2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276754 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu piyasada antakimla maça çıkmamış ne yapacağı belli olmayan adamlar bile 20den başlıyor. Büyük lig takimlari alıyor bir yere kiralıyor bende aaa yeni oyuncu çıkmış diyorum ama adamın sözleşmesi nerelerde.
Ben çıkıp scouting üzerine kuracağız geleceğimizi demiyorum. Mevcut yönetim diyor. Çıksınlar o transfer sihirbazlıklarını göstersinler de görelim  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Almeida tarihimizdeki en kazma forvet olabilir  :tabe:
o kadarda değil.veysel cihan ile başlayan en az 10 adam girer o listeye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zaman şöyle düzeltme yapalım. Kazma forvet listesi yapsak, kesinlikle Almeida da girer  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/DeportesReports/status/1216409746435117057?s=19
Araban forvet bulundu şabanı alalım
Bize düşmeyeceği açık olan bir oyuncu. İsteyeni çoktur onun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

bi de bu vardı youla :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nedense Anadolu takımlardan aldığımız hiçbir forvet tutmamış ve biz inatla almaya devam etmişiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Ben çıkıp scouting üzerine kuracağız geleceğimizi demiyorum. Mevcut yönetim diyor. Çıksınlar o transfer sihirbazlıklarını göstersinler de görelim  :bandit:

Aboubakar in yıllık herşey dahil ücreti 8m mus. Taliscanin daha fazla. Gomez i de herkez biliyor. Nasıl olcak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar in yıllık herşey dahil ücreti 8m mus. Taliscanin daha fazla. Gomez i de herkez biliyor. Nasıl olcak.
Bu sorunun muhatabı yönetim. Ben scouting ve altyapı üstene sistem kuracağım demedim. Oyunda sürekli yaptığım bir şey Beşiktaş için ama gerçekte nasıl yaparlar bilemem  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Bu sorunun muhatabı yönetim. Ben scouting ve altyapı üstene sistem kuracağım demedim. Oyunda sürekli yaptığım bir şey Beşiktaş için ama gerçekte nasıl yaparlar bilemem  :tabe:

Sana Bir şey demedim 😃 Zaten benzer şeyi sormuşsun sanırım. Devam ettim sadece.

Çevrimiçi murat

Say say bitmez tomas jun, bebe, stavrum walsh, kariyeri bitip gelen ailton, niang, gol atmış olsa bile yeterdiz ohen vs bir çok isim var sayabileceğimiz golcü olarak ise gomez abubakar, demba ba, nouma, bobo. Arada ortaşekerli holosko, ahmet hasan, amokachi gibi bir kaç ismi sayabiliriz. Bazı isimlerde kötü dönemlerde yararlanılamadı kuntz gibi.

Çevrimdışı Erman1903

Evet durum aynen bu şekilde Erman. Şimdi devre arasında transfer yapılsın diyoruz. Konuşulan isimlere bakıyoruz, yabancı, fazla değer yaratmayan, sistemle beraber takıma katkı sağlar denilen, riskli, kötü performans gösterdiklerinde senin yabancı hakkını önümüzdeki senelerde de kısıtlayabilecek oyuncular. Adı geçen yabancı oyuncularla bu riski almak akla yatmıyor bir türlü. Mevcut kadronun durumunu ve ne yapılması gerektiğini de  sen güzel açıklamışsın.

Mevcut mali durum yüksek profilli futbolcuları imkansız kılıyor. Zaten benim görüşüme göre bizimki gibi eksikleri olan, belirli gücün altındaki kadrolara yıldız transferi yapmak çok doğru değil. Öncelikle eksik bölgeleri tamamlamalı, kaliteyi kademe kademe yükseltmeliyiz. Planlı bir şekilde yaş ortalamasını düşürerek kaliteyi artırma yoluna gidersek Lens - Vida gibi yüksek maaş ödediğimiz oyuncuların ayrılması, Veteran oyuncularımızın bırakması durumunda yıldız oyuncuları daha dengeli kadrolara transfer edebiliriz.

