Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2562053 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı murat baltacı

Daha iki sene önce tribünlere geri döndüler, şampiyonluk yillarimizda carşi zaten yokdu, passolig ciktiginda protesto edip stada gelmediler, takim olympiyatta, basaksehirde oynarken nerdeydiler??? ikinci sampiyonlukdan sonra tribüne geri döneceklerini acikladilar, ve döndüler, o gündür bu gündür vodafone parkdaki atmosferde bozuldu, yine basladik laylay lomlari türkükeri dinlemeye, rakip takim gole giderken laylaylom, hakem kartlari havada ucururken laylaylom, kartal gol gol gol, korkutmaz bizleri musAllah taşi başka bildikleri yok. Ha bide Burak penalti kullanirken hirsiz diye bagirmalari, fikret orman paralar nerede, kendi camiasini rakiplere bukadar rezil eden baska bir taraftar grubu yokdur dünyada. Ne takimi desteklemesini biliyorlar, ne rakibe ne hakeme baski kurabiliyorlar, nede adam gibi protesto etmesini biliyorlar.
+1903
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Karabay

Adamlık efendilik konuları burada çok konuşuldu ama sadece şunu söyleyeceğim şuan başka takımdayken ettiğimiz küfürlerin içerisinde bulunan üç isim en çok arma için uğraşıyor, çabalıyor.
Burak,gökhan,caner.
Burak daha bir maç oynadı ne çaba sarfetti. Caneri Gökhanı da duyan her maç 2 gol 3 asist yaptı sanar. Hasbelkader bu adamlara kaptanlık verildi, bunlar da kaptanlığın gereği birkaç kamera görüp konuştu. Bu mu arma için uğraşmak.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burak daha bir maç oynadı ne çaba sarfetti. Caneri Gökhanı da duyan her maç 2 gol 3 asist yaptı sanar. Hasbelkader bu adamlara kaptanlık verildi, bunlar da kaptanlığın gereği birkaç kamera görüp konuştu. Bu mu arma için uğraşmak.

Evet Burak bir maç oynadı ama ben geçen sezonu da katıyorum, geçen sezon Burak performansı sayesinde son anlara kadar heyecanlandık.Caner Gökhan ikisi de bek 2 gol 3 asist mi yapsın ki Caner’in 2 asisti var. Gökhan’ın bizdeki son senesi istese sallamayabilir ya da bu kadar takmayabilir de ama adam yeni bir sistemde oynuyor stoper olarak oynuyor nerdeyse maçlarda son maçta direk stoper oynadı yine başarılıydı. Bu adam bir daniel alves değil hırs ve mücadelesi de gayet anlaşılıyor zaten aynı şekilde canerde ortasaha gibi oynuyor falan. Yeterlilik konusunda konuşulur tabi ama benim demek istediğim bu adamlar bak karşı rakipteki babele tolgaya falan tınlamıyolar resmen ne bir hırs ne bir heyecan kulüpte çok sırıtıyorlar. Caner gökhan Burak ise o üzüntüleri o hırsları kameraya da maça da yansıyor, ama maçtaki yeterlilikleri tartışılabilir.

Çevrimdışı o2bucak

Bizim futbolcular pas oyununu yanlış anlamış olabilirler mi?
Pas denilince sağ sol yada geri değil ileri de pas atılabileceğini birilerinin iletmeleri gerekir sanırım.

Çevrimdışı savaş altay

Bizim futbolcular pas oyununu yanlış anlamış olabilirler mi?
Pas denilince sağ sol yada geri değil ileri de pas atılabileceğini birilerinin iletmeleri gerekir sanırım.

Bu avci'nin sorunu oyuncularin degil. S.g. zamaninda stoperler uzun vuruyordu kanatlar cizgiye basiyordu

oyunculara suc bulanlar hep yanildi. Rolunun icinde degilse teknik adamla sorun yasar ama yasamiyorlarsa

tum sorumluluk teknik adama ait.

Çevrimiçi sozkul

İnşallah necip oynamaz.necipin üstüste 2 maç iyi oynadığı görülmüş şey değil. Gerçi ofsayı bozdu ama o kadar kusur kadı kızında da olur demişler.

Hayır iki-üç maç üst üste iyi oynuyor sonra batırıyor, kesinlikle oynasın ama orta sahada çünkü vida ile gökhan ile yakaladığı uyumu yakalayamaz diyorum.

Çevrimiçi sozkul

Anlaşılan Oğuzhan'ın ıslıklanmasını ve bitirilişini de çarşıya yıkacaksınız.

