Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2551559 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı levitate

rebocho muazzamdı bu arada, ligde oynatılmaması üzücü
bipbipbupbup

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Topa hükmederek oynuyoruz. Hücüm varyasyonlarinda sıkıntı var ve dedigim gibi takim daha tam oturmadi. Bende mevcut hücum performansindan memnun değilim ama varyasyonlar üzerinden çalişip gelişmemiz lazim. Yani kisacasi mevcut oyunun üzerine çıkmamiz lazim. Daha iyisini yapabiliriz. Maç oynaya oynaya daha iyi hücum edeceğimizi düşünüyorum.

‐---------------------Karius(maalesef)-----------------------

Douglas ---------- Vida ------------Ruiz------------- Rebocho

--‐--------‐----------Elneny ---------- Oğuzhan-----‐-------------

Diaby/Boyd -------------- Ljajic------------------------N'kodou

---‐----------------------‐------Burak---------‐--------------------------

Bu kadronun beraber maç yapmasi lazim.

Sahsen benim de  dusuncelerim ayni paralelde ancak buradaki asilsorun Besiktasin zamaninin  kalmamis olmasi.. Acil bir 3  puan bize  biraz zamanakzandiracaktir ama bu haftasonu da 3 puan gelemzse  bu sabrin gosterilemsi  zor maalesef ! Oradaki  -sanirim Engin Aslanin sorusuydu- bir soruya  hoca cevap verirken o da   hucumda   etkisi z oldugumuzun farkindaydi .. Ben hocaya  guveniyorum sahsen ama sorun dedigim gibi  zaman kalamdi artik ... Liginilk yarisini 8-10 puan  araliginda gerid e bitirebilriske ikinci yari  herseyin daha kolay olacagi gorusundeyim...Sampiyonluk gelir demem ama daha saglikli  ve kompakt bir oyunun gelecegini -kendi adima- goruyorum
Yorgo

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bu da mantıklı
sene zaten kayıp şuan kim gelse şampiyonluk gelmeyecek orası kesin devre arasına kadar beklenip devre arası takım ilk 5 arasına girememişse  gönderelim hocayı.

aynen öyle abi, teknik direktör değişikliği masraflı iştir. şimdi diyelim hocayı kovdun bunun tazminatı var hadi diyelim iyi niyetlidir falan tazminat almadı ki babasının çiftliği değil fanatik beşiktaşlı vs dediğimiz adamlar bile köküne kadar tazminatını aldı, bunun adamları gidecek kurduğu düzen vs her şey gidecek (antrenörleri bir ton ekibi falan).

yeni gelecek adamın antrenörleri gelecek onlar ayrı bir para antrenöre zaten ayrı bir para ki dediğim gibi ne lig şampiyonluğu ne de avrupa şampiyonluğu gelmeyecek o yüzden fazla bir sportif başarı olmayacak ve en büyük haksızlık yeni gelecek adama bu kadro var ne yaparsa yap diyecekler. o gelecek adam belki bizim en başarılı teknik direktörümüz olabilecekken elinde hiç istemediği oynatamayacağı bir kadro olacak ve kesinlikle ışık vermeyecek. gelecek adama da yazık olacak yani, adamın kadrosu değil sonuçta, adam belki atıyorum kanatları yavaş ortasaha da ise top yapan yerine uzun boylu adam tercihi var diyelim bu adam napsın bu kadroyla ???

sen nasıl diyorsun ihanet etti fikret orman bende arkandayım bu cümlenin bu ihanetini bu takım çekmek zorunda kaldı. mayısta karşısına çıkamayan anç ve diğerleri utansın. bu adam bir tercih yaptı, bir hoca getirdi, 7 tane transfer yaptı uyar uymaz sen onun istediği transferler diyorsun ben istemediği diyorum bu konuda hatta hep konuştuk abi orası ayrı konu ama şuanda mevcut kadroyu şekillendiren biri var. Yani demek istediğim atıyorum vidayla olmaz diyecek vidaların kendi sisteminde defosunu gören şu şu şu özelliklerde stoper istiyorum 8 istiyorum diyecek bir adam var. Yeni gelen teknik direktör sol stoperim çok yavaş ruizi istemiyorum satın vidayı da satın da diyebilir.

