2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4274699 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı haluk.m

Hocayı filan geçin, banka anlaşmasını savunanlar vardı.

Hocayı kovarsın gider; ama bu bankalar birliği anlaşması revize edilmezse kulübü iflasa kadar götürecek. 

Not: AA ilk geldiğinde yapabilir diyenlerdendim, Ağustos bitmeden fikrim değişmişti..  :by2:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kabul edildi  :tabe:

Evet 38life cok deger veriyordu. Belki o da pismandir s.g sancisindan sonra..
:ok: :ok:

Yahu vallaha Şenol Hocaya kurban olsun hepsi , sanki 10 senede 7 kere şampiyon oluyoruz

Adam geldi 2 sene üst üste şampiyon yaptı sonra ki 2 sezonda şampiyonluğa oynattı , son 3-4 haftaya kadar şampiyon olma ihtimali vardı takımın

Yahu Senol Güneşten önce Biz 5 sezonun 4 'ün de 2ci yarının ortalarinda yarışa havlu atıyorduk , öyle şeyler söylediler ki adama , sanki biz her sene son 3 haftaya kadar şampiyonluk kovalıyormuşuz gibi , simdi kimse bana Senol Gunesi ovecem diye Besiktasi kotuluyorsun demesin , gercek bu

Bak Avcı Milli takıma gitti rezil etti , Terim rezil etti , Lucescu rezil etti , Şenol Güneş şaha kaldırdı , iyi hoca her yerde iyi hocadır diyor ve konuyu noktalıyorum

Şenol Güneş bu Ülkenin en iyi Teknik direktörüdür NOKTA.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2020, 01:07:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Tek mac iyiligi oldu mu gercekten emin degilim  :alala:

olmadı tabiki 28 resmi maçta 14 yenilgi deniyor ya bi tık ileri gideyim sene başı kampında 8 maç gol atamadık gol perşembenin gelişi çarşambadan bellidir kamp bitimi kovmalıydık bunu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kim bu arkadaş , adi , sani yok mu :alala:

biliçin yardımcısı edin terziç
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

olmadı tabiki 28 resmi maçta 14 yenilgi deniyor ya bi tık ileri gideyim sene başı kampında 8 maç gol atamadık gol perşembenin gelişi çarşambadan bellidir kamp bitimi kovmalıydık bunu
Yav hic getirmemek lazımdı da hadi bi hata ettin getirdin , maç sonu toplantısında Ligin dominant takımları ile aramızda cok fark yok dedigi dakika Kovman lazimdi , o sözden sonra ben başkan olsam Basın toplantısını basardim abi , o dakikadan itibaren bırak tesisleri , soyunma odasına girişini bile yasaklardim , guvenlikcilere talimat verirdim , soyunma odası girişinde Hocam soyunma odası ve tesislere girişiniz yasaklandı ve görevinize son verildi diye söyletirdim
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2020, 01:16:53 Yunus Emre Dökmeci ]

biliçin yardımcısı edin terziç
Haa evet benzettim de tam emin olmadım o yüzden yine de bi sorayim dedim abi , doğru tahmin etmişim o zaman :ok:

Çevrimdışı Orhan_

hak bize bunlar hak ettik bunları avcıyı övecem şenolu gömecem die sıraya giriyordu millet bu satırlarda

Sınanıyoruz.
Bi de yönetimin Kariusları var da onlara girmeye vakit kalmıyor... Şu sezon bir an önce bitse...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Transferler için tamamen hocanın istediği oyuncular diyecek muhtemelen ve şak yapıştıracaksın cevabı "lens'i şenol mu istedi de aldın bela ettin 4 sene?" Kimseye suç atamaz atmamalı abdullah avcı şimdi tüm sorumlu gözüken ama santrafor diye diaby getirdi bu adamlar son gün diaby ve santrafor. Şu bankalar birliği anlaşması da didik didik edilmeli yarın bu anlaşma resmi olarak Beşiktaş'ın sevr'i bize anlatılan bildiklerimiz bu anlaşmanın kulübe 1 gram faydasının olmadığı üzerine yeni yönetimin elini kolunu bağladığı. Nasıl ve hangi şartlarda bu imzayı attılar kim istedi bunun atılmasını yarın Beşiktaş anaparayı ödeyemeyince teminat olarak ne gösterdi bankaya şahsi kefalet mi verdi yoksa kulübün taşınmazları mı ipotekli? Umarım soruları soracak gazeteciler gerçekten gazeteci olur hadi kadroyu edilen 175 milyon tl zararı her şeyi geçtim bu bankalar birliği anlaşmasının bize katkısı neydi açıklamak zorunda.

