2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274506 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

Su mac km kosmusuz
Kac orta yapmisiz
Nerden bakiliyor o verilere

Koşu mesafeleri, orta sayısı gibi detaylı maç istatistiği veren bir site var mı bilmiyorum. Yine en temizi Wyscout'dur büyük ihtimal. Onda da koşu mesafesi yoktu diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı ferdi1903

Günaydin herkeze, bu yönetim sayin baskan halen uyuyormu? Abdullah niye halen kovulmadi? Daha ne rezilikler olmasi lazim? Arkadas ne zaman mac kazandik onuda hatirlamiyorum, utanmak sıķılmak yokmu hic, sayin baskan nerelerde ne sesi cikiyor nede yüzü görünüyor. Ama is para mevzusuna gelince ayni fikretin yapti gibi fakir edebiyati yapmasini biliyorlar hemen her kameranin önüne atliyorlar, söle yanan eve daldik yok söle borc var. Bizim basimiza gelen tüm yöneticiler hep aglakmi olur ya, biraz is yapin arkadas  yeter artik biktik utanmaktan

Çevrimdışı Erman1903

Günaydin herkeze, bu yönetim sayin baskan halen uyuyormu? Abdullah niye halen kovulmadi? Daha ne rezilikler olmasi lazim? Arkadas ne zaman mac kazandik onuda hatirlamiyorum, utanmak sıķılmak yokmu hic, sayin baskan nerelerde ne sesi cikiyor nede yüzü görünüyor. Ama is para mevzusuna gelince ayni fikretin yapti gibi fakir edebiyati yapmasini biliyorlar hemen her kameranin önüne atliyorlar, söle yanan eve daldik yok söle borc var. Bizim basimiza gelen tüm yöneticiler hep aglakmi olur ya, biraz is yapin arkadas  yeter artik biktik utanmaktan

Elleri kolları bağlı, şeffaf gözyaşları dökmek dışında bir şey yapamazlar. Şu an top taraftarda, hocayı sadece biz yollayabiliriz.

Ortadan ikiye yarıldın Abdullah efendi! futboldan azıcık da olsa anlayan her insan şu an çıkıp şerefli bir adam gibi istifa etmeni bekliyor.

İşi uzatırsan bu ülkeden bundan sonra biraz zor ekmek yersin. gider 3.dünya ülkelerinde teknik direktörlük yapar, tarihten silinirsin.

Çevrimdışı tangaz

Kusura bakmayın, Avcının parasız gitmeyeceğini adım gibi bildiğim için fark olsun istedim.

Evet Karius çok kötü ama bu maç için ona bile kızamıyorum, takım bitmiş. Tek başına maç alsa ne yazar, anca narkoz etkisi.

Ortadan ikiye yarıldın Abdullah hoca, bu maçla topu diktin. Takımın freninin patladığını, buradan geri dönüş olmadığını, er yada geç alt sıralara doğru gideceğimizi sen de biliyorsun.

Takımdan ayrı olduğun, izinli günlerinde dahi Beşiktaş eşofmanıyla dolaşıyorsun, iki dirhem Beşiktaş sevgin varsa çık ve delikanlı gibi istifanı ver.

Teknik adam olmadığın anlaşıldı, bırak da adamlığını dile düşürme.  En azından kariyerini düşün, böyle devam edersen çalıştıracak takım bulamayacaksın.

+1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Abi neydi
Senol antreman yaptirmiyor
Avci modern metod izmani, antremanlari cok sert, hwrkes kendine gelecek falan filan sallamasyon

Neyin antremani dakika 60 dili disarda topcunun kosacak hali yok.
Herifi babasindan anasindan fazla alladilar pulladilsr
Sanki gelin alacak kendisine

kaç km koşuyoz acaba şenolla 15 km eksik koşuyorduk takım bir kişi eksik kalıyordu avcı uçuracaktı kaçacaktı parsel parsel parselleyecekti pas manyağı yapacaktı di mi yersenkirşen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Ozzinin topu kaptirirken denemeye calisti harekete zodan ruleti mi ne deniyormus
Firanceskoli donusu diye biliyordum ben onu
Zodanruleti de iyiymis

