Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553868 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı savaş altay

Sabırsızlık değil ben olacağı biliyordum en başından getirilmesi yanlıştı

Daha hazirlik maçlarında belliydi her şey
Ben o bolumde notr hatta umutluydum. transferler gecikti, yeni sistem vs. Zaman verilmemesi art niyet olurdu.

Çevrimdışı mylife1903

Holosko kokusu aliyordum demistim sanki biraz abartmisim

Çevrimdışı mylife1903

Hic adam almasaydik daha mi kotu olurdu paralar cepte kalirdi yani

Çevrimdışı savaş altay

Holosko kokusu aliyordum demistim sanki biraz abartmisim
Holosko'nun kramponunu tasir demistim abartmamisim.

Holosko en isyan anlarda sahneye cikardi, coskuya cosku katardi.

Fb derbisinde 5 kisi arasindan caktigi da plezen macinda yapistirdigi da

bu bolume dahil.

Çevrimdışı savaş altay

Boyd ; i will score

Holosko ; hold my shoes

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Vefat etmiş malesef.
Allah rahmet eylesin.
yazik, Isiklar  icinde  uyusun...  Alttaki videonun  dogrulugu boylece ispatlanmis da oldu :(

https://twitter.com/1982denberi/status/779649189600976896
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

bu arada  abimiz olmemis yahu  tedavisi devam ediyormus 1 saat once  resmi hesap tweet atti  ..

:super:

https://twitter.com/Besiktas/status/1180039369006018561
Yorgo

Çevrimdışı savaş altay

Yahu bir durun yasayan adami oldurmeye calisiyorsunuz  :D

Çevrimdışı ferdi1903

Taktik ve sistem dehası hocamizin olağanüstü sisteminden bir görüntü

Bu muhteşem sistemin ana maddeleri :

Beşiktaş rakip kaleye atak yapmaz

Beşiktaş Rakip kaleye atak yapamaz

Beşiktaşin takip kaleye atak yapması teklif dahi edilemez
Iste bu pozisyondu dün yazdim 7 kisi var cocugun etrafinda ve bizden bir kisi bile yok, arkadan destege kosan bile olmadi, gecen sezonda buna benzer seyler cok oluyordu iki 3 kisiyle ataga falan kalkiyorduk, böyle bisey yok ya

Çevrimdışı ALDENYX

Avci her mac ayni sanssizlik diyip duruyor, iyi buldu yolunu.

Hyr sen sanssizlik yasamasan; bu durumdan maclara 0-0 parolasi ile ciktgimiz anlasilmiyor mu?

Hucum ve gole yakin konulara degindigini duyan var mi? Cok sanssizdik ingiliz oyuncunun k*cina

carpip giremedi top, o diregi de oraya koyanin desin tam olsun bari  :biggrinking:

bu futbolla anca duran topdan gol atarız sistemle anca % 15 atarız ... güneşin enkazından bahsediyorlarda merak ettiğim avcının enkazı kim nasıl kaç günde toparlayacak ,en iyi takım bırakan sametti ardindan biliç...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

Bu arada Avci'nin mac icinde sinirlenip gerilmesi, isyan ediyor goruntusu komple

hikayedir, masaldir, insanlari aptal yerine koymaktir. Taci 3 metre ileriden atti diye harcadigin eforu

takim kaleye 3 metre yaklasamiyorken koysan samimi durursun. Gerci avrupa kupalarinda bir beklentim

olmadigi avci icin fazla bile yazdim. 10 hafta sure vermistim erken elestirmemek icin o kadar bile dayanamadi.

avcı gitsin lakin alanya maçi en zor maç olacak bizim için , benim hala bir Türkiye kupası inancim var en azindan onu kazanalım  :money:

Çevrimdışı ALDENYX

Sabırsızlık değil ben olacağı biliyordum en başından getirilmesi yanlıştı

Daha hazirlik maçlarında belliydi her şey

haa bak çok doğru tesbit..lucescu reyiz hazirlikmaçlarinda 4.4.2 ve 4.3.3 denedi en son yunanistanda bir hazirlik maçi yaptik 5 yedik döndük..ilk lig maçi bursa takim 3.5.2 çıktı renklileri içerde dışarda yendi o hayırsız günde diyarbakıra yenilmesek nağmalüp şampiyon yapacaktı... avcı ne diyor beeeeeen oldum yahu beni kimler kimler istedide gitmedim diyor. fark burdaki yazımda.anlayana  :money:

Çevrimdışı sametbagan

Bu tweet'i 18 mayıs 2019 günü atmışım ne hoca belli ne transferler belli, sadece sahaya bakınca benim gördüklerimi aktarmışım.
Tweeti Alıntıla

· 18 May
Bilic'i seversiniz sevmezsiniz,ama Şenol Güneş'e bir takım bırakmıştı. Şenol Güneş ise gelecek hocaya bir enkaz bırakıyor.
via:Umut Gültekin@umex

Sorunu salt hocaya bağlamak işin en kolayı.

ben hala hocanın değerlendirilmesi için 1 tam sezon bekleme taraftarıyım.

ama maalesef izim futbol iklimimizde böyle bişey i-m-k-a-n-s-ı-z.

hoca 25-30n puanla kendisini devreye atabilirse sezon sonunu görebilir.

şayet alanya -ankaragücü-gs maçına kadar galibiyet alamazsa gs maçı sonrası kendisi istifasını verir.

bu 3 maçtan önce ayrılacağına ben ihtimal vermiyorum. 

Çevrimiçi levitate

Bu tweet'i 18 mayıs 2019 günü atmışım ne hoca belli ne transferler belli, sadece sahaya bakınca benim gördüklerimi aktarmışım.
Tweeti Alıntıla

· 18 May
Bilic'i seversiniz sevmezsiniz,ama Şenol Güneş'e bir takım bırakmıştı. Şenol Güneş ise gelecek hocaya bir enkaz bırakıyor.
via:Umut Gültekin@umex

Sorunu salt hocaya bağlamak işin en kolayı.

ben hala hocanın değerlendirilmesi için 1 tam sezon bekleme taraftarıyım.

ama maalesef izim futbol iklimimizde böyle bişey i-m-k-a-n-s-ı-z.

hoca 25-30n puanla kendisini devreye atabilirse sezon sonunu görebilir.

şayet alanya -ankaragücü-gs maçına kadar galibiyet alamazsa gs maçı sonrası kendisi istifasını verir.

bu 3 maçtan önce ayrılacağına ben ihtimal vermiyorum.

pazar günü kaybedersek gider herhalde

son derece stresliydi dün, o da diken üstünde olduğunu biliyor ama bir şey yapmıyor ilginç
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Demirören Adalı'yı destekliyormuş yeni başkan belli oldu.

Çevrimdışı Koa_lAA

Demirören Adalı'yı destekliyormuş yeni başkan belli oldu.

portekizliler bizden çok sevinmiştir bu habere...

Çevrimdışı sozkul

pazar günü kaybedersek gider herhalde

son derece stresliydi dün, o da diken üstünde olduğunu biliyor ama bir şey yapmıyor ilginç

Dünkü açıklamaları psikolojik olarak bitmiş bir adamın açıklamalarıydı. İşi gerçekten zor.
Artık toparlanamaz bence.
Benim antrenörlüğüm sorgulanamaz nedir yahu?
Herkesinki sorgulanır..

Çevrimdışı caner.eryigit

Dünkü açıklamaları psikolojik olarak bitmiş bir adamın açıklamalarıydı. İşi gerçekten zor.
Herkesinki sorgulanır..
Mourinho evde oturuyor abi.
Adamın almadığı kupa yok o sorgulanıyor beyefendi sorgulanamazmış.şenol hocayı istemeyebilirsin çalışmak istemezsin saygıyla karşılarım ama velet muhabirlerle bir olup çektikleri operasyonu hazmedem Allah belamızı verdi.
Giderken de uyarmıştı başkanın etrafındakiler diye biz sadece etrafındakiler zannediyorduk meğersem sayın kulüpler Birliği başkanı da öyleymiş

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Forum bakımı ve sunucu değişikliği ile ilgili bilgilendirme...

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

Çevrimdışı worns

Alanya-A.gücü-Gs fikstüründe umut veren bir şeyler üretebilecek miyiz?