Transfer işlerinde merak ettiğim son 2.5 sene deki menajer ilişkileri zaten  Fabri-GG-Marcelo-Pepe-Adriano-Atiba-Sosa-Babel-Burak-Talisca-Gomez bu oyuncular aynı anda olmasa da bir şekilde geldi 11 e yazılamayacak başka iyi oyuncular da vardı hatta bu kadroyu da o kurdu neden korumadı koruyamadı o menajer ilişkilerinde saklı çünkü... Başarısız olduğu yönetimle niye devam etti mesela, bile bile seçime girip sonra niye kaçtı, ilk tökezlemeye başladığı dönemde kim Beşiktaş a karşı gizli iş çeviriyordu, mhk tff vs kurumlarda ki abileri ne sözler verdi ki bize karşı olanları abimiz vs diye övdü sonra onlar neden tutmadı sözlerini, Güneş i kimler göndertmek istedi de sahip çıkmadı, ya da elinde ki hoca yı ne karşılığında tff ye bıraktı, bankalar birliği anlaşmasında yapılandırma işinde neden ts ile en önde koştular en yüksek faizlerden kimler istedi bunu, sonra o paraları niye yangından mal kaçırır gibi dağıttı vs bunları açıklasın gördüğü bildiği pis renkli ilişkileri açıklasın ortalığı bulandırsın Beşiktaş lehine. Bunlar haricinde söyleyeceği her şey hariçten gazel okuma olur...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

Transferler için tamamen hocanın istediği oyuncular diyecek muhtemelen ve şak yapıştıracaksın cevabı "lens'i şenol mu istedi de aldın bela ettin 4 sene?" Kimseye suç atamaz atmamalı abdullah avcı şimdi tüm sorumlu gözüken ama santrafor diye diaby getirdi bu adamlar son gün diaby ve santrafor. Şu bankalar birliği anlaşması da didik didik edilmeli yarın bu anlaşma resmi olarak Beşiktaş'ın sevr'i bize anlatılan bildiklerimiz bu anlaşmanın kulübe 1 gram faydasının olmadığı üzerine yeni yönetimin elini kolunu bağladığı. Nasıl ve hangi şartlarda bu imzayı attılar kim istedi bunun atılmasını yarın Beşiktaş anaparayı ödeyemeyince teminat olarak ne gösterdi bankaya şahsi kefalet mi verdi yoksa kulübün taşınmazları mı ipotekli? Umarım soruları soracak gazeteciler gerçekten gazeteci olur hadi kadroyu edilen 175 milyon tl zararı her şeyi geçtim bu bankalar birliği anlaşmasının bize katkısı neydi açıklamak zorunda.

şu vidyoyu izle konuşmayı dinle ali koç gizlilik anlaşması var burada söyleyemeyeceğim detaylar var diyor konuşma başlarında ortalarda sonlara doğru anlaşmaya uymanın mümkünatı olmadıgını 2.sene bitimi 3.sene patlayacağını belirtiyor konuşma sonunda ise "şartları yerine getiremeyince çok ağır koşullar var burda ifade edemeyeceğim" diyor

defalarca hain dedim ihanet etti dedim umarım artık herkes ne dediğimi niye dediğimi iyice anlıyordur. fikret orman kulübü bnkalar birliğine devlete satmıştır peşkeş çekmiştir artık adını ne koyarsanız koyun.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1219737416451403778

