2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271730 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Bu karyusun sözleşmesinde sakatlık harici hep 11 oynar maddesi mi var acaba bilen birileri var mıdır burda.

sanmam öyle olsa şenol geçen sene tolga kadroda olsa bunu oynatmazdım demezdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Bu karyusun sözleşmesinde sakatlık harici hep 11 oynar maddesi mi var acaba bilen birileri var mıdır burda.
Deli raporu alacaksin
Napolyon sendromu diyecen
Yok o buna olmaz buna narsist kisilik bozuklugu yapistiracan napolyon baskasina

Sikala sitayl sutlayacan

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Nevio Scala, hiçbir sağlık sorunu bulunmadığını ve siyah-beyazlı kulüpten gönderilmesinin sağlık sorunlarına dayandırılmasının doğru olmadığını söyledi.

Çevrimdışı mylife1903

Paraci cikti bu paraci
Tazminatini kovaliyor
Ozellikle yapiyor

Çevrimdışı tangaz

Maliyete bakarken ekliyordum %10
Tuvalet kagidini da say abi diyorlardi

La kulubun harcamasi belli olsa yedigi fasulyeyo sayip osurdugu gazi dusecem zaten

gomez %20 maliyete oranla bonservise oranlarsan %1500000

lens mesela kontrata bölsen %5 bonservise bölsen % 20 ben lens 20 milyon dediğimde yok abi o kadar da değil diyorlardı daha bunların stopajı var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Deli raporu alacaksin
Napolyon sendromu diyecen
Yok o buna olmaz buna narsist kisilik bozuklugu yapistiracan napolyon baskasina

Sikala sitayl sutlayacan

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Nevio Scala, hiçbir sağlık sorunu bulunmadığını ve siyah-beyazlı kulüpten gönderilmesinin sağlık sorunlarına dayandırılmasının doğru olmadığını söyledi.

abi kısaca çalıştığı camianın taraftarı ile maytap geçiyor aklıyla alay ediyor desek iş mahkemesi bizi haklı bulmaz mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

Halen bir gelişme yok.

Çevrimdışı mylife1903

abi kısaca çalıştığı camianın taraftarı ile maytap geçiyor aklıyla alay ediyor desek iş mahkemesi bizi haklı bulmaz mı?
Yok abi yok
Camiada da normal adam yok
https://mobile.twitter.com/forzasenbenyok/status/996919772708311040

Çevrimdışı mylife1903

Halen bir gelişme yok.
Bu yonetim foyu bekliyordur yahu
Ne diyecek falan diye

Çevrimdışı tangaz

Halen bir gelişme yok.

tarkandan gelsin sana öyleyse

çok ararsın beni çok çok,
çok beklersin beni çok çok

Çevrimdışı Nartallo

Bu kariyerli hiçbir şey yok gibi antremana çıkacak demi bugün.

Rüya falan mı görüyoruz acaba, bu kepazelikleri başka takım mı yaşıyor. Yöneticilerin kanına dokunmuyor bu rezillikler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herhalde mevcut durumla ilgili açıklamayı Fikret orman yapacak. Yoksa yönetim çok tan konuşurdu  :ebebe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1220292892218085378

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rüya falan mı görüyoruz acaba, bu kepazelikleri başka takım mı yaşıyor. Yöneticilerin kanına dokunmuyor bu rezillikler.
Yönetim bu kötü gidişe dur demezse tüm oklar 2 hafta içinde onlara döner. Umarım farkındadırlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Burak falan dover belki tarihe geceriz
Teknik direktorden dayak yiyen gormustum ahanda burda layic
Ama td doven gormemistim

Çevrimdışı mylife1903

Yönetim bu kötü gidişe dur demezse tüm oklar 2 hafta içinde onlara döner. Umarım farkındadırlar  :tabe:
Mecbir verecek kelleyi
Antep macina zor cikar avci bir puan daha kaybi yaparsa
Hatta burak yilmaz hikayesine de donebilir
Mesela kalan maclari kazandik sampiyon olduk
Avci elinde kupa
Tiribunler anaavrat

Herifler hala buraga kufur ediyor tiribunden
Simdi karyus mesela antep macina nasi cikacak

Çevrimdışı 38life

Arkamdan konuşup hakaret ederken bunu beni etiketlemeden yaparsanız sevinirim. Mail geliyor çünkü. Foruma girmememin sebebi iddia edildiği gibi takımın kötü gidişi falan değil, eğer öyle olsaydı bundan bir iki ay önce tüm stad tüm tribünler tek tek hocayı çağırıp alkislarken foruma girerdim. Hakaretinizi etiketlemeden yapın kâfi.

