2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4271921 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

geçenlerde transfer başlığında gördüm hem de 1 kişiden de değil başka da yazanlar vardı adam alamıyoruz diye yd gelsin diyenler vardı... bu enayiler zamanlama hatası yapıyor 3 ay geçsin bu karius diaby avcı şeytan üçgeni ile fo yu küfredip göndertti anç ve ekibi juve olacaktık az daha diyenler çıkardı. da hayvan terli şuan yemezük...
Foya kufuru senol ettirmis

Çevrimdışı blackeagle35

Normalde bi takımda eleştirilecek bir şeyler bulunur, geçen sene mesela orta kafa gol oyunu eleştiriliyordu, kadro tercihleri hatalı diyorduk falan..Ancak bu takımın, teknik direktörün eleştirilecek bir tarafını bulmak zor çünkü iyi bir kısmı yok..Şu yapılsa iyi olur bu yapılsa daha etkili olur diyemiyoruz her şey kötü durumda inanılır gibi değil..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Atiba gg haric koyver gitsin

Atiba-GG-Burak takımın 11 e direk yazılacak 3 topçusu zaten başka da yok koca Beşiktaş da, mecburiyetten 3-4 tane de 0.5 dan 1 var. onlarda ya maddi olarak gereksiz ya da defolu... Asrın kadrosu yemin ederim. Güneş i gönderselerdi söverdim de kendi gitti diye ses etmedim. Avcı 40 fırın ekmek yemesi lazım diyordum. memleketi yese bir halt olmazmış onu da gördük...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Alper1903

Merak ettiğim için soruyorum bu siteyi takip eden ilgili kişilerin avukatları var mı? Daha önce böyle bir olayla karşılaşıldı mı?

Çevrimdışı levitate

caner vs elneny olmuş soyunma odasında
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Atiba-GG-Burak takımın 11 e direk yazılacak 3 topçusu zaten başka da yok koca Beşiktaş da, mecburiyetten 3-4 tane de 0.5 dan 1 var. onlarda ya maddi olarak gereksiz ya da defolu... Asrın kadrosu yemin ederim. Güneş i gönderselerdi söverdim de kendi gitti diye ses etmedim. Avcı 40 fırın ekmek yemesi lazım diyordum. memleketi yese bir halt olmazmış onu da gördük...
Gecen seneki kadroyu verin diyordum
Gorurdum avciyi
Sahaya cokartamazdi onlari
Kume de duserdik
Fo boyuh baskan allahtan 100milyon harcamis
Yoksa kule disen ilk buyuk takim olacakti

Futbol ulemalari me diyordu
Asrin kadrosu efenim senol biraksin gitsin 3. 4. Oluyoruz daha kotu ne olabilir diyorlardi

Dedim ama sen fb degilsin bagira cagira kume dusersin ustten de yardimci ue diye

Mustehak mustehak

Ama ders olmuyor iste

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim gitsin﹗ isterse verecek gibi bi hali var da dur bakalım

Bunu gördükten sonra bence kalmasının bir manası kalmadı. Yönetimle görüştükten sonra, yönetimde azıcık risk alma kabiliyeti varsa, bu iş noktalanır  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1220084432633257986

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Foya kufuru senol ettirmis

Ettirmez o direk kendi etmiştir. Nasıl mobbing yaptılarsa adama bedduası tuttu belimizi doğrultamıyoruz. Her gelen bir öncekini aratıyor... hoca başkan topçu fark etmiyor...Her şey Aziz e lens kapağı ile başladı...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merak ettiğim için soruyorum bu siteyi takip eden ilgili kişilerin avukatları var mı? Daha önce böyle bir olayla karşılaşıldı mı?
Nasıl bir olay  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

youtube dan yayınlasalardı şu avcı nın tazminat parası çıkardı iyi reyting alırdı fury&wilder maçından önce millet boksa aç  :)

Çevrimdışı Alper1903

hakaretten, küfürden dolayı dava edilme gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Elneni kim ki canere karisiyor
Elin kiralik askeri
Insallah caner kemiklerini kirmistie
Sanki elneni bey 10 gol 20 asistle oynuyor
Beraber mi bit bagladin lan canerle

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir şey olmaz. Zaten Elneny gidici sıkıntı olmaz. Öpüşür barışırlar yarın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Neyse parası vereyim de bırakın sövelim demek istemiş arkadaş sanırım yaptırımı ne olur diye merak etmiştir  :)

Çevrimdışı tangaz

hadi gülek  :D

ismayl koybaşı fenere koybaşı  bu akşam ispanya kupasında gol atmış sona sakatlanıp çıkmış asistide soldado yapmış

Çevrimdışı MUSTAFA_

Niye hukuktan girdin ki  :alala: Temiz bir sayfa okumak herkesin hakkı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ettirmez o direk kendi etmiştir. Nasıl mobbing yaptılarsa adama bedduası tuttu belimizi doğrultamıyoruz. Her gelen bir öncekini aratıyor... hoca başkan topçu fark etmiyor...Her şey Aziz e lens kapağı ile başladı...
Yok abi
Mitrovic ayisi ile basladi
O okuzu almasaydik liyona penaltiyi da baskasi atardi
Nasi bi lobisi varsa mitronun
Devamli yikama yaglama
Ismael gibi
Senol buna antremanda kafa topu gosteriyordu yahu
24 yasinda sitoper
Himbil salagin tekiydi

Çevrimdışı Alper1903

Neyse parası vereyim de bırakın sövelim demek istemiş arkadaş sanırım yaptırımı ne olur diye merak etmiştir  :)

:evillol: :evillol: :evillol:

yok amacım o değil zaten kulübün her tarafında sövülecek şeyler var hangi birine söveyim

Çevrimdışı Alper1903

Niye hukuktan girdin ki  :alala: Temiz bir sayfa okumak herkesin hakkı  :tabe:

Anladım

Çevrimdışı mylife1903

hadi gülek  :D

ismayl koybaşı fenere koybaşı  bu akşam ispanya kupasında gol atmış sona sakatlanıp çıkmış asistide soldado yapmış
Zorvede birakmis

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayatta her şey parayla satın alınamaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

forumda küfür yasak edemiyozki aserbest olsa ğız tadıyla söverdik bu akşam artık avcının avukatı avcı ben birbirimize girerdik  :D

Çevrimdışı mylife1903

:evillol: :evillol: :evillol:

yok amacım o değil zaten kulübün her tarafında sövülecek şeyler var hangi birine söveyim
Atibaya sovme
Garibim oyuna girdi cift motor takmis kosuyordu saga sola
3. Golden mac sonuna kadar agladim zaten
Allah gani gani belasini versin emegi gecenlerin
Bu yasimizda
Kari gibi gozyasi dokuyoz

Mal herifler kavga bile edemiyorlsr
Adamlar top ceviriyor falab
Sifir karakter koymus takima avci
Kendisi gibi korkaklar pisiriklar ordusu

Lan brada sportink macini izleyin pis herifler
Bragalilar