Sen deneme ozzi bi daha yalniz
Layic falan yapsin

[img width=485 Yasaklı Link.com/images/photos/album_566/8c2e556897c1deeae4ee5cc7ed5f074f.jpg[/img]
Mutis bi foto, enseye tokat saca tiras kisa pantalon

Yuve baskanini sarri ile falan goren var mi boyle laubali

Yasakliymis yukleme yapam

Çevrimdışı mylife1903

Calsin sazlar oynasin kizlar ooooo
Bi de sey vardi umurunda mi dunyaa
Hatirlayamadim
Az mirildaniver yahu

Yangin var sacini da tarar bu sarisin

Çevrimdışı mylife1903

kaç km koşuyoz acaba şenolla 15 km eksik koşuyorduk takım bir kişi eksik kalıyordu avcı uçuracaktı kaçacaktı parsel parsel parselleyecekti pas manyağı yapacaktı di mi yersenkirşen
Boyle kendi sahanda pas yaparsan neden kosasin dusmustir o rakamlar buyuk ihtimal

Bi orta sayilarini karsilastirmak laizm
Var mi babayigit bakacak mac mac

Çevrimdışı tangaz

14 yenilgi luce iki senede falan anca gormustur
Senol da 1.5 sene falandir

luçeye operasyon çekilmese 5 senede anca 15 yenilgi alırdı abi ilk yıl namağlup bitiriyordu neredeyse
şenolda azcık çalışma ortamı verildiğinde 12 şl maçında tek yenilgi alıyor filan ama bunlar önemsiz işler tabii sistem mistem bilmez

Çevrimdışı mylife1903

Yahu bare
Kendi kullandigimiz santradan gol yemeyi kabul edemiyorum falan dese bi sekil adama da yazik diyecem ayagimiza deymedi diyor gel de cildirma arkadas
Nasi deymedi la
Bu baska bisiler goruyor herhalde
Yatsin kalksin kasimpasa ve genclere dua etsin

Çevrimdışı tangaz

Analizci sikat tayfanin yeni pirensi
Bizdeyken cok seviyordum da
Bunu turk topcu dinlemez
Burak buna deget lan karisma der
Ortam bu
Haynkes getireceksin herkes agzina bakacak
Ama hocam dedigin de
Benim kac kupam var cocuk biliyon mu diyecek

Makat reyis mayis30 gelsin yaz tatili falan yok bu sunepeleri 3 ay kampa alson sag kalanlar ile lige baslariz

bunlara hayvan gibi kupaları olan kariyerli biri lazım başka türlü saygı kazanamaz daha taze örneği yaşanmış işte hoca 2 laf etse hee hee gördük geçen sene 10 puan öndeyken satraforsuz oynattın takımı gördük ariyerini diyordur gençler içinden eskiler yüzüne yüzüne

Çevrimdışı tangaz

Günaydın, uyuyamadık ki :)

ben son 2 dubleye su koymaya üşenip devirirken sızmışım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Boyle kendi sahanda pas yaparsan neden kosasin dusmustir o rakamlar buyuk ihtimal

Bi orta sayilarini karsilastirmak laizm
Var mi babayigit bakacak mac mac

Valla bu Pepdullah'ın oyunu için uğraşmaya değmez. Sayıların da bir saygınlığı var.

Kısaca söylemek gerekirse: Hem formülü yanlış girdi, hem işlem hatası yaptı.

Çevrimdışı tangaz

Yeni aldiklari belki ayipli maldir da
Layic burak guven dodo falan geri gitti onu nasil aciklayacak
Sisteme uymuyor der
Vida uymuyo layic uymuyo burak uykuyo nemenem sistemse

Su takip edenler bi baksa
Mesela livirpul 8 senede kac adam almis
Real kac adam almis
Bizim kadar alip satan var mi

Real para babasi hala benzema ile oynuyor santtafori degsiir her sene

liverpool bu sene aldıkları adam sayısı 0 (sıfır) dı sonra kaleci sakatlanınca adan mı ne onu aldıklar ondan önceki senelerde de 3-4 filan alıyolardı

