2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4275147 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Eksi 10 averaj

son 3 galibiyette sırasıyla son sıradaki bülonun şov yapacam die 15 yaşındaki çocukları oynattığı kayseri 10 kişilik k.paşa 9 kişilik gençler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

vay be
Gollerin yarisindan cogu da yan top duran top falandir
Mirasa konmasa gol de atamayacaz yani

Çevrimdışı mylife1903

Tiyatro kariyerine onem versin artik
Futbolu beceremeyecek bu gidisle

Çevrimdışı Erman1903

ben son 2 dubleye su koymaya üşenip devirirken sızmışım

İyi yapmışın abi, gece çekilir gibi değildi zaten.  O kadar sinirliyim ki maçtan sonra ne zırvaladığına bile bakmadım Abdullah beyefendinin.

Çevrimdışı tangaz

quaresmada kalaymış bi 5 puanımız daha olur tam miras yermiş sonra da sıraya girerdi pepdullah fanboyları şenol 26 puan aldıydı alın size hoca 35 puan aldı die sıraya girerlerdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

İyi yapmışın abi, gece çekilir gibi değildi zaten.  O kadar sinirliyim ki maçtan sonra ne zırvaladığına bile bakmadım Abdullah beyefendinin.

aklı başında mı aklı selim mi ne diyordu beni bi gülme tuttu ondan sonrasını hatırlamıyorum

Çevrimdışı mylife1903

Hayir yani konusacaksan
Boyle cokartir masaya vurursun
Alirsin sagina bir kupa
Alirsin soluna bir kupa
Bisi diyecek galiba diye de dinleriz

Çevrimdışı mylife1903

Ya da once soyle bakarsin

Gozum kesiyo bunu dersin
Sonra boyle yaparsin
Hemide fb sitadinda

Hah sonra konus

Ridvan da konusuyor onder ozen de salliyor ama takim caistirinca bombos

Ridavana rakip olsun avci
Tivilerden entel gentel sallasin

Çevrimdışı tangaz

Ya da once soyle bakarsin

Gozum kesiyo bunu dersin
Sonra boyle yaparsin
Hemide fb sitadinda

Hah sonra konus

Ridvan da konusuyor onder ozen de salliyor ama takim caistirinca bombos

Ridavana rakip olsun avci
Tivilerden entel gentel sallasin

kariyeri de anca tv yorumculuğu çapında zaten ne fazla ne eksik o şortları filanda tv.de rahat rahat giyer nasılsa masa altı görünmüyor haa şeytanın güntekine yaptığı gibi çekiştirip pozisyon gösterecem die kadraja sokarsa bilemem tabii

Çevrimiçi levitate

o mirasta gitti galiba

herşey rastgele
bipbipbupbup

Çevrimdışı emre_1978

Hayir yani konusacaksan
Alirsin sagina bir kupa
Alirsin soluna bir kupa

Satır aralarını okuyamadık belki de, yanlış frekanstan dinledik.

Parselasyon derken parsel parsel peşkeşleri anlatmıştır belki.

Geri kazanım süresi de kasadan çıkanın kısa zamanda başka yerlerde toplanmasına işaret ediyor olabilir.

Avcı’s Code...

Saha içinden bahsediyor olsaydı, önce yapar seyrettiğini anlamayanlar için de anlatırdı.

Çevrimdışı sametbagan

Dediğimin arkasındayım oğuzhana rocoya canere diabiye elnenniye karyusa verilecek şansı direk alt yapıdaki çocuğa veririm kazancım olur kaybetmem.

soran olursa da sabote ediyorlar beni oynamıyorlar derim taraftarı da arkama alırım.

Burak layic nkodu ruizi atibayı çağırır nasıl oynamak istediklerini sorarım onların üzerine kurarım takımı sezon sonuna kadar oynatırım.

Yediğimiz goller oğuzhan caner ortaklığı adamlar futbolu sadece hücumdan ibaret olduğunu sanıyorlar herhalde ondan geriye joking yaparak koşuyorlar arkadaşlar.

Senin elinde nkodu gibi hızlı kontra oyuncusu var lens gibi kazmada olsa hızlı ve güçlü oyuncun var defans arkasına koşuyu en iyi yapan forvet elinde

ama sen hala pas oyunu oynicam derdindesin hoca, maalesef kendi başını yedin inat ederek.

Çevrimdışı tangaz

atilla türker belgeleri ile menacer ödemelerini yayınlamış arasa 675 bin menacer parası ödemişiz lense 1,2 milyona yakın negredo 840bin  :ebebe:

Çevrimdışı savaş altay

Dediğimin arkasındayım oğuzhana rocoya canere diabiye elnenniye karyusa verilecek şansı direk alt yapıdaki çocuğa veririm kazancım olur kaybetmem.

soran olursa da sabote ediyorlar beni oynamıyorlar derim taraftarı da arkama alırım.