Oğuzhan'ın ıslıklanması eski açıktan başlıyor, Necmi'nin olduğu yerden.  Numaralı üstdeyim orda pek ıslık yok ama hep şahsi küfür  var Oğuzhan'a

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene istediğimiz verimi alamadığımız oyuncuların başında geliyor. Yeterli düzeyde kullanamadığımız için öfke problemi yaşıyor. Umarım faydalanmaya başları artık  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1178297123776974848

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan'ın ıslıklanması eski açıktan başlıyor, Necmi'nin olduğu yerden.  Numaralı üstdeyim orda pek ıslık yok ama hep şahsi küfür  var Oğuzhan'a
Kaptanlık ve 10 numaralı forma hiç yaramadı Oğuzhan'a. İkisini de hakkıyla taşıyamadı. Kaptanlıktan kurtuldu. Umarım 10 numaranın da lanetinden kurtulur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Son kurşunu hocanın Trabzonunda eksiği çok bu maçı mutlaka almalıyız artık bu4-2-3-1 oynayıp kanatlar sürekli içeri girerek oynamalı en zayıf yanları savunması hızımızı kullanarak bile pert edebiliriz ts defansını yeterki isteyelim şu maçı alalım ne olursa olsun bu maç için burağa güveniyorum

Çevrimiçi tolga1903

Ankaragücü ve antalya yener göztepe de puan alırsa olası maglubiyette 16.cıyız. Biz feda senesi dahil çok kötü kadrolarla mücadele ettik ancak buralara hiç düşmedik insan kötü oluyor görünce. Umarım mağlup olmayız galibiyet ise bu kaleci performansı ve takım uyumsuzluğuyla çok zor keşke yanıltsa takım ama beraberlik iyi seçenek trabzon deplasmanı için.

Ankaragücü ve antalya yener göztepe de puan alırsa olası maglubiyette 16.cıyız. Biz feda senesi dahil çok kötü kadrolarla mücadele ettik ancak buralara hiç düşmedik insan kötü oluyor görünce. Umarım mağlup olmayız galibiyet ise bu kaleci performansı ve takım uyumsuzluğuyla çok zor keşke yanıltsa takım ama beraberlik iyi seçenek trabzon deplasmanı için.

Maalesef biz o kredimizi yedik. Beraberlikte kötü bir sonuç olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maalesef biz o kredimizi yedik. Beraberlikte kötü bir sonuç olur.
Öyle deme bak şimdi. Çok fazla para harcayan yarışmacı rakiplerimiz de bu hafta berabere kaldı. Aradaki puan farkı sabit kalacak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ERAY G

Hani kendi futbolcusunu ıslıklıyormuş ya çarşı o bakımdan dedim. Kendi futbolcusunu en çok ıslıklayanlar münferitlerdir, buradaki "yönetici" ve "teknik direktörler"dir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sergen gel kurtar bizi adamım. Son umut Sergen Yalçın :)

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen gel kurtar bizi adamım. Son umut Sergen Yalçın :)

Bak ben bu duruma çok gülüyorum. Çünkü yağmurdan kaçıp doluya tutulma riskimizin bu hamle ile yüksek olduğunu düşünüyorum. Avcı kadar kötü olmayacağı kesin ama  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bak ben bu duruma çok gülüyorum. Çünkü yağmurdan kaçıp doluya tutulma riskimizin bu hamle ile yüksek olduğunu düşünüyorum. Avcı kadar kötü olmayacağı kesin ama  :tabe:
En azından iyi olma ihtimali var. Avcı çok büyük hayal kırıklığı oldu. Zorlamanın alemi yok daha fazla.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En azından iyi olma ihtimali var. Avcı çok büyük hayal kırıklığı oldu. Zorlamanın alemi yok daha fazla.

Bu hafta da çıkıp iyiye giden gelişme var diye açıklama yapacak. Henüz gitmesine süre olduğunu düşünüyorum. Bir anda çıkıp yapamadım, gideceğim diye açıklama yaparsa hocaya olan saygım artar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

bu sene fenerin 103 gollu rekorunu tersten kıracaz heralde. 3 er 4er gidiyoruz yokus assağı  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Durum tam olarak bu. Ne Şenol Güneş ne de Abdullah Avcı meselesi değil. Sonumuz da maalesef bu. Geçmiş olsun...

https://twitter.com/cagriasarli/status/1178362042966839296

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşler kötü gidince dost bildiklerin bile böyle saçma teoriler öne sürer ve gerçek yüzünü belli eder işte  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1178365071065571328

Beşiktaş Tarihi
★★★

Abdullah Avcıyı da Şenol güneşi de savundum ikisini de bu yönetim yedi. Boşta kaliteli bir teknik direktörde yok, taraftarın gazı alınmak için sergeni getirirler o da maç sonu iki kişiye laf sokar falan.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Abdullah Avcıyı da Şenol güneşi de savundum ikisini de bu yönetim yedi. Boşta kaliteli bir teknik direktörde yok, taraftarın gazı alınmak için sergeni getirirler o da maç sonu iki kişiye laf sokar falan.
Senol Gunesi cok elistirdim, gitmesini iki sezondur istiyordum ama su bir gercek Avci Senol Gunesin tirnagi olamaz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Taraftar bunu istiyor. Yanlış yoldasınız diyoruz ama yanlışa düşmeden görmüyorlar. Yapacak bir şey yok. Bu zihniyet değişmedikçe bir arpa yol alamayız. Ama düşe düşe bir gün akıllanacağız. İnanıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★