2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261945 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Olanlari hayretle izliyorum. Yonetici hala goygoyda. Avci hala teknik direktor. Transfer sezonundayiz. Besiktasin hakkini Ali Koc savunuyor.
Cok cok acayip.
Üstüme son 6 ayda 130 milyon zarar kulüp buradan nasıl dönecek işler çok zor maalesef gerçi kiracılar arttı ev sahipleri azaldı bu kadar sorun varken yönetimdeki şahsın derdi bu olmuş

Çevrimdışı tangaz

Kulüplerin 2. Çeyrek finansal raporları açıklandı.

Galatasaray: 75 milyon₺ kâr
Fenerbahçe: 28 milyon₺ kâr
Beşiktaş: 151 milyon₺ zarar

Teşekkürler F.O!!!

renkliler zarar açıklarken biz tonla gelire rağmen ancak 10 milyon kar açıklamıştık kadromuzun maaş ödemesi de renklilerden azdı başka bi ifade ile gese şimdi 75 milyon kar mı açıklamış hah işte o dönem biz bunun daha fazlası kar açıklamalıydık aristo bana bunu öğretti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Üstüme son 6 ayda 130 milyon zarar kulüp buradan nasıl dönecek işler çok zor maalesef gerçi kiracılar arttı ev sahipleri azaldı bu kadar sorun varken yönetimdeki şahsın derdi bu olmuş

millet evi satıp faize yatırdı vadelerin dolmasını bekliyor yakında grafik değişir faizler düştü tekrar vadeliye yatırmaz kimse
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Olanlari hayretle izliyorum. Yonetici hala goygoyda. Avci hala teknik direktor. Transfer sezonundayiz. Besiktasin hakkini Ali Koc savunuyor.
Cok cok acayip.

adam ata mirasına sahip çıkıyor işte

Çevrimdışı Zafer55

Ne yapalım edelim ama yd bunlardan iyiydi demiyelim. Yd güçlü,batan Beşiktaş ı o kaldırır demeyelim.

Çevrimdışı Alper1903

adam ata mirasına sahip çıkıyor işte

Zorlu’da hakem ayarlayarak

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allahım yarabbim ya takım kaybediyor biz hoca kellesi bekliyoruz adamın dediğine bak ev faiz bilmem ne falan? Lan tiktok mu geçiyorsunuz bune ??? Erzurum maçını da kaybederiz bu gidişle.

Çevrimdışı Alper1903

Normal degil bu durum. Bu kadari tuhaf. Kafamda senaryolar donuyor.

Çevrimdışı tangaz

Zorlu’da hakem ayarlayarak

adam fenerli kendi takımını düşünecek tabii arada babası hatrına 2 laf etmiş işte bizim yönetimde olup da onu yapmayanlar koltuk işgal ediyorlar

Çevrimdışı haluk.m

Ben şunu merak ediyorum, borcu çeviremediler ve oldu da kulüp iflas açıklayıp satışa çıktı diyelim.

Böyle bir durumda devlet, tüm varlıklarımıza el koyup 3'e 5'e istediğine satmayacak mı ?

Öyleyse mevcut yönetimde dahil herkes neden Fulya, Bjk Plaza gibi varlıkların satışına karşı  :alala:

Bu varlıkları satarak borcumuzu çevrilebilecek şekle getiremez'miyiz ?  (tüzüğü güncelleyerek, tekrarının olmamasını garanti altına almak şartıyla)

Çevrimdışı tangaz

Ben şunu merak ediyorum, borcu çeviremediler ve oldu da kulüp iflas açıklayıp satışa çıktı diyelim.

Böyle bir durumda devlet, tüm varlıklarımıza el koyup 3'e 5'e istediğine satmayacak mı ?

