Evet abi onu dedim 2-3 sarı kart fazlası eksiği var hatasız değildi ama hakem bu %100 hata yapmayan her şeyi gören hakem zor bulunur yani real barcelona city liverpool maçlarının hepsinde bu kadar hatalar oluyor.Ki yetersiz Türk hakemlerini görünce tahamül seviyesinde olabilecek durumdu.
Premier lig standartı derken demek istediğim bizde en ufak kendini yere atana faul veriyorlar, yada böyle faulde olsa ufak olduğu için oyunu durdurmamak adına bazen hakemler insiyatif kullanıyor. Bu tarz yönetim sergiledi anlamında söyledim. Bu maçtaki hakem performansının aynısı gs maçında olsun gsye çakarız. Bence iyiyidi hakem. Sana katılmıyorum bu konuda.
Pozisyonda hafif faul şüphesi varsa, sakatlamaya yönelik bir şey, kasıtlı bir itme, ayağa basma, arkadan müdahale yoksa, 'ikili mücadele' deyip devam ettirebilirsin. Bunu, 'oyun durmasın, top oyunda kalsın' diye yaparsan, iyi de yapmış olabilirsin. Ama doğrudan ayağa basmalara, tekmelere, dirseklere devam dedi adam... Taç çizgisinde iki tane olur, 'tamam görmedi' dersin... Kaç tane pırıl pırıl atağımız gitti öyle... En az iki kaleyi karşıdan gören frikik, en az iki ceza sahasına yakın yerden yan top, en az iki hızlı hücuma çıkmışken faulle kesilen pozisyon...
Hücum hattımızın beceriksizliğini bilmesem, 'bütün o pozisyonlarda hakkımız olan faulleri alsaydık maç 5-6 olurdu' diyebilirdim. O denli kritik noktalarda yedi bizi hakem... 'Herkes hata yapabilir' kontenjanından olduysa gitsin amatör kümede hakemlik yapsın. Başka bir sebepten olduysa zaten..... Neyse.
'Bu maçtaki hakem performansının aynısı Galatasaray maçında olursa' bizi çok güzel yerler...