2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4273883 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı worns

Sağ kenar için seçeneklerin Mak ve Guilherme olduğu durumda ben Guilherme'yi isterim. Çok daha teknik bir oyuncu, kilit pasları var, oyun görüşü iyi, savunmanın arkasına sızabiliyor. Mak elimizdeki kanat oyuncularından çok farklı bir oyuncu değil. Bize daha üretken bi adam lazım. Guilherme ideal olmasa da düşük bütçe için iyi bi opsiyon denebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Allahım biz neredeyiz gündemimiz ne sayın yöneticimiz nerede.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allahım biz neredeyiz gündemimiz ne sayın yöneticimiz nerede.

Ben burada bir hata bulamıyorum. Sonuçta sadece Beşiktaş'ta yönetici değil. Ayrıca transferden sorumlu yönetici falan da değil. Her şey ile eleştirilebilir ama twitterdan soruya cevap verdi diye eleştirmek pek mantıklı değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

:)

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1216441060064481280

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1216441806377881601
Yetmez nkoudu ve diaby de ikna edip iki kanat daha alalım  :)
Guilherme de maaşalahn 8-10-kanat ne ararsan varmış ..tarhana çorbası bilem yapar bu  :icool:

Çevrimiçi yaço58

Bu imkansız hele birde ligi kötü bitir o zaman nasıl düzeltilecek bu görürüz sanki premier ligde yarışıyoruz lan adamlar dün daha gözünüze baka baka babeli gönderip bonservis girdisi gösterdi ts ve gsnin devlet aldıkları bellii bu kafayla çok gitmez sene sonu ahlaklı olarak 1.liği elde ederiz rakiplerimiz tüm k... Yaparken polyanacılık bu

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1216460011653779456

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu imkansız hele birde ligi kötü bitir o zaman nasıl düzeltilecek bu görürüz sanki premier ligde yarışıyoruz lan adamlar dün daha gözünüze baka baka babeli gönderip bonservis girdisi gösterdi ts ve gsnin devlet aldıkları bellii bu kafayla çok gitmez sene sonu ahlaklı olarak 1.liği elde ederiz rakiplerimiz tüm k... Yaparken polyanacılık bu

Fikret Orman da senelerdir bu kafada yönetiyordu. Ancak gördük ki herkesten fazla düzenin yolcusu olmuş. Biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

“Bozuk düzen” ile neyi kastediyor acaba.
Federasyonu hedef gösteren bir tutumumuz yokmuş,mhk başkanı bizim bir değerimizmiş,medya ile zaten canciğeriz..bu düzen düzen dediğiniz ne sizin?ya esin gürleyin yada susun..küçük emrah gibi gezinmeyin ortalıkta..

Çevrimiçi Samet Ç

Düzen değiştirmek isteyen Tff başkanlığına aday olsun.

Çevrimdışı Alper1903

Bu yöneticinin söylediğinin olması için ülkeye reset atılması lazım. Yakın vadede bu olmayacağına göre boş süslü laflar bunlar. Roma'da Romalı gibi davranmak gerekiyor içinde bulunduğumuz şartlardan ötürü.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burağın sözleşmesi de 2022ye kadar uzamış.
Hadi bakalım 6 ay için milyonlarca boşa euro vericez.
Trabzon önce fbye mehmet ekiciyi sonra bize burağı iyi kitledi.

Çevrimdışı Erman1903

Transfer yapabileceğimize dair inancım olmasa da önce istatistik daha sonra videolarını inceleyerek oluşturduğum uygun bonservisli santrafor listesini burada paylaşayım. Kısa uzun ayırmadan incelesem de listeyi 185+ ve liginde yüksek gol/asistle oynayan, değer artırabilecek futbolculardan oluşturdum.

Vangelis Pavlidis - Willem II - 9,5 Numara - 2.2M
https://www.transfermarkt.com.tr/vangelis-pavlidis/profil/spieler/324503

Jaroslaw Niezgoda - Legia Warszawa - Fırsatçı Golcü - 2M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/jaroslaw-niezgoda/profil/spieler/269446

Mergim Berisha - RB Salzburg - Komple Forvet - 1,8M Euro - Malesef düzgün bir videosu bulunmuyor.

https://www.transfermarkt.com.tr/mergim-berisha/profil/spieler/307924

Pieros Sotiriou - FC Kopenhag - Mobil Pivot - 1,7M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/pieros-sotiriou/profil/spieler/182392

Cyriel Dessers - Heracles - Komple Forvet 1,5M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/cyriel-dessers/profil/spieler/317806

Ermedin Demirovic - St. Gallen - Komple Forvet - 1M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/ermedin-demirovic/profil/spieler/335457