Burak layic nkodu ruizi atibayı çağırır nasıl oynamak istediklerini sorarım onların üzerine kurarım takımı sezon sonuna kadar oynatırım.

Yediğimiz goller oğuzhan caner ortaklığı adamlar futbolu sadece hücumdan ibaret olduğunu sanıyorlar herhalde ondan geriye joking yaparak koşuyorlar arkadaşlar.

Senin elinde nkodu gibi hızlı kontra oyuncusu var lens gibi kazmada olsa hızlı ve güçlü oyuncun var defans arkasına koşuyu en iyi yapan forvet elinde

ama sen hala pas oyunu oynicam derdindesin hoca, maalesef kendi başını yedin inat ederek.

4. Oluruz sonra takimi bozmasaydiniz birinci olurduk derler  :D

Zamaninda takimi sadece talisca'nin uzerine yapmis biri olarak (kalmak istesin-istemesin) boyle donusumleri

zor goruruz gibi.. Muhendis yok klup ve civarinda. Olsaydi bunca elinde tutamadigin kilit oyunculara ragmen isi

dondurebilirlerdi. Para yok alamiyorsun, oyuncu yok satamiyorsun bunlarin muhendislik ile hic bir baglantisi bulunmaz.

Para oldugunda da nerelere harcadilar biliyoruz..

Çevrimdışı savaş altay

aklı başında mı aklı selim mi ne diyordu beni bi gülme tuttu ondan sonrasını hatırlamıyorum
Bunu okurken gerildim, basin toplantisina da bakmamaya karar verdim.

Kadro, kafasindakine uygun bile degilken "sistemim sistemim" diye israr eden bir garip adam.

Kafasi calissa ben bunu istiyorum ama bu kadro yapisi ile dusunduklerime uygun bir oyun ortaya

cikaramam dersin, hem koltugunu koruma altina alirsin hem de uzerinden baskiyi atarsin. Yasam kocu mu

geyigi midir nedir ondan bir tane de yanina koyardin bir de klup icinden yardimci yapardin (orhan yerine)

kariyerinin icine etmezdin ! Teknik adamligina laf soyletme dogrudur ama beni ikiser defa istediler diye posta

koyup, 6 gorev sansini nasil degerlendirecegini 1 kerede boyle sergilersen postan havada kalir boyle.

Bu, olan bitene yorum degildir aksine daha sezon basinda hemen hemen herkesin gordugu bir tablodur. Bir daha seni

bu rookie yonetiminden oturu buyuk takimlarin basina dusunurler mi bilemem..

Çevrimdışı savaş altay

Hayir yani konusacaksan
Alirsin sagina bir kupa
Alirsin soluna bir kupa

Guzel foto. Bu goruntu birakin renklileri bizi bile korkuttu; acaba ligi domine mi edecegiz gibilerinden  :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aklı selim demiştir muhtemelen. O deyimi önceden de birkaç kez kullandığını hatırlıyorum. Daha da genele  dökeyim aslında hep aynı şeyleri aynı kelimelerle anlatan bir kişi Avcı. Zaman, şartlar hep değişir ama Avcı'nın anlattıkları değişmez. Ama bilimsel ama yenilikçiydi değil mi? Sen bir ürün yap, ürünün içindeki mühim değil paketi janjanlı olsun mesele kalmamıştır. Diksiyonu düzgün, modern görünümlü olsun yeterli. Fikret Bey örneğinde olduğu gibi.

Çevrimdışı tangaz

Bunu okurken gerildim, basin toplantisina da bakmamaya karar verdim.

Kadro, kafasindakine uygun bile degilken "sistemim sistemim" diye israr eden bir garip adam.

Kafasi calissa ben bunu istiyorum ama bu kadro yapisi ile dusunduklerime uygun bir oyun ortaya

cikaramam dersin, hem koltugunu koruma altina alirsin hem de uzerinden baskiyi atarsin. Yasam kocu mu

geyigi midir nedir ondan bir tane de yanina koyardin bir de klup icinden yardimci yapardin (orhan yerine)

kariyerinin icine etmezdin ! Teknik adamligina laf soyletme dogrudur ama beni ikiser defa istediler diye posta

koyup, 6 gorev sansini nasil degerlendirecegini 1 kerede boyle sergilersen postan havada kalir boyle.

