2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258385 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen gelmeyecek olsa Yeni Malatya'yı bırakmazdı bence. Kesin gözüyle bakıyorum.

'Sergen bu kadroyla harcanır' diyenler var. Katılmıyorum. Çünkü eldeki malın ne olduğunu herkes biliyor. Kimse bu saatten sonra 'Sergen takımı ne hale getirdin' diyemez, sonuç ne olursa olsun... Bizim ihtiyacımız olan (10 tane falan transferin haricinde) camianın kenetlenmesi... İnsanlara maça gitmek için geçerli bir 'sebebin' verilmesi... O sebep, olsa olsa Sergen olur. Ne Rasim Kara için, ne Erol Bulut için, ne Ünal Karaman için hiçbir Beşiktaşlı kalkıp da şu koşulda maça gitmez. Ama sırf Sergen'in hatrına gidersin, sırf frikik olduğunda 'Sergen sahaya, Sergen sahaya' diye bağırmak için gidersin.

Aklı başında, futbolu bilen, 8 yaşın üstündeki kimse 'Sergen Beşiktaş'ı şampiyon yapar' demez bana göre şu koşullarda... Ama havayı değiştirir, biz birbirimize kenetler, tribünleri bir miktar doldurur, aradığımız huzuru bize kazandırabilir. O da, eldeki malzemeyle 'mümkün olanın en iyisini' yapmak için gereken tek şey.

Ha bu arada, Sergen olursa Guilherme de olur mu? Bakarsın o da oluverir...
Hasic ile imzalayıp ona şans verip ekstra bir heyecan oluşturabiliriz. Bence forvet dışında bir isim almayız. Onu da bu şartlar altında zor görüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_ ekle ankete

Ben FT'yi Adanalı olmasına rağmen hiç sevmeyen biriyim. Bu kadar da abartmayalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun maalesef depremdd elden hiçbirşey gelmiyor Allah yardımcısı olsun Elazığdakilerin, bize gelecek olursak sergen Yalçın inşallah başarılı olur gelmesi bile cesarettir şu takıma yönetim inşallah birde forvet takviyesi yapar bu takımın ben 4 4 2ye uygun olduğunu düşünüyorum eldeki oyuncu grubu ile birde ozana uyguladığını Oğuzhan üzerinde de gerçekleştirebilir umarım hoca

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı worns

Masaya oturulduysa el sıkışılmadan kalkılması çok düşük ihtimal Sergen'le. Görüşme haberi doğru mu bilmiyorum ama uzadıysa muhtemelen transfer opsiyonu vs değerlendiriliyordur.

İçime sinen seçenek değil. Bununla birlikte hızlı karar alma zorunluluğu, taraftarı kenetleyebilecek bir isim olması vs yönetimi de çok eleştiremem.

Umarım en iyisi olur. İmzayı attığı andan itibaren destekleyeceğiz.

Çevrimdışı Erman1903

Depremde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen gelmeyecek olsa Yeni Malatya'yı bırakmazdı bence. Kesin gözüyle bakıyorum.

'Sergen bu kadroyla harcanır' diyenler var. Katılmıyorum. Çünkü eldeki malın ne olduğunu herkes biliyor. Kimse bu saatten sonra 'Sergen takımı ne hale getirdin' diyemez, sonuç ne olursa olsun... Bizim ihtiyacımız olan (10 tane falan transferin haricinde) camianın kenetlenmesi... İnsanlara maça gitmek için geçerli bir 'sebebin' verilmesi... O sebep, olsa olsa Sergen olur. Ne Rasim Kara için, ne Erol Bulut için, ne Ünal Karaman için hiçbir Beşiktaşlı kalkıp da şu koşulda maça gitmez. Ama sırf Sergen'in hatrına gidersin, sırf frikik olduğunda 'Sergen sahaya, Sergen sahaya' diye bağırmak için gidersin.

Aklı başında, futbolu bilen, 8 yaşın üstündeki kimse 'Sergen Beşiktaş'ı şampiyon yapar' demez bana göre şu koşullarda... Ama havayı değiştirir, biz birbirimize kenetler, tribünleri bir miktar doldurur, aradığımız huzuru bize kazandırabilir. O da, eldeki malzemeyle 'mümkün olanın en iyisini' yapmak için gereken tek şey.

Ha bu arada, Sergen olursa Guilherme de olur mu? Bakarsın o da oluverir...

Kendi bırakmadı diye biliyorum, yazdığın diğer her şeye virgülüne kadar katılıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Riza ile sameti kaldiralim lutfen

Yerlerine Ziya dogan ve rasim kara eklenmeli

Rasim kara feto kurbanidir bu ulke futbolunda

Zoya dogani da samet yemistir dunyanin en iyi futbolcusudur ziya
Tekme tokat agzina agzina vurularak dayak yemis yedigi dayaga faul calinmamis ama gene de kki gol atip besiktasi tek basina sampiyon yapmistir

Bazi degerlerimizi degerlendiremesek de
En azindan isimlerine saygi gostermemiz lazim

Boyle avci gibi sistemin oyuncaklarini getireceklwrine besiktasin hakki yenmislwrine iyadeyi itibar yapaydi fo hala baskandi

Rasim hocamizi ve ziya dogani unutmayalim lutfen
Genc arkadaslar da arastirsin bu isimleri izlesin ogrensin

Messi kim la ziya dogan varken

Camia disindan adam eklenecekse
Futbol emekcisi mustafa akcay hocayi ekleyelim hakkini alamamis itilmis bir insandir
Besiktas teknik direktor olsa mustafa akcay olurdu oyle de romantik bir insandir

Usta valla çok iyi yazmışsın, bilmiyordum Samet hocanın olayını, benim de menemen döneminden sempatim var, ne olursa olsun renklilerden iyidir yine.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ünal karaman yeni şenol etkisi olmaz mıydı gerçi biraz daha tsde kalıp gelişmesi lazımdı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

@MUSTAFA_ ekle ankete

Oldu olacak Abdurrahim Albayrak'i da koy bari. yok artik
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı worns

O kadar sözünü ettik Ziya hocanın yakın dönemden bi röportajını bırakayım. Scala dönemine dair anlattığı olaylar, Scala'ya yapılanlar, kendi duruşu vs epey dikkate değer. İzlemenizi öneririm.

