2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4277063 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bobo benim gözümde hiçte o kadar iyi bir forvet olmadı.
Yani kötü de hatırlamam kendisini ama eski günlere baktığımda aklımda kalacak bir performansta sergilemedi.

Bobo maliyetine göre cok iyi bir forvetti, ama ozamanki kadro ile bu zamandaki kadrolari kiyaslamak lazim. Babel ve q7'li kanatlarla taliscal yada sosali forvet arkasiyla, bobo bu ligde rekor bile kirardi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

25 dk da 3 gol yiyen villa nin yerinde olsam vidaya 30m verirdim 😃
Bizim de tok satıcıyı oynayacak pozisyonumuz yok eğer istiyorlarsa. Maaşı çok yüksek olmasını da göz önünde bulundurursak 10-15 arası bir rakama fitim  :tabe: Ancak o fiyata da satacağımızı düşünmüyorum. Zaten sene sonuna kadar kalacağını açıkladı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bobo maliyetine göre cok iyi bir forvetti, ama ozamanki kadro ile bu zamandaki kadrolari kiyaslamak lazim. Babel ve q7'li kanatlarla taliscal yada sosali forvet arkasiyla, bobo bu ligde rekor bile kirardi.
Bobo 25 yaşında olsa ve şu an gelecek deseler herkes ister. Şu an ceza sahası içinde o golleri atabilecek oyuncumuz yok. Ayrıca Bobo kaleciyle karşı karşıya kaldığında kaçırmazdı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

forvet alınmayacaksa işimiz çok çok zor burak kampta hala formda olmadığını gösterdi maalesef artık form tutarmı tutmazmı belli değil bonservisle transfer yapılamıyor madem gidip pappis cisseyi falan takasla bi şekilde halletmek lazım bu takım forvetsiz en az 2 sıra etkiler ligi bitireceği yeri

Çevrimdışı MUSTAFA_

forvet alınmayacaksa işimiz çok çok zor burak kampta hala formda olmadığını gösterdi maalesef artık form tutarmı tutmazmı belli değil bonservisle transfer yapılamıyor madem gidip pappis cisseyi falan takasla bi şekilde halletmek lazım bu takım forvetsiz en az 2 sıra etkiler ligi bitireceği yeri
Bir de sözleşme uzattık. Seneye umarım planlamamızı Burak üstüne yapmayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir de sözleşme uzattık. Seneye umarım planlamamızı Burak üstüne yapmayız  :tabe:

gelecek sene burak yedek olması lazım. :tabe:

Çevrimdışı Sinan23

Rodellega yada Papis cisse fitim. 1-2 sene önce Felipe caicedo haberi çıkınca çöp demiştim simdi gelse çığlık atarım o kadar düştük biz ya.
Neyse 4 oldu vida 40m. 15 yaşında defans oyuncuları ile başarı gelmez. Birde bunların sağ açığı 30 yıldır elmohammedy. Vasıfsız işçi , Gençlerbirliği sağ beki gibi. Alın bizde premiere league right wingeri jeremien lens var. Sadece 10m.

Çevrimdışı MUSTAFA_

gelecek sene burak yedek olması lazım. :tabe:
Onun için ben yedek forvet olarak gelecek kişinin kiralık olması gerektiğini düşünüyorum  :tabe: Kiralık oyuncu bulamıyorsak da golcü forvet oynayabilen bir kanat almamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Rodellega yada Papis cisse fitim. 1-2 sene önce Felipe caicedo haberi çıkınca çöp demiştim simdi gelse çığlık atarım o kadar düştük biz ya.
Neyse 4 oldu vida 40m. 15 yaşında defans oyuncuları ile başarı gelmez. Birde bunların sağ açığı 30 yıldır elmohammedy. Vasıfsız işçi , Gençlerbirliği sağ beki gibi. Alın bizde premiere league right wingeri jeremien lens var. Sadece 10m.

rodellega ve cisse 2'si de 34 yaşındalar seneye 35 olacaklar bence çok yaşlılar :)

Çevrimdışı Sinan23

Bobo 25 yaşında olsa ve şu an gelecek deseler herkes ister. Şu an ceza sahası içinde o golleri atabilecek oyuncumuz yok. Ayrıca Bobo kaleciyle karşı karşıya kaldığında kaçırmazdı  :tabe:

Bobo nün kötü yanı çok pozisyona giremiyordu. Pozisyon kovalamaca tembeldi. O yüzden sezonu hep 13 golde bitiriyordu. Bir sezon 20 kusur atsa satardık o dönem onu. Bu arada biz aslında Sao paolonun genç forvetini alacaktık olmadı sonra wolsburg a gitti efsane oldu. Adını unuttum.