Öyleyse mevcut yönetimde dahil herkes neden Fulya, Bjk Plaza gibi varlıkların satışına karşı  :alala:

Bu varlıkları satarak borcumuzu çevrilebilecek şekle getiremez'miyiz ?  (tüzüğü güncelleyerek, tekrarının olmamasını garanti altına almak şartıyla)

bankalarbirliği hangi bankalardan oluşuyorsa koydugu para oranında hissedar olup satabilir

belki de bu söylediğin senaryonun gerçekleşmesi içindir bu açıklanan ara rapor hani arada satılsın mallar söylemi oluyor ya görün bakın işte istemezdik ama başka çıkar yol yok demenin bir şekli gibi

bu arada ben hiç karşı olmadım aksine çoktan yapılması gereken bir hamleydi haa fikret görevdeyken satılmaması da bir kar

Çevrimdışı haluk.m

bankalarbirliği hangi bankalardan oluşuyorsa koydugu para oranında hissedar olup satabilir

belki de bu söylediğin senaryonun gerçekleşmesi içindir bu açıklanan ara rapor hani arada satılsın mallar söylemi oluyor ya görün bakın işte istemezdik ama başka çıkar yol yok demenin bir şekli gibi

bu arada ben hiç karşı olmadım aksine çoktan yapılması gereken bir hamleydi haa fikret görevdeyken satılmaması da bir kar

Adnan Dalgakıran,  geçtiğimiz günler Beşiktaş Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda; varlık satışına niyetimiz yok demişti.  Çeşitli mecralarda da taraftar bunu dile getiriyor, bu yüzden anlamlandıramıyorum.

Eğer gerçekten niyetleri varsa çıkıp söylemeliler, düzgün bir şekilde açıkladıkları taktirde kimse karşı çıkmaz.

Not: F.O döneminde inşaatçı kafasıyla kulüp yönettiler. Avm yaptılar, yetmedi Spor Salonu yapacaklardı Allah korudu.  :ebebe:

https://twitter.com/OnceBesiktas/status/1219313800224092162

Böyle hesaplar var.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2020, 00:50:22 jokerhm ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ne yapalım edelim ama yd bunlardan iyiydi demiyelim. Yd güçlü,batan Beşiktaş ı o kaldırır demeyelim.

Niye demeyelim abi? Önce Besiktas degil mi? Eski Yd bunlardan iyi degildi ama kötü de degildi bence. En azindan parasi var lobisi var medya gücü var.

Çevrimdışı tangaz

Niye demeyelim abi? Önce Besiktas degil mi? Eski Yd bunlardan iyi degildi ama kötü de degildi bence. En azindan parasi var lobisi var medya gücü var.

total akaryakıtla moili de satıyor oyak'a yakında sıcak para da girecek kasasına hem  :D

total akaryakıtla moili de satıyor oyak'a yakında sıcak para da girecek kasasına hem  :D

Güclü baskan güclü Besiktas. Yapacak bir sey yok. Bunlardan kötü olmaz kesinlikle.

Çevrimdışı tangaz

Güclü baskan güclü Besiktas. Yapacak bir sey yok. Bunlardan kötü olmaz kesinlikle.

serdal adalı da bunlardan iyiydi Eray bunların malesef hazırlıgı yoktu baskı altında kaldılar seçime şimdi girmezsek bir daha toplum içine çıkamayız moduna girdiler ve seçime girdiler adalı ise mali tabloya hakimdi fikretin yaptıgı yanlış banka anlaşmasını fln bile bile talipti ve hazırlıgımızı yaptık sıkıntı olmyacak çözeceğim diye net konuşuyordu arada 2 transfer yapacağım 1 santrafor ve 1 8 numara alacağım die net konuşuyordu bakıcaz edicez vbvb geveemiyordu

Çevrimdışı tangaz

anç'nin seçim sloganıydı değil mi güçlü başkan güçlü beşiktaş

serdal adalı da bunlardan iyiydi Eray bunların malesef hazırlıgı yoktu baskı altında kaldılar seçime şimdi girmezsek bir daha toplum içine çıkamayız moduna girdiler ve seçime girdiler adalı ise mali tabloya hakimdi fikretin yaptıgı yanlış banka anlaşmasını fln bile bile talipti ve hazırlıgımızı yaptık sıkıntı olmyacak çözeceğim diye net konuşuyordu arada 2 transfer yapacağım 1 santrafor ve 1 8 numara alacağım die net konuşuyordu bakıcaz edicez vbvb geveemiyordu
Keşke Adalı gelseymiş gerçekten de. Bir zamanlar en istemediğim adamlardı YD ve Adalı ama onları bile arar olduk şimdi. Beterin beteri var işte.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Keşke Adalı gelseymiş gerçekten de. Bir zamanlar en istemediğim adamlardı YD ve Adalı ama onları bile arar olduk şimdi. Beterin beteri var işte.

