleri - özellikle layiç-diaby değişikliğini hiç beklemeden hemen devrede yapması- bence iyiydi... faydalı deişiklikler oldu...

Çevrimdışı Necmi

dün hocanın oyuncu değişiklikleri - özellikle layiç-diaby değişikliğini hiç beklemeden hemen devrede yapması- bence iyiydi... faydalı deişiklikler oldu...
nihayet diaby i forvet olarak kullanmak aklına geldi.
burağı kaçırıp sonra içeri hamle yapacak başka oyuncumuz yok işde
gol basitti ama aslında çok kılasdı. ama esas iyi olan kısmı forvet arkasında iyi top dağıttı.
boşa kaçan oyuncuları çok iyi görüyor. penaltı pozisyonuda onun eseri aslında
onun oyunda olması burakıda haraketlendirdi.  atibada hücum bölgesine girince çoğalabiliyoruz.

Çevrimdışı Necmi

Fark su abi
Boyle boyle taraftar bolunuyor sonra iyi oynadiginda da gomuluyor

Boyle vidyo yapacaksan her oyuncu icin her macta yapacaksin
Ozzinin kidemi iyi tkimin eskilerinden sadece dun boyle oynamadi senelerdir boyle
Ya her mac yap ya da hoc yapma ya da herkese yap yani
aslında bu kadar top kaybı birazda oynadığımız oyundan kaynaklanıyor bir kaybedeb o değil
ljajic ondan fazla kaybediyor. İşin kötüsü atiba bile çok kaybetmeye başladı
bu kadar oyuncunun top kaybını oyuncu üzerinden konuşmak yanlış olur.
bir arıza varda bunu bulmak lazım.

Çevrimdışı celiker1

KARİUS

DOUGLAS        VIDA       RUIZ         CANER

N'KODOU     OĞUZHAN    ATİBA    LJAJIC

DIABY           BURAK

Diaby'yi ilk izlediğim mactan itibaren sag kanatta yazık olur,çift forvet olarak çok ekmeğini yeriz dedim bu çocuğun.Dün Necip oyuna girene kadar Burak'ın çevresinde serbest oynadı ve çokta faydalıydı.Şimdi N'Kodou içinde kesinlikle sağ açık oynamalı diyorum.Soldayken sağ ayaklı olduğu için sırtı dönük çok top kaybediyor.Topla giderken ters ayakli kaldigi  için solda rakip defans topa mudahale edebiliyor.Atican sağa ya hiziyla rakibi gecip ortaliyacak yada cekip ortaliyacak.Ama topu soldaki gibi kolay kolay kaybetmez.Ayrıca sola Ljjajic'i atmak hem onun hem takım için çok iyi olabilir
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2019, 12:44:53 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

KARİUS

DOUGLAS        VIDA       RUIZ         CANER

N'KODOU     OĞUZHAN    ATİBA    LJAJIC

DIABY           BURAK

Bu sistem konusunda hem fikiriz kesinlikle diaby Burak iyi olacak gibi ama

Douglasın yerine gökhan

ljajic nkodou ikilisi yerine lens(katılırsınız katılmazsınız son maçlarda takıma dinamizm kattı ve fena da oynamıyor en azından nkodou ljajicin ikilisine göre)

Maç zorluğuna göre ortasahaya elneny atibada yapabilir.