2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264042 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu başlıkta yeni sezonu konuşmak konu dışı gibi oluyor. Yeni sezon başlığı açılmasıyla başlarız. Gerekirse scout gibi tarama yapar boşa çıkacak oyunculardan, yetenekli ucuz genç yetenekleri bile konuşuruz  :tabe:

:ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Hep basını kullanarak belli oyuncuları şişiriyor birileri. Sonra da taraftar şu oyuncu neden gelmiyor, bu yönetim bizi şampiyon yapmak istemiyor isyanı başlatıyor. İşte daha yeni Hasic için en son Benfica ile Napoli peşinde, hemen transfer etmek istiyorlar deniyordu. Guilherme için de gelip bizi şampiyon yapacak diyorduk. 1 aya kadar bunların hepsi unutulur geriye sadece yönetimin bizi şampiyon yapmak istememesi kalır. Böyle taraftarla isteyen istediği gibi bizi manipüle eder Gülhan.

haklısın abi :)

Çevrimdışı tangaz

Hep basını kullanarak belli oyuncuları şişiriyor birileri. Sonra da taraftar şu oyuncu neden gelmiyor, bu yönetim bizi şampiyon yapmak istemiyor isyanı başlatıyor. İşte daha yeni Hasic için en son Benfica ile Napoli peşinde, hemen transfer etmek istiyorlar deniyordu. Guilherme için de gelip bizi şampiyon yapacak diyorduk. 1 aya kadar bunların hepsi unutulur geriye sadece yönetimin bizi şampiyon yapmak istememesi kalır. Böyle taraftarla isteyen istediği gibi bizi manipüle eder Gülhan.

yine nokta atışı yakalamışsın hasiçi biz almayınca avrupa sıraya girmişti dimi  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yine nokta atışı yakalamışsın hasiçi biz almayınca avrupa sıraya girmişti dimi  :tabe:
Orkun Kökçü meselesini de hatırlıyorsundur. Serkan Reçber'in listesindeydi. Orkun o dönem Feyenord'un altyapısında ve transfer etmek istiyorduk. Oyuncu allandırılıp pullandırılıp  bonservisi birden 5 milyon, maaşı da 1 milyon avro civarında birileri tarafından dillendirilmeye başlanmıştı sosyal, yazılı medyada. Reçber o konuşulan rakamların mümkün olamayacağını söyleyip daha sonra oyuncunun menajerinden teyit de almıştı bahsedilen rakamların abartıldığı yönünde. Neticede Reçber ile Umut karşı taraf oldular ve süreç sonunda Reçber görevinden ayrıldı. Benzer meseleler olduğu için anlatıyorum bunu da. Ortada çok abartılı paralar ve kolay algıya gelen kandırılan bir taraftar grubu var.

Çevrimdışı tangaz

Orkun Kökçü meselesini de hatırlıyorsundur. Serkan Reçber'in listesindeydi. Orkun o dönem Feyenord'un altyapısında ve transfer etmek istiyorduk. Oyuncu allandırılıp pullandırılıp  bonservisi birden 5 milyon, maaşı da 1 milyon avro civarında birileri tarafından dillendirilmeye başlanmıştı sosyal, yazılı medyada. Reçber o konuşulan rakamların mümkün olamayacağını söyleyip daha sonra oyuncunun menajerinden teyit de almıştı bahsedilen rakamların abartıldığı yönünde. Neticede Reçber ile Umut karşı taraf oldular ve süreç sonunda Reçber görevinden ayrıldı. Benzer meseleler olduğu için anlatıyorum bunu da. Ortada çok abartılı paralar ve kolay algıya gelen kandırılan bir taraftar grubu var.

evet yapılan haberlerin menajerler tarafından gazeteci geçinen veya sosyal medya trollerine yaptırıldığı taraftarı gaza getirerek yönetimlere saldırtmaya yönelik olduğu çok net. orkun kökçü de öyle aman aman bi top oynamıyor üstelik hollanda gibi bir ligde hücumcuların elblebi gibi gol asist ürettiği ligde 26 maç 3 gol 2 asistte kalmış