Bu, olan bitene yorum degildir aksine daha sezon basinda hemen hemen herkesin gordugu bir tablodur. Bir daha seni

bu rookie yonetiminden oturu buyuk takimlarin basina dusunurler mi bilemem..

en büyük üzüntüm de bu ne güsel febe gese yapabilirdi oraları da bitirebilirdi ama artık renkliler bunu semte sokmaz

Çevrimdışı tangaz

Aklı selim demiştir muhtemelen. O deyimi önceden de birkaç kez kullandığını hatırlıyorum. Daha da genele  dökeyim aslında hep aynı şeyleri aynı kelimelerle anlatan bir kişi Avcı. Zaman, şartlar hep değişir ama Avcı'nın anlattıkları değişmez. Ama bilimsel ama yenilikçiydi değil mi? Sen bir ürün yap, ürünün içindeki mühim değil paketi janjanlı olsun mesele kalmamıştır. Diksiyonu düzgün, modern görünümlü olsun yeterli. Fikret Bey örneğinde olduğu gibi.

as kadrosu ile 21 gol atan takımın yedeklerinden 2 maçta 6 gol yemek nasıl bir sistemin ürünü sayın avcı die bi soru soran da olmadı ki maç sonu basın toplantısında çok merak ediyordum acaba nasıl bi yanıt verecek nasıl allayıp pullayacaktı. adam büyük ilüzyonist konuşurken bir sürü bıdı bıdı yapıp sonra grup enerjisi filan die bağladı bi yerde fıttırıyordum.

Çevrimdışı savaş altay

as kadrosu ile 21 gol atan takımın yedeklerinden 2 maçta 6 gol yemek nasıl bir sistemin ürünü sayın avcı die bi soru soran da olmadı ki maç sonu basın toplantısında çok merak ediyordum acaba nasıl bi yanıt verecek nasıl allayıp pullayacaktı. adam büyük ilüzyonist konuşurken bir sürü bıdı bıdı yapıp sonra grup enerjisi filan die bağladı bi yerde fıttırıyordum.
Enerji, sinerji laflari istenmediginin gostergesi gibi. Hala istifa sesi yok inanilir gibi degil

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bunların hepsi aynı model. Belli bir kalıpları vardır, ezbercidir, aynı şeyleri söyler, kendilerini Kaf dağında görür karşılarındaki insanı küçümser.

Yenildiği takıma göre belli mazeretler sunuyor. Güçlü takıma yenildiysek parselasyon, oyun üstünlüğü der. Zayıf takıma yenildiysek savunmasının temelinde oyuncular olur, oyuncuları suçlar sonra olanı ele alacağız der. Hep aynı şeyleri söylediğinden artık zahmet edip de bakmıyorum basın toplantısında ne demiş.

Çevrimdışı tangaz

Bunların hepsi aynı model. Belli bir kalıpları vardır, ezbercidir, aynı şeyleri söyler, kendilerini Kaf dağında görür karşılarındaki insanı küçümser.

Yenildiği takıma göre belli mazeretler sunuyor. Güçlü takıma yenildiysek parselasyon, oyun üstünlüğü der. Zayıf takıma yenildiysek savunmasının temelinde oyuncular olur, oyuncuları suçlar sonra olanı ele alacağız der. Hep aynı şeyleri söylediğinden artık zahmet edip de bakmıyorum basın toplantısında ne demiş.

ben bir ümit istifa haberi bekledim ama nafile

Çevrimdışı sametbagan

Bu karyusun sözleşmesinde sakatlık harici hep 11 oynar maddesi mi var acaba bilen birileri var mıdır burda.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, son 5 yılda menajerlere 14 milyon 721 bin euro ödedi. (Ajansspor)

Gomez - 1 milyon 750 bin €
Lens - 1 milyon 115 bin €
Vida - 1 milyon 115 bin €
Pepe - 1 milyon €
G. Gönül - 890 bin €
Negredo - 840 bin €
Talisca - 750 bin €
Medel - 750 bin €
Aras - 675 bin euro

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş, son 5 yılda menajerlere 14 milyon 721 bin euro ödedi. (Ajansspor)

Gomez - 1 milyon 750 bin €
Lens - 1 milyon 115 bin €
Vida - 1 milyon 115 bin €
Pepe - 1 milyon €
G. Gönül - 890 bin €
Negredo - 840 bin €
Talisca - 750 bin €
Medel - 750 bin €
Aras - 675 bin euro
Maliyete bakarken ekliyordum %10
Tuvalet kagidini da say abi diyorlardi

La kulubun harcamasi belli olsa yedigi fasulyeyo sayip osurdugu gazi dusecem zaten