Çevrimdışı ardiles

ne maçı hangi maç doğru düzgün top oynadıda o maç diyorsun zaten tek galibiyet var oda göztepeye karşı top mu oynadık yenerken

beşiktaşı düşünüorlar koltuga yapışmamışlar diyecek olsam utanır yazamazdım bu adam 4 ay evvel seçilmedi mi nie aday oldu o zaman son 1 senede 3. seçimi yaparken mi düşünmek aklına gelmiş şu adamı babası mezardan çıksa böle savunamaz a.n.çebi konusunda hemfikirim hatta bugün şirkette de aynını konuştuk f.ormanın kendisi iyi olsa ne olacak ekibi kötü ayrıca son 2 senedir boşladım demedi mi bu adam beşiktaşımızı 2 senedir boşlayan ve bunu itiraf eden adamı neden ısrarla savunuyorsun???

f.orman ve a.avcı günah keçisi, ne güzel dünya.

Çevrimdışı tangaz

aynen öyle abi, teknik direktör değişikliği masraflı iştir. şimdi diyelim hocayı kovdun bunun tazminatı var hadi diyelim iyi niyetlidir falan tazminat almadı ki babasının çiftliği değil fanatik beşiktaşlı vs dediğimiz adamlar bile köküne kadar tazminatını aldı, bunun adamları gidecek kurduğu düzen vs her şey gidecek (antrenörleri bir ton ekibi falan).

yeni gelecek adamın antrenörleri gelecek onlar ayrı bir para antrenöre zaten ayrı bir para ki dediğim gibi ne lig şampiyonluğu ne de avrupa şampiyonluğu gelmeyecek o yüzden fazla bir sportif başarı olmayacak ve en büyük haksızlık yeni gelecek adama bu kadro var ne yaparsa yap diyecekler. o gelecek adam belki bizim en başarılı teknik direktörümüz olabilecekken elinde hiç istemediği oynatamayacağı bir kadro olacak ve kesinlikle ışık vermeyecek. gelecek adama da yazık olacak yani, adamın kadrosu değil sonuçta, adam belki atıyorum kanatları yavaş ortasaha da ise top yapan yerine uzun boylu adam tercihi var diyelim bu adam napsın bu kadroyla ???

sen nasıl diyorsun ihanet etti fikret orman bende arkandayım bu cümlenin bu ihanetini bu takım çekmek zorunda kaldı. mayısta karşısına çıkamayan anç ve diğerleri utansın. bu adam bir tercih yaptı, bir hoca getirdi, 7 tane transfer yaptı uyar uymaz sen onun istediği transferler diyorsun ben istemediği diyorum bu konuda hatta hep konuştuk abi orası ayrı konu ama şuanda mevcut kadroyu şekillendiren biri var. Yani demek istediğim atıyorum vidayla olmaz diyecek vidaların kendi sisteminde defosunu gören şu şu şu özelliklerde stoper istiyorum 8 istiyorum diyecek bir adam var. Yeni gelen teknik direktör sol stoperim çok yavaş ruizi istemiyorum satın vidayı da satın da diyebilir.

