Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553698 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi levitate

Küfür edicem şimdi olmıcak. Necip'e bak napıyosun ulan nereyi izliyosun? Bu nasıl adam paylaşma son dakika? Şu fotoğrafı ileri sürüp sözleşmesini feshedeceksin bu adamın yedirdiği kaçıncı gol ya ofsayt bozar ya adam kaçırır şenolu abdullahı farketmez stoper oynatıp duruyor olmuyor işte neyin zorlaması? 10 senedir bu takımda altyapıdan çıktığı gibi hala 1 gram ne oyun zekası değişti ne başka birşeyi. Nereye bakıyor abi şunu soracak bir tane muhabir istiyorum necip burada ne yapıyor şu karede allah aşkına biri aciklasın
+1903

roco oynasa daha iyiydi yemin ederim
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

aklı vizyonu vb olan hiç bi hoca gelmez şu ortamda geleni de bilin ki para için gelir bu nedenle ziya doğan yılmaz vural mesut bakkal filan gibi kümede tutma potansiyeli tecrübesi olan bir td getirip sezonu tamamlamak lazım.
Şunu hatırlatmakta fayda var. Avrupa'ya gidememe gibi bir durumda zaten her şeyin pamuk ipliğine bağlı olduğu ödemelerde tıkanma yaşayabiliriz. Yarışmacı olmayan bir takım sponsor bulmakta da zorlanır. Bu sene hataya yer olmayan bir transfer sezonuydu. Hata ettik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Ilk yarida bir pozisyon vardi güvene arkadan bir top atildi güven topu sürdü etrafinda bizden kimse yokdu ama 6-7 tane rakip vardi acaba o pozisyonun resmini bulabilen varsa koysun buraya, arkadas böyle nasil gol atacaksin öne giden iki 3 adamla nasil olacak o is

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şunu hatırlatmakta fayda var. Avrupa'ya gidememe gibi bir durumda zaten her şeyin pamuk ipliğine bağlı olduğu ödemelerde tıkanma yaşayabiliriz. Yarışmacı olmayan bir takım sponsor bulmakta da zorlanır. Bu sene hataya yer olmayan bir transfer sezonuydu. Hata ettik  :tabe:

katılmıyorum sermaye bizi gördü artık  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Abdullah Avcı: "Benim antrenörlüğüm sorgulanamaz, ben 20 senede tırnaklarımla kazıyarak buraya geldim. Ben sınavları geçtim."

e pes artık. cidden pes. 11 puandan şampiyonluk bırakan da benim dimi. zorla söylettiriyor adama.

Çevrimdışı 38life

kariusluk bişey yok

orada uyuyan stoperler utansın

Kaleci izlememekten kalecinin görevlerini unutmuşsunuz. Size de hak veriyorum.

Çevrimdışı tangaz

Ilk yarida bir pozisyon vardi güvene arkadan bir top atildi güven topu sürdü etrafinda bizden kimse yokdu ama 6-7 tane rakip vardi acaba o pozisyonun resmini bulabilen varsa koysun buraya, arkadas böyle nasil gol atacaksin öne giden iki 3 adamla nasil olacak o is

çok iyi hatırladım pozisyonu şu an foto karesi gözümün önünde

avcı, büyük takıma 3.sınıf takım topu oynatmaya çabalayan ama bunu epey süslü kelimelerle sahneye koyup sanki şampiyonluk futbolu oynatıyormuş gibi lanse eden bi adam.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

katılmıyorum sermaye bizi gördü artık  :ebebe:
Kimse karşılıksız iş yapmaz. Karşılıksız iş yapsa rakiplerimiz senelerdir sponsor niye bulamıyorlar?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Abi ben cildirdim yanimda hanim sakin ol napiyorsun sen diye ciksti, böyle bisey yok besiktas böyle oynamaz

Çevrimdışı tangaz

Takımın bir yönetimi olsa -aslında çok gecikti ama- bu akşam hocanın istifasını isterdi. Yok yani inanılır gibi değil. Beşiktaş şu anda bomboş takılıyor. İnanılmaz. Öbürü de hala oyun kültürü falan sayıklıyor. Artık oyun kültürü, futbol, Beşiktaş falan olmadığını düşünmeye başladım niyetinin.

başkan istifa etmedi yönetim yerinde duruyor o.g.k kararı alındı seçim var şuan başkan ve yönetimi resmen görevde.

Çevrimiçi levitate

Kaleci izlememekten kalecinin görevlerini unutmuşsunuz. Size de hak veriyorum.
utku kaleye geçse ersin geçsin diyeceksiniz pek fark etmiyo be abi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hocanın açıklamalar saçmalık 0/10

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Hocanın söylediklerinin altına imzamı atıyorum. %100 haklı.

Çevrimiçi Akil Emre

Nasıl bir döngüye girdik girdaba düştük, resmen sınanıyoruz, hem başkan hem yöneticiler hem da taktik uzmanımız avcı, yeter arkadaş beni takımımdan soğutan kim varsa .......

Çevrimdışı 38life

utku kaleye geçse ersin geçsin diyeceksiniz pek fark etmiyo be abi

Bi hafta Utku diğer hafta Ersin geçsin. Sen nasıl istiyorsan o sırayla geçsinler. Kariustan daha kötü olmaz.

Çevrimdışı Alper1903

başkan istifa etmedi yönetim yerinde duruyor o.g.k kararı alındı seçim var şuan başkan ve yönetimi resmen görevde.

Tabi ulaşılabilirse abi. Kötü bir şeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi.

Çevrimdışı tangaz

Kimse karşılıksız iş yapmaz. Karşılıksız iş yapsa rakiplerimiz senelerdir sponsor niye bulamıyorlar?

kim demiş bulamıyorlar die pizzacı mizzacı sigortacı inşaatcı filan veriyor bize vodafonun verdiğnden fazlasını hem burda sermaye bizi gördü artık renkliler değil biz kazanıyoruz sadece bu böle sürer denirken neredeydiniz. zamanında bu boş laflara başını sallayıp onay veren eleştirenleri gömen haksız cezalar verilirken sesini çıkarmayan kim warsa şimdi konuşmasın.

Çevrimdışı huseyincelebi

Ava giderken avlandık  :evillol: tazminatsız istifa etmeyecek gibi avcı  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi levitate

Bi hafta Utku diğer hafta Ersin geçsin. Sen nasıl istiyorsan o sırayla geçsinler. Kariustan daha kötü olmaz.
çöp çeksinler aralarında bu şansla karius'a çıkmaz zaten :D

ama kaleciden önce çözmemiz gereken daha büyük problemler var onları düşünmek lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Allah aşkına artık Utku oynasın. Biz niye katlanıyoruz bu Karius'a ya? Bir kaleci nasıl daha kötü olabilir?
Yanlis

Biz niye katlanıyoruz hala bu Guardiola Abdullah Avcıya olacak doğrusu :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Tabi ulaşılabilirse abi. Kötü bir şeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi.

yaz rahatla şanslıysan moderasyonla yırtarsın en kötü nopost verirler 1hafta kafa dinlersin  :D

Çevrimdışı gokhantr

Bir tazminat da A.A'dan gelecek. Her zaman olduğu gibi laf yapıyor, sisteminin tek işlediği yer sürekli kelime ebeliği yapmak.

Okan Buruk istifa ederse anca kurtuluruz bu adamdan.

Çevrimdışı tangaz

Hocanın söylediklerinin altına imzamı atıyorum. %100 haklı.

avcıya %100 haklı demekden başka seçenek bırakmadın kendine sene başı açıklamalarınla, yoksa avcının %100 sıvadığını sen de görüyorsundur.