Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2551167 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı haluk.m

Çok yavaş gidiyoruz, yönetime güvenmiyorum gibi türlü bahaneyle bu kampanyalardan kaçan ve yetmezmiş gibi başkalarını da etkilemeye çalışanlar var.  Sen Beşiktaş'ı mı tutuyorsun  yoksan  x ağabeyini mi ?    Şu ayrımı yapamıyorlar.. 

Gördüğüm gibi mesajımı attım,  herkes elinden geldiğince yardımcı olsun.  Belli ki büyük meblağlar toplanmayacak ama var bir umudumuz,  Beşiktaş.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bence kampanya böyle olmalı. Direkt nakit. Forma kampanyası yapıyosun %10'u kalıyo mu kulübe? 200 lira formaya verip kulübe 20 lira geleceğine böyle kampanya yap 100 TL bağışlansın insanlar kulübe. Tshirt falan desen yine yarısı teksilciye komisyoncuya nakliyeciye gidiyodur. Tertemiz hesaba para aktarıcan mis gibi.  :ok: :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok yavaş gidiyoruz, yönetime güvenmiyorum gibi türlü bahaneyle bu kampanyalardan kaçan ve yetmezmiş gibi başkalarını da etkilemeye çalışanlar var.  Sen Beşiktaş'ı mı tutuyorsun  yoksan  x ağabeyini mi ?    Şu ayrımı yapamıyorlar.. 

Gördüğüm gibi mesajımı attım,  herkes elinden geldiğince yardımcı olsun.  Belli ki büyük meblağlar toplanmayacak ama var bir umudumuz,  Beşiktaş.
Bu inanma veya inanmama meselesi değil. İsteyen yapar isteyen yapmaz. Durumu olan yapar, olmayan yapmaz. Zaten başkan da buna değindi. Amaç destek olmak olmalı sadece.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence kampanya böyle olmalı. Direkt nakit. Forma kampanyası yapıyosun %10'u kalıyo mu kulübe? 200 lira formaya verip kulübe 20 lira geleceğine böyle kampanya yap 100 TL bağışlansın insanlar kulübe. Tshirt falan desen yine yarısı teksilciye komisyoncuya nakliyeciye gidiyodur. Tertemiz hesaba para aktarıcan mis gibi.  :ok: :ok:
En çabuk derde derman olacak şey bu. Bir nebze olsun nakit sıkıntımıza çözüm olur. Bu kampanya 1 sene boyunca devam edecek. Bir defa destek oldum bitti dememek lazım. Eğer siteye girerseniz başkası adına da destek olabildiğinizi ve destek olduğunuz kişiye özel mesaj attırabildiğinizi de görürsünüz. İyi düşünülmüş bir kampanya olmuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bu inanma veya inanmama meselesi değil. İsteyen yapar isteyen yapmaz. Durumu olan yapar, olmayan yapmaz. Zaten başkan da buna değindi. Amaç destek olmak olmalı sadece.

Veren, vermeyen ya da veremeyen hepsine saygı duyarım, bu kişisel bir durum.  Ancak sosyal mecralarda kampanyaya katılım gösterilmemesi için sürekli eleştiride bulunanlar var, benim sözüm onlara.

Kısaca herkes istediğini yapsın ama başkasını engellemesin.  :claps:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Biraz alıştırma yaptım Sergen hocalı maçlarımızı izledim :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Veren, vermeyen ya da veremeyen hepsine saygı duyarım, bu kişisel bir durum.  Ancak sosyal mecralarda kampanyaya katılım gösterilmemesi için sürekli eleştiride bulunanlar var, benim sözüm onlara.

Kısaca herkes istediğini yapsın ama başkasını engellemesin.  :claps:

Herkes elinden geldiğince yapacaktır biraz ama pek bir mebla toplanacağını sanmıyorum.

Çok looser bir görüntü çiziyor yönetim. Kampanya bir olur iki olur...

Daha kapsamlı uzun dönemli bir şey düşünülebilir - sosyal hareket tarzı planlanabilirdi en azından.

