2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4261230 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/officialffsnews/status/1219284703695425536?s=19
Buda yazmış bunun yazdığı yüzde doksan gerçekleşiyor takip ettiğim kadarıyla ancak gelirse sizce ne değişir ekstra bir külfet mi olur yoksa bişeyler değiştirmeyi başarırmı bilmiyorum kadro kötü falan diyoruz ama adam akıllı Bi hoca ile Bi forvet gelse 4 4 2 bu takım oynar rahat rahat nkadou solda ljajic sağda serbest oynasa gökhan sürekli bindirir bilmiyorum gerçekten lig leş ama hocamızda çok kötü maalesef

Oynadığı son 60 resmi müsabakada 4 gol atmış. Vay arkadaş, nereden buluyorlar bu oyuncuları bilmem, umarım gerçek değildir.

Klüp değil rehabilitasyon merkezi sanki.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 19:06:05 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oynadığı son 60 resmi müsabakada 4 gol atmış. Vay arkadaş, nereden buluyorlar bu oyuncuları bilmem, umarım gerçek değildir.

Klüp değil rehabilitasyon merkezi sanki.
Lafa gelince scouting diyorlar ama bu transfer gerçekleşirse scouting departmanı başka oyuncu bulamamış mı deriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Lafa gelince scouting diyorlar ama bu transfer gerçekleşirse scouting departmanı başka oyuncu bulamamış mı deriz  :tabe:

Bıkmadık milletin çöplerini karıştırmaktan. Bu transfer gerçekleşirse aşağılık kompleksinin dibine vurmuşlar demektir.

Başarılı olsun veya olmasın, 60 maçta 4 gol atan adamı bu klübe layık görüyorlarsa tası tarağı toplayıp gitsinler.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 19:20:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Buda yazmış bunun yazdığı yüzde doksan gerçekleşiyor takip ettiğim kadarıyla ancak gelirse sizce ne değişir ekstra bir külfet mi olur yoksa bişeyler değiştirmeyi başarırmı bilmiyorum kadro kötü falan diyoruz ama adam akıllı Bi hoca ile Bi forvet gelse 4 4 2 bu takım oynar rahat rahat nkadou solda ljajic sağda serbest oynasa gökhan sürekli bindirir bilmiyorum gerçekten lig leş ama hocamızda çok kötü maalesef

hoca ligin tümünden daha kötü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

benteke ney allah aşkına topçu kalmadı sanki ali naibi mi öneriyor bunları hala
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı worns

Yok artık. bi de bu cenazenin dünya kadar yıllık ücreti vardır sözleşmeyi imzaladığı sıralar pahalı oyuncuydu. Şu pl'nin elden düşmelerini iki senedir buldukları türk takımına kilitlediler. En kötüsünün maaşı 2 milyon euro. Geçen sene Fb bu sene başında Gs bunlarla doldu. Bize ts'ye falan da bi iki gönderdiler. Bütün lig genelinde maliyeti oranında katkı vereni belki Sörloth'dur başka aklıma gelmiyor. 

Bu mantıklı bi transfer stratejisi değil. Bu oyuncuların çoğu verimi oranında bile top oynamıyor konsantre filan olmuyor, ligi umursamıyorlar. Slimani kötü topçu değildi geldi burda ne oynadı. Bizim kaleci en bariz örnek adam maçı izlemiyor nerdeyse. Elneny fena değil diyoduk o da bir maç oynasa iki maç salıyor. Gs'nin sene başında kiraladıkları ortada.

Çevrimdışı worns

benteke ney allah aşkına topçu kalmadı sanki ali naibi mi öneriyor bunları hala

oyuncu listelerini hazırlama ve seçme konusunda bu arkadaşın rolü iddia edildiği kadar fazlaysa anında kovmak lazım.

iki senedir eli yüzü düzgün tek bir hamle yok.

Çevrimdışı tangaz

oyuncu listelerini hazırlama ve seçme konusunda bu arkadaşın rolü iddia edildiği kadar fazlaysa anında kovmak lazım.

iki senedir eli yüzü düzgün tek bir hamle yok.

eğer öyleyse derhal göndermek lazım hemde

birde bu vasat altı topçulara verilen maaşları filan görünce bonservis kira bedeli maaş pazarlıklarının neresinde oldugunu da ayrıca ele almak lazım

Çevrimdışı worns

İki senedir büyük takımların yaptıkları transferlere bakıyorum hepsi aynı tarz. comolli'de aynı modeldi gs'de kim yönetiyorsa o da aynı model biz de aynı model.
piyasaya satılık-kiralık sunulmuş adamlar hepsi. bir tane kulübünde düzenli oynayan son senesini başarılı geçirmiş, doğru düzgün bir incelemeden geçirilmiş oyuncu yok.

fm oynayanlar bilir n'kodou nerdeyse 4 senedir oyunda satılık listesini açınca karşına çıkan adamlardan biri. totenham ilk kez bonservisine teklif yapan bir kulüp bulmuş olabilir. elneni yine aynı model pl takımlarının kiralık diye piyasaya sunduğu adam. diaby önceden de kiralanmış, kiralandığı takımda kendisini istememiş. önceki senenin karius, ljajic'i aynı şey.

bu transfer organizasyonu dağıtılmadan hiç bir yol olmaz. devre arası gündeme gelen isimlere bakıyorsun %80i aynı yolun yolcuları.

