Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2547294 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Erman1903

Bu yönetimi yarın kovalım, şu an ne yaptıkları önemli değil. 

Sonrasında yerine kimi öneriyorsunuz ? 

Var mı ben bu gömleği giyer sonra kulübü kurtarırım diyen 1 kişi ?

Spor kültürü olmayan insanların başkanlık yapmasına karşıyım. Bu tarz herhangi bir aday olabilir.

Örneğin herkesin dalga geçtiği Tekinoktay bana göre bir nevi 'Yönetici Sergen' etkisi yaratırdı.

Serdal Adalı'da sporcu kişiliği olmasa da çok uzun yıllar büyük bir spor camiasının başında olduğu için daha etkili olurdu. En azından gözünde Beşiktaş aşkı olan, bu işe heyecan duyan birisi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Plan program kampanyanın çok önceden açıklanması mı sadece? Mesela başkan kampanya başarılı olursa ''Beşiktaş'ı uçuracağız'' dedi Trt'de bunu nasıl yapacak anlatsın kötü de olsa bir planı var diyelim ortada hiçbir şey yok sadece Beşiktaş'ı uçuracağız var.

Öte yandan yönetim benim için hoca konusunda taraftarın baskısına boyun eğip taraftarın etkisi altında kalarak bugüne kadar düşmeye oynayan takımları alıp 5-6 hafta iyi top oynatıp sonra tekrar düşüşe geçiren kendini hocalık konusunda hiçbir şekilde kanıtlamamış Sergen'i hoca yaptığı gün bitmiştir. Adama soruyorlar televizyon programında oyuncular ne alemde? Gülerek ne yaptıklarından haberim yok diyor sonra da bugün çıkıp sahaya sürdüğüm kadrodaki oyuncuların kafası bambaşka yerdeydi çok şaşırdım ve üzüldüm diyor adamın takımından haberi yok ama Beşiktaş'ın hocası.

7 aydır başkan 3 ay covid süreci 4 ay da ne olduk nereye geldik icralar temliklerin süreci.Covid olmasa 3 ay'ın sonunda bir kampanya başlayacaktı belki şimdikin den daha iyi bir kampanya olabilir ancak bu da kötü diyemem.Beşiktaş'ı uçuracağız diyince güvenilmiyor kızılıyor , borçları açıklayıp durum çok kötü şöyle böyle diyince içimizi karartıyorsun umudum yok bu yönetimden bir şey olmaz deniyor.3 aylık bir yönetim için evvelayati kötü olsa anlayacamda  buna anlam veremiyorum bu tepkilerin onda birini FO'ya verilmedi zamanında o yüzden bu haldeyiz.Ordan ders alıp yine aynı hataya düşmeyelim diyoruz ancak 3 aylık bir başkan için tepkiler bana çok absürt geliyor.

Sergen Yalçın doğru seçimdir.Taraftarın baskısına boğun eğerek getirdiklerini düşünmüyorum o kadar boğun eğmiş olsalar Quaresmaya tapan taraftar var çıkıp TV'ye quaresma işi bitti özümüze dönüyoruz demezler onu da getirirler.Sergen hoca bir baskı değil isteyerek getirilmiştir benim görüşüm.Sergen hocaya gelecek olursa oyuncuların gülerek evde neler yaptıklarından haberim yok açıklamasından daha doğal bir şey olamaz covid var oyuncular evde çalışmayorsa eline bir sopa alıp tek tek gidip evlerine gidip kontrol edecek hali yok sokağa çıkma yaasağı var vs. Oyuncular profesyonel değil çalışmıyorsa hoca ne yapsın.Ben hocaya güveniyorum bu kadro ona ait değil hocanın 6-7 maç iyi olup daha sonra düşüşe geçtiği söyleniyor işin özü öyle değil elinde ki vasat kadrolar ile 3 büyüklere her zaman kafa tutmus puan yada puanlar almıs bir hoca.6-7 maç seri yapıp 1-2 maç kaybedince anadolu takımlarının başkanları kendilerini büyük takım zannedip nasıl puan kaybederiz takımımız çok iyi moduna girip hocaları yolluyorlar bu sergen hocaya özgü bir durum değil anadolu takımında hocalar en fazla ne kadar barınabiliyor ki ?
Gelecek sene iyi kötü bir kadro kurulur sergen hocanın istediği ne kadar gerçekleşirse orası ayrı tabi durumu daha net görebiliriz...