İnsanları inandırmak, kitleleri harekete geçirmek öyle kolay değil.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2020, 16:59:13 Erman1903 ]

Çevrimiçi mayguntr

Euro veya Dolar ile bagis yapmak istediginizde de minumum 21tl uyarisi veriyor, mantiksiz olmus biraz 10euro vermek isteyen olabilir 77tl yapiyor ama izin vermiyor sistem.

Çevrimiçi mayguntr

Herkes elinden geldiğince yapacaktır biraz ama pek bir mebla toplanacağını sanmıyorum.

Daha kapsamlı uzun dönemli bir şey düşünülebilir - sosyal hareket tarzı planlanabilirdi en azından.

4-5 milyon euro toplasalar, oyuncularin 2-3 aylik maaslarini oderler. Su son haftalarda ilac gibi olur, belki bir sl on eleme yapariz.

Çevrimdışı Erman1903

4-5 milyon euro toplasalar, oyuncularin 2-3 aylik maaslarini oderler. Su son haftalarda ilac gibi olur, belki bir sl on eleme yapariz.

İlk iş şu çalışan maaşlarını ödemek olmalı artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kampanya 1 sene sürecek. İlerleyen zamanda çeşitli kampanyalar eklenecek gibi. Nakit akışı sağlaması açısından ben olumlu yaklaşıyorum. Umarım gelen parayı düzgün harcarlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Sportif başarı olmadan bizim camia harekete geçmez.  Ne proje yaparsanız kalitesiz sabun köpüğü gibi çabucak dağılıyor. (Feda, Kart1903, Vodafone karakartalı)

Camia zenginleri paradan çok akıl vermek peşinde, taraftar feda demekten bıkmış kimse kimseye güvenmiyor.  Bu şartlarda yönetimin loser görüntüsü normal, çokta beklentiye girmemek lazım kim olsa 3 aşağı 5 yukarı aynı görüntü ortaya çıkacaktı.  Sportif başarı olmadan ancak havanda su döversiniz. 

Çevrimiçi mayguntr

Bu kampanya 1 sene sürecek. İlerleyen zamanda çeşitli kampanyalar eklenecek gibi. Nakit akışı sağlaması açısından ben olumlu yaklaşıyorum. Umarım gelen parayı düzgün harcarlar  :tabe:
Keske biraz daha seffaf bir yapiya gecebilsek, oyuncularin maaslari, odenen bonservis bedelleri, yapilan yatirimlar, planlar.
Ben mesela onder ozenden beri (kendisini basarili bulmuyorum) kadro plani ile ilgili soz soyleyen birini gormedim. 8+8+8 diye bir sey soyluyordu, 8 ilk 11 de oynayabilecek yabanci, 8 milli takimda oynayabilecek turk, 8 de alt yapi+potansiyeli yabanci gibi.

Bu tarz seyleri daha net aciklarsalar, taraftarda daha fazla guven olustururlar daha fazla destek alirlar.

Çevrimdışı levitate

toplanan parayı fb gibi boş beleş oyunculara harcamayız inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Bu işin adı 'Bağış Kampanyası' bile olmamalıydı demek istiyorum, bir şey dönemi denilebilirdi. Adı da yanlış seçilmiş bana göre...

Yetersiz buluyorum, daha fazla konuşup ortam bozmanın alemi yok. :)

İlk çekilen parayla emekçilerin maaşları ödensin başka şey beklemiyorum yönetimden.

53 bin 843 diyor maalesef kampanya zayıf ilerliyor hiç yoktan 1 milyon insan aynı anda bir 20 tl ateşliyemiyor mu ?

toplanan parayı fb gibi boş beleş oyunculara harcamayız inş

onlar kadar toplayamayız sanmıyorum.

Tv de yapmak daha etkili.

Çevrimdışı levitate

onlar kadar toplayamayız sanmıyorum.

Tv de yapmak daha etkili.

belki ayarlarlar ileride kim bilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★