2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279030 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

rebocho bugün 18 de yoktu fark ettiniz mi muhtemelen bidaa zor girer kadroya büyük ihtimal şu 20 maç oynama mevzuu nedeniyle alınmamıştır

evet haber vardı özel istekmiş.

Yani adrianolardan sen git rebocholara düş.
Adriano görmüş bir takımın rebocho geldiği ilk gün  çılgınlar gibi sevinmesini hala inanamıyorum.

Çevrimdışı savaş altay

evet haber vardı özel istekmiş.

Yani adrianolardan sen git rebocholara düş.
Adriano görmüş bir takımın rebocho geldiği ilk gün  çılgınlar gibi sevinmesini hala inanamıyorum.

Ilk geldiginde cok baska yansittilar belki ondandir.

Şu vodafoneda bizi kimse yenemiyordu geldiğimiz hale bak

vodafoneda bizi yenmeyen bi bizim mahallenin takımı kaldı galiba.
ortasahayı kalabalık tutsak bizim mahalle takımı da yener büyük ihtimal.

Ilk geldiginde cok baska yansittilar belki ondandir.

Canerden kurtuldu diye sevindi herkes, yani çok başka yansıtılmasından falan değil.
Sonra adamın canerden bile daha kötü olduğu ortaya çıktı  :lol: :lol:
O penaltıyı caner fb maçında yapsa adamın ne anası nede sülalesi kalmıştı.
Hainlikle suçlayan mı dersin her şeyi yapmışlardı.
Hocanın yaptığı doğrulardan biri buydu yeni transfer diye rebochoyu oynatmayıp gerçekten ondan daha iyi oynayan(düşünün seviyeyi) birisin oynattı, adamı yerden yere vurdular rebocho niye oynamıyor niye oynamıyor falan diye.

Çevrimdışı tangaz

Fis cikti dimi abi? Rebecho analizini bekliyorum.

tabi yoktun ne zamandır gömüşlerimi göremedin  :D gerçi çok  zalim davranmadım bu bızdık arkadaşa yetenekleri ve kapasitesi çerçevesinde iyi iş yaptı ama ben ilk başta söyledim millet caner oynarken way hoca neden rebocho pynatmıyorsun wayy fransanın tozunu attırıyordu way şöyle way böyle denirken 2 mesaj attım birincisi idmandamıydınız hoca mal mı da caneri oynatıyor demekki idmanda caneri bile kesemiyor. ikincisi ise adamı seyrettiğini belirterek yorum yapan 2-3 kişi hariç adamın kaç maçını izledinizde rebocho rebpcho diyorsunuz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

önce şu ağır konuşma konusunu açıklayayım konu beşiktaşsa değil fikret babamı tanımam. hain damgasını durduk yere altı boş şekilde kuracak kadar ne cahil ne de toy değilim.

anlaşmalara gelirsek tese bizden önce anlaştı  faiz oranı bizimki ile aynıdır muhtemelen daha aşağı bir orandan yapılmışda olabilir sonuçta gizlilik kuralı var kimse bilemez biliyorum diyen yalan söyler yapılandırılan borç bizimkinin yarısından az hatta 1/3ü civarında bir meblağ sonra heriflere devlet daha doğrusu damat eliyle ciddi para girdisi sağlandı devlet kurumları fahiş bedellerle loca almış milyon dolar milyon dolar bedel ödemişler localara hatta teseli olmayan şirketlere bile loca satmış damat siyaseten belli ki bazı sözler verilmiş ve kurtarılma operasyonu uygulanıyor tese memnunuz demesinde kim desin. geseye gelecek olursak onlar bizden sonra faiz indirimi başladığında yapılandırdı bir ihtimal daha iyi faiz almış olabilirler ben böyle inanıyorum sonra bunların devlette gücü malum daha yeni floryayı 500 milyona sattılar sonra boşaltmadılar üstüne 120 mlyona bilmem kaç yıl vadeli geri aldılar koca devlete papucu ters giydiren adamlar bunlar bankaları ayakta düzerler ruhları bile duymaz yarın parayı ödemeyince giderler floryayı bidaa verirler bankalara sen sağ ben selamet der yürürler. bu harcama limiti mesela adamlara 360 dendi sonra 450 ye çıktı hiç kimse de bu 500 milyonu cirodan düşün de bütçeyi ona göre hesaplayın bu adamların gelir hanesine girdi o 500 milyon o paralarla bütçeler oluşturdular şampiyon oldular limit aldılar hooop noluyorsunuz diyen bir allahın kulu çıkmadı/çıkamadı. para pul konusunda devlete defalarca madik atmış bir camianın şimdi itiraz etmesi yada şikayet etmesi elbette olasılık dışı.