Çevrimdışı haluk.m

Spor kültürü olmayan insanların başkanlık yapmasına karşıyım. Bu tarz herhangi bir aday olabilir.

Örneğin herkesin dalga geçtiği Tekinoktay bana göre bir nevi 'Yönetici Sergen' etkisi yaratırdı.

Serdal Adalı'da sporcu kişiliği olmasa da çok uzun yıllar büyük bir spor camiasının başında olduğu için daha etkili olurdu. En azından gözünde Beşiktaş aşkı olan, bu işe heyecan duyan birisi.

Tekin Oktay yarın gelsin elinden geleni yapacağına eminim, cv'si de çok iyi. 

Ancak şununda farkındayım Hürser Bey'in muhalif yapısı federasyonda ve siyasette bizi yıpratır, bu ülkede kendisine kulüp başkanlığı yaptırmazlar.  :by2:

Serdal Bey'in Beşiktaş aşkını kimse inkar edemez, herkes parasını kuruşuna kadar alırken kendisi umursamadı üstüne bu kulüp için hapis yatmış birisi.

Ama şu da bir gerçek ki kendisi Fikret Orman yönetimin devamı olacaktı. Keşke Nkoudou, Diaby isimler alınıp yerli oyunculara 1.5m € luk sözleşme sözleri verilirken o yönetimde olmasaydı.  Bankalar birliği anlaşması yapılırken engelleseydi. (Ali Koç devletle o anlaşmayı yapmadı) 

Gördüğünüz gibi  aşağı tükürseniz sakal yukarı tükürseniz bıyık.

(Ahmet Nur Çebi ve yönetimi de zamanında Fikret Orman'nın yanında olduğu için suçludur, bu yüzden onlara kötünün iyisi diyorum) 
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2020, 02:39:06 jokerhm ]

Seçimlerde son ana kadar ortalarda gözükme, bu zamanda aday olmazsa bir daha Beşiktaş'a başkan olamaz lafları dönünce ortaya çık - ilk günden talip - projeleri olanların hakkını ye.

Divan kurulunda mangalda kül bırakmıyordu, bu kadar delikanlıysa ilk günden çıkıp aday olacaktı. Aynı akıl o zaman da kendisinde mevcuttu, canı Beşiktaş'a başkan olamayacağını hissedince plansız programsız ortaya çıktı.

Sponsorluk ANÇ'ın kaşına gözüne değil Beşiktaş zor durumda olduğu için geldi. Sergen'i ise taraftar yönetimden önce zaten getirmişti.

Ben yalan veya ünlü oyuncu transferleri değil, kıvrak bir zekaya sahip - adam gibi stratejileri olan yöneticiler istiyorum.

Sokaktan bir çocuğu bile çevirsen daha güzel kampanya ismi bulur, kaldı ki bunun adı kampanya bile olmamalıydı. Ben yapılmasın demiyorum yanlış anlaşılmasın, Feda gibi bir dönem dersin, altına 50 tane kampanya çekiliş koyarsın.

Bağış kampanyası bir tane olur, ikinciyi yapamayacaksın - hakkını kullandın. İstersen 10 sene sürsün, bir süre sonra taraftarı bu işe motive edemeyeceksin - zaten görünüşe göre baştan beceremedin.

İyi niyetli olmaları benim için kafi değil. Kaldı ki sonradan ortaya çıkarak bana göre hak yedikleri için ona da inanmıyorum. Çalıp çırpmayacaksın ama belki diğerleri daha iyi yönetecekti.

Taraftara suç bulmak kolay, Feda döneminde de aynı kişilerdi taraftarlarımız. O zaman herkes bütün olduk, sebepsiz olmuyor böyle şeyler.

Kaldı ki Orman'ın finans direktörünü klübe Ceo yaptılar benim için aslında sadece bu bile yeterli bir sebep eleştirmek için.