Rivaldinho (Rivaldo'nun Oğlu) - FC Viitorul - Komple Forvet 1M Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/rivaldinho/profil/spieler/313968

Sam Cosgrove - Aberdeen - Pivot - 500Bin Euro
https://www.transfermarkt.com.tr/sam-cosgrove/profil/spieler/351691

[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2020, 02:45:38 Erman1903 ]

Çevrimdışı Karabay

Sayın yöneticim bi karar verin artık bu federasyon iyi mi yoksa kötü mü? Bir gün öyle bir gün böyle açıklama yapmak yakışıyor mu? Bu açıklamanızı federasyon yanlış anlarsa ve bize gücenirse ayıkla pirincin taşını.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Oyuncu satarak hem yeni transferlerin önünü açmak hem de mali açıdan rahatlamak isteyen Beşiktaş’ta Lens’e, Suudi Arabistan’dan bir takımın teklif yaptığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre yapılan teklifin 1 milyon Euro civarında olduğu öğrenilirken, tecrübeli oyuncunun yakın zamanda söz konusu Arap ekibiyle masaya oturacağı öne sürüldü. Bu sezon sonunda toplamda 2.3 milyon Euro kazanacak olan ve 2.5 yıl daha kontratı olan 32 yaşındaki kanat oyuncusunun gitmesi, yönetimi de mali açıdan bir hayli rahatlatmış olacak. (Fanatik)

🚨  Beşiktaş’la anlaşma sağlayan 28 yaşındaki oyuncunun menaceri Robalinho, Antalya’dan Yeni Malatya Başkanı Gevrek ve oyuncusuyla fotoğrafını paylaşıp, “Başkan Adil Gevrek’e teşekkür ederim. Sıradaki durak İstanbul” diye yazdı. (Fanatik)

🚨  Yıllık 2.5 milyon Euro’luk ücretine rağmen son iki sezondur beklentilerin çok altında kalan ve milli takımdaki yerini de kaybeden Oğuzhan Özyakup, Guilherme’nin gelişiyle birlikte Yeni Malatya’nın yolunu tutacak gibi gözüküyor. Malatya’ya sezon sonuna kadar kiralanması planlanan Oğuzhan için Beşiktaş, tıpkı Fenerbahçe’nin geçen sezon Alanya’ya kiraladığı Ozan Tufan etkisinin oluşmasını umut ediyor. (Orhan Yıldırım)

🚨  Geçmişten gelen mali sıkıntı yüzünden bütçe sorununu aşmaya çalışan Siyah-Beyazlılar’da oyuncu satışı ve kiralamanın yanı sıra takas ile sponsor destekli gelirler de masada duruyor. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, bu konuda riskli bir adım atmak istemediği ve hafta içinde son kararını kurmaylarıyla paylaşacağı ifade edildi. (Fanatik)

🚨  Guilherme transferinin resmiyet kazanması halinde bazı isimlerle yolların ayrılması planlanıyor. Bu durumda 3 isim ön plana çıkıyor. Boyd, Lens ve Diaby. Yönetim öncelikli olarak Boyd'u elden çıkarmak istiyor ve futbolcudan hem bonservis hem de yıllık ücret konusunda tasarruf sağlamak istiyor. Eski kulübü A.Gücü başta olmak üzere yurt içinden de oyuncu ile ilgilenen kulüpler bulunmakta. Boyd dışında Lens için gelen teklifler de hemen değerlendirmeye alınacak. Ancak Lens'in yıllık ücreti çok yüksek olduğu için Arap ülkeleri dışında elden çıkarılması zor. Kadroda kiralık olarak yer alan Diaby ile anlaşılması halinde yollar ayrılabilir. (Fotomaç)

🚨  Sezona kabus gibi bir başlangıç yaptıktan sonra aldığı üst üste galibiyetlerle yeniden zirve yarışına ortak olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. TFF'nin koyduğu harcama limiti sebebiyle oyuncu satmadan takviye yapamayacak olan siyah-beyazlılara müjdeli haber Rusya'dan geldi. Bir Rus kulübünün 10 gün sonra açılacak transfer dönemi için şimdiden harekete geçtiği ve siyah-beyazlılara Hollandalı yıldızın durumunu sorduğu öğrenildi. (Sabah)

🚨  TFF'nin verdiği harcama limitleriyle ilgili karardan sonra anlaşma sağlanan Lukasz Teodorczyk defteri kapandı. Polonyalı oyuncunun kulübü Udinese'den 17 Ocak'a kadar süre isteyen siyah-beyazlılar, kara haberi verdi. Udinese ile temas kuruldu, Teodorczyk'un transferi için gerekli bütçe bulunamadığı için transferden vazgeçildiği bildirildi. (Fotomaç)