E ben şunu anlıyorum fikret orman yönetimi ve bizzat şahsı bir de aşırı öngörüsüz. Yüksek faiz nedeniyle merkez bankası başkanının görevden alındığı bir ülkede rakipleri daha düşük faiz üzerinden(muhtemen) yapılandırma anlaşması yaparken çatır çatır yüksek faiz ödemeyi kabul etmiş kafadan. Peki bir insan bunu niye yapar? Bir siyasi otoritenin bir kulüp başkanının veya bir zümrenin ülkenin en eski spor kulübüne bu garezi nedir? 67'de kurulan trabzonspor'a bu kadar iltimas varken efsanesi terör örgütü üyeliğinden aranan gs'ye bu yardımlar yapılırken bize yapılan tek şey stad arazisinde kendi stadımızı kendi kaynaklarımızla yapma izni mi yani? Sonra da kameralar önünde "nereden onların oluyormuş ya biz yaptık bu stadı" denildi aynı stad için. Peşkeş mi çekildi şimdi ziraat önderliğindeki konsorsiyuma bu kulüp çekilsin alsın başlarına çalsınlar ne yapacak 2 sene sonra o borcu ödeyemeyince kapısına kilit mi vuracak ne istiyorlar bizden? Harcama limiti diye saçmalık çıkardılar elimizi kolumuzu bağladılar bir ülkede yapılan her düzenleme karşısında bir kulüp daha da dibe batar mı biz batıyoruz talihsizlik mi denir buna kafasızlık mı iş bilmezlik mi ne denir bilmiyorum ki.

Murat özen var bilmem takip ediyor musun yönetimle arası iyi adamın söylediğine göre kartal yuvasından aldığın çöpten tut bilet gelirlerine kadar her kuruş gelirimiz bu anlaşmayla temlik altına alındı diyor tüm gelirler sadece faiz ödemesine kanalize edilmiş ya karun olsan şahsi malvarlığınla döndüremezsin bu kulübü eline gelir geçmezse nasıl bir batağın içinde kaldık biz.

Çevrimdışı tangaz

E ben şunu anlıyorum fikret orman yönetimi ve bizzat şahsı bir de aşırı öngörüsüz. Yüksek faiz nedeniyle merkez bankası başkanının görevden alındığı bir ülkede rakipleri daha düşük faiz üzerinden(muhtemen) yapılandırma anlaşması yaparken çatır çatır yüksek faiz ödemeyi kabul etmiş kafadan. Peki bir insan bunu niye yapar? Bir siyasi otoritenin bir kulüp başkanının veya bir zümrenin ülkenin en eski spor kulübüne bu garezi nedir? 67'de kurulan trabzonspor'a bu kadar iltimas varken efsanesi terör örgütü üyeliğinden aranan gs'ye bu yardımlar yapılırken bize yapılan tek şey stad arazisinde kendi stadımızı kendi kaynaklarımızla yapma izni mi yani? Sonra da kameralar önünde "nereden onların oluyormuş ya biz yaptık bu stadı" denildi aynı stad için. Peşkeş mi çekildi şimdi ziraat önderliğindeki konsorsiyuma bu kulüp çekilsin alsın başlarına çalsınlar ne yapacak 2 sene sonra o borcu ödeyemeyince kapısına kilit mi vuracak ne istiyorlar bizden? Harcama limiti diye saçmalık çıkardılar elimizi kolumuzu bağladılar bir ülkede yapılan her düzenleme karşısında bir kulüp daha da dibe batar mı biz batıyoruz talihsizlik mi denir buna kafasızlık mı iş bilmezlik mi ne denir bilmiyorum ki.