Çevrimdışı mylife1903

bunlara hayvan gibi kupaları olan kariyerli biri lazım başka türlü saygı kazanamaz daha taze örneği yaşanmış işte hoca 2 laf etse hee hee gördük geçen sene 10 puan öndeyken satraforsuz oynattın takımı gördük ariyerini diyordur gençler içinden eskiler yüzüne yüzüne
Ya abi buraga taktik falan anlatsa
Burak buna gecen sene yapaydin onlari diye kontra yapar
Topcuya basit isler anlatacaksin
Yapamayacagi isi vermeyeceksin

BEŞIKTAŞ'A alırken Burak Yılmaz'a kefilim' açıklamasını yaptım. Bu belki hataydı. Ancak kulüpte birinin bunu söylemesi gerekiyordu. Ben söyledim. Alındıktan sonra herkes sahiplendi. Burak'ın menfaatlerini çok bildiğini düşünmüyorum. Öyle olsa Çin'den gelmezdi. Eskişehir'den Trabzon'a gelirken de isteyerek geldi. Cebinden 50 bin TL'yi ödeyerek geldi. O zaman Trabzon'da Yattara vardı onu solda oynattım. Forvette ihtiyaç oldu, forvet oynadı. Burak gibi oyuncular önce duvar örer ama söylediğinizi yapabildiğini görünce, size de kendine de güveni artar

Kacarak gidiyorlar
Şenol Güneş’in benim hayatımdaki yeri tarif edilemez. Hiç uzatmayacağım, şu anda neye sahipsem onun sayesindedir. Allah ondan razı olsun, benim için baba gibidir, çok güzel bir insandır.

Bu cakma komutan icin savasmiyir askerler iste

Çevrimdışı tangaz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

https://twitter.com/igdir1903/status/1220081931972489218
Oğuzhan'ın içinde çok çalışma, kendini geliştirme şevki, azmi yok. Zamanında bir insanın yıllarca fiziğini geliştirememesinin makul açıklaması olamaz derken Oğuzhan'ın fiziği gelişmeye müsait değil şeklinde bir tepki gelmişti. Evet bazılarının fiziği, genetiği müsait değildir ama doğru çalışan herkesin fiziği gelişir. Fiziği, genetiği müsait olmayanların da ekstra disiplinli çalışıp kendine bakması gerekir ama Oğuzhan'a göre belli ki futbolda fizik gücü şart değil ya da bunu yapmak zor geliyor.

Çevrimdışı mylife1903

soylediginizi yapabildiginizi gordugunde size de kendine de guveni artar

Offff bu nasi sozdur arkadas
Parsel marsel pep mep doyeceginw topcuyla ilgilen

Topcuya da bah pep voyle diyo falan diyorsa dalga gecoyordur topcu bununla

Çevrimdışı tangaz

Ozzinin topu kaptirirken denemeye calisti harekete zodan ruleti mi ne deniyormus
Firanceskoli donusu diye biliyordum ben onu
Zodanruleti de iyiymis

Sen deneme ozzi bi daha yalniz
Layic falan yapsin

[img width=485 Yasaklı Link.com/images/photos/album_566/8c2e556897c1deeae4ee5cc7ed5f074f.jpg[/img]
Mutis bi foto, enseye tokat saca tiras kisa pantalon

Yuve baskanini sarri ile falan goren var mi boyle laubali

Yasakliymis yukleme yapam

cıvıklığa bak rezillik kepazelik başka bişey değil

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan'ın içinde çok çalışma, kendini geliştirme şevki, azmi yok. Zamanında bir insanın yıllarca fiziğini geliştirememesinin makul açıklaması olamaz derken Oğuzhan'ın fiziği gelişmeye müsait değil şeklinde bir tepki gelmişti. Evet bazılarının fiziği, genetiği müsait değildir ama doğru çalışan herkesin fiziği gelişir. Fiziği, genetiği müsait olmayanların da ekstra disiplinli çalışıp kendine bakması gerekir ama Oğuzhan'a göre belli ki futbolda fizik gücü şart değil ya da bunu yapmak zor geliyor.
Ciksin taliska gibi
Herzaman heryerde herkese hersekil sokistirisn golleri
Ne boh yerse yesin

Hem sahada surun hem diskolarda surun

Sahalarin efendisi olmak icin sipor saloninun kolesi olacaksin

Ismae gibi kafa
Kas falan gerek yok ronaldo dekor diye yapiyo