Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554585 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

taraftar twitter'da tag başlatmış olay ne

edit: tamam çözdüm :D
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2020, 15:12:03 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

taraftar twitter'da tag başlatmış olay ne

edit: tamam çözdüm :D

Sergen hoca > yönetim.

Çevrimiçi levitate

Sergen hoca > yönetim.
sergen hoca + yönetim > medya

çok kudurdular artık akıl alır gibi değil

o nevzat dindar denen adam fanatik gs'li dediklerini çok takmamak lazım
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2020, 15:20:01 levitate ]
bipbipbupbup

Murat Özen: Beşiktaş kulübü bir aksilik olmazsa Cuma günü güzel bir şey açıklayacak. Görüşülen stoper adaylarından ise ön plâna Süper lig'den bir futbolcu çıktı.

sponsordur herhalde.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

sergen hoca + yönetim > medya

çok kudurdular artık akıl alır gibi değil

o nevzat dindar denen adam fanatik gs'li dediklerini çok takmamak lazım
ne demis  bu   sumsuk herif ?  :bandit: :alala:
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

ne demis  bu   sumsuk herif ?  :bandit: :alala:

Sergenle yönetim arasında transfer konusunda bir anlaşmazlık olduğunu söylüyor bildiğim kadarıyla. Yürümeye devam ediyor mu bilmiyorum, daha fazla izlemeye pek gelemedim.

Eğer öyleyse zaten var bir anlaşamama şu anda ama sebeplerine iyi bakmak lazım. Klübün transfer konusunda bilememe, parçalara bölünme gibi bir durumu söz konusu. İçeride bir güvensizlik var bu yüzden işleri çözemiyorlar. Scoutların menajerlerle alakaları hakkında da bazı laflar var anladığım kadarıyla

Bir yandan Torunoğlu'nun kendi ekibi var deniyor, bir yandan kendisi Mr. Ajax ile irtibat halinde. Elbet arayan soran menajerler de sürekli oluyordur. Klübün scout ekibi de yetersiz görülüyor ki böyle yollara başvuruluyor.

İlmin olmadan bilmediğin işin başına geçersen böyle savrulur durursun (...)

Çevrimdışı haluk.m

Bu renkli gazetecilerin yaptıkları haberleri ciddiye almam, inanmam ve altında kötü niyet ararım.  Ancak kısmende olsa haberlerin gerçekliği var diyorlar.   

Beşiktaşlı haberci, duyumculara göre bazı menajerler gözlemci ve yöneticileri kendi oyuncularını tercih etmeleri için yönlendiriyormuş.  (Klasik menajer sokuşturması)  Sergen hoca bazı oyuncuları veto edince haliyle bozulanlar olmuş.  Yönetim ve Sergen hoca akıllıdır, ellerinde tek atımlık kurşun olduğunun farkındalar ve umarım bu menajer oyunlarına karşı birlikte durabilirler. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu renkli gazetecilerin yaptıkları haberleri ciddiye almam, inanmam ve altında kötü niyet ararım.  Ancak kısmende olsa haberlerin gerçekliği var diyorlar.   

Beşiktaşlı haberci, duyumculara göre bazı menajerler gözlemci ve yöneticileri kendi oyuncularını tercih etmeleri için yönlendiriyormuş.  (Klasik menajer sokuşturması)  Sergen hoca bazı oyuncuları veto edince haliyle bozulanlar olmuş.  Yönetim ve Sergen hoca akıllıdır, ellerinde tek atımlık kurşun olduğunun farkındalar ve umarım bu menajer oyunlarına karşı birlikte durabilirler.
Ben bu menajerleri neden bu kadar önemsediğimizi anlamıyorum. Paramız yok diye de kötü oyuncu önerilmez yani.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben bu menajerleri neden bu kadar önemsediğimizi anlamıyorum. Paramız yok diye de kötü oyuncu önerilmez yani.

Olay iyi kötü oyuncu değil çok, bizimkiler piyasada saf gibi dolandığından hangi dükkana gitseler esnaf bunları kandırmaya çalışıyor, kafalarını karıştırıyor.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Sergenle yönetim arasında transfer konusunda bir anlaşmazlık olduğunu söylüyor bildiğim kadarıyla. Yürümeye devam ediyor mu bilmiyorum, daha fazla izlemeye pek gelemedim.

Eğer öyleyse zaten var bir anlaşamama şu anda ama sebeplerine iyi bakmak lazım. Klübün transfer konusunda bilememe, parçalara bölünme gibi bir durumu söz konusu. İçeride bir güvensizlik var bu yüzden işleri çözemiyorlar. Scoutların menajerlerle alakaları hakkında da bazı laflar var anladığım kadarıyla

Bir yandan Torunoğlu'nun kendi ekibi var deniyor, bir yandan kendisi Mr. Ajax ile irtibat halinde. Elbet arayan soran menajerler de sürekli oluyordur. Klübün scout ekibi de yetersiz görülüyor ki böyle yollara başvuruluyor.   
İlmin olmadan bilmediğin işin başına geçersen böyle savrulur durursun (...)
   Ciddiye alinacak bir durum yok yani    :D
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Erman1903

Kulübümüzden 12 Haziran saat 11.00’i işaret eden bir paylaşım geldi sizce bu ne olabilir?

https://twitter.com/Besiktas/status/1270989176599728128

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulübümüzden 12 Haziran saat 11.00’i işaret eden bir paylaşım geldi sizce bu ne olabilir?

https://twitter.com/Besiktas/status/1270989176599728128
Yeni sponsor veya yardım kampanyası olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yeni Feda hayırlı olsun...

https://twitter.com/firatgunayer/status/1270996658457841667

Çok kötü zamana denk geldi insanlar da para yok.Olanlar da pek harcamak istemez zannetmiyorum önümüzü göremiyoruz ekonomi olarak.

Beşiktaş = Şanssızlık kendimi bildim bileli şans yüzümüzü gülmüyor bizim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok kötü zamana denk geldi insanlar da para yok.Olanlar da pek harcamak istemez zannetmiyorum önümüzü göremiyoruz ekonomi olarak.

Beşiktaş = Şanssızlık kendimi bildim bileli şans yüzümüzü gülmüyor bizim.
En azından kampanya başlarsa ortalıkta gezen Talisca gibi isimlerin uzun süre gelemeyeceğini anlar insanlar  :tabe: Sosyal medyada dümensiz gemi gibi dalgaya kapılmış taraftar durumumuzu anlar. Yönetim de düzgün bir yol haritası çizer ve artık olumsuz konuşmaktan vazgeçer umarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın bu hafta oynayacağı Antalyaspor maçında kaleyi 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu’na emanet edecek.

(NTV)

Çevrimdışı worns

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın bu hafta oynayacağı Antalyaspor maçında kaleyi 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu’na emanet edecek.

(NTV)

utku'dan bi yol olmaz malesef. ersin oynasın daha iyi, en azından potansiyelini görmüş oluruz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimiçi levitate

(NTV)
yürü bee
bipbipbupbup