Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2543958 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı AigleBordeaux

insAllah malatya erteleme macinda su hamsilere koyar, gs zaten koyacak bunlara, basak deplasmana gidiyor hamsilere en az bir puan alsalar iyi olur. Biz olamiyorsak basak olsun. Kaza bela yarin gs kadiköyde galip gelirse onlari zaten kimse durduramaz ondan sonra. Hamsilerin sampiyonlugu yine hayal olur
Yarın Gs yenilmezse 90% şampiyon olur ve şuanki konjonktür iki ay önce belliydi. Biz artık Avrupa ligine  direkt gitmek için uğraşmalıyız yoksa sezonu çok erken açacağız.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bizden başka bir takım böyle son dakika gölü yemez, gerçekten aklım almıyor bu maçın böyle bitmesine.
Şu çakma Behlülü keşke yarın gönderebilsek

Çevrimdışı f_madida

insAllah malatya erteleme macinda su hamsilere koyar, gs zaten koyacak bunlara, basak deplasmana gidiyor hamsilere en az bir puan alsalar iyi olur. Biz olamiyorsak basak olsun. Kaza bela yarin gs kadiköyde galip gelirse onlari zaten kimse durduramaz ondan sonra. Hamsilerin sampiyonlugu yine hayal olur

Basak'in olamayacagi zaten belli, acik acik yaz gsnin sampiyonlugunu istiyorum diye de rahatla, bu kadar dolayli yazmana gerek yok.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Sinan23

Harbi ya başak olmasın ts olmasın fb olmasın kim olsun fatö mü. Kalan 11 maç 1 i önemli şuan benim içinde. 3 hafta sonra. O maça sakat cezalı kalmamalı. Orada bir koysak bu sezon iyi biter benim için. Soyle Burak fatö nün önünde bir kaysa. Boateng takla atsa. Sahaya falan girseler.

Çevrimiçi Sinan23

Şu fatö nün Burak in kafasına vurulup hakemin faul vermediği pozisyonda gülmesi varya içiniz siniyorsa bilmiyorum. Bu aşağılık hareketi ne ts den ne basaktan görürüz. 2 ergen twiti yüzünden ts dusmanligi yaratıyorlar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Basak'in olamayacagi zaten belli, acik acik yaz gsnin sampiyonlugunu istiyorum diye de rahatla, bu kadar dolayli yazmana gerek yok.
O maç için sürpriz yapabilecek tek isim Boateng, kariyerinde böyle maçları seven bir futbolcu

Çevrimdışı caner.eryigit

Sinirden uyuyamıyorum arkadaş.
Nasıl bir kaleciye denk geldik golün her türlüsünü yedirdi bize.
Kaldı mı acaba repartuarında yeni birşeyler.
Valla yeter ya.

Çevrimdışı Alper1903

mantıksal açıdan bakarsak bu sezon ts'nin veya sivas'ın veya başakşehir'in şampiyon olması bu seneyi psikolojik olarak bay geçmemizi sağlar.
özellikle ts'lilerin 1 haftadır salak salak konuşmalarından anlaşılacağı gibi bunlar şampiyon olsa da üstüne koyabilecek gibi değiller. fena acemiler. hele dev rakip falan gelse kurada bunlar ligi tamamen unuturlar. sivas veya başak da seri yapabilecek kalibreye sahip değiller.
yani fb veya gs olamadığı takdirde 20/21 sezonu "kısmen" eşit şartlarda başlayacak. aklını kullanan kazanır. kim kimi üterse. çünkü kimsenin parası yok, akıllı transfer yapan kazanır.
bu sezon yönetimin ön planda yapacağı tek iş gs/fb maçlarında artık takımın hakkını yedirmemek. yeter artık. zaten yine bu maçlarda takım doğranırsa önümüzdeki sezon pek kalamazlar gibi. diyelim yaptılar arka planda da doğru transfer araştırmaları yapmaları gerek. benim gözlemlediğim akıllarında ufaktan yeni bir fedaya girelim 3-4 sene kafamız rahat olsun pek başarı beklemesinler gibi bir düşünce var. eylemleri-söylemleri bu sonuca çıkıyor ama lig fb/gs şampiyonluğuyla bitmezse buna hiç gerek kalmaz. gereksizler ordusundan kurtulmayı başarıp akıllı transferler yapılırsa şampiyonluğun en büyük adayı olur beşiktaş. zaman yeterince bol, ağlamak çözüm değil.

Çevrimdışı ozankarakoc

Sergen'e saygım giderek artıyor. Şu takıma şu futbolu oynattı, hala 'elimde sihirli değnek yok' diyor. Daha ne sihirli değnek olacak hocam... Yere göğe sığdırılamayan 'muhteşem' Trabzon'u kediye döndürdün. Adamların ayaklarına top değmedi... Goller dışında iki tane doğru dürüst pozisyonları yok. Sen, alternatifsiz kadronla, bu forvet hattınla, motivasyonu yerlerde olan hedefsiz takımına son 3 yılın en iyi topunu oynattın. Sana da, ekibine de helal olsun. Sezon başında gelmiş olsaydın bugün başka şeyler konuşuyor olurduk.

Topla oynama
%63 - %37 Beşiktaş

Korner
14 - 5 Beşiktaş

Şut
9/29 - 3/9 Beşiktaş

Ceza Sahası İçinden Şut
26 - 6 Beşiktaş

Pas İsabeti
%91 - %70 Beşiktaş

Orta
47 - 10 Beşiktaş
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

mantıksal açıdan bakarsak bu sezon ts'nin veya sivas'ın veya başakşehir'in şampiyon olması bu seneyi psikolojik olarak bay geçmemizi sağlar.
özellikle ts'lilerin 1 haftadır salak salak konuşmalarından anlaşılacağı gibi bunlar şampiyon olsa da üstüne koyabilecek gibi değiller. fena acemiler. hele dev rakip falan gelse kurada bunlar ligi tamamen unuturlar. sivas veya başak da seri yapabilecek kalibreye sahip değiller.
yani fb veya gs olamadığı takdirde 20/21 sezonu "kısmen" eşit şartlarda başlayacak. aklını kullanan kazanır. kim kimi üterse. çünkü kimsenin parası yok, akıllı transfer yapan kazanır.
bu sezon yönetimin ön planda yapacağı tek iş gs/fb maçlarında artık takımın hakkını yedirmemek. yeter artık. zaten yine bu maçlarda takım doğranırsa önümüzdeki sezon pek kalamazlar gibi. diyelim yaptılar arka planda da doğru transfer araştırmaları yapmaları gerek. benim gözlemlediğim akıllarında ufaktan yeni bir fedaya girelim 3-4 sene kafamız rahat olsun pek başarı beklemesinler gibi bir düşünce var. eylemleri-söylemleri bu sonuca çıkıyor ama lig fb/gs şampiyonluğuyla bitmezse buna hiç gerek kalmaz. gereksizler ordusundan kurtulmayı başarıp akıllı transferler yapılırsa şampiyonluğun en büyük adayı olur beşiktaş. zaman yeterince bol, ağlamak çözüm değil.

Şampiyon kadar ikincinin kim olacağı da gelecek sezon için belirleyici olacak. Birinci Trabzon, ikinci Başakşehir gibi bir senaryo olursa tadından yenmez. Ama sarışın kardeşlerden biri ilk ikiye girerse, bir de Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa, biz o rekabeti kolay kolay yakalayamayız artık. Ben olsam Sergen Hoca'yla 3 yıllık sözleşme yaparım, bütün yetkiyi 3 yıllığına ona veririm, bir dediğini iki etmem, takım küme düşmediği sürece de sözleşmesini feshetmem.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Alper1903

Şampiyon kadar ikincinin kim olacağı da gelecek sezon için belirleyici olacak. Birinci Trabzon, ikinci Başakşehir gibi bir senaryo olursa tadından yenmez. Ama sarışın kardeşlerden biri ilk ikiye girerse, bir de Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa, biz o rekabeti kolay kolay yakalayamayız artık. Ben olsam Sergen Hoca'yla 3 yıllık sözleşme yaparım, bütün yetkiyi 3 yıllığına ona veririm, bir dediğini iki etmem, takım küme düşmediği sürece de sözleşmesini feshetmem.

genelde playofflarda gelen rakipler dişli oluyor. açıkçası ben ikisinin de geçebileceğini düşünmüyorum. gs geçebilecek olsa iki maçta 11 gol yemezdi fb'de sağa sola puan saçmazdı kendi liginde. ama tabi ts-başak sıralaması veya tam tersi gibi olasılıklar bütün negatif ihtimalleri yok eder, güzel olur. hoca konusunda da gereksizleri yollarsak önümüz açılır gibi yani bu kadar 180 derece bir değişimi bu kadar kısa sürede beklemiyordum, kimse beklemiyordu.

Çevrimdışı mylife1903

2 hafta önce evinde fenere de 1 gol attı 80 dakika yattı.

Ts klasik sıradan bir anadolu takımı.

Damat el atmazsa şampiyonluk hayal daha bunların başak ve gs ile macları var.

Bize faulle gol attılar birde karius filan sağolsun.

Asla büyük takım olamayacaklar şampiyon da olamayacaklar.
Gulhan buyuk hata yapiyorsun
Tsnin buyuklugunu tartisirsan senin buyuklugun tartismaya acilir
Ts neden buyuk degil, taraftari mi az
Ts neden buyuk degil, kupasi mi az
Ts neden buyuk degil, basinda kalemleri mi yok

Besiktas ney ozaman
Cok mu taraftarin var cok mu kupan var lobin gucun mu var
Tsnin 3 kupasi araklanmistir arkadas son zamanlarda sen bunu demezsen tsli 3-5 ergenin ne dedigine bakmadan kendi buyuklugun bi bakmisin tartismali hale gelmis. Adamlarin kupalarini indiragandi alibaba hophop yaptilar tabi olamaz adam sampiyon. Sen bunlari soylemezsen sonra lobiydi hakemiydi tffsiydi bizim kupamizi califilar da diyemezsin, desen de kimse inanmaz.

Çevrimdışı mrred

Isı haritası her şeyi anlatıyor. Ts ceza sahasının içi kıpkırmızı. Buyrun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Haritaya dikkatli bakıldığında Ts hep bizim sol kanadımızdan gelmeye çalışmış biz ise onların sağ kanatlarını zorlamışız. Caner ve Gökhan'ın ilerde olmasının pozitif yanı olduğu kadar negatif yanları da var. Bu maç özelinde bu negatiflik pek hissedilmedi gibi görünse de rakipte kaliteli ayaklar olunca özellikle 2.golü Canerin kanadından gelen orta ve arka direkten yedik. Hoca bunların farkında bunun artı eksilerini çözecektir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Maçtan önce orta sahada üstünlük sağlarsak rahat kazancağımızı düşündüm . Özellikle ikili mücadele anlamında Ts orta sahası kağıt üzerinde baya iyi duruyordu fakat Boateng bizim lehimize inanılmaz fark yaratmış. Ljajic'in ilk yarı takımı nasıl her alanda yalnız bıraktığının bir ispatı daha...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Boateng yerde girmiş olduğu 9 ikili mücadelenin 6 sını kazanmış. Bu her maç tekrarlanırsa takımın seviyesi baya üste çıkar. Net.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ve bence bu sezon oynadığımız en iyi maçımızda Xg skorumuz 3.1
En az 4 gol bulmamızın beklendiği bir maç oynamışız fakat 2 gol bulabilmişiz.
Trabzonun xg si ise 0.84 de kalmış. Trabzonun 1 gol bulması beklenirken 2 gol bulmuş
Kaleci ve santrafor kalite farkı burada kendini belli etti.
Yoksa oyun anlamında gayet iyiydik.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Avcı topu kaybettiğimiz anlarda "blok" halinde yavaş yavaş geri çekilerek rakibi karşılıyordu bunu yapmasındaki en büyük sebep takımın topu geri kazanması için "ekstra ekstra" efor harcamasını istememesi ya da oyunculardaki isteksizlik olabilir. Sergen Hoca ise topu kaybettiği anda "aktif" bir tavırla blokları yavaş yavaş geri çekmektense "hücum presi" tercih ediyor. Her iki prensibinde kendine göre eksileri ve artıları var. Fakat kağıt üzerinde yorulur dediğimiz takım 4 maçtır gayet iyi kondisyonla mücadele ediyor. Buradan çıkan sonuç takımın kondisyon seviyesi zaten iyiymiş fakat bir önceki hocamız bunu tedbirli kullanmayı tercih etmiş olabilir çünkü ilk yarı bu takım 3 kulvarda mücadele etti. Zira bir takımın kondisyon seviyesi 1 haftada yükselmez.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Ya beyler bırakın artık şu renklileri biz şampiyon olamadıktan sonra kim olursa olsun bize ne.

Geçen hafta başakşehir ile oynuyoruz yatalım yatalım gs'ye yaramasın.

Bu hafta ts ile oynuyoruz yatalım yatalım gs'ye yaramasın.

Biz 7.ciyiz ya herkesin enayisi bizmiyiz kim şampiyon olmak istiyorsa kendi işini kendi bitirsin.

Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkarız gs'yi deplasmanda yenmek için ts'yi yenmej için başağı yenmek için 33.cü hafta feneri yenmek için bize ne kim şampiyon oluyorsa olsun.

Avrupaya gitme şansımız var 2.ci 3.cü olup klüp batmış para girdisi lazım.

Bu yenilelim muhabbeti de yeni çıktı biz maçı versek de vermesekte ne değişecek onlar kimi istiyorsa onu şampiyon yapacaklar kurulu bir düzen var akşama kadar çırpın dur.

Geçen haftadan beri garip bir muhabbet aldı başını gidiyor maç satma bilerek yenilme muhabbeti.
Aynen öyle

Çevrimiçi yaço58

Sinirden uyuyamıyorum arkadaş.
Nasıl bir kaleciye denk geldik golün her türlüsünü yedirdi bize.
Kaldı mı acaba repartuarında yeni birşeyler.
Valla yeter ya.

Golün her türlüsünü geçtik dün sonlarda tonla yan top geldi birini çıkıp alayım demedi çizgide bekledi herhalde kendini yıpratmak istemiyor adam o son ortayı fabei olsa bloke ederdi sorlota geçmezdi top diyecek söz yok adam kaleci olduğunuj farkında değil yan topa çıkmayan kalecimi olur izliyor bizim gibi çık al çık vur ben hatırlamıyorum hiç çıkıp top aldığını falan ersin kaleye geçmeli iyi yada kötü ancak bizim değerimiz iyiyse bir kaleci kazanırız kötüyse bundan kötü olamaz zaten

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Avcı topu kaybettiğimiz anlarda "blok" halinde yavaş yavaş geri çekilerek rakibi karşılıyordu bunu yapmasındaki en büyük sebep takımın topu geri kazanması için "ekstra ekstra" efor harcamasını istememesi ya da oyunculardaki isteksizlik olabilir. Sergen Hoca ise topu kaybettiği anda "aktif" bir tavırla blokları yavaş yavaş geri çekmektense "hücum presi" tercih ediyor. Her iki prensibinde kendine göre eksileri ve artıları var. Fakat kağıt üzerinde yorulur dediğimiz takım 4 maçtır gayet iyi kondisyonla mücadele ediyor. Buradan çıkan sonuç takımın kondisyon seviyesi zaten iyiymiş fakat bir önceki hocamız bunu tedbirli kullanmayı tercih etmiş olabilir çünkü ilk yarı bu takım 3 kulvarda mücadele etti. Zira bir takımın kondisyon seviyesi 1 haftada yükselmez.
Birbirini tamamlamayan birbirinden kopuk oyuncularla bloklar halinde hücum ve savunmaya geçişler yapmaya kalkışırsan ne kolay gol pozisyonuna girebilirsin ne de topu kaybettiğinde rakibin kolay gol pozisyonuna girmesini önleyebilirsin.

Avcı kendi etti kendi buldu. İnat etti bariz yanlışlarında. Avrupa Liginde erken pes edip rotasyona sokmuştu ilk 11'i. Kupa maçında zaten rotasyonla oynatıyordu takımı.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/CemGnc2/status/1231487036651077632?s=19 yorumsuz seneye bunların hepsini üst üste koymak şart oldu iyi bir forvet ve kaleciyle işe başlamamız lazım Sergen hocaya güven tam zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/CemGnc2/status/1231487036651077632?s=19 yorumsuz seneye bunların hepsini üst üste koymak şart oldu iyi bir forvet ve kaleciyle işe başlamamız lazım Sergen hocaya güven tam zaten
Umarım seneye başarılı bir yapılanma geçiririz. Sergen Yalçın dün oynanan maçla birlikte hakkındaki düşüncelerimi değiştirmeye başladı. Umarım önünü kapatmazlar. Uzun süre sonra bir Premier Lig maçından fazla zevk aldım maçı izlerken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

İnşallah yönetim şimdiden hazırlıklara başlar çok adam lazım kaleci sol bek şart stoperde en kötü vidayı yollayıp net adam almak şart orta saha elneny gitti dersek Bi 6 Bi 8 şart kanatlar zaten Allaha emanet nkadouya 5m verenin gözünü aklını futbol bilgisini sileyim çok büyük kazık adam da şut falan yok şutu olsa dün Bi gol kesin yazardı on numara boateng kalırsa olabilir kesin sağlam bir forvet lazım dün vedat, cisse, Ba 3 lüsübden biri bizde olsa kaleye zımbalardı burağın ketçap bitmiş artık dün girdiği pozisyon hatırlamıyorum bir cılız vuruşu dışında seneye 6 7 net adam lazım bize ancak şu maddi durumda nasıl yapcapız onun hesabında önemli Trabzona kayvetseydik diyenler UEFA dan gelcek 10 milyonu kendileri koyacak herhalde kasaya bizim için 1 milyonun bile kıymeti çok büyük helede böylesi kötü ekonomi içindeyken yok tsye kaybetmek falan gitsin kendi işini kendi görsün ben tsye yenileyin sonra yarın uefaya da gidemezsek nolcak 10m buhar Olcak

Çevrimdışı mylife1903

Holoskoya falan yulaya kufur ediyorduk
Diyabilere biydlara geldik
Olcay bunlarin yaninda muller gibi duruyor
Yaw 18 kere izlemek nedir diyabiyi arkadas
Pasi verdi vermedi ona cok kizamiyorum anlik bi olay tercih meselesi ama o pasi da buraga veremezdi zaten bosa kurek cekiyoz yok pas vereydi galan derken
Pasi atsa o top taca cikar

Insallah zorunlu satin alma falan yoktur
Bi bakmisin fiyabi 4 sene besiktasta