2adet delikanlı gördüm gidenler arasında birincisi şusterdir tek kuruş almadı hatta yardımcıları tazminat deyince hadi ordan ne hakettinizde tazminat istiyorsunuz demiş. ikincisi ise del boquedir oda ben para istemiyorum yardımcıların tazminatını ödeyin 1 milyon tutuyor diyor başka para istemez diyor bizim çok bilen levent erdoğan kontratı inceliyor demirörene beş kuruş verme kontratı inceledim kuruş alamaz diyor sonrası malum.

mayısda aday olmayanlar utansın kısmına ilk günden beri katılmıyorum o seçime kim girerse girsin f.orman kazanacaktı kaybedeceğini bile bile seçime girmek istemeyenleri ben suçlamam dileyen suçlayabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

f.ormanın burada yazamayacağım günahları var konuşturmayın beni...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ardiles

f.ormanın burada yazamayacağım günahları var konuşturmayın beni...

beşiktaşı sömürenleri gizleme görevi dışında ne günahı var? geçmiş ve gelecek tüm başkanların akıbeti aynı olmayacak mı? kelli felli akıllı başlı adamları bile birkaç yılda delirtiyorlar. kukla olmayı herkes hazmedemez.

Çevrimdışı murat

lens ve dorukhan sahanın en iyileriydi. umarım hoca alanya maçı adına kenara almıştır
evet lens ve dorukhan on üzerinden 6-6.5 oynadı ama layiç ve elneny 3-3.5 oynayınca arkasındaki douglas 4 lük oynayınca pek varlıkta gösteremedi.rebecho yu beğendim.necipi de iş düşene kadar beğenmiştim ama yine maçta en az bir kere yaptığı saçmalıklardan birini son dakikada yaptı.canerin kazanma hırsını da beğendim. Kısır hücuma can vermeye çalışan umut da iydi.güven santraforda olmayacak bu belli en azından düşük kalibreli bir takımda kendini geliştirme şansı tanımak lazım.diaby douglas ile zaman harcamamak lazım. Elneny de yokluktan oynar. Eldeki kanatlardan lens enkudu boyd en iyi seçenekler. İstemezükçüler ertaça engel oldu her halukarda kariustan iyidir. Birde diaby alacağına larini takımda tutsaydık en azından santrafor yokluğunda boşluğu daha iyi doldururdu. 5 tane kanat iki de hücumcu bekten toplam 7 tane kanat oyunvuduna hiç gerek yoktu.en büyük eksiğimiz ortasahada çift yönlü adamdı. Elneni de çift yönlü ama defansı yüzde 30 hücumu yüzde 20.yarım adam elneny.hepsi bu ksdar değildir inşallah. Futbolda atanla tutanın iyi olacak birde maçlar ortasahada kazanılır ve kaybedilir.

Çevrimiçi tolga1903

Abdullah avcı'yı istifaya davet edebilirsiniz. Takım niye oynamıyor diye denizli'ye yapıldığı gibi sitem de edebilirsiniz. Ama sırf gitsin diye oyuncuların bir anlık dalgınlığı sonrası yenilen saçma golden sonra "yere yatsana" diye bağırmak ayıptır. Niye böyle bizim taraftarımız niye? Niye lens'i ıslıklarki bir insan bu maçtan sonra? Ben şunu anladım gs fb taraftarı ve bizim taraftarın tek farkı gönül verdiği renkler. Şenol güneş ile hedefler arşa çıktı başarılar üst üste geldi bizim taraftarın şirazesi kaydı. Başarı taraftarı derdik gs taraftarı için farkımızı gören var mı? Kimse uefa'da sıfır puanla sonunculuk ve ligde 5 puanla 16.cılık gibi facia tabloyu kanıksasın hazmetsin değil derdim, "Söylesene bize hocam takım niye oynamıyor" gibi harika sitem şekli vardı bu taraftarın  şimdiyse sırf sinirlensin de bir an önce gitsin diye "yere yatsana" diyor.  Ve gol yememiz bekleniyormuş daha top kaleden çıkartılmadan başlandı bağırılmaya. Ayıp ya bu adam da bu kulüp için uğraşıyor ya hatalıdır suçludur maç öncesi planı, maç içi oyuncu tercihleri, yaptırdığı transferler hepsini rezalet bile kabul etsek tepki olarak "yere yatsana" denilemez ya. Çok üzülüyorum hem takımımın içinde bulunduğu durum için hem de kurulu düzenini bırakıp hayatındaki belki de en yanlış kararı vererek buraya gelmiş bu adam için. Ne işin vardı arkadaş robinho çıkarıyor demba ba adebayor falan alıyordun oyuna şimdi güven sakatlanıyor umut nayır sokuyorsun derdin neydi?