benim hep söylediğim ve inandığım bir şey var adalı iyi birisi öyle fikretle filan mukayese edilecek biri değil adam günah keçisi oldu ama bu takım için hapis bile yattı gel dendi geldi git dendi gitti fikrete rakipti abi ihtiyac var gel dendi gurur kin düşmanlık yapmadı gene geldi aday olurken de çıktı paralar ödenecek hazırlıgım da planımda var dedi ben adnan dalgakıranın daha aday olurken ki konuşmalarını hatırlıyorumda seçimi kazanınca ertesi gün 120 milyon tl ödeme var çakıl taşı değil vbvb die o zaman da mızmızlanıyordu şimdi de mızmızlanıyor

Çevrimdışı haluk.m

Ne Adalı, ne de Çebi

Parayla sadet olsa Demirören başarılı olurdu.   

F.Orman diğerleri kadar zengin değildi, belki hala değil; ama Allah bereket versin eskisinden iyi diyorlar. 

Seba gibi başkan lazım Beşiktaş'ımıza.

(Ali Koç'u da görüyoruz, lobileri olmasa yine bir şey yapamıyorlar)

[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2020, 01:26:06 jokerhm ]

benim hep söylediğim ve inandığım bir şey var adalı iyi birisi öyle fikretle filan mukayese edilecek biri değil adam günah keçisi oldu ama bu takım için hapis bile yattı gel dendi geldi git dendi gitti fikrete rakipti abi ihtiyac var gel dendi gurur kin düşmanlık yapmadı gene geldi aday olurken de çıktı paralar ödenecek hazırlıgım da planımda var dedi ben adnan dalgakıranın daha aday olurken ki konuşmalarını hatırlıyorumda seçimi kazanınca ertesi gün 120 milyon tl ödeme var çakıl taşı değil vbvb die o zaman da mızmızlanıyordu şimdi de mızmızlanıyor
Adalı ve YD'nin Beşiktaş sevgileri tartışılmaz bence de. 100. Yıl şampiyonluğunda YD çocuk gibi ağlıyordu sevinçten hic unutmam. Ayrıca hangisi çıkartmış da cebinden 100 milyon vermiş bu kulübe? Kaç yıl oldu almadı. Para da eridi gitti üstelik.

Çevrimdışı tangaz

hayırlısı bakalım gün doğmadan neler doğar

belki de çocukluk sevdamızın sonu geliyordur.

Çevrimiçi Samet Ç

Gelsin başlasın göreve

Çevrimdışı tangaz

Adalı ve YD'nin Beşiktaş sevgileri tartışılmaz bence de. 100. Yıl şampiyonluğunda YD çocuk gibi ağlıyordu sevinçten hic unutmam. Ayrıca hangisi çıkartmış da cebinden 100 milyon vermiş bu kulübe? Kaç yıl oldu almadı. Para da eridi gitti üstelik.

yd.nin çok kritik hataları vardı birincisi misal göreve geldi kamyonla transfer yaptı hemen hepsi eskifenerli geseli tipler tayfun okan aligüneş filan o kadar transfer yaptı del boskeyi getirdi gitti stadı büyütecem dedi zemini aşağı indirme ayağına ilk 10 maç inönü görmedi yeniler zaten yarıştanda koptuk ilk ve en büyük hatası bence buydu o dönem yüzüne de söyledim bunu ben bu seneyi değil stadı büyüterek geleceği inşaa ettim die beylk lafı etti bana. sonra antepten çok oyuncu aldı o ara antepin başkanı kızıl grup holding sahibi idi onlarla çok alengirli işler filan yaptı kendi şirketlerinin işleride çoktu onlarla ordan bi filmler döndü  birde 90 milyon dolarlık bi kredi çekmişti o da sonun başlangıcı oldu

Çevrimdışı tangaz

ha bu arada allah rahmet etsin o yıllarda yd.nin babası başındaydı şimdi değil artık paranın tüm kararı bunda babasından izin almasına gerek yok