Seçimler de FO olduğu sürece olmayacağım dedi FO bırakınca aday oldu kimsenin hakkını yediği yok onlar daha iyiyse onlar seçilirdi demek ki daha iyi adaylar yokmuş.

Dediğim gibi FO olduğu sürece aday olmayacağını söylemişti bırakınca aday oldu hepsi bu.Plansız programsız olabilir adam klübe sahip çıkmak için geldi.

Sponsorluk için bir şey demedim.Getirmeseler getirmeyebilirlerdi "taraftar işine baksın deyip avcıyı getiren" de var sonuçta halen parasını ödüyoruz takım buluncaya kadar ödeyeceğiz..

Daha iyileri varsa çıksın aday olsunlar seçilsinler.

Olabilir kampanyanın adını beğenmemiş olabilirsiniz burdan bile dem vurmaya gerek var mı bence yönetimden haz etmediğiniz için bir şeyler arıyorsunuz çıkarmaya çalışıyosrunuz ben bunu anlıyorum.Neden gözünün üstünde kaşın var gibi.

Niye bir tane olsun FO yapmadı mı zamanında Feda yaptı daha sonra bir daha yaptı bileklik kampanyası bi kere yapabilirsin diye bir kural mı var :) İlk fitili yaktı yönetim bugün bağış kampanyası olur yarın forma ondan sonra başka bir şey..

Benim halen anlamadığım nokta covid'i çıkartıyorum bu adam 3 aydır başkan.Bu denli tepkiler alacak ne yapmış olabilir benim bilmediğim bir şey mi var ? Temlikli icra dosyaları ile dolu batık bir klübe geldi imza attı.Cebinden para vermiş diğer yöneticiler ile birlikte.Kampanya yapıyor taraftar para gönderiyor (kampanyanın adı,çok zayıf,güvenilirsiz,).Klübün gerçeklerini açıklıyor (ağlıyor,bizi küçük düşürüyor,) böyle olmaz.Stat yapılırken bütün demirleri verdi bir kuruş almadı.

Çevrimdışı Erman1903

Tekin Oktay yarın gelsin elinden geleni yapacağına eminim, cv'si de çok iyi. 

Ancak şununda farkındayım Hürser Bey'in muhalif yapısı federasyonda ve siyasette bizi yıpratır, bu ülkede kendisine kulüp başkanlığı yaptırmazlar.  :by2:

Serdal Bey'in Beşiktaş aşkını kimse inkar edemez, herkes parasını kuruşuna kadar alırken kendisi umursamadı üstüne bu kulüp için hapis yatmış birisi.

Ama şu da bir gerçek ki kendisi Fikret Orman yönetimin devamı olacaktı, keşke Nkoudou, Diaby isimler alınıp yerli oyunculara 1.5m € luk sözleşme sözleri verilirken o yönetimde olmasaydı.  Bankalar birliği anlaşması yapılırken engelleseydi. (Ali Koç devletle o anlaşmayı yapmadı) 

Gördüğünüz gibi  aşağı tükürseniz sakal yukarı tükürseniz bıyık.

(Ahmet Nur Çebi ve yönetimi de zamanında Fikret Orman'nın yanında olduğu için suçludur, bu yüzden onlara kötünün iyisi diyorum)

Ben Tekinoktay'ın spor harici toplara çok girecek biri olduğunu zannetmiyorum ama belki de dediğiniz gibi olurdu. Herkesin olduğu gibi Adalı'nın da yanlışları var lakin en azından enerjisi bulunuyordu ve kaybeden bir yönetimde olmasına rağmen erken adaylık açıklayacak medeni cesareti gösterdi. Belki de sırf bu yüzden bir daha başkan seçilemeyecek.

Şeref Bey - Baba Hakkı - Süleyman Seba gibi şahsiyetlerin liderlik ettiği klübün hayali Beşiktaş değil 'Beşiktaş Başkanlığı' olan insanlara kaldığını görmek kanıma dokunuyor.

Eleştirilerim bu yüzden, lakin pek bir faydası yok... Zaten bir süre sonra ben de yorulur susarım herhalde... :)

Çevrimdışı Erman1903

Seçimler de FO olduğu sürece olmayacağım dedi FO bırakınca aday oldu kimsenin hakkını yediği yok onlar daha iyiyse onlar seçilirdi demek ki daha iyi adaylar yokmuş.

