2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253608 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalnızca sezon sonuna kadar çalışırsa elimizde sağlıklı bir ölçüm olmazki.
Kamp döneminden başlayarak bir dönem şans verilmeliki bir fikir oluşturabilelim.

başarılı olursa devam eder başarısız olursa farklı isimlere yönelecekmişiz abi.

2 yabancı teknik adam varmış.

Birisi Jorge Jesus
Diğeri leonardo jardim

Yönetim futbolda yapılanmaya gitmek istiyormuş ama taraftar sergeni çok istediği için getirmek istiyormuş.

Yani sergeni 5 ay yazın jorge jesusu görürsek kimse şaşırmasın.

Çevrimdışı mylife1903

Kamp döneminden başlayarak bir dönem şans verilmeliki bir fikir oluşturabilelim.
Abi neyini olcecez adamin
Gelecek azicik dokunacak takima hemen belli olur
Mesela caneri sag acik yapacak mi
Caneri oyun kurucu yapacak mi
Kaleciye pas yaptiracakmi
Bunlar fikir verir zaten gelip 8-10 mac
Kazanamazsa gene kalamaz
Kalirsa da 6. Hafta paket olur ayni sekil baslarsa sezona

Nasi olmaz riza istemis ya zamaninda
Samet de bisiler demisti bah onu hatirlamiyom sameti takip etmedigim ickn

Zoya dogan falan istemez tabi
Yarin bedava calisir ziya dogan bi sene daha paramiz yok de
Gene para almaz

Sikalayi paket yaparken bilgili al takimi demis almamis boyle bir karakter iste

kimse bir şey demedi.

Ayrıca ben anadolu takımlarından bahsediyorum bizim oyuncular oralara geçiyor git denirse gidiyorlar kal denirse kalıyorlar tazminat filan hak getire birde renklilere bak sülük gibi kan emiyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

başarılı olursa devam eder başarısız olursa farklı isimlere yönelecekmişiz abi.

2 yabancı teknik adam varmış.

Birisi Jorge Jesus
Diğeri leonardo jardim

Yönetim futbolda yapılanmaya gitmek istiyormuş ama taraftar sergeni çok istediği için getirmek istiyormuş.

Yani sergeni 5 ay yazın jorge jesusu görürsek kimse şaşırmasın.
Onlarin mazutana para yetistiremeyiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 ay + 1 yıllık sözleşme mantıklı duruyor. Eğer kendini kanıtlayabilirse devam etmeli. Hedefsiz bir sezonda en azından oyuncu geliştirme, Avrupa kupalarına katılama hakkı elde etme, hücum futbolu oynatma gibi hedefler konulabilir. Bunlardaki başarısına göre de devam kararı alınabilir. Böyle daha mantıklı bulurum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı f_madida

Avciyi ntv falan tiransfer etsin ridvanin yanina
Bi yanina gurkan kubilay obur yanina taner karaman sallasin dursun ordan da maasini odemeyelim

Adamin hakki tabi parasinin pesinde kosmak ama 3 senelik sozlesme cakmak bu yetersize₁ nedir?
Fo odesin kankisinin alacagini
Yangindan mal kacirir gibi 3 sene sozlesme sanki 1 yillik versen gelmeyecek

Parasini da zaten alamamistir ya taksit falan yapar insallah o kadarda hatirimiz olsun

Sergen'in yanina duzgun bir yardimci gelirse Tamer gibi, Ibo gibi, uzun vadeli de kalabilir.

Sergen Anadolu'da duramiyordu, cunku adamin ici  daraliyor 4 ay sonra kaciyor Istanbul'a. Sergen'i de bilmek onemli, Istanbul'dayken sikinti cekmez. Yalniz Sergen dobra adam lafini esirgemez, ne hakemlere ne bizim yoneticilere ne rakip takima ne TFFye. Yani Sergen'e bu isi yaptiracaksak yonetim de taraftar da durust olsun yeter, para yoksa transfer yapamiyoruz de ona gore oynatsin iste. Cikip da hoca istemedi flan deme veya hocaya opsiyon sunduk bunu istedi deme, sonra adam cevap verdiginde ne yapacagini bilemez oturursun.

The world is better in black and white, and red.