🚨  Beşiktaş’ta Erdal Torunoğulları transferi kapattıklarını açıkladı ancak siyah-beyazlıların Başkan Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı olarak göreve başlayan İbrahim Altınsay’ın önerdiği Doğucan Haspolat için görüşmelere başladığı iddia edildi. Hollanda 2’nci Ligi’nde forma giyen 19 yaşındaki Doğucan için kulübü Excelsior’la görüşmelere başlandığı bildirildi. Orta sahada Abdullah Avcı’nın istediği gibi hem 6 hem de 8 numara oynayabilen Doğucan 19 maçta 1 gol atıp 6 asist yaptı. Türk asıllı oyuncuyla F.Bahçe ve Kasımpaşa’nın da ilgilendiği belirtildi. (Fotospor)

🚨  Beşiktaş Guilherme’nin transferi resmiyet kazanır kazanmaz Diaby ve Boyd’u göndermeyi planlıyor. Bu oyuncular için yapılan teklifler masaya yatırılacak. Yönetim iki oyucnuyu da elden çıkarmak için tüm kozlarını oynayacak. Boyd'u bonservisiyle göndermek isteyen yönetim, kiralık olan Diaby'yi de geri göndermenin peşinde. Beşiktaş Yönetimi her iki oyuncuyu da göndermek için tüm kozlarını oynayacak. (Takvim)

🚨  Rıdvan Dilmen: "Tekrar söylüyorum. Ersun Yanal, Abdullah Avcı ve Hüseyin Çimşir 3 - 4 maç kaybederse bu hocalar ile yollar ayrılır. Abdullah Avcı'ı, Sivas'a mağlup oldu. Deplasmanda mağlup oldu. Bu gerçekleri görelim."

🚨  Ersin Düzen: "Aldığım bir bilgi Zenit forması giyen Robert Mak'ı, Beşiktaş transfer etmek istiyor."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

İyice abarttınız.
Avcı hangi oyuncuyu getirmiş ?
Böyle bir açıklaması mı var ?
Böyle bir açıklama varsa kaynağın nedir ?
O kaynak ne kadar güvenilir ?

En fazla transfer edilmek istenilen oyunculara onay vermiştir.

Avcı düşmanlığınız ve Şenol Güneş aşkınız gözünüzü kör etmiş. Şenol Güneş Talisca medel adriaona negredo ,larin, love, pepe, fabri cenk tosun babel ve çok sevdiğiniz q7 kadrosu ile kaç puan toplamış ?
Avcı Umut Nayırla derbiye çıkıp galip geldi. Eski ağlak hocamız gibi oyuncular geç geliyor paralar ödenmiyor diye bahanelerin ardına sığınmıyor . Elinde hangi imkanlar varsa onu oynatmaya çalışıyor. Şenol Güneş zamanında 5.forvet opsiyonu olan ve yüzüne bakılmayan oyuncuya bu takım gol attırmış istersen kelime ile de yazayım
Beşinci!
5. forvet tercihi

İlk yarıda Adem Ljajic Burak Yılmaz'dan çok az katkı almasına rağmen takım 30 puan toplamış hala Avcı diyorsunuz. İnsanda biraz vicdan olur.

aşkdan gözü kör birini arıyorsan aynaya bak avukat kardeşim.

bu satırlarda fikret orman güzellemelerin unutulmadı arşivlerde duruyor yaptığı alavare dalavereleri akıllı adam die övüyordun sonra kalkıp beşiktaş etik filan diyordun hangisi senin çizgin alavareyi övmek mi beşiktaş duruşu mu hangisi?
yine bu satırlarda takımın en iyi idman yapanı lens iletin arşivlerde duruyor sahi kaynak kaynak diyosun nedir kaynağın bu hususta  :D hayır sahadaki görüntü hiç öyle durmuyor da çok merak ettim
kaynak kaynak demişsin avcının kendi açıklaması var tüm transferler benim listem şeklinde hayranı olduğun hocanın vidyosunu izlemedin mi bu nasıl hayranlık?
tarihin en berbat geselerinden birini iç sahada yendik (ki son dönem hep yeniyoruz zaten) yazmakdan yorulmadın da kötü fenere karşı son yıllardaki en rezil oyunumuzu oynarken sahada ezilirken nerelerdeydin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı tangaz

yazın kaleci almayan yönetime mi söyleneyim bu kaleciyi tutan kaleci istemeyen hocaya mı söyleneyim bilemedim. bu kaleciyi öven tutan yerine kaleci istemeyen hocanın ben değil kariyerini hocalığını bile sorgularım, bu hoca başımızdayken transfer yapıp yeni maliyete girmek zararı büyütmekten öte değil, adamın eski talebesi bile açıkladı taze taze gereksiz pas yapmaktan 3.bölgede iş yapamıyorduk verimsizdik die.