+ hafızam beni yanıltmıyorsa o döenm m.albayrak da reçberden yana tavır almış umutla arası açılmış sonra metinde yönetimden gitmişti bu umut ve şafak ikilisinin başkanla ticari ilişkileri karşılıklı hesap hareketleri filan kurcalansa bişiler çıkabilir.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 14:34:18 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

evet yapılan haberlerin menajerler tarafından gazeteci geçinen veya sosyal medya trollerine yaptırıldığı taraftarı gaza getirerek yönetimlere saldırtmaya yönelik olduğu çok net. orkun kökçü de öyle aman aman bi top oynamıyor üstelik hollanda gibi bir ligde hücumcuların elblebi gibi gol asist ürettiği ligde 26 maç 3 gol 2 asistte kalmış

+ hafızam beni yanıltmıyorsa o döenm m.albayrak da reçberden yana tavır almış umutla arası açılmış sonra metinde yönetimden gitmişti bu umut ve şafak ikilisinin başkanla ticari ilişkileri karşılıklı hesap hareketleri filan kurcalansa bişiler çıkabilir.
Evet; dikkat edersek kim Umut, Şafak ikilisine tavır aldıysa sonu kulüpten ayrılmak oldu. O dönem bu transferle alakalı olarak Güneş de ' En fazla 100-200 bin avro alması gereken genç oyunculara milyon avro maaş verilmesine karşıyım. Takım içi dengeler bozulmamalı' diyerek transferi veto etmişti. Ama işte algı diye bir şey var. Güneş  bu tür maliyetli menajer transferlerini veto ediyordu. Sonra  da yöneticiler ortaya çıkıp 'Biz transfer yapıp takımı güçlendirmek istiyoruz ama teknik direktör buna engel oluyor' algısını yaratıyorlardı çeşitli yollarla. Güneş bizim işlere taş koyuyor değil 'Güneş mutsuz. Aslında Milli takıma gitmek istiyor' algısı gibi.

Metin ile Umut'un kavgası transferleri ben yapacağım kavgasıydı. İşte böyle Beşiktaş aşkıyla yanan 2 tane yönetici. İkisi de birbirinden pırlanta. Fikret Bey çocukluktan beri arkadaşı olan Metin'i değil Umut'u tercih etti. Metin Bey, Umut Bey'i saf dışı bırakmak adına Serkan Reçber'i getirmişti ama o süreçte de biliyorsun Reçber sadece elindeki listeyi sunmuş sonra da pasifize edilip transfer görüşmelerinden uzak tutulmuş sonra da istifa etmişti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sozkul

Gerçekleri Sayın Dalgakıran da biz de biliyoruz Mustafa. Dalgakıran konumu gereği politik bir açıklama yapmış dün. Gerçeklerin farkında olmayan kim dersek elindeki teknik direktörün mevcut oyunculardan aldığı verime bakmadan devre arasında 1-2 tane vasat ama teknik direktörün sistemiyle bizi şampiyon yapar diye oyuncu transferi isteyen taraftar. Her sene 10 transfer yapıyordu Fikret, Umut, Metin Beyler. Taraftar önce transfer=başarı demek mi değil mi, başarı sadece transfere mi bağlıdır, neden her sene 10 transfer yapılır, bu gibi şeyleri sorgulamalı.

Hiç transfer yapmamak en iyi tercih. Çünkü benim şampiyonluk umudum yok.
Biz sene sonunda futbolcu göndermeye çalışırken zarar edeceğiz bunu biliyoruz.
Elimizdeki elit futbolcu kategorisinde adam yok gibi, sene sonu herkeside gönderemeyeceğimize göre, elimizdekilerin bazılarını dişlinin çalışan bir parçası yapıp takım aidiyeti sağlamalıyız. Başka çaremizde yok, seneyede bütün takımı yenileyemeyiz, nokta atışı yapmalıyız.
Burda hocaya çok iş düşüyor ama psikolojik olarak bu işin altından kalkabilecek mi onu göreceğiz.
Taraftar sabırsız çünkü..

Çevrimiçi Akil Emre

Hiç transfer yapmamak en iyi tercih. Çünkü benim şampiyonluk umudum yok.
Biz sene sonunda futbolcu göndermeye çalışırken zarar edeceğiz bunu biliyoruz.
Elimizdeki elit futbolcu kategorisinde adam yok gibi, sene sonu herkeside gönderemeyeceğimize göre, elimizdekilerin bazılarını dişlinin çalışan bir parçası yapıp takım aidiyeti sağlamalıyız. Başka çaremizde yok, seneyede bütün takımı yenileyemeyiz, nokta atışı yapmalıyız.
Burda hocaya çok iş düşüyor ama psikolojik olarak bu işin altından kalkabilecek mi onu göreceğiz.
Taraftar sabırsız çünkü..
Dişlinin çalışan parçası olarak diaby ,lens umut ,güven, necip, boyd , roco, utku, ozi, douglas, rebocadan hangileri olsun abi . Bu adamlar 2. Ligde bile şampiyon olamaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

6 ay nasıl olur  :alala:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1217857834546757638
kamp başlamadan alsaydık nasıl olurdu hiç değilse kampa katılırdı ne iş yapıyoruz ben anlayamyorum

Çevrimiçi Sinan23

Dün akşam son baktigimdan beri 10 mesaj olmamış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün akşam son baktigimdan beri 10 mesaj olmamış.
Baktık burada iş yok futbol başlığına geçtik bugün biraz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

kamp başlamadan alsaydık nasıl olurdu hiç değilse kampa katılırdı ne iş yapıyoruz ben anlayamyorum
Kampa transfer yetiştirmek Beşiktaş’ta yasak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

6 ay nasıl olur  :alala:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1217857834546757638

tek hücum planımız canerortası ve korner olduguna göre olabilir en azından kafayla 5-6 gol atar  sağ olsun avcının hücum oyununa katkısı sıfır eski mirastan iş görür

Çevrimdışı tangaz

Sosyal medyada Avcı tartışılmaya başlandı  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1217887005088124928

doğru

mesela boydu gömüyoruz da adamı belki de avcı bitirdi bu da bir ihtimal, güven geldiğinde milli takım oyuncusuydu şimdi hali ortada burak ve layiç ne haldeler şimdi söylemeye gerek yok

Çevrimiçi mayguntr

Sosyal meyda Avcı tartışılmaya başlandı  :tabe:

Gecen sezon Ankaragucunde oynayan Boyd, 2 senedir futbol oynamayan Nkoudou, 17/18 de 1 gol, 18/19 da 1 gol 6 asistle oynamis Lens, 18/19 da 2 gol 6 asistle oynamis Diaby. Gol asist sayilari ligdeki sayilar. Q7 kalmis olsa, son 2-3 senede en buyuk anti-fani olmama ragmen bunlarin yerine oynardi hala yuzde yuz eminim.

Hocaya zaten hayal kirikligi, sezon basinda hadi yeni bir seyler taktik falan deniyo diyoduk, son 2 aydir ne yapiyoruz, Atiba-Elneny yap, forveti ikile, Caner kardesim ortala.

Iki uc mac ozellikle seyrettim, diagonal uzun pas atan oyuncu gormedim, sut atan yok, defans-orta saha-forvet kordine top cikarma yok, ikiye ayrilmis bi takim, ortada gidip gelen atiba-elneny. Ne calisiyo bu takim allah askina.

Çevrimdışı Erman1903

Sosyal medyada Avcı tartışılmaya başlandı  :tabe:

Hocanın yıllık 2M Euro'dan 3 senelik sözleşmesi var. Göndermek istediğimiz takdirde tam bir profesyonel gibi parasını çatır çatır alacaktır. Nerede bulacak bir daha böyle maaşı, kendisini suçlamamak lazım. Fikret Orman sağ olsun giderayak klübün iliğini sömürdü.

Sen kaç sene daha başkan olacaktın ki 3 senelik sözleşme imzalıyorsun...
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 23:20:47 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Hocanın yıllık 2M Euro'dan 3 senelik sözleşmesi var. Göndermek istediğimiz takdirde tam bir profesyonel gibi parasını çatır çatır alacaktır. Nerede bulacak bir daha böyle maaşı, kendisini suçlamamak lazım. Fikret Orman sağ olsun giderayak klübün iliğini sömürdü.

Sen kaç sene daha başkan olacaktın ki 3 senelik sözleşme imzalıyorsun...

verelim gitsin bütçeyi ona göre yaparız aldıracağı kötü oyuncularla ve saha sonuçlarıyla kat ve kat fazlasını zarar ettiriyor zaten  bir galibiyet 3 milyon tl ligde 4 galibiyet de buna gitsin bu gittiğinde 4 galibiyet fazla alırız rahat rahat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gecen sezon Ankaragucunde oynayan Boyd, 2 senedir futbol oynamayan Nkoudou, 17/18 de 1 gol, 18/19 da 1 gol 6 asistle oynamis Lens, 18/19 da 2 gol 6 asistle oynamis Diaby. Gol asist sayilari ligdeki sayilar. Q7 kalmis olsa, son 2-3 senede en buyuk anti-fani olmama ragmen bunlarin yerine oynardi hala yuzde yuz eminim.

Hocaya zaten hayal kirikligi, sezon basinda hadi yeni bir seyler taktik falan deniyo diyoduk, son 2 aydir ne yapiyoruz, Atiba-Elneny yap, forveti ikile, Caner kardesim ortala.

Iki uc mac ozellikle seyrettim, diagonal uzun pas atan oyuncu gormedim, sut atan yok, defans-orta saha-forvet kordine top cikarma yok, ikiye ayrilmis bi takim, ortada gidip gelen atiba-elneny. Ne calisiyo bu takim allah askina.
Avcı yolun sonuna geliyor artık. Yakaladığımız serinin tamamen şans olduğunu düşünmeye başladım. Önümüzdeki bir kaç maç daha böyle devam ederse onun için yolun sonu olur. Bunun kendisi de bilincindedir. Umarım işler iyice sarpa sarmadan çözüm bulur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

verelim gitsin bütçeyi ona göre yaparız aldıracağı kötü oyuncularla ve saha sonuçlarıyla kat ve kat fazlasını zarar ettiriyor zaten  bir galibiyet 3 milyon tl ligde 4 galibiyet de buna gitsin bu gittiğinde 4 galibiyet fazla alırız rahat rahat

40Bin Euro bonservisli Guilherme'yi alamadık. Bana kalsa şu kiralık kontratlar iptal edilsin, Aybaba gelsin 1 - 1,5 sezon melemen yiyelim ona da razıyım.

Hocanın kontratında bir madde falan yoksa şu an göndermek istesek kağıt üstünde 30M TL ödemek zorundayız. İstifa etmediği sürece imkansız gibi gitmesi.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 23:39:40 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Avcı yolun sonuna geliyor artık. Yakaladığımız serinin tamamen şans olduğunu düşünmeye başladım. Önümüzdeki bir kaç maç daha böyle devam ederse onun için yolun sonu olur. Bunun kendisi de bilincindedir. Umarım işler iyice sarpa sarmadan çözüm bulur.

savunmayı bile oturtamadı bu kadar top yapan pas yapan takımın topa sahip olan takımın savunmasının bu denli kötü olması çok gol yemesi alt lig takımlarından hemde yedek kadrosuyla sahaya çıkan alt lig takımlarından 2şer 3er gol yemesi kabul edilemez bir durum harbi bu adam hafta içi ne çalıştırıyor merak ediyorum.