Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2540121 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

baksana işlerini şansa bırakmamak için ekstra yoğun caba sarfediyorlar.

https://www.fanatik.com.tr/son-dakika-galatasarayi-yikan-haber-abdurrahim-albayrak-karantinaya-alindi-2130099
Ya devlet kaybi olana para yardimi yaoacaz dese bublar topcularini otenazi ettirir

Inandik mi, yok
Neden inanmadik biz mi fesatiz yok bunlar boyle omurgasiz cunku gsliler disinda emin olan cikmaz

Neyse sllah sifa versin fazia reyize masallah masallah 41 kere masallah insallah ve insallah bi zarar gormez, masallah insallah

Çevrimdışı levitate

Adamlar
Mutis ya
Sabah secimlerinde kapitalist partiye oy atiyorlar oglen secimlerinde gominizlere aksamki secimlere de boykot yapiyorlar

Algiyi mutis yapiyorlar boyle bir omurgasizlik yuzsuzluk utanmazlik ancak ayakta alkislanir diyorsun sonra bi bakiyorsun naim suleymanov gibi kendi rekorlarini kiriyorlar. Superler
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya devlet kaybi olana para yardimi yaoacaz dese bublar topcularini otenazi ettirir

Inandik mi, yok
Neden inanmadik biz mi fesatiz yok bunlar boyle omurgasiz cunku gsliler disinda emin olan cikmaz

Neyse sllah sifa versin fazia reyize masallah masallah 41 kere masallah insallah ve insallah bi zarar gormez, masallah insallah
Corona virüs testi negatif çıkmış.

https://twitter.com/buzzspor/status/1240618506581946373

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Şuan ligler tatil edildi minimum 3 hafta peki bu 3 haftada bu oyuncuların kondisyonu falan ne olacak 1 ay sonra bu topçuları nasıl kondisyon yükleyip nasıl odaklandıracaksın tekrar bu saatten sonra UEFA devreye girip  ligleri tescil edebilir

Çevrimiçi yaço58

Birde işin maddi boyutu var batık olan külüpler bu süre zarfında nasıl çarkı çevirebilecek çok zorlu bir sürece giriyoruz gerçekten Allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı cursedofdragon

Şuan ligler tatil edildi minimum 3 hafta peki bu 3 haftada bu oyuncuların kondisyonu falan ne olacak 1 ay sonra bu topçuları nasıl kondisyon yükleyip nasıl odaklandıracaksın tekrar bu saatten sonra UEFA devreye girip  ligleri tescil edebilir

bende aynı şeyi sordum bir cevap yok.

Bu süreçte oyuncular paralarını almaya devam edecekler.

FFP olayı var UEFA'ya borcu yoktur kağıdı vermen gerekiyor gelir yok maç oynamıyorsan biz UEFA'ya danışmışız misal tff ile görüşün demişler.

Avrupaya da gidemeyebiliriz seneye.

yine fedöncülerin istediği oldu.Gördünmü @Sir Alex Ferguson gs'liler yine istediğini yaptırdı bu iş devletlik değil sabah akşam algı kastılar ertelettiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

FFP olayı var UEFA'ya borcu yoktur kağıdı vermen gerekiyor gelir yok maç oynamıyorsan biz UEFA'ya danışmışız misal tff ile görüşün demişler.

yine fedöncülerin istediği oldu.Gördünmü @Sir Alex Ferguson gs'liler yine istediğini yaptırdı bu iş devletlik değil sabah akşam algı kastılar ertelettiler.
Bence bunu GS üzerinden değerlendirmek yanlış. Salgının ciddiyetini kavramak lazım. İş spor işlerini çoktan aştı. Komplo teorilerine girmek gereksiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bence bunu GS üzerinden değerlendirmek yanlış. Salgının ciddiyetini kavramak lazım. İş spor işlerini çoktan aştı. Komplo teorilerine girmek gereksiz.

neden gs üzerinden değerlendirmek yanlış ?

Seyircili oynanırken hiç bir sıkıntı yok 50 bin kişi seyircili olacak stadı dezefenkte ettik  2-3 bin Beşiktaş'lı dostlarımız da gönül rahatlığı ile gelebilir derken seyircisiz olduktan sonra bir den bire o gün bugündür gs'den başka algı kasan ağlayan klüp var mı ? Gerek medya gerek rakip takımın anlastıkları futbolcular ? Haa var 2-3 kişi tek tük geneli kim gs'li.

Salgının ciddiyeti sadece futbolcular da mı işci sınıfı insan değil midir ? Özel sektörlerde calısanlar kucak kucağa giden insanlar ?

Orta da bir komplo teorisi yok ortada bir tutarsızlık mevcut.

Sabah akşam algı kastırıp istediği sonucu yaptırdılar olay bundan ibaret.En başından beri bu tutumu gösterseler şapka çıkartırdık biz seyircisiz olsun derken onlar 50 bin seyircili oynansın diyorlardı hepsi bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

neden gs üzerinden değerlendirmek yanlış ?

Seyircili oynanırken hiç bir sıkıntı yok 50 bin kişi seyircili olacak stadı dezefenkte ettik  2-3 bin Beşiktaş'lı dostlarımız da gönül rahatlığı ile gelebilir derken seyircisiz olduktan sonra bir den bire o gün bugündür gs'den başka algı kasan ağlayan klüp var mı ? Gerek medya gerek rakip takımın anlastıkları futbolcular ? Haa var 2-3 kişi tek tük geneli kim gs'li.

Salgının ciddiyeti sadece futbolcular da mı işci sınıfı insan değil midir ? Özel sektörlerde calısanlar kucak kucağa giden insanlar ?

Orta da bir komplo teorisi yok ortada bir tutarsızlık mevcut.

Sabah akşam algı kastırıp istediği sonucu yaptırdılar olay bundan ibaret.En başından beri bu tutumu gösterseler şapka çıkartırdık biz seyircisiz olsun derken onlar 50 bin seyircili oynansın diyorlardı hepsi bu.
Herhalde salgından haberin yok. Benim için X takım üzerinden değerlendirme yapılacak bir değerlendirme yanlış olur. Kayserispor da istedi, bizim oyuncularımız da istedi ertelenmesini. Bütün dünyada ertelenirken ligler, senin ülkende oynatılmasını nasıl mantıklı buluyorsun? Merak ediyorum. Hala işin ciddiyetini anlamadık herhalde. İlla bir oyuncuda corona virüs mü çıkması lazım ertelemek için ligleri? GS ile oynayadığımız derbi ertelenseydi seninle aynı tavırda olurdum ama şu anda ertelenmesi konusunda herhangi bir itirazım yok. Zaten herhalde milli takım arasına girilecekmiş ertelenmese de bu haftaki maçlar oynatılıp. Her şey futbol değil hayatta...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Herhalde salgından haberin yok. Benim için X takım üzerinden değerlendirme yapılacak bir değerlendirme yanlış olur. Kayserispor da istedi, bizim oyuncularımız da istedi ertelenmesini. Bütün dünyada ertelenirken ligler, senin ülkende oynatılmasını nasıl mantıklı buluyorsun? Merak ediyorum. Hala işin ciddiyetini anlamadık herhalde. İlla bir oyuncuda corona virüs mü çıkması lazım ertelemek için ligleri? GS ile oynayadığımız derbi ertelenseydi seninle aynı tavırda olurdum ama şu anda ertelenmesi konusunda herhangi bir itirazım yok. Zaten herhalde milli takım arasına girilecekmiş ertelenmese de bu haftaki maçlar oynatılıp. Her şey futbol değil hayatta...

Halen söylediğim şeyleri kavrayamıyorsun @MUSTAFA_.Ben ertelenmesine karşı değilim gs'nin başkanı çıkıp 50 bin seyircili oynansın iyi dezefenkte ettik derken biz seyircisiz oynalım diyen kişileriz ilk etapta onlar ne oldu "korktunuz mu" filan derken.O zaman vaka sayısı 1 miydi neydi.Benim eski mesajlarıma bakabilirsin yada ben sana hatırlatayım "olaylar ciddileşirse erteleme olayı gelir" "ölümler başlarsa erteleme olayları gelir".Diğer liglerle de başlarda seyircisiz oynandı daha sonra olaylar ciddileşince ertelendi bunları söyledim.Ertelenme olayını ben daha önce söyledim zaten ondan yana sıkıntı yok.Benim kızdığım nokta seyircisiz oynama noktasından beri algı kasıyorlar %90'ı gs.futbolcuları medyaları başkanları hocaları olayların büyüyünce erteleneceği zaten aşikar buna kızdım sadece...Bunların amaçlarının futbolcular filan olduğunu düşünüyorsan bu arada yanılıyorsun futbolcuları düşünen insanlar korana vakası var iken "seyircili oynayalım 50 bin kişi iyice dezenfekte ettik demez" yada oyuncularu muslera,falcao koranadan korkuyoruz deyip 1 hafta öncesinde doğum günü partisinde 100 kişi buluşmazlar neyse...Olayların seyri azaldığında maçları tekrar başladığında tedbir amaçlı seyircisiz oynat yine tepki sadece bunlardan gelecek göreceğiz birlikte.

Çevrimdışı worns

futbolun nasıl organize edileceği şu an dünyanın öncelikleri arasında değil haklı olarak. bütün avrupa tatil edildiğine göre bizde devam etmesi saçma olurdu.

2-3 hafta içerisinde başlayabileceğini de düşünmüyorum. bizim ülkede salgın avrupa'yla birlikte halen yükseliş trendinde hatta bir tık daha uzun sürmesi olası. yaza kadar ortalığın durulması zor. uefa'ya bağlı ligler nasıl devam edecekse bizde de öyle olacak. ing, isp ya da ita'da da yazdan önce futbol oynanmaz.

bir sağlık çalışanı olarak hastanelerdeki durumun iyimser davranılacak seviyede olmadığını, toplum olarak azami dikkat göstermemiz gerektiğini hatırlatmak isterim. şu an sokağa baktığımda durumun pek ciddiye alınmadığını görüyorum. bunun faturası kötü oluyor karşımızda italya örneği var evde kalın.

futbolun nasıl organize edileceği şu an dünyanın öncelikleri arasında değil haklı olarak. bütün avrupa tatil edildiğine göre bizde devam etmesi saçma olurdu.

2-3 hafta içerisinde başlayabileceğini de düşünmüyorum. bizim ülkede salgın avrupa'yla birlikte halen yükseliş trendinde hatta bir tık daha uzun sürmesi olası. yaza kadar ortalığın durulması zor. uefa'ya bağlı ligler nasıl devam edecekse bizde de öyle olacak. ing, isp ya da ita'da da yazdan önce futbol oynanmaz.

bir sağlık çalışanı olarak hastanelerdeki durumun iyimser davranılacak seviyede olmadığını, toplum olarak azami dikkat göstermemiz gerektiğini hatırlatmak isterim. şu an sokağa baktığımda durumun pek ciddiye alınmadığını görüyorum. bunun faturası kötü oluyor karşımızda italya örneği var evde kalın.

yaşlılar söz dinlemiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Coronavirüs (Covid-19) Salgınına Karşı Alınan Tedbirler Hakkında Bilgilendirme

Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili sürecin değerlendirildiği toplantıda; futbol, basketbol, voleybol ve hentbol liglerinin ertelenmesine karar verilmiştir.

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz, sporcularımız ile teknik heyetlerimizin yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından korunmaları amacıyla bir dizi tedbiri uygulama kararı almıştır.

Buna göre;

Sporcularımızın acil ihtiyaçlarını karşılamak dışında evlerinden çıkmamaları istenmiş, yurt dışı seyahati yapamayacakları bildirilmiştir.

Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol liglerinin yeni fikstür planlamaları belli olana kadar tüm sporcularımıza ve çalışanlarımıza izin verilmiş, tesislerimizdeki faaliyetler sonlandırılmıştır.

Kulüp bünyesindeki çalışanlarımıza konu ile ilgili bilgilendirme yapılıp ikinci bir duyuruya kadar evlerinden çalışmaları istenmiştir.

Kartal Yuvası mağazalarımız, çalışanlarımız ve taraftarlarımızın sağlığı açısından geçici olarak kapatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Sen karşı mısın  liglerin ertelenmesine Cursed, değil misin?
Yoksa aslında ertelenmesi doğru karar ama GS de bu kararı istedi, bu kararı onlar aldırdı, o nedenle karşıyım mı demek istiyorsun?
Adamlar güçlü, lobileride iyi  ama bu konuda bile kararı onlar aldırttı diyorsan adamlara sahip olmadıkları bir gücün sahibi yapıp aşırı büyütüyorsun gibime geliyor.
Ne demek istediğimi 15 güne anlarsın.. Sen bu olayın vahametine inanmamışsın çünkü henüz..

Çevrimdışı sozkul

Coronavirüs (Covid-19) Salgınına Karşı Alınan Tedbirler Hakkında Bilgilendirme

Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili sürecin değerlendirildiği toplantıda; futbol, basketbol, voleybol ve hentbol liglerinin ertelenmesine karar verilmiştir.

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz, sporcularımız ile teknik heyetlerimizin yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından korunmaları amacıyla bir dizi tedbiri uygulama kararı almıştır.

Buna göre;

Sporcularımızın acil ihtiyaçlarını karşılamak dışında evlerinden çıkmamaları istenmiş, yurt dışı seyahati yapamayacakları bildirilmiştir.

Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol liglerinin yeni fikstür planlamaları belli olana kadar tüm sporcularımıza ve çalışanlarımıza izin verilmiş, tesislerimizdeki faaliyetler sonlandırılmıştır.

Kulüp bünyesindeki çalışanlarımıza konu ile ilgili bilgilendirme yapılıp ikinci bir duyuruya kadar evlerinden çalışmaları istenmiştir.

Kartal Yuvası mağazalarımız, çalışanlarımız ve taraftarlarımızın sağlığı açısından geçici olarak kapatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Yurtdışı seyahati yapamayacakları bildirilmiştir kısmı ilginç..
Demek ki gitmek isteyenler var, bu süreyi memleketimde geçireceğim diyenler var.
Biraz kontrat eksiltebilirmiyiz diye ümitlendim.

Sen karşı mısın  liglerin ertelenmesine Cursed, değil misin?
Yoksa aslında ertelenmesi doğru karar ama GS de bu kararı istedi, bu kararı onlar aldırdı, o nedenle karşıyım mı demek istiyorsun?
Adamlar güçlü, lobileride iyi  ama bu konuda bile kararı onlar aldırttı diyorsan adamlara sahip olmadıkları bir gücün sahibi yapıp aşırı büyütüyorsun gibime geliyor.
Ne demek istediğimi 15 güne anlarsın.. Sen bu olayın vahametine inanmamışsın çünkü henüz..

yukarda vermiştim abi cevabını aynı cevabım geçerli...

Ben ertelenmesine karşı değilim gs'nin başkanı çıkıp 50 bin seyircili oynansın iyi dezefenkte ettik derken biz seyircisiz oynalım diyen kişileriz ilk etapta onlar ne oldu "korktunuz mu" filan derken.O zaman vaka sayısı 1 miydi neydi.Benim eski mesajlarıma bakabilirsin yada ben sana hatırlatayım "olaylar ciddileşirse erteleme olayı gelir" "ölümler başlarsa erteleme olayları gelir".Diğer liglerle de başlarda seyircisiz oynandı daha sonra olaylar ciddileşince ertelendi bunları söyledim.Ertelenme olayını ben daha önce söyledim zaten ondan yana sıkıntı yok.Benim kızdığım nokta seyircisiz oynama noktasından beri algı kasıyorlar %90'ı gs.futbolcuları medyaları başkanları hocaları olayların büyüyünce erteleneceği zaten aşikar buna kızdım sadece...Bunların amaçlarının futbolcular filan olduğunu düşünüyorsan bu arada yanılıyorsun futbolcuları düşünen insanlar korana vakası var iken "seyircili oynayalım 50 bin kişi iyice dezenfekte ettik demez" yada oyuncularu muslera,falcao koranadan korkuyoruz deyip 1 hafta öncesinde doğum günü partisinde 100 kişi buluşmazlar neyse...Olayların seyri azaldığında maçları tekrar başladığında tedbir amaçlı seyircisiz oynat yine tepki sadece bunlardan gelecek göreceğiz birlikte.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:D

puhahaha
güzel olmuş bu
ayrıca her seferinde gol yiyeceğiz gibi hissediyorum şu pozisyonda geriliyorum
Allah kahretsin en büyük korku filmi budur
hem de kısa metrajlı

Çevrimdışı sozkul

yukarda vermiştim abi cevabını aynı cevabım geçerli...

"yine fedöncülerin istediği oldu.Gördünmü @Sir Alex Ferguson gs'liler yine istediğini yaptırdı bu iş devletlik değil sabah akşam algı kastılar ertelettiler."

Yukardaki ifadeni yanlış anlamış olabilirim. GS liler ligleri erteletti demek istediğini sanmıştım bunları okuyunca.

Çevrimdışı mylife1903

Tamam ertelendi de
Pilan nedir?
Tescil edelim bitsin. Herkes kurtulsun
Yukselme gurubu falan diyorlar
Rezalet
Dusmeyi kaldirip bitirsinler ligi
Alttan da 3 yerine 4 takim gelsin 22 takimla oynayalim
18 takim zaten cok bizim lige
Seneye 6 takim dussun 16 takimla oynayalim ligi

Hem belki arada fbde kaynar avciyi falan alirsa