Buradaki kimse Avcı yada Güneş fanı değil. Buna emin olabilirsin. Herkes Beşiktaş'ın iyi oyununu görmek istiyor. İnan sonuçlar da önemli değil iyi oyunu gördükten sonra. Zaten iyi oyun gelirse puanlar ve şampiyonluklar da geliyor. Herkes burada eksikleri de iyi yönleri de paylaşıyor. Ancak Avcı'ya da yeni geldiği için biraz kredi tanımak ve destek olmak gerekli. Direk kötü olsun diye saldırmak bize yakışmaz. Sonuçta Beşiktaş meselemiz. Herkes iyi olmasını ister. Geçen sene devre arasından beri yaşanan süreç hiç iyi değil. Bu teknik direktör hamlesini yapmakta geç kaldık. Şu an sistem oturtacağız, hoca alışacak derken sezonun başında amaçsız kalma riskiyle baş başa kaldık. Üzücü ama yaşananlar bundan ibaret. Bu sen haklısın ben haklıyım denecek durumdan çıktı. Derdimiz ortak: Beşiktaş!
Yahu takım iyi oynasın şampiyon olsun , kupa alsin da ben mosmor olayım hiç önemli değil Ama en başından beri biliyordum böyle olacağını
Neden Guti ye şans vermedik ? Real alt yapısında çok iyi iş çıkarmıştı adam bizim teklifimizi kırmayıp geldi buraya , oradan aldığı paradan daha azına hemde..
Başkanın bu Avcı takıntısı nedir bilmiyorum o kadar belliydi ki Şenol Güneşten sonraki hocamizin Avcı olacağı
Dün Sergen Basın toplantısın da resmen maytap gecti Gs ile , öyle taktik tenik konuşmadı ama bilezik gibi geçirdi
Soruyu soran muhabire , soruyu sorduğuna pişman etti..