2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274968 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı savaş altay

Yalniz tolga kaptan hee. Kare bambaska.. Sahaya cikarken koridora koyulur  :boxin:

Çevrimdışı savaş altay

elin geselisine beşiktaş armasını niye veriyoruz  :alala:
Bakip gaza geliyormus ya  :tabe:

Çevrimdışı savaş altay

Kardeşim bu adam paragöz paragöz....
Parasını almadan gitmeyecek.

Paragoz denmez, denemez.. sozlesmeyi yapan sensin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Paragoz denmez, denemez.. sozlesmeyi yapan sensin.

Niye denmesin abi, karakter diye bir şey var.
Evet sen sözleşme yapıyorsun fakat işini yapması için parayı veriyorsun.
Takım ligte 7.sırada ve bütün kupalardan elenmiş.
Elin tslisi bile tiktok geçiyor bizle
Karizma yerlerde anlayacağın.
Bu durumda karakter olarak yapamadım yapamıyorum dersin gidersin.
ts maçından sonra anladım zaten istifa etmeyeceğini 4-1 yenildikten sonra ezeli rakibine hem de öyle kötü bir dönemde büyük takımda kim olsa istifa eder ya da kovulur
fb maçındaki açıklamaları zaten gözümde kendisini iyice -lere düşürdü

Çevrimdışı savaş altay

yarın bakalım bi nolucak

zaten açıklamalarından öyle bir hava aldım "gelsinler konuşuruz" vs.
Alsin parasini gitsin

Çevrimdışı tolga1903

Transfer işlerinde merak ettiğim son 2.5 sene deki menajer ilişkileri zaten  Fabri-GG-Marcelo-Pepe-Adriano-Atiba-Sosa-Babel-Burak-Talisca-Gomez bu oyuncular aynı anda olmasa da bir şekilde geldi 11 e yazılamayacak başka iyi oyuncular da vardı hatta bu kadroyu da o kurdu neden korumadı koruyamadı o menajer ilişkilerinde saklı çünkü... Başarısız olduğu yönetimle niye devam etti mesela, bile bile seçime girip sonra niye kaçtı, ilk tökezlemeye başladığı dönemde kim Beşiktaş a karşı gizli iş çeviriyordu, mhk tff vs kurumlarda ki abileri ne sözler verdi ki bize karşı olanları abimiz vs diye övdü sonra onlar neden tutmadı sözlerini, Güneş i kimler göndertmek istedi de sahip çıkmadı, ya da elinde ki hoca yı ne karşılığında tff ye bıraktı, bankalar birliği anlaşmasında yapılandırma işinde neden ts ile en önde koştular en yüksek faizlerden kimler istedi bunu, sonra o paraları niye yangından mal kaçırır gibi dağıttı vs bunları açıklasın gördüğü bildiği pis renkli ilişkileri açıklasın ortalığı bulandırsın Beşiktaş lehine. Bunlar haricinde söyleyeceği her şey hariçten gazel okuma olur...

Şenol güneş kendi de bıktı gitmek rahat etmek istedi sürekli para ödeme oyuncu kaçır elinden e 2 sene başarı da gelmeyince hazır teklif varken gideyim dedi benim hocaya tek kırgınlığım "berberde karşılaştık bir şey konuşmadık" dedikten 3 gün sonra imzalamasıydı hala da yakıştırmam keşke gerçeği söyleseydi mesela lens konusu hala diyor ya ben volkan'ı istedim lens getirdiler al oynat diye o an istifayı bassa zaten senol güneş efsaneydi şu an ve fikret orman asla 3 sene daha kulübün içine edemezdi. Hoca konusunu ayırıyorum onun dışında sorduğun tüm sorular izaha muhtaç ve yarın açıklığa kavuşması gereken konular ha bunların kaçına girer kaçını açıklar belki hiçbirini. Ama tek bir soru sorma hakkım olsa bankalar birliği anlaşması denilen garabeti sorarım ve ali koç eksenli sorarım, memleketteki en büyük holdingin yönetim kurulu başkanının bile cesaret edemediği işe sen nasıl kalkıştın diye sorarım mesela. Sadece buna bile tatminkar cevap verse yeter ama veremez veremeyecek.

Bu ne la  :D

Şov yapıyor yani taraftarı gazlamak için yani

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu ne la  :D

armaya bakıp gaza gelmesi show işte.taraftara oynuyor.

uzun süre foruma ara verince makine yavaşlamış :D

Yönetimi bir anda olumsuz havaya sokar
Teknik direktörü paranın peşinde koşar
kalecisi tepkilere güler
oyuncuları diskoteklerden çıkmaz
forveti yarı sakat diğeri 6.lig forveti

bu takımın 30 puan alması mucizeydi yahu.

https://twitter.com/igdir1903/status/1220081931972489218

ljajictir.

