Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565111 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı AigleBordeaux

Oynadığımız beş resmi maçta 20 isabetli şut gerçekliştirmişiz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yerli kalecilerde çok iyi bir jenerasyon var, ben oldum olası bu bolluğu hatırlamıyorum. keza stoperde de aynı
Maalesef ne iyi bir yerli kalecimiz ne de stoperimiz var
hicbir zaman da olmadı
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İşin tekniği taktiği bi yana sırf şu penaltılarımızı çaldirabilseydik  ligde kafadaydık şu an. Yönetim bu konuya ciddi eğilsin ve o beyaz noktadan biz de puan almaya başlayalım artık.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ruiz haberi doğru mu ?
eyvahh eyvahh :s20: :s20: :s20:
Kaynağa bakınca az bile söylemişler diyorum. Şu an Ruiz ölüm döşeğindeymiş. 3 aylık ömrü kalmış.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Kaynağa bakınca az bile söylemişler diyorum. Şu an Ruiz ölüm döşeğindeymiş. 3 aylık ömrü kalmış.
:kop:

pazartesi çıkıp oynasa komik olurdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

bu oyun şeklinde elinde en iyi santrafor olsa ne olur... Kaç tane top geliyor ki... 
İyi ki Burak yok, yoksa çoktan gömülmüştü.
çok şey olur geçen seneki burağın ben gol kaçırdığını hatırlamıyorum bulduğunu attı göztepe maçı tek top geldi attı ankaragücü maçı dakika on tek şut gol ilk yarı başka pozisyon yok sivas maçı pozisyon yok frikikten avladı bursa maçı 2 golüde kendi yarattı daha vardır unuttuğum geçen sene bizi şampiyonluk potasında tutan adamdı

Çevrimdışı mellfred

Ruiz’in sakatlığı umarım denildiği gibi ciddi değildir

Çevrimiçi murat

Tecrübeli futbolcuyla ilgili olarak dün kulüpten açıklama yapıldı. Bildiride, “Bratislava maçında sakatlanan Victor Ruiz’in, çekilen MR’ı sonucunda sol kasık adalesinde zorlanma ve mikro kanama tespit edilmiş ve tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” denildi. Bir ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilen İspanyol stoperin Başakşehir, Trabzon ve Alanya maçlarında oynaması beklenmiyor.

fanatik haberi bu şekilde ilk bölümü bilgi son kısmı temenni.
bu tip sakatlık  süresi ne kadar acba bana 1 ay çok fazla geldi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tecrübeli futbolcuyla ilgili olarak dün kulüpten açıklama yapıldı. Bildiride, “Bratislava maçında sakatlanan Victor Ruiz’in, çekilen MR’ı sonucunda sol kasık adalesinde zorlanma ve mikro kanama tespit edilmiş ve tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” denildi. Bir ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilen İspanyol stoperin Başakşehir, Trabzon ve Alanya maçlarında oynaması beklenmiyor.

fanatik haberi bu şekilde ilk bölümü bilgi son kısmı temenni.
bu tip sakatlık  süresi ne kadar acba bana 1 ay çok fazla geldi.
Ben 1-2 hafta süreceğini düşünüyorum benzer sakatlıklara bakınca.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı El Nino

Biz kötüden de beter durumdayız. Kazanma ruhunu kaybetmişiz.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı Kartal Ç

https://twitter.com/cemgonc/status/1175685805186191360?s=19
Herhalde Necmi abinin dediği dan sistemi uygulamaya geçmiş

Vay vay vay bu yoklukta 240 bin dolar da bu sisteme gitti.
Bu fanların sanayi tipi fanlardan farkı ne ola ki de fiyatları bu kadar uçuk? :alala:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/cemgonc/status/1175685805186191360?s=19
Herhalde Necmi abinin dediği dan sistemi uygulamaya geçmiş

İyi bari hiç değilse zemin düzelmiş. TrtSpor'da Hentbol maçımız var, devre arası şu an. Formamızla kazandığımız bi maç izleyelim bari ne zamandır görmedik diyenler izleyebilir  :D

Çevrimdışı sametbagan

O konuda bu sitede kimse eline su dökemez.

Ha bu arada şenol güneşi eleştirmek için söylemiyorum ama bir tarafta ne olursa olsun 4 sene hocalık yapmış şenol güneş bir tarafta 3 aylık hoca Abdullah Avcı kendi adıma Avcı’yı ikinci yılından önce eleştirmek haksızlık olacağı aşikar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ha bu arada şenol güneşi eleştirmek için söylemiyorum ama bir tarafta ne olursa olsun 4 sene hocalık yapmış şenol güneş bir tarafta 3 aylık hoca Abdullah Avcı kendi adıma Avcı’yı ikinci yılından önce eleştirmek haksızlık olacağı aşikar.