Transferi düzgün yönetmek bizim gibi ipin ucunu kaçırmış takımlar için maalesef yeterli değil ve ben onu yapabileceğimizden dahi şüpheliyim. Umarım biran önce harekete geçilir ve gelecek adına adımlar atılmaya başlanır.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2020, 21:05:24 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

Nedense Anadolu takımlardan aldığımız hiçbir forvet tutmamış ve biz inatla almaya devam etmişiz  :tabe:
ilhan mansız ahmet hassan ahmet dursun cenk burak yılmaz anadoludan geldi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancılardan bahsettim genel olarak ben yazmamışım ama  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Yabancılardan bahsettim genel olarak ben yazmamışım ama  :ebebe:
anadoludan çok fazla sayıda yabancı oyuncu almadık aslında ama genel olarak patladıkları doğru.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ahmed hassan haric hepsi yerli, ve bize gelmedende büyük Besiktaslilardi, yani anadoludan alacagimiz yerli forvet ilk önce Besiktasli olmali, yoksa dikis tutmuyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı blackeagle35

Hakan Gündoğar bi kere tutturur inşallah..Lens gidiyor diyip duruyor..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sadece o demiyor Gürler Akgün de diyor  :tabe: Gitse ne güzel olur ama  inanasım gelmiyor. Uçağa binip gittiğini görmeden de inanmam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı blackeagle35

Sadece o demiyor Gürler Akgün de diyor  :tabe: Gitse ne güzel olur ama  inanasım gelmiyor. Uçağa binip gittiğini görmeden de inanmam  :tabe:
Boyd'u da ekleyebiliriz yanına ama bu sefer de sağ ayaklı sağ kanat oyuncusu kalmıyor..Gerçi ne verdiler koca ilk yarı olsalar kaç yazar..

Çevrimiçi yaço58

İnşallah bir kez tuttururda lens gider

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1216438958818758656?s=19
Mak guilherme ikisi de kanat bize Bi forvet lazım nasıl olacak acaba

Çevrimdışı worns

Bobo 25 yaşında olsa ve şu an gelecek deseler herkes ister. Şu an ceza sahası içinde o golleri atabilecek oyuncumuz yok. Ayrıca Bobo kaleciyle karşı karşıya kaldığında kaçırmazdı  :tabe:

Bobo'nun yetenekleri vardı ama bana hep biraz tembel bi oyuncu gibi gelmiştir. Hem saha içinde hem de oyuncu olarak gelişiminde. Büyük maçlarda genellikle performans verirdi ama dönem dönem çok kopar saha içinde kaybolurdu. En golcü yabancımız olması uzun süre forma giymiş olmasından. YD'li kayıp yılların en uzun dönem kadroda yer bulan adamı olabilir buna karşın önemli iz bırakamadı. Genelde kısır takımlarla birlikte oynadı bu da tabi etken. 10-13 civarı gol atardı bu bakımdan Almeida'dan çok farklı değildi.

Bizim kadro kalitemiz 2005'den 2015'e kadar şu 2011'de pek dengeli kurulmayan kadroyu saymazsak hep rakiplerimizden kötü oldu. Sezona hep bir kaç adım geride başlardık. Bu uzun dönemde 1-2 sezon dışında ligin son diliminde yarışmanın içinde bile kalamıyorduk. (Aslında çoğu arkadaş farkında değil ama son 5 yıl bu bakımdan bi hayli değerli. 5 yıldır 2'sini kazanabilsek de hep son bölüme kadar yarışmada kaldık ve rakiplerden bariz kötü denilebilecek kadrolarımız olmadı, son 5 yıl önceki 10 yıldan çok daha başarılı)

Bobo bu kötü dönemin santraforu işte. Sivok, Delgado, Tello. Bunlar da çok kötü değildi hep belli oranda katkı aldığımız oyunculardı. Ama ligde yabancı sınırı vardı ve yabancıların önemli ölçüde fark yaratması gerekiyordu. Rakiplerde de sıklıkla ligin üstünde, star seviyesinde 1-2 oyuncu olurdu ve yetmezdi bunlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mak elimizdeki oyunculardan daha iyi olsa da aradığımız profildeki kanat oyuncusu değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı blackeagle35

Şu Kasımpaşa bizden bir iki oyuncu almaz mi acaba?Hem ekonomik olarak daha iyiler hem de Istanbul takımı..Boyd falan olmaz mi acaba?

Çevrimdışı worns

Bu en azından takımını öğrenmiş transfermarkttan girip menajerinin ismine filan bakmış. Derli toplu bi sallama. Geçen PAOK'lu Mak'ı almak istediğimizi yazmışlardı. :)