Çevrimdışı tangaz

Yav hic getirmemek lazımdı da hadi bi hata ettin getirdin , maç sonu toplantısında Ligin dominant takımları ile aramızda cok fark yok dedigi dakika Kovman lazimdi , o sözden sonra ben başkan olsam Basın toplantısını basardim abi , o dakikadan itibaren bırak tesisleri , soyunma odasına girişini bile yasaklardim , guvenlikcilere talimat verirdim , soyunma odası girişinde Hocam soyunma odası ve tesislere girişiniz yasaklandı ve görevinize son verildi diye söyletirdim

bunu da bir arttırayım kişisel eşyalarını da koliye doldurur kapıya bırakırdım

Çevrimdışı savaş altay

bunu da bir arttırayım kişisel eşyalarını da koliye doldurur kapıya bırakırdım
Artirayim;armayi da verelim tavana asar  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Artirayim;armayi da verelim tavana asar  :lol:

elin geselisine beşiktaş armasını niye veriyoruz  :alala:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Artık yenilmeye de puan kaybetmeye de elenmeye de alıştık.
Eskisi kadar acı vermiyor bunlar, ne yazık değil mi ??
Bugün de eleniriz Beşiktaşımın maçı var, rakip erzurum bunları diyoruz ne kadar komik değil mi ??
Buraya gelmemizde kimin en ufak katkısı varsa ABV.
Hahahahahaha
Abi sizdeki iyi niyete bayılıyorum ya.
Bu adam istifa etmeyecek,paranın peşinde.
Daha 30 puan ve transfer kozlarını oynamadı.
İlk yarıda aldığımız 30 puan bilmem kaçyıldır aldığımız en yükske puan vs vs diye zırvalayacak.
Sonra eksik yerlere transfer yapılmadı beklenmesi gerek falan denilecek.
En sonda antrenörlüğümüz sorgulanamaz diyecek
Sonra istiklal marşı kapanış
Bu kısım tekrarlanacak sonra.
Biz bu adama sene sonuna kadar tahamül etmek zorundayız.
Maç öncesi yorumlarım...

Yönetimden maç sonu bir ev sahibi kiracı twiti
ya da zar twiti bekliyorum

Beşiktaş'ta Sivasspor mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışında büyük darbe alınmasının ardından kupada Erzurumspor'a da elenilmesi faturanın Abdullah Avcı'ya kesilmesine yol açtı.

1 haftada 2. toplantı!

Yönetimin Sivasspor maçının ardından Abdullah Avcı'yla masaya oturduğu ve "Yolları ayıralım" teklifinde bulunduğu, Avcı'nın ise "Hayır" cevabı verdiği öğrenildi.

Bu haberi de okudular

Beşiktaş'ta son dakika! Caner Erkin ile Elneny kavga etti

"Yolları ayıralım ve takım bulana kadar..." denecek!

Erzurumspor mağlubiyetinin ardından da yine benzer bir toplantı acil olarak bu kez yönetim kurulu üyeleri arasında Avcı'sız şekilde Vodafone Park'ta yapıldı. Bu maçı Avcı'ya verilen 'Son şans' olarak gören yönetim tecrübeli teknik adama bu kez de "Yolları ayıralım ve takım bulana kadar tazminatını ödeyelim" seçeneğini sunma kararı aldı. Yönetimin kısa süre içerisinde Avcı'ya bu teklifi sunacağı öğrenildi.

Toplam 36 milyon TL

Beşiktaş'tan yıllık 12 milyon TL kazanan Abdullah Avcı'nın 3 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Fanatik Özel / Süleyman Hatısaru

Çevrimdışı cursedofdragon

:ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Lan ersini oynatmanız için daha ne olması lazımmmm
en azından bu arkadaşa maç başısını ödemezdik yine aynı golleri yerdik en kötü

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ta Sivasspor mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışında büyük darbe alınmasının ardından kupada Erzurumspor'a da elenilmesi faturanın Abdullah Avcı'ya kesilmesine yol açtı.

1 haftada 2. toplantı!

Yönetimin Sivasspor maçının ardından Abdullah Avcı'yla masaya oturduğu ve "Yolları ayıralım" teklifinde bulunduğu, Avcı'nın ise "Hayır" cevabı verdiği öğrenildi.

Bu haberi de okudular

Beşiktaş'ta son dakika! Caner Erkin ile Elneny kavga etti

"Yolları ayıralım ve takım bulana kadar..." denecek!

Erzurumspor mağlubiyetinin ardından da yine benzer bir toplantı acil olarak bu kez yönetim kurulu üyeleri arasında Avcı'sız şekilde Vodafone Park'ta yapıldı. Bu maçı Avcı'ya verilen 'Son şans' olarak gören yönetim tecrübeli teknik adama bu kez de "Yolları ayıralım ve takım bulana kadar tazminatını ödeyelim" seçeneğini sunma kararı aldı. Yönetimin kısa süre içerisinde Avcı'ya bu teklifi sunacağı öğrenildi.