Dediğim gibi FO olduğu sürece aday olmayacağını söylemişti bırakınca aday oldu hepsi bu.Plansız programsız olabilir adam klübe sahip çıkmak için geldi.

Sponsorluk için bir şey demedim.Getirmeseler getirmeyebilirlerdi "taraftar işine baksın deyip avcıyı getiren" de var sonuçta halen parasını ödüyoruz takım buluncaya kadar ödeyeceğiz..

Daha iyileri varsa çıksın aday olsunlar seçilsinler.

Olabilir kampanyanın adını beğenmemiş olabilirsiniz burdan bile dem vurmaya gerek var mı bence yönetimden haz etmediğiniz için bir şeyler arıyorsunuz çıkarmaya çalışıyosrunuz ben bunu anlıyorum.Neden gözünün üstünde kaşın var gibi.

Niye bir tane olsun FO yapmadı mı zamanında Feda yaptı daha sonra bir daha yaptı bileklik kampanyası bi kere yapabilirsin diye bir kural mı var :) İlk fitili yaktı yönetim bugün bağış kampanyası olur yarın forma ondan sonra başka bir şey..

Benim halen anlamadığım nokta covid'i çıkartıyorum bu adam 3 aydır başkan.Bu denli tepkiler alacak ne yapmış olabilir benim bilmediğim bir şey mi var ? Temlikli icra dosyaları ile dolu batık bir klübe geldi imza attı.Cebinden para vermiş diğer yöneticiler ile birlikte.Kampanya yapıyor taraftar para gönderiyor (kampanyanın adı,çok zayıf,güvenilirsiz,).Klübün gerçeklerini açıklıyor (ağlıyor,bizi küçük düşürüyor,) böyle olmaz.Stat yapılırken bütün demirleri verdi bir kuruş almadı.

:) Demek istediğim en son adaylığını açıklayan kişi olması. Seçimlere çok az bir vakit kalmıştı ve partiye son anda kamuoyunun iteklemesiyle dahil oldu.

Dünyanın adaletine çok inanmayan bir insanım, çünkü zeki-iyi olanlar azınlıktadır; bu yüzden çoğunluğun aldığı kararlar bana göre yanlıştır. Hatta bir topluluk ne kadar geniş ve genel olursa o kadar aptalca kararlar verir. Yani benim açımdan demokrasi de pek iyi bir şey değil... :)

Söyleyeceklerimi söyledim, bundan sonra transfer harici hiçbir konuda yönetim hakkında yorum yapmayı düşünmüyorum.  :ok:
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2020, 02:58:31 Erman1903 ]

Çevrimdışı haluk.m

Ben Tekinoktay'ın spor harici toplara çok girecek biri olduğunu zannetmiyorum ama belki de dediğiniz gibi olurdu. Herkesin olduğu gibi Adalı'nın da yanlışları var lakin en azından enerjisi bulunuyordu ve kaybeden bir yönetimde olmasına rağmen erken adaylık açıklayacak medeni cesareti gösterdi. Belki de sırf bu yüzden bir daha başkan seçilemeyecek.

Şeref Bey - Baba Hakkı - Süleyman Seba gibi şahsiyetlerin liderlik ettiği klübün hayali Beşiktaş değil 'Beşiktaş Başkanlığı' olan insanlara kaldığını görmek kanıma dokunuyor.

Eleştirilerim bu yüzden, lakin pek bir faydası yok... Zaten bir süre sonra ben de yorulur susarım herhalde... :)

Sizin anlıyorum ama biraz olumlu düşünmeye çalışın, Trabzonlu ve çelik tüccarı bir adam sadece Beşiktaş başkanı sıfatını almak için bu sorumluluğu almak istemez herhalde.  En azından biraz daha süreyi hak ediyorlar.   