İnşallah şenol fidan ile bir deniyelim iyi olursa devam ederiz demezler bir de o var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah şenol fidan ile bir deniyelim iyi olursa devam ederiz demezler bir de o var.
Avcı ekibiyle birlikte geldi. Yarın başka bir takımla anlaştığında ekibini yanına isteyecek. Bir antrenör üzerine takımı bırakacaklarını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Avcı ekibiyle birlikte geldi. Yarın başka bir takımla anlaştığında ekibini yanına isteyecek. Bir antrenör üzerine takımı bırakacaklarını düşünmüyorum  :tabe:

şenol fidan onun ekibinde değildi ki sonradan eklendi biz eklemiştik :)

Onun ekibi orhan ak filan.

Çevrimdışı mylife1903

Sergen'in yanina duzgun bir yardimci gelirse Tamer gibi, Ibo gibi, uzun vadeli de kalabilir.

Sergen Anadolu'da duramiyordu, cunku adamin ici  daraliyor 4 ay sonra kaciyor Istanbul'a. Sergen'i de bilmek onemli, Istanbul'dayken sikinti cekmez. Yalniz Sergen dobra adam lafini esirgemez, ne hakemlere ne bizim yoneticilere ne rakip takima ne TFFye. Yani Sergen'e bu isi yaptiracaksak yonetim de taraftar da durust olsun yeter, para yoksa transfer yapamiyoruz de ona gore oynatsin iste. Cikip da hoca istemedi flan deme veya hocaya opsiyon sunduk bunu istedi deme, sonra adam cevap verdiginde ne yapacagini bilemez oturursun.
Sergen genis adam
Lafi cakar, kovmak zorunda kalirsin

Topcuya da cakar lafi

Senol gibi miymiy bi bakayim faydalaniriz falan demez bu ne ya kim izlemis bunu izleyeni de bunu da gonderin bunun gibi topcu bulduk doye de beni aksam 10dan sonra aramayin der

Sergenle de bir suru yetenekli ama beyinsiz adam izleriz herhalde fofana gibi falan zaten para yok
Oyuncu menejer yapsak sergeni ozzi kadar oynar herhalde bu yasinda

Sergen genis adam
Lafi cakar, kovmak zorunda kalirsin

Topcuya da cakar lafi

Senol gibi miymiy bi bakayim faydalaniriz falan demez bu ne ya kim izlemis bunu izleyeni de bunu da gonderin bunun gibi topcu bulduk doye de beni aksam 10dan sonra aramayin der

Sergenle de bir suru yetenekli ama beyinsiz adam izleriz herhalde fofana gibi falan zaten para yok
Oyuncu menejer yapsak sergeni ozzi kadar oynar herhalde bu yasinda

çaksın lafı hatta dövsün bizimkiler başka türlü adam olmaz :D

Çevrimdışı mylife1903

şenol fidan onun ekibinde değildi ki sonradan eklendi biz eklemiştik :)

Onun ekibi orhan ak filan.
Oranaki olayi vardi off
Ne calkantili sezon oluyor arkadas

Oranaki olayi vardi off
Ne calkantili sezon oluyor arkadas

2020'ye de bomba gibi girdik gündemi takip edemiyoruz.

Şu 25 günde olmayan şey kalmadı.

Çevrimdışı mrred

Tazminat konusunda insanların yanlış bildiği bir şey var.
Açıklayım;
Profesyonel futbolcu ve antrenör sözleşmeleri hizmet sözleşmesi kapsamında iş sözleşmesi benzeri sözleşmelerdir. Hizmet sözleşmesinde iş sözleşmesinde farklı olarak bağımlılık unsuru yoktur yani çalışan  (futbolcu ya da antrenör) işverenin emir ve talimatlarına göre hareket etmezler kendi yeteneklerine bilgilerine göre hareket ederler. Dolayısıyla hizmet sözleşmesiyle çalışanlar işçi değil işçi benzeri kabul edilir ve uyuşmazlıklarda genel hükümler yani borçlar kanununa bakılır iş kanunu ise yedek kanundur. Yani başkan oyunculara iyi oynayın ya da hırslı oynayın oynamazsanız sözleşmenizi fesih ediyorum diyemez  :D fakat elbette sözleşmesini "herhangi bir sebep" göstermeksizin fesih edebilir.Fakat sonuçlarına katlanmak zorundadır.
Hocanın sözleşmesi 3 yıl şeklinde belirli hizmet sözleşmesidir. Bu şekildeki belirli hizmet sözleşmesinin feshi halinde sözleşmenin kalan süresi için teknik olarak kalan bütün sözleşme süresine karşılık gelen ücret ödenir fakat vakanın tarafların durumuna göre hakimin indirim hakkı her zaman vardır. Genel kural belirsiz hizmet sözleşmesini haksız fesih eden taraf kalan sürenin parasını vermek zorundadır fakat çalışanın maddi kaybı ve kazancı, gelir gider dengesi olayın feshin oluş biçimi hakimin takdir yetkisi ve benzeri birçok kıstas bu ücrette inidirim yapılmasına cevaz verir.