Ayrıca eski hocamızla ilgili de söylemleri var. İlk antrenörlük deneyimi Ziya hocayla birlikteymiş.

[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2020, 00:20:26 worns ]

Çevrimiçi Sinan23

Oldu olacak Abdurrahim Albayrak'i da koy bari. yok artik

Midem bulandı. Renkliler görse makara yapar heryerde.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kısa sürelik hareket almak amacıyla sergeni işaretledim ilke
Ama uzun sürelik olarak kesinlikle yabancı bir td olmalı
Yan pas topa sahip olma gibi kelimeler duyulduğu an masadan kalkılmalı bir sonraki tdde.

Guti reyiz güzel söylemiş atla gel guti reyiz  :lol:

Lucescu sportif direktör
Sergen td ibo yardımcı antrenör

Kulağa en mantıklı bu gelmiyor mu ???

Aramızda malatya ya da civarında yaşayan arkadaşlar durumlarını belirtirse bizde seviniriz. İnşallah olabildiğince az hasarla atlarız. Hepimize geçmiş olsun.

Çevrimiçi Sinan23

Lucescu sportif direktör
Sergen td ibo yardımcı antrenör

Kulağa en mantıklı bu gelmiyor mu ???

Türkiye'de bu kadar adamla başarı gelmez.

Türkiye'de bu kadar adamla başarı gelmez.

Geçici olarak diyorum 6 aylık özel sözleşme

Çevrimdışı cursedofdragon

Aramızda malatya ya da civarında yaşayan arkadaşlar durumlarını belirtirse bizde seviniriz. İnşallah olabildiğince az hasarla atlarız. Hepimize geçmiş olsun.

malatyada harekete geçmiş 4 üzerinde deprem olmus elazığda ise 4 üzeri bir sürü artçı deprem oluyor aralıksız.

Evlerinde kalmamaları gerekiyor bu soğukta sokakta da kalınmaz.

Allah yardımcıları olsun gerçekten çok zor.-

Hoca gitti sonunda

Şimdiiiii dönelim oyuncularaaaa

Karius efendiyle başlayalım direk ama direk kadro dışı. Kaleye Ersin olabilir gökhan akkan falan gelmesin
Rebocho kadro dışı yapalım, bu saaten sonra yeteneksiz boş oyuncuya o kadar para vermeyiz
Oğuzhan kadro dışı kalmalı hadi diyelim illa para kazanılacaksa oynatılmak isteniyorsa kulağı çekilip büyük ceza verilip gece kulüpleri yasaklanmalı
Yukarıdaki şeylerin aynısı ljajic içinde geçerli
diaby takımıyla konuşulmalı erken göndersek maaşı ödemesek olur mu diye olur mu olur belki adamların iyi günündedir lazımdır falan  :lol: Olmazsa o da yedeğe çekilmeli yorulan takıma karşı girip belki etkili olabilir
Güvene de oğuzhan şekli
Burakda lecceden ciddi teklif varsa satılmalı

Çevrimiçi murat

O kadar sözünü ettik Ziya hocanın yakın dönemden bi röportajını bırakayım. Scala dönemine dair anlattığı olaylar, Scala'ya yapılanlar, kendi duruşu vs epey dikkate değer. İzlemenizi öneririm.

Ayrıca eski hocamızla ilgili de söylemleri var. İlk antrenörlük deneyimi Ziya hocayla birlikteymiş.

21.dakikadan sonrası özellikle izlenilmeli.

Çevrimiçi murat

Hoca gitti sonunda

Şimdiiiii dönelim oyuncularaaaa

Karius efendiyle başlayalım direk ama direk kadro dışı. Kaleye Ersin olabilir gökhan akkan falan gelmesin
Rebocho kadro dışı yapalım, bu saaten sonra yeteneksiz boş oyuncuya o kadar para vermeyiz
Oğuzhan kadro dışı kalmalı hadi diyelim illa para kazanılacaksa oynatılmak isteniyorsa kulağı çekilip büyük ceza verilip gece kulüpleri yasaklanmalı
Yukarıdaki şeylerin aynısı ljajic içinde geçerli
diaby takımıyla konuşulmalı erken göndersek maaşı ödemesek olur mu diye olur mu olur belki adamların iyi günündedir lazımdır falan  :lol: Olmazsa o da yedeğe çekilmeli yorulan takıma karşı girip belki etkili olabilir
Güvene de oğuzhan şekli
Burakda lecceden ciddi teklif varsa satılmalı

hangi hoca gelecekse önce bir antrenmanda oyuncuları bir görsün.öyle hemen ekip biçmelik bir durum yok. Hatta sene sonuna kadar bakıp değerlendirsin.şimdi bu güven tamamen bitmiş durumda boyd vs neredeyse takımın hemen hemen hepsi gitmeli oyuncu alma durumu da yok ne yapacak gelecek hoca.belki avcının kullanamadığı oyuncu yeni hocayla başka bir seviyeye çıkacak.hani gönderip para kazanacak oluruz ona da eyvallah denirde şuan para edecek kimse de yok.

Çevrimdışı Arthur Dayne