Çevrimiçi yaço58

İkisinden biri boyd kiralik birde gençlerden birisini verip alabiliriz zor olmamalı ama bize etkisi çok fazla olur Burak olmadığında forvet boş kalıyor umut iyi niyetli ama biyere kadar oda

Bobo nün kötü yanı çok pozisyona giremiyordu. Pozisyon kovalamaca tembeldi. O yüzden sezonu hep 13 golde bitiriyordu. Bir sezon 20 kusur atsa satardık o dönem onu. Bu arada biz aslında Sao paolonun genç forvetini alacaktık olmadı sonra wolsburg a gitti efsane oldu. Adını unuttum.

yanında  oynadığı oyuncular da çok iyi dğeildi o yüzden fazla atamıyordu onu da unutmamak lazım  :tabe:

2011 senesinde aslında efsane olurdu boba kalsaydı simao,fernandes,quaresma,guti,tabata,ernst kadro ateş ediyordu almeidaya kandık boboya yalladık hata ettik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Grafite'yi mi diyorsun  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yanında  oynadığı oyuncular da çok iyi dğeildi o yüzden fazla atamıyordu onu da unutmamak lazım  :tabe:

2011 senesinde aslında efsane olurdu boba kalsaydı simao,fernandes,quaresma,guti,tabata,ernst kadro ateş ediyordu almeidaya kandık boboya yalladık hata ettik.
Almeida tarihimizdeki en kazma forvet olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

rodellega ve cisse 2'si de 34 yaşındalar seneye 35 olacaklar bence çok yaşlılar :)
Ama 2 si de fitler. Cisse fiziği atiba gibi. Yağsız bakımlı. Rodellega yere çok sağlam basıyor. Normal zamanda olsam bende istemem. Ama diony,santander falan geleceğine kısa vadeli sözleşmelere fitim.

Almeida tarihimizdeki en kazma forvet olabilir  :tabe:

yerden 15 cm havada ki topa bile kafa atmaya calısıyordu  :kop: :evillol:

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet
Onun da devamlılığı yoktu. 2 sezon oynadı sonra ortalıktan kayboldu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ama 2 si de fitler. Cisse fiziği atiba gibi. Yağsız bakımlı. Rodellega yere çok sağlam basıyor. Normal zamanda olsam bende istemem. Ama diony,santander falan geleceğine kısa vadeli sözleşmelere fitim.

cissenin sözleşmesi bu sene yazın bitiyor ama 34 yaşında seneye 35 yaşında olacak yaşı beni korkutuyor açıkcası. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

cissenin sözleşmesi bu sene yazın bitiyor ama 34 yaşında seneye 35 yaşında olacak yaşı beni korkutuyor açıkcası. :)
Artık bizim de genç dinamik golcü bir genç oyuncumuz olsun. Yaşlı oyunculardan bıktım  :ebebe: Gomez dışında  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Artık bizim de genç dinamik golcü bir genç oyuncumuz olsun. Yaşlı oyunculardan bıktım  :ebebe: Gomez dışında  :D

bence de  :tabe:

Çevrimdışı Erman1903

Bu sene mevcut kadrodan verim alıp şampiyon olabileceğin tek sene. Seneye önemli bölgelerine yeni oyuncular getirmek ve oyunu yeniden dizayn etmek zorunda kalacağız. Bu seneden daha düşük olacak seneye şampiyon olma ihtimalimiz. Bu sene kazanman demek seneye kadroyu daha rahat kurman demek. Cebinden verdiğin paraların sana geri dönebilme ihtimalinin doğması demek. Taraftarı arkana alman ve gelirlerinin artması demek. Bu konuda herhangi bir planın yoksa senin arkana aldığını düşündüğün taraftarın senin kuyunu kazması demek. Ne yazsak boş. Yine aynı şeyi söyleyecekler. Biz geleli 60 gün oldu, bizi karşılayan bile olmadı kulüpte. Bize zaman verin. Seneye bizi görün. Sonra ne diyor? Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Hani sizi seneye görecektik  :D Bu sene hangi hamleyi yaptınız da şampiyon olmak istiyoruz diyorsunuz? İyi uykular Beşiktaş...