Çevrimdışı ferdi1903

Kalpkirizi geciren taraftarimizdan haber varmi? Insallah kötü bir durum yoktur

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kalpkirizi geciren taraftarimizdan haber varmi? Insallah kötü bir durum yoktur

Vefat etmiş malesef.
Allah rahmet eylesin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ferdi1903

Vefat etmiş malesef.
Allah rahmet eylesin.
Yapma allah günahlarini affetsin

Çevrimdışı Erman1903

Hayatını kaybeden taraftarımıza Allah rahmet eylesin.

Maçın ilk yarısı rakibimizden daha iyiydik, ikinci yarı ise onlar bizden iyiydiler. Bu maç özelinde hoca için eleştirim yok, olabildiğince toparlamış takımı. Hastalar, sakatlar da vardı... Bana göre ilk yarı oyunumuz ışık bile verdi lakin alınan sonuçların takım üzerinde yarattığı güvensizlik sürüyor. Bahsettiği o iki iyi sonuçlu maçı alabilirsek belki şu kara bulutlar dağılacak üzerimizdeki ama pek vakit de kalmadı... 2-3 kötü sonuç işi bambaşka yerlere de götürebilir. Ligde bize 3-4'lük tarifeye devam ederlerse istifa eder diye tahmin ediyorum, bakmaz kontratına falan.

Yaptığı konuşmada da eleştirecek çok bir şey yok ama daha önceki maçlarda yanlış yapıp düzelttikleri olduğu halde hala kendisini incelenmesi gereken Oyun - oyuncular'a katmıyor :)... Ljajic'i ve bekleri doğru oynattı. Neyse, değiştiği sürece çok önemli değil.

[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 02:08:39 Erman1903 ]

Çevrimdışı celiker1

Malzemeci Süreyya abi mi :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Fikret Ormana bişey diyemem seveni var sevmeyeni var başarılı bulan var yd ile aynı kefeye koyan var bencede bu kadar uç noktada duygular olması bile başarılı olamadığını gösterir.

Ama hoca ve takıma sahip çıkmak zorundayız. tüm medya hocayı istifa etsin diye bekliyor programlarda olan konuşmalar gazeteler hepsi bizi gaza getirmek hocayı göndermek üzerine.

Elbette hocanın yanlışları var ama hoca gelişime açık kendini yenileyen biri elbet oda başarıyı yakalamak için uğraşıyor birşeyleri deniyor eğer başarılı olursa hem yeni gelecek yönetim hem camia müthiş havaya girer bize düşen hocaya futbolculara sahip çıkmak özgüven vermek üstesinden gelebilirlerse uçarız gelemezlerse zaten herkes üzerine düşeni yapar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/nocontextfutb0l/status/1179806158078517248?s=21

@mylife1903 abi noluyor bu rus kardeşlere :D
Bu rus soiker mutistir herif futbolu bizim hocadan bile iyi bilir guzel guzel de anlatir
Sergeni numani falan hatirlar
Baska bi macinda sifo mehmeti de anlatmisti bu acayip bir is disiplini is sevgisi var adamda
Burda da tercume yapiyor iste
Taraftar bagiriyir paralar nerde diye diyir sonra ruscaya ceviriyir

Dua edin
Bu yorumun ustune
Sabah para aksam sandalye dememis cuk otururdu da imaj cok fena olurdu

