2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269270 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şu an Talisca'yı getirim desen hile hurda yapmazsan getiremezsin. Çünkü TFF lisans vermez. Parayla çoğu şeye sahip olabilirsin ama efendi olamazsın  :ebebe:

Getirecek adam getirir her türlü icraat yapmak istemeleri önemli verirler parasını cebinden maaşını da karşılarlar Lens i 3 m a satarlar Boluspor a. Paralarını da alsınlar sonra gözümüz yok. Ya da konç lara alırlar sponsorluk onun karşılığında bir zenginden.

Avcıyı mı göndermek istiyorlar. Getirirler birini 6 aylığına isim çok önemli değil Şifo olur Deli İbo olur Sergen olur Beşiktaş lı hocadan bol ne var bizim ligde fark etmez. Avcının üstünde yetki verir mobing uygularlar. İstifa edip etmemek ona kalmış. Ederse bütçe oradan da açılır 1 de kaleci alırız üstüne. Etmezse 2.5 sene yardımcılık görevinde takılsın Avcı hoca.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı celiker1

11 yaşından beri maçlara giden gelen biri olarak kendi tecrübelerimle değerlendiriyorum

1)Beşiktaş'ın kalbi taraftarıdır.Bu taraftarın en büyük atar damarı Çarşıdır.Son yıllarda trübün içi tartışmalar,yeni stad ile toplanamama,siyasî baskılar vs. durumlardan dolayı bu güç eksilmekte ve kaybedilmek üzere.
   Beşiktaş'ın en büyük gücünü kapalı alta 2000-2500 arası kombine fiyatına aynı yere toplamadığın sürece eski günlerine dönmem imkansızdır.Kapalı alta indirimli sattığın bilet ile kaybeceğin 2-3 milyon euroyu oluşacak atmosfer sayesinde gelecek ekstra taraftar ve kazanacağın puanlarla hayli hayli kazanırsın

2)Borçluluktan kurtulmak için kulübün maddi değere sahip tüm mülkleri satılmalıdır

3)Kulübün tüzükleri " bundan sonra yöneticilik yapanlar,yöneticilik yaptığı süre boyunca tüm borçlardan sorumludur" diye değiştirilmelidir

4)"Beşiktaş kulübünün tüm branşları 20 yaşına gün almamış 2 alt yapı oyuncusu sahaya çıkarmak,2 alt yapı oyuncusu yedeklerde olmak üzere 4 alt yapı oyuncusu kadroda bulundurmalıdıŕ" değiştirilemez tüzük değişikliği yapmak zorundadır
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2020, 00:27:55 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

Bolasi salagininverirler zaten digerlerini parali ispanyollara cakarlar
Herifler nasi vuruyor topa arkadas
Paaat diye ses geliyo

bu bolasienin avel olduğu şu hareketten belliydi ama biz de gittik diaby aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı savaş altay

Punahaha

Sanki bi biz mi alamiyoz paralari
Rakipler de odemiyor
Diyorduk galiba
Gercegi de bu isin. SL 'de varsan mekan donuyor gidemedin mi feda mode on her klup'de.

Çevrimdışı worns

bu bolasienin avel olduğu şu hareketten belliydi ama biz de gittik diaby aldık

transfer aynı ekip ve aynı mantık tarafından yapılmaya devam edilirse seneye gelir atletik kanat oyuncusu olarak. çok hızlı adam filan denilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben de 1 saattir kime söveyim diye düşünüyorum.

Firari Fetocu gibi yurt dışına kaçan Orman a mı...
Takımda ki yetersiz₁ futbolcu müsvettelerine mi...
Onları getirenlere mi...
8 maçta 1 galibiyet almış Sistem dehası Avcı ya mı...
Onu gönderemeyen başını kuma sokmuş gerileri nerede olduğu belli olmayan yönetime mi...
yetersizler₁ gelirken yere göğe sığdıramayıp sonra önüne geleni ıslıklayıp gideni arattıran o gelsin bu gitsinci doyumsuz bordo klavyeli sözde Beşiktaş lı twittercı lara mı...

Bilen varsa yardımcı olsun hayrına...
D - Hepsi

Eminim , Son kararım :evillol: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

transfer aynı ekip ve aynı mantık tarafından yapılmaya devam edilirse seneye gelir atletik kanat oyuncusu olarak. çok hızlı adam filan denilir.
4231 yasaklayacan ki bu hiyarlar hasat edilmesin
Atanamamis quaresma bunlar iste
Bu olmadi birahimi gelir
O olmadi kuzey afrikali bir arap top cambazi gelir

Çevrimdışı Orhan_

Abdullah Avcı, bizi yorma gardaşım. Git kendine daha fazla küfür ettirmeden.

Karius-Diaby.. Sizin topçu olmanıza vesile olan herkesin, sizi şu takıma getiren herkesin......

ANÇ'ye büyük yazık oluyor. Yanındaki bazı gereksizlerden kurtulmazsa onun da sonunu tahmin etmek zor değil.