Murat özen var bilmem takip ediyor musun yönetimle arası iyi adamın söylediğine göre kartal yuvasından aldığın çöpten tut bilet gelirlerine kadar her kuruş gelirimiz bu anlaşmayla temlik altına alındı diyor tüm gelirler sadece faiz ödemesine kanalize edilmiş ya karun olsan şahsi malvarlığınla döndüremezsin bu kulübü eline gelir geçmezse nasıl bir batağın içinde kaldık biz.

fikret yüzünden bu hallere düştük daha maç önü yazdık no:1903 die tesie 14 milyon gömmüş sonra birine kiralamış beş kuruşda kira almamış. bunun gibi niceleri vardır emin ol. bir inşaat şirketinden alınan 11daire var çek verdik karşılığnda ederinin üstünde çek verdik sonra gidip nakite çevirmek için daireler ederinin çok altında rakama satılmış o aradaki farklar filan denetleme kurulu raporuna da yansımış bunlarsonra arasın sözleşmeyi uzattık 3 gün sonra feshettik noluyor kimin parası kime peşkeşçekiliyor benzer şekilde sezer öztürkü almıştı fikret bu ikisi şahsi scoutungim benim transferim diyordu adam bizden sonra futbol ıynamadıbidaa kickboksçu mu ne olmuştu  say say bitmez bunlar buzdağının görünen yüzü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

tabi yoktun ne zamandır gömüşlerimi göremedin  :D gerçi çok  zalim davranmadım bu bızdık arkadaşa yetenekleri ve kapasitesi çerçevesinde iyi iş yaptı ama ben ilk başta söyledim millet caner oynarken way hoca neden rebocho pynatmıyorsun wayy fransanın tozunu attırıyordu way şöyle way böyle denirken 2 mesaj attım birincisi idmandamıydınız hoca mal mı da caneri oynatıyor demekki idmanda caneri bile kesemiyor. ikincisi ise adamı seyrettiğini belirterek yorum yapan 2-3 kişi hariç adamın kaç maçını izledinizde rebocho rebpcho diyorsunuz

bence ilk maçlarda oldukça iyiydi

senin ruiz örneğin gibi zamanla geriledi hoca sağolsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1220019827882020865?s=19

2 sene sonra tutarsa payı düşürmek için bir kriz daha yaşarız bide ooooh
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şu vodafoneda bizi kimse yenemiyordu geldiğimiz hale bak

vodafoneda bizi yenmeyen bi bizim mahallenin takımı kaldı galiba.
ortasahayı kalabalık tutsak bizim mahalle takımı da yener büyük ihtimal.

Arena'iken kimse yenemiyordu, nezaman park oldu ve o laylaylom grubu tribünlere geri döndü, bütün büyü gitti.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Kusura bakmayın, Avcının parasız gitmeyeceğini adım gibi bildiğim için fark olsun istedim.

Evet Karius çok kötü ama bu maç için ona bile kızamıyorum, takım bitmiş. Tek başına maç alsa ne yazar, anca narkoz etkisi.

Ortadan ikiye yarıldın Abdullah hoca, bu maçla topu diktin. Takımın freninin patladığını, buradan geri dönüş olmadığını, er yada geç alt sıralara doğru gideceğimizi sen de biliyorsun.

Takımdan ayrı olduğun, izinli günlerinde dahi Beşiktaş eşofmanıyla dolaşıyorsun, iki dirhem Beşiktaş sevgin varsa çık ve delikanlı gibi istifanı ver.

Teknik adam olmadığın anlaşıldı, bırak da adamlığını dile düşürme.  En azından kariyerini düşün, böyle devam edersen çalıştıracak takım bulamayacaksın.

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2020, 05:12:20 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Şu anda bu takıma en hızlı etki edecek ilaç Sergen'dir. Çünkü her hastalık zıddıyla tedavi edilir.

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2020, 04:51:27 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

caner vs elneny olmuş soyunma odasında

Caner iyi oynasın kötü oynasın şu an takımda isyan eden ve bir şeyler yapmaya çalışan/yapan az sayıda adamdan biri.

El-Neny denilen kaçağı gelmeden önce sayfalarca yazdım, şöyle kısaca tarif edeyim FM oynayan arkadaşlar hemen anlar.

Bilirsiniz oyuncular maçın başlamasıyla hepsi default olarak 6.6 puanla değerlendirilir oyunda. Bazı tipler olur, maç içinde hiç faydalı bir iş yaparken gözükmez, ne etliye ne sütlüye girmeden çok fazla kritik hata da yapmadan maç boyu 6,4-6,8 seviyesinde gezinirler. Pozisyonun içinde kalarak boşa da olsa bir hamle girişimi, son anlarda önlerinde kalan ve atılması gereken lakin direkte patlayan - outa çıkan bir topla tekrar başladıkları 6,6 seviyesine gelir ve tamamen invisible olurlar. İşte tam böyle bir futbolcu.