Çevrimiçi yaço58

İki senedir büyük takımların yaptıkları transferlere bakıyorum hepsi aynı tarz. comolli'de aynı modeldi gs'de kim yönetiyorsa o da aynı model biz de aynı model.
piyasaya satılık-kiralık sunulmuş adamlar hepsi. bir tane kulübünde düzenli oynayan son senesini başarılı geçirmiş, doğru düzgün bir incelemeden geçirilmiş oyuncu yok.

fm oynayanlar bilir n'kodou nerdeyse 4 senedir oyunda satılık listesini açınca karşına çıkan adamlardan biri. totenham ilk kez bonservisine teklif yapan bir kulüp bulmuş olabilir. elneni yine aynı model pl takımlarının kiralık diye piyasaya sunduğu adam. diaby önceden de kiralanmış, kiralandığı takımda kendisini istememiş. önceki senenin karius, ljajic'i aynı şey.

bu transfer organizasyonu dağıtılmadan hiç bir yol olmaz. devre arası gündeme gelen isimlere bakıyorsun %80i aynı yolun yolcuları.
Geçen volede uğur karakullukçu anlatıyordu tam hatırlamıyorum içeriğini ama 3 büyüklerin benzer tip oyuncu transfer etme nedenini açıklıyor Bi uygulama kurmuşlar menajerler telefona giriyon ordan oyuncu seçion durumunu soruyon falan gibi birşeydi herhalde 3 büyüklerin yaptığı bu kadar ali naibi boşa maaş alıyor oturduğu yerden güzel para kazanıyor

Çevrimdışı Orhan_

Avcı, Karius, Diaby, edebiyat yapan-vasfı olmayan yöneticiler bizi bi salın artık...

Çevrimiçi murat

Mirini gondermeyecektik herhalde hoca da gittigine gore

Karius muş çıban başı.her iki pozisyonda 3gol yiyoruz.

Çevrimiçi murat

40bin doşara guilerme almayan yönetimden benteke beklenmez.

Çevrimiçi murat

2sene önce 3.5milyon kiralama bedeliyle getirmeye çalışmışız. Durum malum şimdi übedelsiz kiralık maaşının yarısı hatta üstüne para alarakta olabilir yada yanına birde kaleci vererek göndersinler bentekeyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2sene önce 3.5milyon kiralama bedeliyle getirmeye çalışmışız. Durum malum şimdi übedelsiz kiralık maaşının yarısı hatta üstüne para alarakta olabilir yada yanına birde kaleci vererek göndersinler bentekeyi.
Benteke'yi menajeri yalanladı. Üstüne konuşmaya gerek kalmadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

40bin doşara guilerme almayan yönetimden benteke beklenmez.
Yönetim yaşıyormu acaba camia büyük bir yıkımda ortada kimse yok

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1219333060581384193?s=19
Gülsekmi ağlasak mı bizler üzüntüden haftayı boş geçiyoruz paylaştıpı şeye  bak

Çevrimdışı caner.eryigit

@mylife1903 abi biraz gecikti sayın yöneticimiz ama yanıltmadı yine saolsun.
Valla bu kadarı da harbiden pes ayıptır.

Çevrimiçi yaço58

@mylife1903 abi biraz gecikti sayın yöneticimiz ama yanıltmadı yine saolsun.
Valla bu kadarı da harbiden pes ayıptır.

Ne denir valla şaşırdım görünce bizler Beşiktaş böyle olduğunda moralsiz dolanıyoz adam yatırım aracı paylaşıyor zaman geçiyor transfer sezonu hiç bir aksiyon yok önlem paketi falan yok kadro dışı yok hocayls ilgili karar yok dalga geçmek resmen bu

Çevrimdışı caner.eryigit

Ne denir valla şaşırdım görünce bizler Beşiktaş böyle olduğunda moralsiz dolanıyoz adam yatırım aracı paylaşıyor zaman geçiyor transfer sezonu hiç bir aksiyon yok önlem paketi falan yok kadro dışı yok hocayls ilgili karar yok dalga geçmek resmen bu
Valla billa bunun izahi fln yok gerçekten.
Allahım ne ile sınanıyoruz şaka gibi ya valla

Çevrimdışı Egos

Benteke'yi menajeri yalanladı. Üstüne konuşmaya gerek kalmadı.

burası transfer başlığı, yeri geldi cristiano ronaldo üstüne bile konuştuk. menajeri hayır demiş, ama futbolcu "doğuştan beşiktaşlıyım" diye açıklama yapmış olabilir. acele etmeyelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

burası transfer başlığı, yeri geldi cristiano ronaldo üstüne bile konuştuk. menajeri hayır demiş, ama futbolcu "doğuştan beşiktaşlıyım" diye açıklama yapmış olabilir. acele etmeyelim.
Şu şartlar altında o tip bir oyuncu getirirsek benim için büyük sürpriz olur. Ancak TFF limiti arttırırsa belki oyuncu gelebilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Valla grafik de grafik hee... Eee Tübitaklı adamın hali başka oluyor tabi...

Çevrimdışı cursedofdragon

Kulüplerin 2. Çeyrek finansal raporları açıklandı.

Galatasaray: 75 milyon₺ kâr
Fenerbahçe: 28 milyon₺ kâr
Beşiktaş: 151 milyon₺ zarar

Teşekkürler F.O!!!

Çevrimdışı Alper1903

Olanlari hayretle izliyorum. Yonetici hala goygoyda. Avci hala teknik direktor. Transfer sezonundayiz. Besiktasin hakkini Ali Koc savunuyor.
Cok cok acayip.