Sonuç olarak belirli profesyonel bir sözleşme yapılmış anlaşarak uzlaşarak ayrılmak her zaman en güzelidir. Anlaşmak uzlaşmak zorunluluğu sözleşmedeki tazminat maddesinin varlığı ya da yokluğundan değil kanundan doğan bir takım haklar sebebi iledir. Sözleşmede tazminat olmasa dahi hoca ile yönetim Beşiktaşın maddi çıkarları gereği yine de anlaşmak zorundadırlar. Bunun tazminat ile bir ilgisi yok adamın hakkı kanundan geliyor.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2020, 12:22:49 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/goal/status/1221000769702375424?s=20
Bu çocuğu sene başında elimizden kaçırmıştık monacoya gitmişti şimdi de Leedse gitmiş
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Dur giderayak sistem reisi son bi kez savunayım :D

Şu tazminat konusunda adam avukatımla görüşün demiş diye saydırıyolar. Bu konuda adama bir şey diyemeyiz. Zaten bu kontrat meselelerinde şaka bi yana dünyanın en sevmediğim adamı olsun yine yazılı hakkını savunan adama bir şey diyemem. Ha eski yönetime giydirilir. 3 sene ne alaka dersin, tazminat maddesi koydursaydın 1 senelik maaşa feshedilebilir yazdırsaydın (son dönemde bunu yapan çok var) dersin ok. Ama Avcı'lık bi durum yok bu meselede. Adamın borcu var desen etik açıdan o da yok istemişsin gelmiş. Hatta biraz da işe Avcı'nın yönünden bakalım. Beşiktaş'a geleceğim diye kariyerini riske atmış. 30 sene kovulmayacağı yeri bırakmış. Bunun bi garantisini maddi açıdan da istemiştir gelirken elbet. Şimdi de isteyecektir. Tr'nin en popüler hocalarından biriyken bütün prestijini yitirdi. Daha büyük takım çalıştırma fırsatı gelmez. Eski mekanına dönmesi için bile Okan'ın Gs'ye gitmesini filan beklemesi lazım. Belki uzun süre çalışmayacak ya da düşük ücretlerle çalışmak zorunda kalacak vs. Bari paramı alayım gidip yiyeyim Aras'dan neyim eksik der.

İkide bir kontratlı hocalar oyuncular için karakterdi bilmem neydi tartışmak yerine yönetimlere oku çevirip kulübü düşünen doğru düzgün sözleşmeler imzalamalarını sağlamak lazım.

Çevrimdışı mrred

Şu tazminat konusunda adam avukatımla görüşün demiş diye saydırıyolar. Bu konuda adama bir şey diyemeyiz. Zaten bu kontrat meselelerinde şaka bi yana dünyanın en sevmediğim adamı olsun yine yazılı hakkını savunan adama bir şey diyemem. Ha eski yönetime giydirilir. 3 sene ne alaka dersin, tazminat maddesi koydursaydın 1 senelik maaşa feshedilebilir yazdırsaydın (son dönemde bunu yapan çok var) dersin ok. Ama Avcı'lık bi durum yok bu meselede. Adamın borcu var desen etik açıdan o da yok istemişsin gelmiş. Hatta biraz da işe Avcı'nın yönünden bakalım. Beşiktaş'a geleceğim diye kariyerini riske atmış. 30 sene kovulmayacağı yeri bırakmış. Bunun bi garantisini maddi açıdan da istemiştir gelirken elbet. Şimdi de isteyecektir. Tr'nin en popüler hocalarından biriyken bütün prestijini yitirdi. Daha büyük takım çalıştırma fırsatı gelmez. Eski mekanına dönmesi için bile Okan'ın Gs'ye gitmesini filan beklemesi lazım. Belki uzun süre çalışmayacak ya da düşük ücretlerle çalışmak zorunda kalacak vs. Bari paramı alayım gidip yiyeyim Aras'dan neyim eksik der.

İkide bir kontratlı hocalar oyuncular için karakterdi bilmem neydi tartışmak yerine yönetimlere oku çevirip kulübü düşünen doğru düzgün sözleşmeler imzalamalarını sağlamak lazım.
Göksel Gümüşdağı ikna etmiştik ve 5 yıllık sözleşmeyi bırakıp gelmişti o yüzden paragöz biri olduğunu düşünmüyorum . Biraz ağır bir itham olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Adam hakli zaten istiyor parasini da hak ediyor mu?