Evet az da olsa bu ve önümüzdeki sene şampiyon olma şansımız bulunuyor fakat maalesef yönetim beyaz bayrağı şimdiden çekmiş gibi. İleriyi de düşünüp uygun fiyatlı da olsa 28-29 yaşından büyük olmayan iki oyuncu transfer etmemiz gerekiyor. Bu takımla yine de çok kötü puan toplamamış olabiliriz fakat ikinci yarı daha zor geçecek. Takımı transferle takviye edebilirsek şampiyon olmasak dahi ekstra puan toplayabilir ve mevcut oyuncularımıza gelebilecek teklifleri artırabiliriz.

Ahmet Nur Çebi son anda çıkıp aday olurken şeffaflık dışında hiçbir şey vaadetmedi ve sadece mevcut durumdaki bozuklukları dile getirdi. Kendisinin bunları düzeltme adına hiçbir projesi de yoktu. Söylediği 'Biz bunları iyi yapmaya geliyoruz.'du. Başından beri böyle olacağını bildiğim için isyan edesim bile yok.

F.O döneminde olumlu veya olumsuz aksiyonlar olur tartışmalara yol açardı. Şimdi deniz kurumuş durumda, yönetimin de bir şey yapmaya niyeti yok. İki sene içinde çok ciddi kararların alınması,  adımların atılmaya başlanması gerekiyor yoksa hızlı bir şekilde sıradan klüp profiline geçebiliriz.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2020, 20:38:47 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sinan23

bence de  :tabe:

Bu piyasada antakimla maça çıkmamış ne yapacağı belli olmayan adamlar bile 20den başlıyor. Büyük lig takimlari alıyor bir yere kiralıyor bende aaa yeni oyuncu çıkmış diyorum ama adamın sözleşmesi nerelerde.

Bu piyasada antakimla maça çıkmamış ne yapacağı belli olmayan adamlar bile 20den başlıyor. Büyük lig takimlari alıyor bir yere kiralıyor bende aaa yeni oyuncu çıkmış diyorum ama adamın sözleşmesi nerelerde.

kiralarız almak zorunda değiliz ki  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet az da olsa bu ve önümüzdeki sene şampiyon olma şansımız bulunuyor fakat maalesef yönetim beyaz bayrağı şimdiden çekmiş gibi. İleriyi de düşünüp uygun fiyatlı da olsa 28-29 yaşından büyük olmayan iki oyuncu transfer etmemiz gerekiyor. Bu takımla yine de çok kötü puan toplamamış olabiliriz fakat ikinci yarı daha zor geçecek. Takımı transferle takviye edebilirsek şampiyon olmasak dahi ekstra çok puan toplayabilir ve mevcut oyuncularımıza gelebilecek teklifleri artırabiliriz.

Ahmet Nur Çebi son anda çıkıp aday olurken şeffaflık dışında hiçbir şey vaadetmedi ve sadece mevcut durumdaki bozuklukları dile getirdi. Kendisinin bunları düzeltme adına hiçbir projesi de yoktu. Söylediği 'Biz bunları iyi yapmaya geliyoruz.'du. Başından beri böyle olacağını bildiğim için isyan edesim bile yok.

F.O döneminde olumlu veya olumsuz aksiyonlar olur tartışmalara yol açardı. Şimdi deniz kurumuş durumda, yönetimin de bir şey yapmaya niyeti yok. İki sene içinde çok ciddi kararların alınması,  adımların atılmaya başlanması gerekiyor yoksa hızlı bir şekilde sıradan klüp profiline geçebiliriz.
Bu önümüzdeki 20-25 gün içerisinde gelecek için ne yapacaklarını göreceğiz  :tabe: Ondan sonra bu konuları istesek de istemesek de konuşacağız. Şu anda beklemedeyim ara ara dile getirsem de durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★