Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2563598 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi yaço58

defans caner-necip-gökhan-douglas olcakmış eldeki en iyi seçenek orta sahada dorukhan atiba olmalı bu maçta hocanın geçen seneki gibi oynatması lazım nutlak galibiliyet almalıyız burak inşallah oynar oynayamazsa ise nkadou-diaby-boyd  ile başlasak olabilir farklı şeyler şart umutta güvende forvette olmyor çok ppasif kalıyorlar hayırlısı olur umarım 

Çevrimdışı tangaz

defans caner-necip-gökhan-douglas olcakmış eldeki en iyi seçenek orta sahada dorukhan atiba olmalı bu maçta hocanın geçen seneki gibi oynatması lazım nutlak galibiliyet almalıyız burak inşallah oynar oynayamazsa ise nkadou-diaby-boyd  ile başlasak olabilir farklı şeyler şart umutta güvende forvette olmyor çok ppasif kalıyorlar hayırlısı olur umarım

gökhan fenerdeyken oynamışlığı var stoperde en makul çözüm bu akşam bence de bu defans dörtlüsü gibi duruyor.

işin ofans tarafı ise ciddi sıkıntı bi dünya pas yapıyoruz ama ortada hücum planı yok pozisyona giremiyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Burak sakatlık riski taşıyorsa oynamasın. Dönüşünün daha da uzaması bu maçtan da büyük problemlere neden olabilir.

Diaby ileri uçta denenebilir. Güven-Umut görmek istemiyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burak sakatlık riski taşıyorsa oynamasın. Dönüşünün daha da uzaması bu maçtan da büyük problemlere neden olabilir.

İki uclu pisli değnek gibi bu da, bir taraftan burak oynamalı artık nolcaksa olsun çünkü bir sonraki maçlara taşıyacak kredimiz yok. Ama sakatlanırsa diğer maçlarda da olmayabilir ama sakatlanmazsa ts maçı öncesi de yavaş yavaş form için iyi olabilir.

Fakat hazır ve formsuzsa sakatlanabilir, artık bu sene hiç hayır göremeyiz kendisinden.

Ben başakşehiri ilk yarılarda iyi oynayan ikinci yarılarda çöken bir takım olarak gördüm, yani en azından başlangıç performansları sonra göre daha iyi oluyor gibi, o yüzden maçın ilk başında başlatmak yerine, maçın sonlarına doğru almak en kötü ilk yarı acil yardım butonu gibi almalıyız. İlk 11de başlamamalı.

Özet: Güven bu form durumuyla şuanlık kesinlikle olmamalı, diaby değerlendirilmeli onun yerine de sağ kanatta boyd olmalı. Bence bu maç boydun maçı olabilir.

Çevrimdışı worns

İki uclu pisli değnek gibi bu da, bir taraftan burak oynamalı artık nolcaksa olsun çünkü bir sonraki maçlara taşıyacak kredimiz yok. Ama sakatlanırsa diğer maçlarda da olmayabilir ama sakatlanmazsa ts maçı öncesi de yavaş yavaş form için iyi olabilir.

Fakat hazır ve formsuzsa sakatlanabilir, artık bu sene hiç hayır göremeyiz kendisinden.

Ben başakşehiri ilk yarılarda iyi oynayan ikinci yarılarda çöken bir takım olarak gördüm, yani en azından başlangıç performansları sonra göre daha iyi oluyor gibi, o yüzden maçın ilk başında başlatmak yerine, maçın sonlarına doğru almak en kötü ilk yarı acil yardım butonu gibi almalıyız. İlk 11de başlamamalı.

Özet: Güven bu form durumuyla şuanlık kesinlikle olmamalı, diaby değerlendirilmeli onun yerine de sağ kanatta boyd olmalı. Bence bu maç boydun maçı olabilir.

Bence de en rasyonel 11 bu olur. N'Kodou-Diaby-Boyd. Burak duruma göre son 20-30 dakika değerlendirilebilir.