Çevrimdışı savaş altay

Bunu bilerek yapıyor. Sivas maçının basın toplantısını izledim. Yok neymiş oyuncu topu geriye almaya gelirse sivaslılar sırtında gezermiş de bilmemne. Ya geride konumlandırdığın adamlar teknik, oyun görüşü yüksek, pas kalitesi üst seviyelerde oyuncular değil. Oradan buradan çıkma adamlar. Düşündüğü oyunu oynaması için özenle seçilmiş adamlardan kurulu olması lazım takım.
Bir ara rakibe topu verip, presle topu kapıp sonuca gitme oyununu oynattı başarılı da oldu. Ama yok döndü ondan, illa City futbolunu oynatacak. Dedik ama inatçının önde gideni bu adam. Millet Şenol Güneş'e inatçı, takıntılı diyordu (haksız sayılmazlar) ama Avcı'nın yanında Şenol Güneş Dünya'nın en normal insanı kalır.
Yönetim gitsin﹗ isterse verecek gibi bi hali var da dur bakalım
Klube'de bana da oyle bir goruntu verdi. Belki bu sefer armaya bakinca ayaga kalkmayi degil gitmeyi dusunur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ben hayatımda böle bi kepazelik görmedimelin geselisini hoca die başımıza getirirsen olacağı budur bakın net söylüyorum hftasonuda kaybeder bu 8 de 7 olur size 9 da 8

Karius Avcı Diaby stada girerlerse 9 da 8 kesin... Kamil kaç atacak Karius a onu merak ediyorum ben...

Çevrimdışı tangaz

daha istifa haberi düşmedi mi sistemini sevdiğimin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Yazmazsam uyuyamam

Lan ben boyle takim gormedim diyor

La sen kimsin takim mi gordun zaten kariyerinde
Herife bah ya
Havalara bah
40luan almis bu takim yarim sezonda 7 tame de tiransfer yaptirmissin
40 alma da 37 al 40 gol at dedik 40 ye demedik

Topcular da sokta bizde boyle hoca gormedik diyordur

Şu anda sosyal medya  :tabe:

https://twitter.com/bengugundemir/status/1220046613642731522
Vallaha Besikten mezara , hakemler , futbolcu grubu tabiki en başta Hunter olmak üzere bu gece seni temin ederim ki hayatında duymadigin bütün küfürleri etmisimdir :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Karius Avcı Diaby stada girerlerse 9 da 8 kesin... Kamil kaç atacak Karius a onu merak ediyorum ben...

halil serdar filan da atar halil bugün ne çakmış öyle şimdiden karyusu gözüne kestirmiştir karyus zaten uzaktan yeme ustası
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

D - Hepsi

Eminim , Son kararım :evillol: :bandit:

Burada yasak  :evillol: en çok kime söveceğimi şaşırdım hepsi hak ediyor zaten de en çok kim  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Hocanın yanında yönetimde istifa etmeli birinin gitmesi hiçbir şeyi değiştirmez.

Çevrimdışı Zafer55

Yakındır...Az kaldı...Eli kulağında (amin)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

halil serdar filan da atar halil bugün ne çakmış öyle şimdiden karyusu gözüne kestirmiştir karyus zaten uzaktan yeme ustası

Uzak- kısa mesafe yan top fark etmiyor hatta topun kaleyi bulması da önemli değil her türlü içeri alır büyük üstad şüphemiz yok.

Abdullah Avcı, bizi yorma gardaşım. Git kendine daha fazla küfür ettirmeden.

Karius-Diaby.. Sizin topçu olmanıza vesile olan herkesin, sizi şu takıma getiren herkesin......

ANÇ'ye büyük yazık oluyor. Yanındaki bazı gereksizlerden kurtulmazsa onun da sonunu tahmin etmek zor değil.
Diaby 77 Gol atmış toplamda

Sistem oyuncuyu değerlendirir diyordu ya hani bizim Hunter

Bu Hunterin sistemi oyuncuyu da bitiriyor bence , Diaby ilk haftalarda inanılmaz istekli , hareketli ve iyiydi sonra sonra böyle oldu bence Futbolcu grubu Hocaya protesto çekiyor abi

Çevrimdışı tangaz

Uzak- kısa mesafe yan top fark etmiyor hatta topun kaleyi bulması da önemli değil her türlü içeri alır büyük üstad şüphemiz yok.

bu adam bu satırlarda övüldü futboldan ne kadar anlıyor taraftar görülmüştür umarım.

Çevrimdışı worns

çıkarsa yarın çıkar. yönetimin duruma dair hiç bi hazırlığı yok bu gece düşünüp tartışıp dururlar, kafalarında bişey yoktur. yarın hocayla görüşürler bu gece görüşeceklerini bile sanmıyorum.

Burada yasak  :evillol: en çok kime söveceğimi şaşırdım hepsi hak ediyor zaten de en çok kim  :bandit:
1. Hunter

2.Karius

Çevrimdışı tangaz

Bu Hunterin sistemi oyuncuyu da bitiriyor bence , Diaby ilk haftalarda inanılmaz istekli , hareketli ve iyiydi sonra sonra böyle oldu bence Futbolcu grubu Hocaya protesto çekiyor abi

bugün diyabi 2 tane atacak dedim attı ben anlıyorum bu işten  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

diyabiyi beğenmiyorum net kötü topçu kötü transfer ama avcının oyuncuları geri götürdüğü kesin kaç gündür yazıyorum v.ruiz geldi taş gibi top oynuyordu şimdi her maç sürünüyor