Çevrimdışı mylife1903

Buna sen değil seyirci karar verir. Kendi boyunu aşan açıklamalar yapmaya başladı iyice :money: Sahipsiz bırakanlar utansın diyecem de utanacak yapıları yok...

https://twitter.com/demarkesports/status/1179839209760272384

https://twitter.com/demarkesports/status/1179839866122752000

https://twitter.com/demarkesports/status/1179840296374476800

https://twitter.com/demarkesports/status/1179841556653715456
Karyusu basin onunde gomdu diye eski hicaya sallayan yeni hoca fanlarini pistlere alalim

Antrenougum sorgulanamaz falan nasil aciklamalardir bu demecten sonra sorgularlar iste bomba bomba aciklamalar az sus dikkatli konus havadan sudanbahset oyun yorumu yap gec, dedik
Kendi kendine malzeme veriyor hoca sonra uzuluyor

Konus anlat iste ortadan konus hic mi izlememis ft sg md toplantilarini

Ayrica antrenorlugunu daha tartismaya baslamadi tiribun bi tartissin kulubeden cikamazsin

Çevrimdışı mylife1903

çok iyi hatırladım pozisyonu şu an foto karesi gözümün önünde

avcı, büyük takıma 3.sınıf takım topu oynatmaya çabalayan ama bunu epey süslü kelimelerle sahneye koyup sanki şampiyonluk futbolu oynatıyormuş gibi lanse eden bi adam.
Iyi reklamci olur bizim hicadan ama reklam emekcisi degil. Gelip satanlar varya abi ondan

Feklam ticaretin turbo motorudur diye de mottolari var bunlarin
Suslu suslu kelimelerle konusurlar yarisi palavra

Çevrimdışı mylife1903

Yanlis

Biz niye katlanıyoruz hala bu Guardiola Abdullah Avcıya olacak doğrusu :alala:
Yakinda geyok baslar
Ferguson ilk geldiginde
Pep ilk basladiginda
Kilop reyiz efenim dortmunta kotu oynatiyordu

Nasil bir kafaysa
Arkadas
Biiir sen dortmunt siti bayern utd degilsin
Iki o avci da bir pep kilop ferguson degil

Çevrimdışı mylife1903

Ülkedeki klasik bolca teknik terim kullanarak süslü konuşanları bir halt zannetme hastalığı.
Senol gunes fatih terim falan bilmez tabi o kelimleri salaktir onlar
Mesela yilmaz vural hikmet hoca bunlar da bilmez
Bi avci bilir

Yahu guzel konusuyordu sezen cumhur onal gelsin yonetsin

Dedik bugun olacaklari hocayi da uyardik hocam fazla konusma sonra onune koyarlar cevap veremezsin dedik allahtan takim kotu gidiyor biraz iyi gitse o basin toplantilari daha facia olur o muhabirlerin yarisi gsli obur yarisi fbli

Tgs sorarlar adama tAk diye kalirsin

Kac orta yapmisiz, toplam orta sayisina kornerleri ekleyip rakam sisirip macin altinda ostatistik veriliyor mu?
Direkten donen top hala mi isabetsiz sut?

Algi nedir nasi yapilir

Ibbye super top oynatmis kulliyen yalan, ibbnin kadrosu kotuymus katmerli yalan

Avciya verilen olanaklar hangi turk hocaya verilmis
Yilmaz vural calissin 10 sene ibbde 2 kere sampiyon olurdu
Hikmet karaman da olurdu
Mesut bakkal avrupada 1-2 tur atlardi

10 sene calismis sivisi tek satir beni avrupadan istediler

He he zamaninda tanjuyu da bayern istemisti sonra kendi kendine telfraf cektirdigi anlasilmisti

Çevrimdışı mylife1903

bir de bu rakibe pozisyona girmek zor demiş sanki diğer maçlarımız pozisyon kaynıyor :ebebe:
Ilk 45 dakika gordugum volvika siti 4-5 atar abi
Hafta sonu yatirim tavsiyesidir

Çevrimdışı mylife1903

Ben bu oyunun geliştirilebileceğini düşünüyorum. Kaldi ki sakatliklar, bireysel hatalar ve saçma kartlar yüzünden kadro daha oturmadi. Dedigim gibi bu sezon sabir sezonu. Şampiyonluk beklemek hayal olur. Küme düşmek falan, febe bizden kötü durumda iken düşmedi.