Çevrimdışı sEuL

Katiliyorum, tam olarak hazir degilse kesinlikle riske edilmemeli ve forvet hattinda Diaby ile baslamaliyiz.

Bu arada, altyapinin kapisinada kilidi vurmanin vakti geldide geciyor bile. O kadar tesis yapiliyor falan, ne icin? Son 10 sezonda A takima vasat Necip disinda surekli forma giyen bir oyuncu cikaramamisiz. Bu kadar sakatligin oldugu bir donemde, halen Necip'e sarilip alttan bir oyuncuyu su macta oynatamiyorsak gercekten verilen emeklere yazik.

Çevrimdışı Erman1903

Eyvahh 31 gün yazıyor sakatlık ruizin  :bawling:

https://www.transfermarkt.com.tr/victor-ruiz/verletzungen/spieler/62920

@Erman1903 hep senin yüzünden abi.

Kardeşim sorma hala canım sıkkın zaten, içime doğmuştu bir şey olacağı. Keşke Neciple falan oynasaydık, bu maç için de en azından ne yapabileceğini görmüş olurduk.

Başakşehir de iyi gitmiyor ama bu taktiği bizden baya daha uzun bir süredir oynuyorlar, doğru bir şey olmayacak taktiksel rotasyon yapmadan çıkmak. Hocanın mutlaka farklı bir şeyler denemesi gerekiyor bu maç, umarım sağ salim atlatırız.

Çevrimdışı worns

Burak 11 çıkmış şaşırdım. Umarım üstte yazdığım kaygıları doğrulayacak sonuçlar çıkmaz bu tercihten. Sağlık ekibinden tam okey alınmıştır. Oyuncu istiyor vs diye böyle bir yola girilmemiştir.

Gökhan'ın stoper oynamasını bekliyordum. Kötü tercih de değil. Atiba mecburen 6'da değerlendirilecekti.

Yine baskılı ve önde oynamaya çalışacağımızı tahmin ediyorum. İlk 30 dakikada gol bulunabilirse maç istediğimiz çerçevede şekillenebilir. Yine atakları sonuçlandıramadan döner ve boş görünen bir efor sarfedersek ise psikolojik manada zorlanmaya başlayacağımızı ve gidişatın olumsuz olacağını tahmin ediyorum bakalım.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2019, 18:58:29 worns ]

Çevrimdışı sametbagan

O kadar kötü haber içerisinde iyi bir haber gelmesi güzel oldu  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1176120003827044354
Bak hele hocaya bak burağı sakatlamaya çalışıyor.Şimdi biri gelip adamın ayağına basacak yine sakatlanacak ellam.

Burak 11 çıkmış şaşırdım. Umarım üstte yazdığım kaygıları doğrulayacak sonuçlar çıkmaz bu tercihten. Sağlık ekibinden tam okey alınmıştır. Oyuncu istiyor vs diye böyle bir yola girilmemiştir.

Gökhan'ın stoper oynamasını bekliyordum. Kötü tercih de değil. Atiba mecburen 6'da değerlendirilecekti.

Yine baskılı ve önde oynamaya çalışacağımızı tahmin ediyorum. İlk 30 dakikada gol bulunabilirse maç istediğimiz çerçevede şekillenebilir. Yine atakları sonuçlandıramadan döner ve boş görünen bir efor sarfedersek ise psikolojik manada zorlanmaya başlayacağımızı ve gidişatın olumsuz olacağını tahmin ediyorum bakalım.

Sağlık rapor konusunda emin değilim ama bütün riskler alınmış artık. Çünkü öne geçip yenmek, geriye düşüp yenmekten daha kolay. Taraftar homurdaması vs içinde erkenden gelicek golün önemini daha önde görüp böyle oynattı bence. Yani dualar içerisinde geçireceğiz bu maçı burak için.

6 numara hocanın taktiğinde çok önemli atibayı böyle bir şey için harcamaması normaldi, gökhan daha önceden stoper oynamışlığı var, hem hızından dolayı araya kaçabilecek adamları engelleme konusunda da bir adım önde gibi duruyor.

