2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273320 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi tolga1903

Fikret orman yarın ne diyecek çok merak ediyorum. Takımın tek santraforu 35 yaşında yarı sakat adamken gidip son gün diaby getirdiği için pişmanım diyecek mi? Bedava diye üzerine atladığı douglas'ın şu halinden utanıyor mudur? Rebocho'ya zorunlu satın alma şartı koyarken dünyada başka sol bek oyuncusu kalmamış mıydı? Elneny'e 16 milyon euro opsiyon koydururken hiç yüzüde mi kızarmamış? Nkodou dediğin adamın 3 sezonda 4 maçı varken hangi performansına istinaden 5 milyon euro bonservis üzerine kârdan pay verdin çok mu lazımdı bedava fofana umar aminu falan alsaydın da 5 milyona karius'u feshedip kaleci alsaydın bir tane veya gerçekten golcü bir santrafor alsaydın. Bu takımın bu hale gelmesinin en büyük nedeni sen ve oluşturduğun bu ucube kadro evet hoca da beceremedi eline yüzüne bulaştırdı ama ilk sana yazar ilk sana.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

halil serdar filan da atar halil bugün ne çakmış öyle şimdiden karyusu gözüne kestirmiştir karyus zaten uzaktan yeme ustası
Abi Golün her türlüsünü izledik sayesinde :akuma:

Hayatımızda görmediğimiz Golleri izletti bize adam , yahu kendi kalesine Gol attı adam şaka gibi ulan bir kaleci nasıl kendi kalesine Gol atar ya

Bu Sivas maçında Karius ileri çıkmıştı ya hani , sonra orta sahada calim yemişti herif vurdu Auta gitti top , eğer o pozisyonda Karius orta sahada değilde kalede olsaydı o pozisyon kesin Gol olurdu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hemen yarın başlasın olmazsa gidip Ünal karamani getirsinler

Çevrimdışı tangaz

Abi Golün her türlüsünü izledik sayesinde :akuma:

Hayatımızda görmediğimiz Golleri izletti bize adam , yahu kendi kalesine Gol attı adam şaka gibi ulan bir kaleci nasıl kendi kalesine Gol atar ya

Bu Sivas maçında Karius ileri çıkmıştı ya hani , sonra orta sahada calim yemişti herif vurdu Auta gitti top , eğer o pozisyonda Karius orta sahada değilde kalede olsaydı o pozisyon kesin Gol olurdu

bu karyusu görüpde kaleci aldırmayan hoca da çıksın lisansını yırtsın bi zahmet

şenol benle konuşmuyordu hüüü avcı hocm çokiyi benle yakından ilgileniyor filan diyordu birde utanmadan şenol seni dövmediği için şükret
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Diaby 77 Gol atmış toplamda

Sistem oyuncuyu değerlendirir diyordu ya hani bizim Hunter

Bu Hunterin sistemi oyuncuyu da bitiriyor bence , Diaby ilk haftalarda inanılmaz istekli , hareketli ve iyiydi sonra sonra böyle oldu bence Futbolcu grubu Hocaya protesto çekiyor abi

Yahu Karius'u hangi sistem değerli hale getirebilir ki? Yedek-kadro dışı kaldığı sistem olabilir bak :D. Baskete yazdırsalar pota olacak adam.

Avcı'nın hocalığı tartışılmaz, yok çünkü. Beşiktaş 5321312 beden büyük geldi.

Ulan kaç senedir büyük takımın orta sahası boş kalmaz diyoruz, al birini vur ötekine.

Çevrimdışı savaş altay

Döktürüyor sizin Guardiola Hunter !!!!!

Balık baştan kokar , daha gelmeden , geldiği ilk günden beri yapmayın etmeyin bu adam Hoca değil diye kendimi yırttım ama beni futboldan anlamamakla suçladınız

Buyrun tepe tepe kullanın taktik ve sistem dehası Hunterinizi
Ben hunter'ci olmadim. Degisim gerekiyordu ve yeni teknik adama benim adima

tam bir sezon gerekiyordu yarim sezon bile gidemedi. Yine kor atis yapiyorsun  :D

Çevrimdışı tangaz

Yahu Karius'u hangi sistem değerli hale getirebilir ki? Yedek-kadro dışı kaldığı sistem olabilir bak :D. Baskete yazdırsalar pota olacak adam.