Eleştirmenin de kötü bir yanı yok, birbirimizi kırmadan ve başkalarını incitmeden burada bir şeyler yazıyoruz. Belki Beşiktaş'a faydamız olmuyor ama taraftarlar olarak böyle bir ortamda buluşup fikirlerimizi yazmamız, tartışmamız ve paylaşımda bulunmamız birliğimiz açısından önemli.  Burayı da aslında bir dernek, taraftar grubu gibi düşünebiliriz. 

Oyuncuları eleştirirken ben de sizin gibi hissediyorum..  :D

Çevrimdışı Erman1903

Sizin anlıyorum ama biraz olumlu düşünmeye çalışın, Trabzonlu ve çelik tüccarı bir adam sadece Beşiktaş başkanı sıfatını almak için bu sorumluluğu almak istemez herhalde.  En azından biraz daha süreyi hak ediyorlar.   

Eleştirmenin de kötü bir yanı yok, birbirimizi kırmadan ve başkalarını incitmeden burada bir şeyler yazıyoruz. Belki Beşiktaş'a faydamız olmuyor ama taraftarlar olarak böyle bir ortamda buluşup fikirlerimizi yazmamız, tartışmamız ve paylaşımda bulunmamız birliğimiz açısından önemli.  Burayı da aslında bir dernek, taraftar grubu gibi düşünebiliriz. 

Oyuncuları eleştirirken ben de sizin gibi hissediyorum..  :D

Her işi ehline emanet etmek lazım. Bence sahibi olmadığı sürece hiçbir tüccar iyi klüp yönetemez. En azından hobi olarak da olsa ilgi - bilgi sahibi olunmalı.

Sporu bildiklerine inanmıyorum, ANÇ kendi şirketi gibi yönetemeyeceğini de daha önce söylemişti... Bilinmez bir durum, artık nasıl olacak kestirmek güç.

Henüz yeni geldiler fakat geleceğimiz bana bulanık geliyor. Gördüğüm şeylere dikkat çekmek istedim, umarım yeni yönetim bir istisnadır ve her şey güzel olur.

Yine benim için en iyisi transfer bölümünden devam etmek gibi :D

Necmi tangaz abiler gelince zaten burayı şenlendirirler bana gerek kalmaz :D
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2020, 03:53:39 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güncelleme  :tabe: Bu kampanya hüsran olacak herhalde. Hiç planlama yapılmamış. T-shirt çıkartmayacağız diyen başkan çok yakında çıkaracağız dedi. Korsanla mücadele eder ancak bu saatten sonra  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Güncelleme  :tabe: Bu kampanya hüsran olacak herhalde. Hiç planlama yapılmamış. T-shirt çıkartmayacağız diyen başkan çok yakında çıkaracağız dedi. Korsanla mücadele eder ancak bu saatten sonra  :money:

Bir iki haftaya tv’de program yaparlar işi hareketlendirmek için
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Rıdvan ve Caner'in istatistiklerini baktım Rıdvan ilk 11 oynamasa bile gelecek sezon özellikle iç saha maçlarında kesinlikle oynamalı çok bilerek akıllı oynuyor 80 dakikada toplam 4 kez orta denemiş hepsinde de orta tercihleri doğruydu fakat orta isabetsizdir Caner ise 10 dakikada 4 orta yapmış :bandit: maçın tekrarı gelsin rıdvan özelinde bir kaç görüntü paylaşcam. Caneri kesinlikle bırakmalıyız yedekte durmaz sorun çıkarır maaşını da indirmez. Takımın huzurunu bozar
The great gig in the sky

Rıdvan ve Caner'in istatistiklerini baktım Rıdvan ilk 11 oynamasa bile gelecek sezon özellikle iç saha maçlarında kesinlikle oynamalı çok bilerek akıllı oynuyor 80 dakikada toplam 4 kez orta denemiş hepsinde de orta tercihleri doğruydu fakat orta isabetsizdir Caner ise 10 dakikada 4 orta yapmış :bandit: maçın tekrarı gelsin rıdvan özelinde bir kaç görüntü paylaşcam. Caneri kesinlikle bırakmalıyız yedekte durmaz sorun çıkarır maaşını da indirmez. Takımın huzurunu bozar

yedek olarak kesinlike rıdvan kalmalı  :tabe:

Güven veriyor genç yaşına rağmen bindirmeleri olsun hızı olsun kendine güveni olsun ben beğendim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ligde alacağın her galibiyet 150 bin sms denk geliyor

Ligde alacağın her galibiyet 150 bin sms denk geliyor

ama bize bir kurus gelmiyor bankaya gidiyor.  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aslında geliyor. Borcumuz düşüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

O borç sittin sene düşmez faize bile yetmiyordur gelen para birde pandemi süreci iyice kötüleşti durum Allah yardımcımız olsun

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/nocontextjk/status/1272128830568894464?s=19
Şu pozisyonda topu içeri sokamıyorsan ilk gönderilecekler arasındasındır gerçekten akıl almaz bir pozisyon kaleci yatmış hamle şansı kalmamış son çare ayağımı bare kaldırım demiş boyd sağolsun oraya nişanlanmış

Borç düşmüyor eksideyiz.  :tabe: aldığımız paralar faize gidiyormuş.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2020, 15:36:27 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Nartallo

Dün akşamın en güzel tarafı iki gencimiz ve en yaşlımız Atiba'ydı.

Daha erken olmasın rağmen Ersin'in kalede duruşa gayet rahattı, tedirgin bir hali yoktu. Üzerine düşülürse olacağı yönünde ciddi umudum var.

Rıdvan akıllı ve enerjik bir top oynuyor. Keseceği yerde kesti, pas atacağı yerde attı, çalım atacağı yerde attı. 30 yaşına gelip tek repertuvarı ön direğe orta yapmak olan Caner'den daha olgun oynadı.

Bir gencimiz daha var. Bu çocuğa fazla yükleniyoruz. Hedef forvet oynayacak ne oyun bilgisi var, ne fiziği var,ne de isteği var. Bu çocuğun olacağı tek yer kanat forvet, yüzü dönük oynayacak, sürekli ceza sahasına girip orayı kalabalıklaştıracak, içerden dışardan şut deneyecek. Ama ne Abdullah Avcı, ne de Sergen Yalçın bu çocuğun kapasitesinin ne olduğunu, neyi yapıp neyi yapamayacağını fark edemediler.

Bu iki hocanın garip ezberleri var, Diaby kanatta oynamaz, olmuyor, olmayacak. Keza Abdullah Avcı'nın Ljajic'ten 8 numara çıkarmaya çalışması gibi. Keza N'Koudou'ya gel kardeş, senin dar alanda içe çekip çalım atman çok kıymetli ama atacağın pasları şuraya at, buraya at demiyor sanırım hocalarımız veya buna göre bir planları yok. Oyun sıkıştığında içe çevirip rakibini geçiyor ama içerde bir organizasyon olmadığı için sıfıra kadar inip kaleciye orta açıyor N'Koudou.

Oyuncu kaliteli olsun da trilyonlar verilen hocalar da oyuncunun kalitesini çıkarsın ortaya. Her topçumuz kendi ezberini oynuyor.

Ha Sergen Yalçın'ın maç sonu açıklamalarını beğendim, en azından sorunu teşhis edebilmiş. Özellikle savunmada temaslı oynanmamasına ve ilerideki dörtlünün kalitesine dair tespitleri yerindeydi. Umarım buna göre bir şey yapar, önlemini alır. Çünkü uzun süredir kamp yapıp ilk maçın 70. dakikasında ileri koyduğu dört adamın tamamını değiştirmesi bir şeyleri çözemediğinin ve acemiliğinin göstergesiydi.

Yeni sezonda Burak Yılmaz ile rekabet edecek, onu yedek bırakacak veya yedekleyecek kaliteli bir santrafor almazsak çok büyük sıkıntılar çekeriz. Burak Yılmaz'ın sezon boyunca formu berbat olsa da tecrübesiyle bir şeyler yaptı. İlk önceliğimiz forveti kuvvetlendirmek olmalı ve Elneny'e bir sene daha elde tutmalıyız. Kim ne derse desin Ruiz, Elneny, Atiba, Ljajic, iyi bir Burak veya o kalitede bir topçu omurgası fena bir omurga değil. 
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2020, 15:55:41 Nartallo ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir sıfırdan iyidir.
Faiz maiz zardan düşüyordur belki.