Toplam 36 milyon TL

Beşiktaş'tan yıllık 12 milyon TL kazanan Abdullah Avcı'nın 3 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Fanatik Özel / Süleyman Hatısaru

+yolları ayıralım
-hyr

ve tecrübeli mi teknik adam vay be
bipbipbupbup

+yolları ayıralım
-hyr

ve tecrübeli mi teknik adam vay be

Kardeşim bu adam paragöz paragöz....
Parasını almadan gitmeyecek.

Çevrimdışı tolga1903

şu vidyoyu izle konuşmayı dinle ali koç gizlilik anlaşması var burada söyleyemeyeceğim detaylar var diyor konuşma başlarında ortalarda sonlara doğru anlaşmaya uymanın mümkünatı olmadıgını 2.sene bitimi 3.sene patlayacağını belirtiyor konuşma sonunda ise "şartları yerine getiremeyince çok ağır koşullar var burda ifade edemeyeceğim" diyor

defalarca hain dedim ihanet etti dedim umarım artık herkes ne dediğimi niye dediğimi iyice anlıyordur. fikret orman kulübü bnkalar birliğine devlete satmıştır peşkeş çekmiştir artık adını ne koyarsanız koyun.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1219737416451403778

Ben senin hep ağır konuştuğunu düşündüm bu adama karşı ama belki az bile söylemişsin. Peşkeş bu başka bir şey değil ve koskoca ülkede bu peşkeşe ortak olmamak için ali koç olmak gerekiyor sanırım. Konuşmayı önceden dinlemiştim keşke şu açıklayamayacağı neler varsa açıklasa da kendi camiamızın bu pisliğin ne kadar içine çekildiğini öğrenebilsek. Benim bir anlayamadığım konu var abi bu anlaşmayı ts ve gs'de yaptı acaba diyorum onlara farklı bir anlaşma mı yaptılar çünkü hiç ama hiç bu anlaşmadan şikayet duymuyorum revize edilmesi gerektiğini söyleyen tek taraf Beşiktaş kulübü. Acaba bizle fener'e ayrı gs ve ts'ye ayrı metinler mi çektiler fener imzalamadı biz şikayetçiyiz gs ve ts'den tık yok resmen işlerine gelmiş tavırları var. Ne diyorsun sen bu duruma?

Tek başarısı Beşiktaşı yenmek Beşiktaş ile maçı öncesi avrupa macında bile full yedek çıkarak tek amacı çelme takmak yenmek rıza v2 olan bir adamı tutup Beşiktaşın başına geçirenler utansın.

Önceki sayfalarda ibrahim seteni gördüm yuh artık....
ibo gsnin amigosu sayılır yahu, onun bu sayfada görmek midemi bulandırdı.
o nediyorsa tam tersini yapmak lazım ki avcıyı savunmuş aklınca avcı takımda kalsın hesabı.
hadi kardeşim geçeceksin onu, bi akıllı zaten sensin dimi.

Çevrimiçi levitate

Kardeşim bu adam paragöz paragöz....
Parasını almadan gitmeyecek.
yarın bakalım bi nolucak

zaten açıklamalarından öyle bir hava aldım "gelsinler konuşuruz" vs.
bipbipbupbup

Tek başarısı Beşiktaşı yenmek Beşiktaş ile maçı öncesi avrupa macında bile full yedek çıkarak tek amacı çelme takmak yenmek rıza v2 olan bir adamı tutup Beşiktaşın başına geçirenler utansın.

Hakkını yemiyelim bu konuda rızdan çok fazla renklilerden puan topladı bu adam.
gsye bi ara 4er 5er atıyordu yahu kadıköyde fenere 3 atmıştı falan

yarın bakalım bi nolucak

zaten açıklamalarından öyle bir hava aldım "gelsinler konuşuruz" vs.

sevdirerek gitsin :)

Hakkını yemiyelim bu konuda rızdan çok fazla renklilerden puan topladı bu adam.
gsye bi ara 4er 5er atıyordu yahu kadıköyde fenere 3 atmıştı falan

benim bahsettiğim olay farklı.