Ulan kaç senedir büyük takımın orta sahası boş kalmaz diyoruz, al birini vur ötekine.

kimi kime vurduruyon avcıyı kendi ayarında vurduracak bir kişi daha göremiyorum ben ertuğrul belki birazda tayfur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

bu karyusu görüpde kaleci aldırmayan hoca da çıksın lisansını yırtsın bi zahmet

şenol benle konuşmuyordu hüüü avcı hocm çokiyi benle yakından ilgileniyor filan diyordu birde utanmadan şenol seni dövmediği için şükret
Çünkü Şenol KALECIYDI , Senin kalecilikle uzaktan yakından alakan olmadığını anında anlamıştı da ondan olmasın sakın Manken arkadaş :alala:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fikret orman yarın ne diyecek çok merak ediyorum. Takımın tek santraforu 35 yaşında yarı sakat adamken gidip son gün diaby getirdiği için pişmanım diyecek mi? Bedava diye üzerine atladığı douglas'ın şu halinden utanıyor mudur? Rebocho'ya zorunlu satın alma şartı koyarken dünyada başka sol bek oyuncusu kalmamış mıydı? Elneny'e 16 milyon euro opsiyon koydururken hiç yüzüde mi kızarmamış? Nkodou dediğin adamın 3 sezonda 4 maçı varken hangi performansına istinaden 5 milyon euro bonservis üzerine kârdan pay verdin çok mu lazımdı bedava fofana umar aminu falan alsaydın da 5 milyona karius'u feshedip kaleci alsaydın bir tane veya gerçekten golcü bir santrafor alsaydın. Bu takımın bu hale gelmesinin en büyük nedeni sen ve oluşturduğun bu ucube kadro evet hoca da beceremedi eline yüzüne bulaştırdı ama ilk sana yazar ilk sana.

Onun yerinde olmak istemezdim hakikaten çok acı bir durum... neydi ne oldu... Azıcık aklı varsa neyi neden yaptığını açık açık söyler üstüne de özür diler... Bu saatten sonra ona buna suç atarak kendini aklayamaz... Yemezler... Yarın yaparsa açıklama ne kadar Beşiktaş lı olduğunu da belli edecek bir yerde. Beşiktaş lı mı, Beşiktaş tan mı geçiniyor yoksa Beşiktaş lı mı geçiniyor belli olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

tam bir sezon gerekiyordu yarim sezon bile gidemedi. Yine kor atis yapiyorsun  :D

ben bi tık ileri taşıyayım durumu avcıya tek maç bile iyi diyen bi şekilde destek çıkmıştır gelinen noktada az da olsa katkısı olmuştur  :tabe:

Vallaha o kadar çok öven vardı ki formda  , böyle fotolarla teknik analizler yapıyorlardı , röportajlarına bile hayran olanlar vardı inanamazsin :D

Ya Guardiola diyenler vardı Guardiola şaka değil gerçek onun kadar bilgili ve taktisyen diyen arkadaşlar vardı forumda :kop: :kop: :kop:

Kaybettiğimiz her maç sonrası Avcıyı aklayıp Yönetimi ve futbolcuları suçluyorlardı şımdı hiçbiri yok ortada bende denk getiririm belki diye yakaladığıma saydiriyorum :evillol: :evillol:

yanlış yere ateş ettik , hedefi tutturamadık o zaman neyse sorry :D :D

Çevrimdışı tangaz

Onun yerinde olmak istemezdim hakikaten çok acı bir durum... neydi ne oldu... Azıcık aklı varsa neyi neden yaptığını açık açık söyler üstüne de özür diler... Bu saatten sonra ona buna suç atarak kendini aklayamaz... Yemezler... Yarın yaparsa açıklama ne kadar Beşiktaş lı olduğunu da belli edecek bir yerde. Beşiktaş lı mı, Beşiktaş tan mı geçiniyor yoksa Beşiktaş lı mı geçiniyor belli olur.

imzaladığı banka anlaşmasının izah edilebilir kabul edilebilir tarafı yok tek amacı tüymeden evvelki son vurgunu yapmaktı gelen parayla ilk iş a.bulutun ödemeleri yaptığı söyleniyor parayı aldı bankadan böyle ödemeleri yaptı son transferlerii yaptı ve kaçtı herşey ortada değil mi

ben bi tık ileri taşıyayım durumu avcıya tek maç bile iyi diyen bi şekilde destek çıkmıştır gelinen noktada az da olsa katkısı olmuştur  :tabe:
Beni biliyon abi ben bırak geldiği günü daha gelmeden , adi bizimle anılıyorken başlamıştım gömmeye :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Vallaha o kadar çok öven vardı ki formda  , böyle fotolarla teknik analizler yapıyorlardı , röportajlarına bile hayran olanlar vardı inanamazsin :D