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1220064790015631362?s=19

kötü bişey değil yalnız bu hala isyan edenler var demek ki kenardaki gibi ben hayatımda böle takım görmedim deyip sıyırmaya çalışmıyorlar

Çevrimdışı mylife1903

İddiaya göre Avcı yakın çevresiyle yaptığı sohbetti, yönetim kurulunun mali sorunlar nedeniyle tazminat ödeyerek kendisini görevden alamayacağını dile getirdi. Avcı yine iddiaya göre aynı sohbet ortamında, "Yönetim beni gönderirse de bundan memnun olurum!" ifadelerini kullandı.

Iddialar iddialar

Sanki dinleme cihazi koymuslar
Ama guzel uydurmus

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mecbir verecek kelleyi
Antep macina zor cikar avci bir puan daha kaybi yaparsa
Hatta burak yilmaz hikayesine de donebilir
Mesela kalan maclari kazandik sampiyon olduk
Avci elinde kupa
Tiribunler anaavrat

Herifler hala buraga kufur ediyor tiribunden
Simdi karyus mesela antep macina nasi cikacak
Karius normal gol yese bile sıkıntı bu dakikadan sonra. Adamı koruyan da yok. Önceden sevmediğimiz yönetimler bile çıkar "Nur topu gibi kalecimiz var." derlerdi. Herhalde komple Beşiktaş'tan umudu kesmiş yönetim. Daha ne kadar dibi görürüz acaba  :alala: Basketbolda hocayı başka takım istemese göndermiyorlardı. Avcı'yı biri ister mi şu haliyle acaba  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkamdan konuşup hakaret ederken bunu beni etiketlemeden yaparsanız sevinirim. Mail geliyor çünkü. Foruma girmememin sebebi iddia edildiği gibi takımın kötü gidişi falan değil, eğer öyle olsaydı bundan bir iki ay önce tüm stad tüm tribünler tek tek hocayı çağırıp alkislarken foruma girerdim. Hakaretinizi etiketlemeden yapın kâfi.
Burada kimse kimseye hakaret edip hedef alamaz. İstediğin gibi takılabilirsin. Eğer bir şikayetin varsa roporlayabilir ya da bana yazabilirsin  @38life :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

kötü bişey değil yalnız bu hala isyan edenler var demek ki kenardaki gibi ben hayatımda böle takım görmedim deyip sıyırmaya çalışmıyorlar
Rakibe saldirsalardi keske
Insan tepki verir
Tekme falan atar

Yahu ilk golu atan cocugu mesela eski milan falan olsa
Hop lan sen nereye gol atiyon falan diye bir temiz kostirip doverlerdi sahada
Ikinciyi atamazdi

Totti bile yeri geliyor daliyor

Tabi bu tekmeyi kiyduktan sonra dayak yemeyeceksin

Çevrimiçi tolga1903

Kötü olan bu adamın nasıl hala bu takımda oynayabildiği. Ama umutluyum sosyal medyada tepkiler artıyor şu oynamasin da bonservisini almayalım diye titredikleri rebocho bundan daha faydalı en azından rakibi kovalar şuna bak enayi yerine koyuyor herkesi şu koşu temposuna bak yazıklar olsun ama suç bunda değil oynatanda hala

Çevrimdışı mylife1903

Kötü olan bu adamın nasıl hala bu takımda oynayabildiği. Ama umutluyum sosyal medyada tepkiler artıyor şu oynamasin da bonservisini almayalım diye titredikleri rebocho bundan daha faydalı en azından rakibi kovalar şuna bak enayi yerine koyuyor herkesi şu koşu temposuna bak yazıklar olsun ama suç bunda değil oynatanda hala
Yalniz canerin fullbek oynadigi maclar var hic ileri cikmadan oyle asiri rezil bir performansi yok
Koyacan oraya onunde babel yoksa diyecen canerboy ortasahayi gecme ofsayti bozma ters kademeye gir, korner atma firikik atma kornerlerde de dunyanin her beki gibi git rakibi karsila

Arkadas korner atan kac tane bek var dunyada
Ha bi de ters kanattan
Bi aleks teyez var galiba bi de bu bizim delicocuk

Yaw sen git rakip karsila gorece cabuk oyuncusun

Bi de bu fb cakmasi ondirek olayini biraksak artik 5 senedir korneler ondirek atiyoz baya da gol attik aslinda orda gg ile atibanin ekmegini yedik ama yetti gari

Çevrimdışı tangaz

yalnız o adam da olmasa şuan averaj -15 di :)

Çevrimdışı mylife1903

yalnız o adam da olmasa şuan averaj -15 di :)
Abi avcifankilaba kalsa
Ozzi tolgay oynamali falan
Tolgay 5’senedir bu ligde mesela hala sifir gol 0 zero
Nejip bile atti
Modric de gol atamiyir diye sonra modroc ozzo