Uçurumun kenarında görünen hocanın geleceğinin bu aralar belli olacağını düşünüyorum. Buradan tekrar motivasyon kazanarak çıkma olasılığı var. Aksi taktirde ise benim fikrim bir tarafa var olan dinamikler sürecin devam etmesini imkansız hale getirecek gibi.

Çevrimiçi levitate

Herkesinki sorgulanır..

dünya üçüncüsü olmuş ve uefa kupası kazanmış adamlar sorgulanıyor, hoca da hayli hayli sorgulanır dediğin gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

Yere yatsana tezahüratını gururuna yedirmek için bayağı geniş olmak lazım.

Bırak hocalığın karakterin bile sorguda artık.

genişlik konusu sorun olmaz bence, o tribünler burak yılmazı bile sineye çekti. 2 gol görünce hemen vidalar gevşedi "yea bende istemiyordum ama sonuçta sırtında beşiktaş forması varsa sahip çıkmak zorundayız" bahanelerine sığınıldı. bizim gibi burakı istemeyenlere söylenmeyen kalmadı. eh biz de kırdık dizimizi oturduk aşağı. şu an a.avcı nın sırtında beşiktaş forması var, taraftarın sözünü yememesini, ilkeli bir duruş sergilenmesini bekliyoruz...

diğer taraftan tribünlere yüklenmeye gönlüm razı olmuyor. b.yılmazın gelmesini istemeyenler çoğunluktaydı, göndermeye güçlerinin yetmeyeceğini bildiklerinden zaruri olarak savunmaya geçildi, aksi halde yönetim tarafından ciddiye alınmama gerçeğiyle yüzleşeceklerdi. acı gerçeklerden sıkılıp tatlı hayal alemine kaçtılar.

Çevrimdışı ardiles

Ben o bolumde notr hatta umutluydum. transferler gecikti, yeni sistem vs. Zaman verilmemesi art niyet olurdu.

son 3 senedir sezonun ilk yarıları çöpe gidiyor. geçen yıl bu zamanlar forumda yine aynı şeyler konuşuluyordu. "bu maçtan ders alınmıştır, ders alındığını düşünüyorum, milli maç arasında toparlarız" vs. 2 sene şampiyon yapmış şenol hocadan yana umut vardı, krediyle günü geçirip yine cepten yiyorduk. değişen birşey yok.

Çevrimiçi tolga1903

Herkesinki sorgulanır..

"Sen teknik direktör değilsin" derseniz pek tabi bu savunmayı yapabilir. "Hatalı kurgu, oyuncu seçimi, maç içi tercihleri uyguluyorsun" derseniz buna tepki gösterecek birisi değil abdullah avcı. Zaten ikinci seçenek için bu cümleyi söylediyse evet durum anormal. Ancak golü yediğimiz an "yere yatsana abdullah avcı" diye bağırılan bir teknik adamdan sağlıklı maç sonu konuşması beklemek de iyimserlik. Bugün birisi yazmıştı "şuna bak yere yatsana diyoruz hala gitmiyor" minvalinde. Yani yakışan bu bize demek gitmesini istediğimiz teknik direktöre bu şekilde bağırmalıyız. Üzücü bir durum iki taraf için de umarım daha fazla yıpranmaz kimse.

Çevrimdışı ardiles

bu futbolla anca duran topdan gol atarız sistemle anca % 15 atarız ... güneşin enkazından bahsediyorlarda merak ettiğim avcının enkazı kim nasıl kaç günde toparlayacak ,en iyi takım bırakan sametti ardindan biliç...

aybaba+biliç döneminde binbir zahmetle oluşturulan oyun hafızamız ezberlerimiz vardı. hoca değişse bile sahadaki oyuncular bildiğini okur skoru alırdı. bizim taraftarın göz bebeği talisca adındaki zat 2 yılda bu oyun hafızamızı sildi attı. muhtemelen menajerine oynama garantisi vermiştik çünkü talisca varken 2 yılda orta sahaya ne yedek ne as tek oyuncu transferi bile yapmadık. kötü günlerin gelişi sürpriz olmadı, herşey göz önündeydi. bütün sorumluluğu avcının üzerine atmak çok kolay.