Maalesef abi anlatamıyorsun, avcıyı savununca şenol güneş düşmanı, şenol güneşi savununca avcı düşmanı oluyorsun.

Çevrimiçi yaço58

Yarın iyi oyunmuş şuymuş buymuş kim oynamış önemi yok 1-0 kazanalım yeterki yarınki maç çok çok önemli tamam kötüyüz ama rakiplerde uçup kaçmıyor gs  kötü fb kötü yarın kazanmamız şart başka Beşiktaş yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eyvahh 31 gün yazıyor sakatlık ruizin  :bawling:

https://www.transfermarkt.com.tr/victor-ruiz/verletzungen/spieler/62920

@Erman1903 hep senin yüzünden abi.
Ne zamandan beri transfermarkt'da yazanlar doğru oldu  :alala: Transfer sezonun başından beri burada kaç tane saçma hataları yazıldı. Kaynak olarak basını alan bir site. Basına güveniyorsan orasını bilemem  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ne zamandan beri transfermarkt'da yazanlar doğru oldu  :alala: Transfer sezonun başından beri burada kaç tane saçma hataları yazıldı. Kaynak olarak basını alan bir site. Basına güveniyorsan orasını bilemem  :tabe:

Herkes ligin ilk maçına bile Burağı yazıyorken bu adamlar sakat kısmına 40 küsür gün yazmıştı harbiden de hemen hemen o seviyede geldi.
Diğer hiç bir konuda güvenilir değil ama sakatlık konusunda fena değil gibiler.

Çevrimdışı murat baltacı

Millette kaleci var arkadaş Malatya kalecisi farkın açılmasını önlüyor öbür tarafta Muslera kritik kurtarış yapıyor emre gibi işi bilen oyuncu olsa gs de puan kaybetmezdi bugün bize gelen gol oluyor kaleci avantajımız yok bide üstüne hata yapmasın diye dua ediyoruz.

Hayır bari Trabzon gibi yapalım ersini utkuyu kaleye koyalım alpayi erdemi defansa Oğuzhan akgunu forvete koyalım puan kaybediyoruz bari bu çocukları kazanalım seneye karius elneny falan gidecek yine oyuncu ariycaz su defans sıkıntısında şu forvet sıkıntısında bu oyunculara fırsat doğmayacaksa ne zaman doğacak..
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

Yarın iyi oyunmuş şuymuş buymuş kim oynamış önemi yok 1-0 kazanalım yeterki yarınki maç çok çok önemli tamam kötüyüz ama rakiplerde uçup kaçmıyor gs  kötü fb kötü yarın kazanmamız şart başka Beşiktaş yok
Ağır aksak kaZanıp zirveden uzaklaşmamak gerekiyor
rakipler oturmuş takımlarına rağmen iyi değiller, biz rayına oturmadık daha
ikinci yarı çok daha farklı olacağız

Çevrimdışı levitate

oğuzhan'ı koke gibi kanat oynatsak nolurdu acaba :D bana mantıklı gelmedi değil şahsen
bipbipbupbup

Çevrimdışı sametbagan

Kaleci yerine manken almışız resmen.Adam saçım bozulacak diye kafaya çıkarken topa vurmaya korkuyor.

maalesef Beşiktaşın kalecisi değil.Liverpool sayesinde başıma bişey gelmesin diye gitti 80 milyona kaleci aldı.

Yedeğini alırken bile işi sağlama aldı .Biz hala behlüle talim.Başkan geçen sezon devre arası gurur yapmayıp  fabriyi geri getirseydi

behlülü de bu sezon yollardık fabride hatasından ders alıp emekli olana kadar bizle devam ederdi.Tabi sözleşmelerin içeriğini bilmediğimiz için afaki yorum yapıyoruz.

Benim asıl korkum bu behlülün zorunlu opsiyonu olması ,valla 8 milyon köz gibi oturur içimize

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Millette kaleci var arkadaş Malatya kalecisi farkın açılmasını önlüyor öbür tarafta Muslera kritik kurtarış yapıyor emre gibi işi bilen oyuncu olsa gs de puan kaybetmezdi bugün bize gelen gol oluyor kaleci avantajımız yok bide üstüne hata yapmasın diye dua ediyoruz.

Hayır bari Trabzon gibi yapalım ersini utkuyu kaleye koyalım alpayi erdemi defansa Oğuzhan akgunu forvete koyalım puan kaybediyoruz bari bu çocukları kazanalım seneye karius elneny falan gidecek yine oyuncu ariycaz su defans sıkıntısında şu forvet sıkıntısında bu oyunculara fırsat doğmayacaksa ne zaman doğacak..
Bu Farnolle çok iyi kaleci :tabe:

Her maç böyle adam , dünyaları kurtarıyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık