Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552257 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Alper1903

Bunun tokatlayamamasi da var ama
Sonra basimiza is gelmesin
en kotu bir beraberlik cikarsinlar artik

Çevrimdışı cursedofdragon

:HAH:AS:DAS:DASD:AADASD

Proveke mroveke :D

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamalar sebebiyle Etik Kurulu'na sevk edildi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2020, 18:11:18
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yırtsınlar bir taraflarını bu akşam ki maç seyircisiz oynandıktan sonra bitti.
Pazar akşamı birde koyarsak bunlara gör o zaman cümbüşü. :biggrinking:

Bu Mustafa Cengiz'de iticilikte ft ile yarışır.

Çevrimdışı Orhan_

O twit atıldıysa gerisi gelir mutlaka. Mesut çakkal yalan yanlış yazdım der belki ama her halükarda başı belaya girer gibi.
Şu ülke bir kere şaşırtsın beni. Şu leş camiaya gerekli ayarlar verilsin haksız kazanılan kupalar sahiplerine teslim edilsin. Ultrason grubu da ağzından köpükler saça saça kudursun.

Çevrimdışı mylife1903

O twit atıldıysa gerisi gelir mutlaka. Mesut çakkal yalan yanlış yazdım der belki ama her halükarda başı belaya girer gibi.
Şu ülke bir kere şaşırtsın beni. Şu leş camiaya gerekli ayarlar verilsin haksız kazanılan kupalar sahiplerine teslim edilsin. Ultrason grubu da ağzından köpükler saça saça kudursun.
Araplarin petrolu bitsin

Çevrimdışı mylife1903

Yırtsınlar bir taraflarını bu akşam ki maç seyircisiz oynandıktan sonra bitti.
Pazar akşamı birde koyarsak bunlara gör o zaman cümbüşü. :biggrinking:

Bu Mustafa Cengiz'de iticilikte ft ile yarışır.
Adam super baskan yalniz
Agzini yaya yaya konusmasi falan mutis
Fo bundan ozur diliyordu sonra
Ayagina da gitmisti galiba sonra maca bile gidemedi

Fo ve avanesi sayesinde besiktas baskaninin gs deplasmanina gitmesi haber degeri tasiyor artik

Bu herifin deplasmana gitmemesini savunanlar vardi sanki babasinin oglu fo
Besiktasin gs deplasmani oldugu gun daha onemli isi olabilecek biri baskan olmasin zaten
Tek mazeret cenazedir o da kendi gomulecekse mac gunu
Enistemin kayni oldu onu gomecez falan, hadi len orden git₁

Çevrimiçi murat

Belki bir kere yapanın yanına kar kalmaması ibreti alemlik bir ceza verilmesi bu işleri düzeltir.bizde bu işlerin olabilmesi için ya karşıt görüşte olması ya bir çıkar çatışması olması lazım. Ben bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Ama mesut bakkalın asılıp kesilmesini de doğru bulmuyorum aslında onu yüceltip veya affedip diğer kalan prim alıp verenleri itin şeyine sokup çıkartmak lazım.isim isim vereceksin mest bakkal ile diğerlerini birbirine vurduracaksın.

Çevrimdışı mylife1903

Muzlera korkmis koronadan insallah bulasmaZ
Adam her topu tutuyor sonra arkadaslarina bulastirir toptan toplan mazallah

Mesela karyusa olsa bisi olmaz topa dokunamadigi icin bulastirmaz

Çevrimdışı Orhan_

Belki bir kere yapanın yanına kar kalmaması ibreti alemlik bir ceza verilmesi bu işleri düzeltir.bizde bu işlerin olabilmesi için ya karşıt görüşte olması ya bir çıkar çatışması olması lazım. Ben bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Ama mesut bakkalın asılıp kesilmesini de doğru bulmuyorum aslında onu yüceltip veya affedip diğer kalan prim alıp verenleri itin şeyine sokup çıkartmak lazım.isim isim vereceksin mest bakkal ile diğerlerini birbirine vurduracaksın.

Abi bu adamı affetsen pişmanlık duyacağı yere olan şeyi iyice normalleştirmeye çalışır. Hatta affedilecek bir şey yapmadım diye iyice coşar. Sence söylediğin şey mümkün mü? Bunu yapabilmek için hem medya gücü gerekir hem de sinsilikte usta seviyelerde olmak gerekir.

Çevrimdışı Necmi

Muzlera korkmis koronadan insallah bulasmaZ
Adam her topu tutuyor sonra arkadaslarina bulastirir toptan toplan mazallah

Mesela karyusa olsa bisi olmaz topa dokunamadigi icin bulastirmaz
bizim oyuncular topa vurmadan önce üstüne tükürsün
tu tu tu nazar değmesin diye :D

Çevrimiçi tolga1903

Bu şampiyonluk isteme işi son derece ciddi. Bildiğim kadarıyla o dönem itibariyle teşvik primi suç olarak geçmiyor disiplin talimatlarında oradan bir şey çıkaramayız ancak doping yaptıklarının itirafı çok şeye gebe. Tabi mesut bakkal sonradan çark edip de inkar etmezse. Fetö yazdirdi bana bunu falan bile diyebilir gs kadar alçak ve kirli camia yok çünkü şu dünya üzerinde dedirtirler. Benim bildiğim kadarıyla 20 yıl sonra olimpiyatlarda doping yaptığını itiraf eden birinin bile madalyası alınıyor elinden dopingde bir zamanaşımı olduğunu düşünmüyorum ama nasıl ispatlayacağız bunu sadece mesut bakkal itirafı yeterli olacak mı onu bilemiyorum. Olimpiyat sporcusu kendi itiraf ediyor çünkü burada sadece teknik direktör beyanı var dönemin oyuncularını bulup paraya boğabilir bu alçak camia. İç hukuk yollarını acil tüketip(bence lehimize karar çıkmaz bu ülkede) yurtdışındaki mercilere bakkal'ın otobiyografisini de alıp başvurmalıyız çıkarsa oralardan çıkar lehimize karar.

Çevrimdışı Orhan_

....Bildiğim kadarıyla o dönem itibariyle teşvik primi suç olarak geçmiyor....

Sporda eşitlik gibi bir kanun var o dönemde, haksız kazancın önüne geçmek kabul edilmiş. Bu "o dönemde teşvik primi suç değildi" kafası da fetöcügilerin uydurması galiba. Çok emin değilim ama iyi bir Beşiktaşlının hesabından okudum (Cem Göncü olabilir)

Çevrimdışı Orhan_

Araplarin petrolu bitsin
Bu nası bitmek tükenmek bilmeyen bir kaynakmış...
Ama bitsin. Bak lütfen bitsin. Bi ara bitsin.

Çevrimdışı Orhan_

Abi bi de bana vicdansız diyorsun :D...

Ama topa tükürdükten sonra ilk şutu musleranın suratına çekmek lazım gelir :D.

işte aradığım hayinlik :D

tam benim kafadasın abi :D
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2020, 19:08:34 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Hadi geçmiş olsun bugünki maçlar başlayacağına göre bu hafta erteleme falan olmaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

1986-1987 yılındaki olaya dönecek olursak , dava yoluyla bunu kazanmamızın tek yolu var o da şu ;
Şikenin yapılmasından dolayı herhangi bir soruşturma ve devamında kovuşturma yapıldıysa ve beraatle veya erteleme veya başka bir şekilde sonuçlanan bir dava varsa yani özetle işin "esasına ilişkin kesin hüküm" var ise, Mesut Bakkalın açıklamaları "yeni bir delil" olarak değerlendirilebilir . Bu da yargılamanın yenilenmesi için bir sebep olur. Sonucunda da paşa paşa bize şampiyonluğumuzu verirler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

Adam super baskan yalniz
Agzini yaya yaya konusmasi falan mutis
Fo bundan ozur diliyordu sonra
Ayagina da gitmisti galiba sonra maca bile gidemedi

Fo ve avanesi sayesinde besiktas baskaninin gs deplasmanina gitmesi haber degeri tasiyor artik

Bu herifin deplasmana gitmemesini savunanlar vardi sanki babasinin oglu fo
Besiktasin gs deplasmani oldugu gun daha onemli isi olabilecek biri baskan olmasin zaten
Tek mazeret cenazedir o da kendi gomulecekse mac gunu
Enistemin kayni oldu onu gomecez falan, hadi len orden git₁
Beşiktaş başkanı değil ofisboy sanki  herkese abi çekiyordu

Çevrimdışı mrred

Burada kritik olan nokta; o dönem "şike" ile ilgili durumun yargıya taşınmış olması. Eğer yargıya taşınmadıysa zamanaşına uğramıştır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

Burada kritik olan nokta; o dönem "şike" ile ilgili durumun yargıya taşınmış olması. Eğer yargıya taşınmadıysa zamanaşına uğramıştır.
Yeni çıkan deliller zaman aşımını ortadan kaldırır diye bir şey görmüştüm ?

zaman aşımına uğruyor mu ?

Olimpiyatlarda yıllar sonra böyle bir olay ortaya çıkıyor madalyayı şike yapandan alıp 2.ci ye veriyorlar  :alala:

Çevrimdışı mrred

birde gs lobisi öyle etkili olsaydı maç önü bu kararı aldırmazdı pazartesinden itibaren der yada salı itibari der kestirip atarlardı.
Bu federasyon başkanı bir yerlerden ya birilerinden izin almadan afedersin tuvalete bile gidemez. Yukarıdan emir gelince mecbur yapacak.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yeni çıkan deliller zaman aşımını ortadan kaldırır diye bir şey görmüştüm ?
Anlattım ya işte, öncelikle ortada daha önce yapılmış bir "yargılama" olması gerekiyor. O dönemde bununla ilgili bir yargılama yapıldıysa zamanaşımı uygulanmıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

zaman aşımına uğruyor mu ?

Olimpiyatlarda yıllar sonra böyle bir olay ortaya çıkıyor madalyayı şike yapandan alıp 2.ci ye veriyorlar  :alala:
Valla mesela benii hakem secseler
Derim kan ornegi var mi? Diping var mi ornekte? Yoh

Is bitti

Mumkun oldugu kadar camur atacaksin, rahatsiz edeceksin
Daha bu mac 1
Malatya macinda da derval alamanyada igne getirmisti
Hepsinin ustu kapatildi

Yarin mesut bakkal soylediklerim yanlis anlasildi, iskence altinda soyletti besiktaslilar der
Sonra gs bize dava acar

Medeni bi ulkede olsa olay zaten olmazdi simdiye dek cozulur daha duzgun bir futbol ortami olur
Gsnin de 7 tane falan kupasi olur ts ile birbirlerini yerlerdi