Takımda ne disiplin var.Ne hoca var ne yönetim var.Normal.Hacı babanın takkesine döndü iyice.

Çevrimdışı savaş altay

ljajictir.

Takımda ne disiplin var.Ne hoca var ne yönetim var.Normal.Hacı babanın takkesine döndü iyice.
Adem namazinda niyazinda adam. Baska birisidir

Çevrimdışı tangaz

Ben senin hep ağır konuştuğunu düşündüm bu adama karşı ama belki az bile söylemişsin. Peşkeş bu başka bir şey değil ve koskoca ülkede bu peşkeşe ortak olmamak için ali koç olmak gerekiyor sanırım. Konuşmayı önceden dinlemiştim keşke şu açıklayamayacağı neler varsa açıklasa da kendi camiamızın bu pisliğin ne kadar içine çekildiğini öğrenebilsek. Benim bir anlayamadığım konu var abi bu anlaşmayı ts ve gs'de yaptı acaba diyorum onlara farklı bir anlaşma mı yaptılar çünkü hiç ama hiç bu anlaşmadan şikayet duymuyorum revize edilmesi gerektiğini söyleyen tek taraf Beşiktaş kulübü. Acaba bizle fener'e ayrı gs ve ts'ye ayrı metinler mi çektiler fener imzalamadı biz şikayetçiyiz gs ve ts'den tık yok resmen işlerine gelmiş tavırları var. Ne diyorsun sen bu duruma?

önce şu ağır konuşma konusunu açıklayayım konu beşiktaşsa değil fikret babamı tanımam. hain damgasını durduk yere altı boş şekilde kuracak kadar ne cahil ne de toy değilim.

anlaşmalara gelirsek tese bizden önce anlaştı  faiz oranı bizimki ile aynıdır muhtemelen daha aşağı bir orandan yapılmışda olabilir sonuçta gizlilik kuralı var kimse bilemez biliyorum diyen yalan söyler yapılandırılan borç bizimkinin yarısından az hatta 1/3ü civarında bir meblağ sonra heriflere devlet daha doğrusu damat eliyle ciddi para girdisi sağlandı devlet kurumları fahiş bedellerle loca almış milyon dolar milyon dolar bedel ödemişler localara hatta teseli olmayan şirketlere bile loca satmış damat siyaseten belli ki bazı sözler verilmiş ve kurtarılma operasyonu uygulanıyor tese memnunuz demesinde kim desin. geseye gelecek olursak onlar bizden sonra faiz indirimi başladığında yapılandırdı bir ihtimal daha iyi faiz almış olabilirler ben böyle inanıyorum sonra bunların devlette gücü malum daha yeni floryayı 500 milyona sattılar sonra boşaltmadılar üstüne 120 mlyona bilmem kaç yıl vadeli geri aldılar koca devlete papucu ters giydiren adamlar bunlar bankaları ayakta düzerler ruhları bile duymaz yarın parayı ödemeyince giderler floryayı bidaa verirler bankalara sen sağ ben selamet der yürürler. bu harcama limiti mesela adamlara 360 dendi sonra 450 ye çıktı hiç kimse de bu 500 milyonu cirodan düşün de bütçeyi ona göre hesaplayın bu adamların gelir hanesine girdi o 500 milyon o paralarla bütçeler oluşturdular şampiyon oldular limit aldılar hooop noluyorsunuz diyen bir allahın kulu çıkmadı/çıkamadı. para pul konusunda devlete defalarca madik atmış bir camianın şimdi itiraz etmesi yada şikayet etmesi elbette olasılık dışı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

armaya bakıp gaza gelmesi show işte.taraftara oynuyor.
uzun süre foruma ara verince makine yavaşlamış :D
:kop:
Aynen oyle

Samet aybaba diye başlık var twitterda  :lol: :lol:

cidden takım hakkında olumlu konuşulabilecek tek şey
bu rezil takıma minimum seviyede katlanacak olmamız(16 maç)

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

para yok abi o nolcak
Taksitle odemesini biliyorlar, taksitle alsinlar  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

rebocho bugün 18 de yoktu fark ettiniz mi muhtemelen bidaa zor girer kadroya büyük ihtimal şu 20 maç oynama mevzuu nedeniyle alınmamıştır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

rebocho bugün 18 de yoktu fark ettiniz mi muhtemelen bidaa zor girer kadroya büyük ihtimal şu 20 maç oynama mevzuu nedeniyle alınmamıştır
Fis cikti dimi abi? Rebecho analizini bekliyorum.