Diyelim Abdullah hoca istifa etti yada kovuldu. Mevcut şartlarda kim gelip de sihirbazlik yapacak? Sergen deme sakın.
Mumkunse bu oyun gelismesin
Sabir edilecek bir kariyeri de bir basarisi da bir isigi da yok avcinin
Hic kimseyi almadan cikip bisiler yapsaydi beklenebilirdi sen 7 tane adam alip okuz gibi para harciyorsan masaya da bisiler koyacan

En basta cikip buyuk yatirim yapan falan takimlar diye sacmalamayacan, en buyuk bonservisleri sen vermisin ne anlatiyon

Çevrimdışı mylife1903

Bu adam nasıl bu hale geldi anlamak gerçekten çok güç

Camianın taraftarın hakkını koruyan , çok iyi transferler yapan , müthiş sponsorluklara imza atan adam gitti yerine bambaşka biri geldi sanki
Besiktas azicik sinmisti fikret ormanin capindaydi biraz silkelenince fikret ormana buyuk geldi gomlek olay budur
Sonra kerameti kendinde sandi
Cikip senol gunese taraftara laf yetistirmeye basladi
Iyi yoneticileri gonderip mantarlari tuttu
Kendi etti kendi buldu

Ben dedim size gidisi kucuk aziz yildirim ya da unal aysal yolu hemen kendine ceki duzen vermesi lazim diye
Kendi yaptigi sitada giremeyecek dedim

Yikama yaglama yapanlar ciksin pistlere

Çevrimdışı mylife1903

Şahsi menfaatleri camia menfaatlerinin önüne geçtiği için böyle oldu.
Beşiktaş zerre umurunda değil ki umurunda olan insan böyle davranmaz.
Güç zehirlenmesi de deniyor.
Kibir abidesi oldu sayın kulüpler Birliği başkanı

4 aydir kulube ugramiyor deniyor
Ustune yonetim kurulu kendi kurdugu yonetim kurulu tam kadro bir kere bile toplanamamis

Neyse resmi siteden aciklama yaptirsin tekne haberi yalandir diye
Bana ne lan sizin teknenizden

Çevrimdışı mylife1903

Topa hükmederek oynuyoruz. Hücüm varyasyonlarinda sıkıntı var ve dedigim gibi takim daha tam oturmadi. Bende mevcut hücum performansindan memnun değilim ama varyasyonlar üzerinden çalişip gelişmemiz lazim. Yani kisacasi mevcut oyunun üzerine çıkmamiz lazim. Daha iyisini yapabiliriz. Maç oynaya oynaya daha iyi hücum edeceğimizi düşünüyorum.

‐---------------------Karius(maalesef)-----------------------

Douglas ---------- Vida ------------Ruiz------------- Rebocho

--‐--------‐----------Elneny ---------- Oğuzhan-----‐-------------

Diaby/Boyd -------------- Ljajic------------------------N'kodou

---‐----------------------‐------Burak---------‐--------------------------

Bu kadronun beraber maç yapmasi lazim.
Biz tipa hukmetmiyiruz
Rakip topla bi pih yapamayacagimizi bildigi icin topu bize veriyir  al oyna ben takiliyom boyle bi ara yakalar saplarim, diyo

Yarin oburgun onde basan llursa daha da fazia olur

2-3 haftaya avciyi tokatlayip kendilerini gostermek isteyen anadolu takimlarinin yetersiz₁ tdlerine karsi 1-2 galibiyet cikaririz ama devami gelmez