Kendi işini layıkıyla yapma, Gol olan pozisyonda yalandan boşa atla - yalandan son saniye şutu salla.

Beşiktaş taraftarı da bu illüzyonu yesin, 3' gömlek daha iyi topçu Caner'e ileri çıkıyor diye yüklensin. Belli ki zaten bu adamın sürekli ileri çıkması üzerine kurgulanmış oyun değil mi? Hatta başka plan yok.

Canerle birileri kavga edebilir doğrudur ama o kisi asla El-Neny olamaz.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2020, 08:42:21 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

diyabiyi beğenmiyorum net kötü topçu kötü transfer ama avcının oyuncuları geri götürdüğü kesin kaç gündür yazıyorum v.ruiz geldi taş gibi top oynuyordu şimdi her maç sürünüyor
Abi neydi
Senol antreman yaptirmiyor
Avci modern metod izmani, antremanlari cok sert, hwrkes kendine gelecek falan filan sallamasyon

Neyin antremani dakika 60 dili disarda topcunun kosacak hali yok.
Herifi babasindan anasindan fazla alladilar pulladilsr
Sanki gelin alacak kendisine

Çevrimdışı mylife1903

Fikret orman yarın ne diyecek çok merak ediyorum. Takımın tek santraforu 35 yaşında yarı sakat adamken gidip son gün diaby getirdiği için pişmanım diyecek mi? Bedava diye üzerine atladığı douglas'ın şu halinden utanıyor mudur? Rebocho'ya zorunlu satın alma şartı koyarken dünyada başka sol bek oyuncusu kalmamış mıydı? Elneny'e 16 milyon euro opsiyon koydururken hiç yüzüde mi kızarmamış? Nkodou dediğin adamın 3 sezonda 4 maçı varken hangi performansına istinaden 5 milyon euro bonservis üzerine kârdan pay verdin çok mu lazımdı bedava fofana umar aminu falan alsaydın da 5 milyona karius'u feshedip kaleci alsaydın bir tane veya gerçekten golcü bir santrafor alsaydın. Bu takımın bu hale gelmesinin en büyük nedeni sen ve oluşturduğun bu ucube kadro evet hoca da beceremedi eline yüzüne bulaştırdı ama ilk sana yazar ilk sana.
Ya avci ile beraber yapmislarniste
Iki kafadar

-ya abdullah bi kaleci alalim
-neden baskan
-senolvardi ya laz kaleci isterdi hep karyusu kesmeye falan kalkti
-baskanim senol hoca topcudan anlamaz kalecoden hic anlamaz
-ciddi misin abdullah
-tabi tabi baskan karyus livirpuldan gelmis ortadogu ge bakkanlarin en onemli tdsi ile calismis
-dogru diyorsun
-onu kotu calistirmislar ben adam ederim zaten gol sistem sorunudur senol hocanin aistemi yoktu
-sostem derken abdullah
-baskanim bunlar uzun konular ama yani bi parselazyon, pep tsktigi, siti ve dunyanin butun meshurlari bu sistem denilen seyi pynar, tirinzisyon, topu geri kazanma suresi, analiz, manaliz
-ooooo abdullah hocam, kesin sampiyonuz bu senee
-tabi baskan ne sandin
-ooooooooo apo hojaammm degisilmez, safak viski koy hele oooooo

Çevrimdışı mylife1903

Onun yerinde olmak istemezdim hakikaten çok acı bir durum... neydi ne oldu... Azıcık aklı varsa neyi neden yaptığını açık açık söyler üstüne de özür diler... Bu saatten sonra ona buna suç atarak kendini aklayamaz... Yemezler... Yarın yaparsa açıklama ne kadar Beşiktaş lı olduğunu da belli edecek bir yerde. Beşiktaş lı mı, Beşiktaş tan mı geçiniyor yoksa Beşiktaş lı mı geçiniyor belli olur.
3 cesitten hepsine en yakinlari bu ve avanesidir

Tiribunden geldim diyerek yusufa abi, sabriye hoca cektiler
Besiktas tiribununde mac izleyip da hakeme kufur etmemis adam besiktasli degildir

Kurumsal hafiza da yok
La yutuptan mi banlisin
Sabriyi atadilar mhk baskani, utanmaya gerek yok git bah gugildan neler yapmis