Simdi yonetim bunu fesih etmese antep macinda kufur yese istifa eder miydi?

Karakter meselesidir, ayni durumda ziya dogan olsa avukatimla gorusun bikbik etmezdi?

Isin hukuki yonu var bir de duygusal yonu, karakteri zaten fo gittiginde istifa etmedigin de belli olmustu

Simdi hayat kadinina tecavuz etseler ne diyek isi buydu mu diyek tabi avci hakli sonucta zaten bu camiadan degil gsli olmanin geregini yapiyor

Karakter meselesidir, ayni durumda ziya dogan olsa avukatimla gorusun bikbik etmezdi?

Isin hukuki yonu var bir de duygusal yonu, karakteri zaten fo gittiginde istifa etmedigin de belli olmustu

Simdi hayat kadinina tecavuz etseler ne diyek isi buydu mu diyek tabi avci hakli sonucta zaten bu camiadan degil gsli olmanin geregini yapiyor

+1903

Abdullah Avcı, Futbol Takımımızla Vedalaştı
2019-20 sezonun başından beri Futbol A Takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten ve Yönetim Kurulumuzun dün aldığı kararla görevi sona eren teknik direktör Abdullah Avcı, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldiği futbolcularımızla vedalaştı.

Çevrimdışı worns

Ziya doğan başka karakter. Adam belki 5 aydır tanıdığı Scala'ya bile yamuk yapmam demiş Scala'ya yanlış yaptılar, yerine çalışmam demiş. Bunu yapacak adam nerden bulacaksın? Bi de Ziya Beşiktaş'lı adam sonuçta yönetimlerin vs üzerinde bi duygusal bağı vardır kulüple taraftarla.

Bu adamın hiç bir geçmişi yok. Gs'li mi bilmiyorum ama Beşiktaş'lı olmadığı kesin. Şu andan itibaren dışardan açık etmese de baya Beşiktaş düşmanı bi tip olacaktır çalışmaya devam ederse onu da hissediyorum. The damned united diye bi film vardı Clough-Leeds dönemini anlatan, onun gibi bişey oldu Beşiktaş kariyeri 40 gün sürmese de. Lanet takım filan diyordur içinden, zaten geçen kulübede dışından da diyordu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abdullah Avcı, Futbol Takımımızla Vedalaştı
2019-20 sezonun başından beri Futbol A Takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten ve Yönetim Kurulumuzun dün aldığı kararla görevi sona eren teknik direktör Abdullah Avcı, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldiği futbolcularımızla vedalaştı.

gökhan burak suçluluk duygusu var
necip kısa kes işimiz var gibi duruyor nötr o
güven karius oh be kurtulduk diyor

Çevrimdışı mylife1903

Ziya doğan başka karakter. Adam belki 5 aydır tanıdığı Scala'ya bile yamuk yapmam demiş Scala'ya yanlış yaptılar, yerine çalışmam demiş. Bunu yapacak adam nerden bulacaksın? Bi de Ziya Beşiktaş'lı adam sonuçta yönetimlerin vs üzerinde bi duygusal bağı vardır kulüple taraftarla.

Bu adamın hiç bir geçmişi yok. Gs'li mi bilmiyorum ama Beşiktaş'lı olmadığı kesin. Şu andan itibaren dışardan açık etmese de baya Beşiktaş düşmanı bi tip olacaktır çalışmaya devam ederse onu da hissediyorum. The damned united diye bi film vardı Clough-Leeds dönemini anlatan, onun gibi bişey oldu Beşiktaş kariyeri 40 gün sürmese de. Lanet takım filan diyordur içinden, zaten geçen kulübede dışından da diyordu.
Gs feteyi yollayip bunu alir belki haftaya bide kasimpasa opsiyonu var
Anadolu da falan zor tutunur bu kafayla
Azicik dinlenip kendine gelmesi lazim
Caliskan adam zaten de fantezilerini birakmasi lazim
Ders cikartirsa 7-8seneye bir daha buyuk takim sansi bulur

Bu kafayla giderse anadoluda kimse tutmaz herifler sabah anlastigi adami oglen antremaninda kovuyorlar

Çevrimdışı mylife1903

gökhan burak suçluluk duygusu var
necip kısa kes işimiz var gibi duruyor nötr o
güven karius oh be kurtulduk diyor
Ozziye bah kafa diskoda herhalde