Ya Guardiola diyenler vardı Guardiola şaka değil gerçek onun kadar bilgili ve taktisyen diyen arkadaşlar vardı forumda :kop: :kop: :kop:

Kaybettiğimiz her maç sonrası Avcıyı aklayıp Yönetimi ve futbolcuları suçluyorlardı şımdı hiçbiri yok ortada bende denk getiririm belki diye yakaladığıma saydiriyorum :evillol: :evillol:

sen daha çok bir çocuk vardı onla kapışıyordun o ayrı bir savunuyodu transferler bitti lig başladı takke düşüp kel görününce erken bıraktı o forumu

Çevrimdışı tangaz

Beni biliyon abi ben bırak geldiği günü daha gelmeden , adi bizimle anılıyorken başlamıştım gömmeye :bandit:

tek bir gün dahi onay vermeyen kişi sayısı bir elin parmakları etmeyiz zaten  :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

kimi kime vurduruyon avcıyı kendi ayarında vurduracak bir kişi daha göremiyorum ben ertuğrul belki birazda tayfur

Ayarlarını öpeyim onların.

Ya bu herif nasil Liverpool da S.L finaline kadar banko oynamış , insan gerçekten hayret ediyor :D :D

Ligde de hemen hemen banko oynamış , Mignoleti yedek bırakmış ve ondan daha fazla maça çıkmış çok ilginç , ki performansı da kötü değilmiş yanı , Liverpoolun maçlarını izliyordum ara ara özetlerde falan da denk geliyordum

Çevrimdışı savaş altay

Tek mac iyiligi oldu mu gercekten emin degilim  :alala:

Çevrimdışı savaş altay

Kabul edildi  :tabe:

Evet 38life cok deger veriyordu. Belki o da pismandir s.g sancisindan sonra..

Çevrimdışı Orhan_

Ya bu herif nasil Liverpool da S.L finaline kadar banko oynamış , insan gerçekten hayret ediyor :D :D

Ligde de hemen hemen banko oynamış , Mignoleti yedek bırakmış ve ondan daha fazla maça çıkmış çok ilginç , ki performansı da kötü değilmiş yanı , Liverpoolun maçlarını izliyordum ara ara özetlerde falan da denk geliyordum

Kesin Alman değil bu. Gen haritasına bakmak lazım. Kafası ayrı dünyalarda bunun. Maça çıkmadan bir şeyler kullanıyor olabilir.

Çevrimiçi tolga1903

Transferler için tamamen hocanın istediği oyuncular diyecek muhtemelen ve şak yapıştıracaksın cevabı "lens'i şenol mu istedi de aldın bela ettin 4 sene?" Kimseye suç atamaz atmamalı abdullah avcı şimdi tüm sorumlu gözüken ama santrafor diye diaby getirdi bu adamlar son gün diaby ve santrafor. Şu bankalar birliği anlaşması da didik didik edilmeli yarın bu anlaşma resmi olarak Beşiktaş'ın sevr'i bize anlatılan bildiklerimiz bu anlaşmanın kulübe 1 gram faydasının olmadığı üzerine yeni yönetimin elini kolunu bağladığı. Nasıl ve hangi şartlarda bu imzayı attılar kim istedi bunun atılmasını yarın Beşiktaş anaparayı ödeyemeyince teminat olarak ne gösterdi bankaya şahsi kefalet mi verdi yoksa kulübün taşınmazları mı ipotekli? Umarım soruları soracak gazeteciler gerçekten gazeteci olur hadi kadroyu edilen 175 milyon tl zararı her şeyi geçtim bu bankalar birliği anlaşmasının bize katkısı neydi açıklamak zorunda.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

imzaladığı banka anlaşmasının izah edilebilir kabul edilebilir tarafı yok tek amacı tüymeden evvelki son vurgunu yapmaktı gelen parayla ilk iş a.bulutun ödemeleri yaptığı söyleniyor parayı aldı bankadan böyle ödemeleri yaptı son transferlerii yaptı ve kaçtı herşey ortada değil mi

yaptıkları malumumuz zaten neden yaptı onu merak ediyorum açığı mı vardı tehdit mi ediliyordu özel sebepler mi çünkü son 2.5 senesi normal gelmiyor bana akıllı adam işi değil bir seba olamaz da iyi anılacak bir başkan olma fırsatı varken neden insan anılarıyla değilde başka bir şeyle anılmak istesin...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

Ayarlarını öpeyim onların.

hak bize bunlar hak ettik bunları avcıyı övecem şenolu gömecem die sıraya giriyordu millet bu satırlarda