Çevrimdışı mylife1903

Vallaha o kadar çok öven vardı ki formda  , böyle fotolarla teknik analizler yapıyorlardı , röportajlarına bile hayran olanlar vardı inanamazsin :D

Ya Guardiola diyenler vardı Guardiola şaka değil gerçek onun kadar bilgili ve taktisyen diyen arkadaşlar vardı forumda :kop: :kop: :kop:

Kaybettiğimiz her maç sonrası Avcıyı aklayıp Yönetimi ve futbolcuları suçluyorlardı şımdı hiçbiri yok ortada bende denk getiririm belki diye yakaladığıma saydiriyorum :evillol: :evillol:

yanlış yere ateş ettik , hedefi tutturamadık o zaman neyse sorry :D :D
Tiransfer basliginda geri okuma yap mutis mutis
Sayfa 80den basla bi 60-70 sayfa oku

Çevrimdışı mylife1903

Ya bu herif nasil Liverpool da S.L finaline kadar banko oynamış , insan gerçekten hayret ediyor :D :D

Ligde de hemen hemen banko oynamış , Mignoleti yedek bırakmış ve ondan daha fazla maça çıkmış çok ilginç , ki performansı da kötü değilmiş yanı , Liverpoolun maçlarını izliyordum ara ara özetlerde falan da denk geliyordum
Adamkotu kaleci degilki yeteneksiz de degil
Kafa burda degil herif top oynamak istemiyor
Yedigi golleri kalecilik yapmis biri degil yahu tiribunden indir kurayla 40 yas falan bir taraftar o yemez

Çevrimdışı mylife1903

yaptıkları malumumuz zaten neden yaptı onu merak ediyorum açığı mı vardı tehdit mi ediliyordu özel sebepler mi çünkü son 2.5 senesi normal gelmiyor bana akıllı adam işi değil bir seba olamaz da iyi anılacak bir başkan olma fırsatı varken neden insan anılarıyla değilde başka bir şeyle anılmak istesin...
Ya keramet fo da degildi
Senoldaydi
Anlatamadik
Sanki her sene sampiyonsun ama senol dorduncu yaaabdiii
Vur agzina kurekle

Herkes yapardi besiktasi sampiyon oyle diyirdu ergenler
La 25 senede neden 4 kupa almisiz herkes yapiyorsa

Analiz manaliz
Arkadas bizden giden kim ne yapmis onu anlatin bana
Bah bu senol sonrasi topcu falan da satamayiz biz

Gidenlerden sosa disinda oynayan var mi?
Sistem oyuncuyu degerli kilar falan senol boyle sallamiyordu tabi
Tosici sattilar fabri gibi mac oynamamis kaleciyi marselo gibi bir mali liyona sattik

Avci olaydi tosicin anasina fabrinin bajisina marselonun dogamamis bebesine sovuyorduk

Futbol oyle kitaptan ogrenilmez dedkk, tsktikle maktikle degil yetenekle oynaniyor bu, basit. Top istop edemeyen adamlara yikama yaglama ceksin ergen tarafatr simdi
Lens ice kat ediyo, he ediyo ama topu unutuyor top taca cikiyor

Çevrimdışı mylife1903

:ok: :ok:

Yahu vallaha Şenol Hocaya kurban olsun hepsi , sanki 10 senede 7 kere şampiyon oluyoruz

Adam geldi 2 sene üst üste şampiyon yaptı sonra ki 2 sezonda şampiyonluğa oynattı , son 3-4 haftaya kadar şampiyon olma ihtimali vardı takımın

Yahu Senol Güneşten önce Biz 5 sezonun 4 'ün de 2ci yarının ortalarinda yarışa havlu atıyorduk , öyle şeyler söylediler ki adama , sanki biz her sene son 3 haftaya kadar şampiyonluk kovalıyormuşuz gibi , simdi kimse bana Senol Gunesi ovecem diye Besiktasi kotuluyorsun demesin , gercek bu

Bak Avcı Milli takıma gitti rezil etti , Terim rezil etti , Lucescu rezil etti , Şenol Güneş şaha kaldırdı , iyi hoca her yerde iyi hocadır diyor ve konuyu noktalıyorum

Şenol Güneş bu Ülkenin en iyi Teknik direktörüdür NOKTA.
Diksiyonu bozuk
Pantalonu uzun paca
Saci kotu
Burnu buyuk
Kaleciden anlamaz

Senelerce yazdim ama dinletemedim sakal biraktim oyle yazdim gene olmadi
Yuve olacaz ambargo koyacaz diyenlerle birbirimize girdik, dedim olamazsin
Abi ama gs oluyo
Sen gs degilsin koc senin gucun yok

Aglak olduk, muhalefet olduk, muhalif olmak icin yaziyor olduk

Yahi gulucuklu mesaj mi atalim lan besiktas yenilince

Çevrimdışı mylife1903

olmadı tabiki 28 resmi maçta 14 yenilgi deniyor ya bi tık ileri gideyim sene başı kampında 8 maç gol atamadık gol perşembenin gelişi çarşambadan bellidir kamp bitimi kovmalıydık bunu
14 yenilgi luce iki senede falan anca gormustur
Senol da 1.5 sene falandir

Çevrimdışı mylife1903

biliçin yardımcısı edin terziç
Analizci sikat tayfanin yeni pirensi
Bizdeyken cok seviyordum da
Bunu turk topcu dinlemez
Burak buna deget lan karisma der
Ortam bu
Haynkes getireceksin herkes agzina bakacak
Ama hocam dedigin de
Benim kac kupam var cocuk biliyon mu diyecek

Makat reyis mayis30 gelsin yaz tatili falan yok bu sunepeleri 3 ay kampa alson sag kalanlar ile lige baslariz

Çevrimdışı mylife1903

Ben senin hep ağır konuştuğunu düşündüm bu adama karşı ama belki az bile söylemişsin. Peşkeş bu başka bir şey değil ve koskoca ülkede bu peşkeşe ortak olmamak için ali koç olmak gerekiyor sanırım. Konuşmayı önceden dinlemiştim keşke şu açıklayamayacağı neler varsa açıklasa da kendi camiamızın bu pisliğin ne kadar içine çekildiğini öğrenebilsek. Benim bir anlayamadığım konu var abi bu anlaşmayı ts ve gs'de yaptı acaba diyorum onlara farklı bir anlaşma mı yaptılar çünkü hiç ama hiç bu anlaşmadan şikayet duymuyorum revize edilmesi gerektiğini söyleyen tek taraf Beşiktaş kulübü. Acaba bizle fener'e ayrı gs ve ts'ye ayrı metinler mi çektiler fener imzalamadı biz şikayetçiyiz gs ve ts'den tık yok resmen işlerine gelmiş tavırları var. Ne diyorsun sen bu duruma?
Futbol konusu farklidir
Giri nokta coktur
Herkesin fikri vardir
Ama yonetimsel olaylarda dogru besiktas faydasidir
Siyah beyazdir daha cok

Biz ergen degilizki foyu gomelim, kotu yonetiyor dedigimizde kotudur bu kadar net
Belli cunku

Bak ozel ucaktan besikras baskani foto paylasmaz arkadas, ne var bunda diyorlardi
20 milyonluk camia birasi
Icinde hirsizi katili namussuzu her turlu insan var fakir kardeslerimiz var emekci kaddeslerimiz var hakkini alamayan kardeslerimiz var bunlar gorurse o kzel ucalari kalplero kirilir, sonerji bozulur
Lan norvec finlandiye basbakani ekonomi ucuyor sen kimsin lan dedim buna
Ama o itibar blabla
Kendi cebinden ozel ucak tutmus mu onu aciklasin
Kulubjn kaybaklarinin icine ettiler
Cerez parasi tamam cerez parasi yilda bi sefer tutarsa. 50bin ama 100 sefer tutsrsan 5milyon yapiyo

Çevrimdışı mylife1903

Tek başarısı Beşiktaşı yenmek Beşiktaş ile maçı öncesi avrupa macında bile full yedek çıkarak tek amacı çelme takmak yenmek rıza v2 olan bir adamı tutup Beşiktaşın başına geçirenler utansın.
Tolgayi dovup faulle gol atip sonra bikbik
La kadrosu iyi dedik anlatamadik
Iyi degildi kadrosu
Bunu yaglamak kcin kadroyu gomuyordu fanboylari
Bizim kadroyu da sisiriyorlardi

Diyabiye mopink yapiliyo
Lens bozuyo diyabiyi
Lensin fazla kilolari nekoduyu bozuyo
Lensin kulubede oturmazi sitres yapiyor biytta

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/igdir1903/status/1220081931972489218
Maaystro