Hocanın da planı o şekilde erkenden maçı bitirme şeklinde ki genelde hocanın planı bu şekilde oluyordu bizi yendikleri çoğu maçtada ilk yarıda attıkları gollerle fişi çekmişlerdi, yine aynı şeyi deniyecek. Yani hoca taraftarı kullanmaya çalışacak mantıksız durmuyor, attığımız gol yediğimiz ofsayt olacak inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak Yılmaz konusunda bu kadar kötü olasılıklar üzerinde durulması beni çok şaşırttı. Belki ligdn kopacağımız maç olacak. Hazır ise oynasın. O bölgede başka kimse yok. Biraz iyisine düşünürsek de maçı kazandırıp bizi hem yarışa sokabilir hem de taraftarı kendine getirebilir. Bence bunlar için bu risk alınır ki herhangi bir oyuncunun da sakatlanma şansı Burak kadar var. Futbol bu her şey olabilir. Sizi biraz olumlu düşünmeye, pozitif enerji yaymaya çağırıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Burak Yılmaz konusunda bu kadar kötü olasılıklar üzerinde durulması beni çok şaşırttı. Belki ligdn kopacağımız maç olacak. Hazır ise oynasın. O bölgede başka kimse yok. Biraz iyisine düşünürsek de maçı kazandırıp bizi hem yarışa sokabilir hem de taraftarı kendine getirebilir. Bence bunlar için bu risk alınır ki herhangi bir oyuncunun da sakatlanma şansı Burak kadar var. Futbol bu her şey olabilir. Sizi biraz olumlu düşünmeye, pozitif enerji yaymaya çağırıyorum  :tabe:

Burak

Çevrimdışı caner.eryigit

@mylife1903 abi nerelerdesin özledik.
Ortalık toz duman bir durum analizi alalım senden.

Çevrimdışı tangaz

Bak hele hocaya bak burağı sakatlamaya çalışıyor.Şimdi biri gelip adamın ayağına basacak yine sakatlanacak ellam.

Bunları söylemeye devam et

gereksiz bir hazırlık maçı ile bunun bir olmayacağını anlamanı beklemiyoruz elbette
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı gokhantr

#BizimYolumuzBaşka, #AvZamanı ama tersten.

Çevrimdışı 38life

İki yeni futbolcumuz hakkında yazdıklarımın bire bir çıkmasını üzüntüyle seyrediyorum...

Çevrimdışı levitate

İki yeni futbolcumuz hakkında yazdıklarımın bire bir çıkmasını üzüntüyle seyrediyorum...
hangileri? biri douglas ama öbürü kim bulamadım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı levitate

N'Koudou
çok yanlış kullanıldığını düşünüyorum, fayda alınabilir ama adamı çizgiden çıkarmıyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

#BizimYolumuzBaşka, #AvZamanı ama tersten.
Bizi avlamayan kalmayacak bu sezon bu gidişle
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2019, 21:05:43 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

NK ve Diaby zaten çizgideler. 5liyi half space koşusu atacak Dorukhan ve Ljajic'in tamamlaması gerekiyor. İkisi de bu rolün oyuncusu değil. Ljajic zaten Space Jam'de oynuyormuş gibi. Yakında kırmızı da görecek gibi. Çıksın Ozi girsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haklı çıkacak çok fazla konu var. Ancak ana planımız olan oyuncuları hala tam olarak sahada görememek de ayrı bir sorun. Bu yolun sonu hiç iyi görünmüyor. Oyuncular da taraftar da oynanan oyundan memnun değil. Yönetimin de olduğunu düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

çok yanlış kullanıldığını düşünüyorum, fayda alınabilir ama adamı çizgiden çıkarmıyoruz

Çizgide alır, içeriye dönmeye çalışır. Bunu da beceremez, Oyuncunun başka bir özelliği yok. İçte top yapabilecek ayakları yok oyuncunun.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2019, 21:59:44 38life ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Trabzon macı bundan daha zor geçecek.
Adem de yok. Herseyı gectim ortada oyun yok.  :akuma: