Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555878 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/1178977853775503360?s=20

Yetmez en az 50 milyon euro getirmesi lazım
Sahada da sonuçlar gelecekmiymiş peki? Yoksa bir anda Cenk'in parası gibi borca mı gidecek  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün feshedildi.

Paketlemişler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün feshedildi.

Paketlemişler.
İş işten geçtikten sonra, kupalar bir takıma altın tepside sunulduktan sonra olsa ne olur olmasa ne olur. Lig değersiz hale gelip bitmeden anlamayacaklar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

İş işten geçtikten sonra, kupalar bir takıma altın tepside sunulduktan sonra olsa ne olur olmasa ne olur. Lig değersiz hale gelip bitmeden anlamayacaklar  :tabe:
en azından artık gs nin askerliğini yapamayacak

Çevrimdışı Karabay

Paketlemişler.
Nereden baktığına bağlı abi. Renklilere sorarsan ademe kırmızı vermedi diye feshedildi der. Ben şahsen bu fesihten bizim maçla ilgili bir anlam çıkartamıyorum. Külüpte tüm yönetim can derdine düşmüşken arada birinin de gidip bu işlerle uğraşacağını sanmıyorum.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Firatic/status/1178772008299053062?s=19
Şu görüntünün izahı yok büyük ihtimal takım içinde hocadan daha büyük sorunlarda var gruplaşmalar olduğu konuşuluyor eğer öyleyse kadro dışılar gelmeden hangi hoca gelirse gelsin aynı devam eder adam resmen yürüyor arkasından bindirme varken yazık günah vallahi yeni gelen başkan kelle almadan olacak iş değil toparlamak için neşter vurmak şart

Çevrimiçi Necmi

Nereden baktığına bağlı abi. Renklilere sorarsan ademe kırmızı vermedi diye feshedildi der. Ben şahsen bu fesihten bizim maçla ilgili bir anlam çıkartamıyorum. Külüpte tüm yönetim can derdine düşmüşken arada birinin de gidip bu işlerle uğraşacağını sanmıyorum.
bizim maçı yönettikten sonra bir daha maç verilmedi
bizim maça kadar herşey iyiydiki bizim maça verdiler o maçtan sonra ağır tepki aldı.
bu adamın gs tetikçisi olduğu biliniyor zaten. adem olayı değilki o maçı baştan sona rezil yönetti.
son yönettiği maç oldu birde şu olay bizim değil renklilerin maçından sonra olsa ilk söyleyeceğiniz adamları görüyorsunuz bitirdiler hakemliğini olur bize olunca sanmıyorum oluyor. Beşiktaş bitirtti demek bize bir zarar vermez tersine diğerlerine uyarı olur.
arka arkaya giden iki hakem Beşiktaş maçları yüzünden gidiyor iki maçtada hakem katliamına uğruyoruz
tesadüftür ama biz kimizki böyle birşey yapalım. değilmi.

Çevrimiçi Sinan23

Adem Llajic i atamadı diyedir. İlk maç biri çıkıp atar şimdi. Mesaj gitmiştir. Hoca madem Caner i oynatacak ön kanatta oynatsın. Yada ortasaha sol iç. Ceza sahasına giren bir adam sonuçta. Katkı alırız. Şutta çeker. Bizim kaleden de uzak durur.

Çevrimdışı Karabay

bizim maçı yönettikten sonra bir daha maç verilmedi
bizim maça kadar herşey iyiydiki bizim maça verdiler o maçtan sonra ağır tepki aldı.
bu adamın gs tetikçisi olduğu biliniyor zaten. adem olayı değilki o maçı baştan sona rezil yönetti.
son yönettiği maç oldu birde şu olay bizim değil renklilerin maçından sonra olsa ilk söyleyeceğiniz adamları görüyorsunuz bitirdiler hakemliğini olur bize olunca sanmıyorum oluyor. Beşiktaş bitirtti demek bize bir zarar vermez tersine diğerlerine uyarı olur.
arka arkaya giden iki hakem Beşiktaş maçları yüzünden gidiyor iki maçtada hakem katliamına uğruyoruz
tesadüftür ama biz kimizki böyle birşey yapalım. değilmi.
Abi inşallah öyledir. Yönetim inşallah her sorunu çözmüş, sıra buna kadar gelmiş, ben haksızlık etmişimdir.

Çevrimdışı Erman1903

Avcının nasıl bir kariyeri varki bir takım çalıştırmış topu topu milli takıma gitmiş başaramamış
çalıştırdığı takımdada başarı onunmu gümüşdağınmı tartışılır yerim ben böyle kariyeri. Ha çalıştırdığı takımda
bunca olumlu şarta ramen üst üste 3 sene şampiyonluk vermek nasıl bir başarı oda tartışılır.

Deniyor ya; Başakşehir de kalacaktı, Sevilla'dan teklif aldı ama Beşiktaş'ı tercih etti, adamın kariyerine yazık ettiler diye. Çocuk değil Abdullah Avcı, hayatta başına gelen her şey yaptıklarının sonucudur, kimse onun tutup buraya zorla getirmedi. Kimse başarısız olmak için bir takımın başına geçmez, kadron kaleciden forvete oynatmak istediğin sisteme uymuyor hangi birini değiştireceksin. Bunu görmesine rağmen gelmesinin sebebi kendisine ve sistemine çok güvenmesi. Şimdi kameraların karşısında neden böyle olduğunu bilmez tavırlar sergiliyor, gözleri falan doluyor. Geçeceksin bunları...

Ertuğrul Sağlam 10 sene önce son derece yetersiz kadrosuyla Bursa'yı gelir gelmez şampiyon yaptı. 39 yaşındaydı o zaman şimdi ismini hatırlayan yok. O zaman da hakemler farklı değildi, bence Başak kadrosu geçen sene fark yapmalıydı, o oyuncuların bazılarıyla çocukluğundan beri çalışıyor Avcı.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Adem Llajic i atamadı diyedir. İlk maç biri çıkıp atar şimdi. Mesaj gitmiştir. Hoca madem Caner i oynatacak ön kanatta oynatsın. Yada ortasaha sol iç. Ceza sahasına giren bir adam sonuçta. Katkı alırız. Şutta çeker. Bizim kaleden de uzak durur.
Ljajici atamadigindan cok ilk yarinin son sakikasi macta bize gostermedigi kirmizidan -ki bence kirmizilik bir sey yok- Goksel Gumusdag almistir kellesini bence...
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Deniyor ya; Başakşehir de kalacaktı, Sevilla'dan teklif aldı ama Beşiktaş'ı tercih etti, adamın kariyerine yazık ettiler diye. Çocuk değil Abdullah Avcı, hayatta başına gelen her şey yaptıklarının sonucudur, kimse onun tutup buraya zorla getirmedi. Kimse başarısız olmak için bir takımın başına geçmez, kadron kaleciden forvete oynatmak istediğin sisteme uymuyor hangi birini değiştireceksin. Bunu görmesine rağmen gelmesinin sebebi kendisine ve sistemine çok güvenmesi. Şimdi kameraların karşısında neden böyle olduğunu bilmez tavırlar sergiliyor, gözleri falan doluyor. Geçeceksin bunları...

Ertuğrul Sağlam 10 sene önce son derece yetersiz kadrosuyla Bursa'yı gelir gelmez şampiyon yaptı. 39 yaşındaydı o zaman şimdi ismini hatırlayan yok. O zaman da hakemler farklı değildi, bence Başak kadrosu geçen sene fark yapmalıydı, o oyuncuların bazılarıyla çocukluğundan beri çalışıyor Avcı.
Iyi tamam erman avci hocayi da gomelim hatta gonderelim de yeminle hoca yok kim gelsin yani
2-3 haftaya duzelmezse zaten secenek belli mesut bakkal ile kumede kal
Secim yanlis avci sisirildigi kadar yok tamam diyelim bunlara ama yeminle kom gelsin yani

Riza samet falan filan bunlara kulubun anahtari verilmez
Sergen falan bilemiyorum cig cig yerler gibi geliyor

Mantikli secim bulamiyorum dusunup dusunup

Ha benim fikrimi soruyorsan yabanci gider makati bulur getiririm yada haynkesin kapisinda yatarim turk olacaksa da gelsin mustafa akcay hoca en azindan duzgun bir adam

Çevrimdışı mylife1903

Ljajici atamadigindan cok ilk yarinin son sakikasi macta bize gostermedigi kirmizidan -ki bence kirmizilik bir sey yok- Goksel Gumusdag almistir kellesini bence...
Goksel almistir ali almistir kim almistir biz bilemeyiz de bizim almadigimizi herkes biliyordur

Çevrimdışı worns

Iyi tamam erman avci hocayi da gomelim hatta gonderelim de yeminle hoca yok kim gelsin yani
Secim yanlis avci sisirildigi kadar yok tamam diyelim bunlara ama yeminle kom gelsin yani

Ha benim fikrimi soruyorsan yabanci gider makati bulur getiririm yada haynkesin kapisinda yatarim turk olacaksa da gelsin mustafa akcay hoca en azindan duzgun bir adam

Ben hocaya bu sene şans verilmesi fikrindeyim. Zaten batık sezon. Yönetim krizlerini vs hesaba katarsak geçtiğimiz 4 yıldan yeni döneme geçişte en kötü bir sene işlerin iyi gitmeyeceği tahmin edilebilir bir şeydi.

Kolaycı çözümlere gidip takımı toparlayıp 4. yapacak sonra bir arpa yolu boy alamayacağımız adamlara gidersek yarışmacı takım olmaktan yıllarca uzak kalma riski var. Olmuşu var lucescu sonrası del bosque'ye sabredilmedikten sonraki döneme bakınız. Rıza'yla başlar o dönem.

Bu sene acı çek ama uzun vadeyi kurtarabilecek bir yapı kurmaya bak kafasında bir yönetim gelirse belki bundan uzak dururuz. Burada mesele Avcı değil. Gerçekten kötü ve uyumsuz başladı. Ama bize öyle ya da böyle bir planı olan hoca gerekiyor. Avcı bu olabilir hala potansiyeli var. Ha Avcı'dan tamamen vazgeçtin ya da mental olarak kaldıramadı iyice dağıldı olacak gibi değil yine planı programı olan hoca getirip uzun vadeli çalışmak gerekiyor. Örneğin Spalletti'ye filan gidilebilir. Zenit'ten doğu avrupa tecrübesi de var.

Camianın çocuğu formülü bizi mahveder. Tarihi bir daha baştan yaşamaya gerek yok. Bizde başarılı olmuş deneyimsiz bir teknik direktör yok.

Çevrimdışı worns

Tarihi hatırlatma babında camianın  çocukları sıralı tam liste ne yaptıklarını yazmama gerek yok herkes hatırlıyordur herhalde

2005-2005    Rıza Çalımbay
2007-2008    Ertuğrul Sağlam
2012-2012    Tayfur Havutçu
2012-2013     Samet Aybaba

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu sezon yeniden yapılanma sezonu olmalıydı. Teknik direktör, oyuncu seçimi bu doğrultuda yapılmalıydı. Yanlış bir strateji belirlenip yanlış bir yol izlendi. Stratejiyi sistem hocası denilen CV'si tek satırlık olan Avcı ile kiralık, bonservis, sözleşme fesihleriyle 20 milyon avroya yakın harcama ile 7 transfer  yapıp 3 senede 2 şampiyonluk üzerine kurdular.

Düzgün bir başkan seçileceğini varsayarsak ilk hedef 7 transfer yapılmasına elimiz kolumuz bağlı duruma getirilmesine  rağmen yeniden yapılanma sürecine başlamak olmalı. Sergen seçimi sezona başlamadan önce uygun olabilirdi. Şu an için değil. Bize balon teknik direktör  değil yeni cevherler lazım. Ben olsam tarardım son senelerde başarılarla parlayan önü açık Türk teknik direktörlerini. Tam en uygun zamanı bunun.

Çevrimdışı tangaz

Bu sezon yeniden yapılanma sezonu olmalıydı. Teknik direktör, oyuncu seçimi bu doğrultuda yapılmalıydı. Yanlış bir strateji belirlenip yanlış bir yol izlendi. Stratejiyi sistem hocası denilen CV'si tek satırlık olan Avcı ile kiralık, bonservis, sözleşme fesihleriyle 20 milyon avroya yakın harcama ile 7 transfer  yapıp 3 senede 2 şampiyonluk üzerine kurdular.

Düzgün bir başkan seçileceğini varsayarsak ilk hedef 7 transfer yapılmasına elimiz kolumuz bağlı duruma getirilmesine  rağmen yeniden yapılanma sürecine başlamak olmalı. Sergen seçimi sezona başlamadan önce uygun olabilirdi. Şu an için değil. Bize balon teknik direktör  değil yeni cevherler lazım. Ben olsam tarardım son senelerde başarılarla parlayan önü açık Türk teknik direktörlerini. Tam en uygun zamanı bunun.

hataydaki hoca iyi futbol oynatıyordu
ama benim tercihim bitirim bıçkın kavgacı tip bir yabancı hoca geçenlerde kim olabilir sorusuna eric gerets vari bir profil olabilir demiştim.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ulen suat kariyerini beşiktaş galibiyeti olmadan tamamladın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ara verdiğin günlerde bende yup haynkesi ikna olursa getiririm demiştim yazarken de senin magatı önereceğin aklıma gelmişti magat gelse bunlar 2. idmanda ölür abi bünyeleri yetmez idamana ne de olsa şenol bunlara 4 sene idman yatırmamıştı

Çevrimdışı tangaz

Bir oğlu Fb yi yönetiyor. Kız kardeşinin eşi Gs yi yönettiği söyleniyor. (İnan Kıraç) şimdi acaba Fikret Orman üzerinden Beşiktaşı mı yönetmek istiyor ya da hep yönetiyordu biz mi bilmiyorduk. Spor kulüplerinin toplumsal olayların başlamasında ya da gelişmesinde , siyasete yön vermesinde , toplumsal muhalefette ya da örgütlü mücadelede dünya üzerinde hep yerleri olmuştur. Zaten dernekler tam da bu yüzden vardır sivil toplum kuruluşlarıdır. Acaba bu aile bu sivil toplumu kulüpler üzerinden tamamen kontrol etmek mi istiyor

lobi mobi yoktur die onlarca ileti döşeyip bugün komplo teorilerine kapılmak  :alala:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hataydaki hoca iyi futbol oynatıyordu
ama benim tercihim bitirim bıçkın kavgacı tip bir yabancı hoca geçenlerde kim olabilir sorusuna eric gerets vari bir profil olabilir demiştim.
Haynkens, Magath, Gerets bunların hepsi kaliteli hocalar ama artık öyle bir çözümsüzlük noktasına getirdiler ki kulübü elimizde kalan tek mantıklı seçenek son zamanlarda parlayan bir Türk teknik direktör kaldı. Bunu şimdi yapmazsak daha sonraları hiç yapamayız. Alınmaya değer bir risk bence.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

lobi mobi yoktur die onlarca ileti döşeyip bugün komplo teorilerine kapılmak  :alala:
Sistem, lobiyi de komplo teorilerini de yener-miş. Öyle bir rivayet var  :D
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2019, 20:38:20 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Erman1903

Zaten ezberleri olan bir hocayla çalışan bunun sıkıntalarını çekmeye başlayan bir kadro vardı. Farklı mantıkta, belki ondan da ezberci Avcıyı getirdik. Üstüne sistem kurabileceğimiz bir oyuncu grubumuz yoktu. Yönetim bunu göremedi tamam, bu sistemin uzmanı da mı gormedi? Olan bize oldu diyorum, kimseyi gomduğum yok.

Her şey yerinde değerlidir, bana göre pratik zekası yüksek, oyunculardan optimum performans almaya çalışacak birisi bizim için daha doğru olurdu. Şifo - Sergen gibi. Zamanında bu takım menemen de yaptı fakat kimse bu kadar mutsuz, umutsuz değildi. Benim hocaya hiçbir inancım kalmadı, bana göre bundan sonra toparlayamaz takımı, bir oyun istikrarı bile yakalamamız mümkün gözükmüyor. Oyle takım uçsun kaçsın diye beklemiyordu kimse ama şu anki durum çok feci.

Çevrimdışı tangaz

Sistem, lobiyi de komplo teorilerini de yener-miş. Öyle bir rivayet var  :D

bidaa sistem diyenin ağzının ortasına kürekle vuracam zaten  :D