kaynak: çaiçara
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Eray_Steiermark

sence gelsin mi Eray?
Gelsin abi hiç yoktan iyidir, para da yok zaten.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı worns

@Erman1903 Eline sağlık. Yazdıklarından Niezgoda'nın son durumunu bilmiyorum ama 2-3 sene önce izlemiştim epey düzgün santrafordu. Hem hava toplarında fena değil hem de süratli bi adam, oyunu olgunlaştıkça bizim seviye liglerin kalburüstü golcüsüne dönüşeceği hissediliyordu. Zaten bu sene gol oranını epey arttırmış.

4-5 milyon euro'ya Legia'dan sene başında rahatça alınabilecek bir adamdı. Şimdi böyle bonservisler ödeyemeyiz. Sene başında N'kodou alınana kadar yıllık ücret filan da düşününce muhtemelen daha ucuz maliyetle bu arkadaş getirilebilirdi. Uzun süre katkı verir satılabilirdi de.

Bizim 5 milyon bandında atış hakkımız varken gidip N'Kodou gibi ne vereceği bi hayli belirsiz bi adama bağlamamız zaten ilk andan itibaren beni şaşırtmıştı. Hala da yanlış bir hamle olduğunu düşünüyorum. Bu paralara daha vaatkar oyunculara yönelmemiz gerekiyordu. Umarım N'Kodou performansıyla beni yanıltır.

Çevrimdışı tangaz

Gelsin abi hiç yoktan iyidir, para da yok zaten.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

malesef hiç yoktan iyidir şeklinde profillere düştük :( ne zaman böyle profilleri transfer ederek kadro kursak hep şampiyonluk yarışı dışında kaldık

Çevrimiçi yaço58

Dün adnan dalgakıranın tivitleri sonrası yönetime olan inancım baya azaldı yok adil oluşum falan isteyen adam hakemler bizi biçeeken çıkıp adalet diye konuşurdu bir bahane bulmuşlar Güzel arkasına sığınıyorlar dünkü açıklamaları tff ye başkan olmak isteyen yapsın burası Beşiktaş Türk sporunu adil rekabetci duruma getirmek bizim işimiz değil sana sistematik şekilde haksızlıklar yapılıyorsa sende duruma göre hareket edersin transfer gene yapma ama boyun eğme çıkın çatır çatır konuşun ts tff işbirliğini falan gsnin kollanmasını ama biz adil düzen kuracağız sessizce yersen gs tsye devlet tonla yardım ederken sen ayakta kalmaya savaşmaya çalışıyorsun bu savaşta camiayı arkana alman lazım ama napıyorsun camianın en istemediği tarz açıklamaları yapıyorsun Adnan bey kendini herhalde Norveçte falan sanıyor başka açıklaması olamaz sen adil düzen dedikçe kafana vura vura şampiyonlukları gelirlerini çalarlar sonrada karşında bir medya ordusuyla dalga geçerler senle kendine gelir inşallah yönetim gidişat iyi değil görülüyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

malesef hiç yoktan iyidir şeklinde profillere düştük :( ne zaman böyle profilleri transfer ederek kadro kursak hep şampiyonluk yarışı dışında kaldık
Avcı kafa yapısını değiştirse bu kadro yine iş yapar da pas sayısına takmış birisi. Kale önüne kadar pasla topu getiriyoruz ama şut çekmiyoruz. Sorunun futbolcularda olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Avcı şut çekme konusunda kısıtladığını kendisi ifade etmişti daha önce. Boş çekilen şut benim için top kaybıdır demişti  :tabe: Ligde 3. bölge diye tabir edilen rakip sahada en yüzdeli pas yapan takımız ama gol pozisyonumuz çok az. Çünkü çoğu maçta maç sıkışana kadar şut çekmek aklımıza gelmiyor. Futbolda en fazla pas yapan takıma 3 puan verseler Avcı'nın takımları her sene şampiyon olurdu. Umarım şut çekme işini biraz abartırız ligin ikinci yarısında. Takımda Sabri kadar yeteneksiz oyuncumuz yok şut konusnda. İlla birisi gol olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir bıkmadılar bu menajerler Beşiktaş üzerinden oyuncularının reklamını yapmaktan  :money:

https://twitter.com/BjkMedyaTakip/status/1216635288245755904

Beşiktaş Tarihi
★★★