2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276866 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

vida olunca 50 milyon euroluk mu oynayacak  :lol: Kötü adam ne kadar ucuz olursa olsun alınmamalıdır. İşe yaramayan adamları kadroya toplamak bir mezhiyet değil. Ya da kimse iş yapmıyor diye kötü adam almak da doğru bir şey değil. Şimdiden yazıyorum haziran ayında ilk satılması istenen oyunculardan biri olacak, işte dediğim gibi bunu almsaydık şu kadar euro kardaydık hesapları yapılacak, hiç transfer yapmasaydınız daha iyiler dolacak. Yani bunu şuan ki hoca ve yönetim nasıl göremiyorum hayret ediyorum. Sırf transfer yapmak için transfer yapıyoruz.
Vida üzerinden bütçe oluşturup gidip de Guilherme riskine girilmez, daha iyi bir oyuncu için girebilirsin. Guilherme zaten limite takılmıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

destek olmak demiyelim de iş birliği yapmak istiyor. haklıdır da yani. eğer kulübün menfaatineyse herkes herkesle iş yapabilir. zamanında biz gaza gelmeyip hurrraaaaa diyip savaşıp durmasaydık (gereksiz fb olayları) iki kulüpte kendini yaktı gsye işe yaradı hep. biz bi ortalığı ayağa kaldırdık hop fatih terim zorlu morlu dedi. bu işler böyledir. eğer kulübümüz adına menfaat olacaksa fb ile bu konuda ortak yürümeliyiz. bakın ortak olalım demiyorum sadece onlar nasıl eleştiriyorsa bizde 2 kat eleştirip güçleri birleştirmeliyiz. fb bir rüzgar çıkardıysa ortaya bizim işimize yarayacaksa o rüzgarı arkamıza alıp kasırgaya çevirmeye öğrenmemiz lazım tıpkı gs gibi.

+1903 iyi dedin kral

bu akşam bi açıklama iyi giderdi aslında ama yapmaz bizimkiler

https://twitter.com/Tinerci77/status/1216355049720422400?s=19

en fazla bu olur :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

+1903 iyi dedin kral

DİR   :kop:

Çevrimdışı haluk.m

Vida 3,5m€ (stopaj + komisyon + faiz ile belki daha fazla) maaş verilecek oyuncu değil, savunma oyuncusuna 3,5m € harcayacak lüksümüz de yok.

Vida gider mi ? hiç sanmıyorum,  bizdeki rahatlığı ve parayı hiçbir yerde bulamaz.   

Örneğin; Marcelo da iyi para kazanırken zorunda kaldığımız için satıldı, peki 3-3,5m € maaş alsa gider'miydi ?

Çevrimdışı Sinan23

Madem transfer yapamıyoruz , hayalde mi kurmayalim yaz transferi için.

Kaleci : Musso - Udinese
Defans : Djimsiti - Atalanta
Sağ bek: Kenny Lala - Strassbourg
Defans: Mohamed Simakan - Strassbourg
Ortasaha: Fofana - Strassbourg / Fofana - Udinese
10 numara: R. De Paul - Udinese
Sağ açık : Berardi - Sassoulo
Sol açık : Jeremy Boga - Sassoulo
Forvet : Ludovic Ajorque - Strassbourg / Lebo Mothiba - Strassbourg / Osimhen - Lille

Çevrimiçi yaço58

+1903 iyi dedin kral

Ağlasak mı gülsek mi başkan Bi kez bile bakmamış o metne çıkmadan sen kulübün hakkını savunmak için çıkıyorsun basının önüne inşallah şu konuları düzeltirlerde liderlik yaparlar camiaya

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer yok hakkımızı savunan yok.

Gelecekte ışık yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Madem transfer yapamıyoruz , hayalde mi kurmayalim yaz transferi için.

Kaleci : Musso - Udinese
Defans : Djimsiti - Atalanta
Sağ bek: Kenny Lala - Strassbourg
Defans: Mohamed Simakan - Strassbourg
Ortasaha: Fofana - Strassbourg / Fofana - Udinese
10 numara: R. De Paul - Udinese
Sağ açık : Berardi - Sassoulo
Sol açık : Jeremy Boga - Sassoulo
Forvet : Ludovic Ajorque - Strassbourg / Lebo Mothiba - Strassbourg / Osimhen - Lille
Dur acele etme. Bu başlığın ömrü transfer sezonuyla birlikte bitecek ve yeni sezon transfer başlığı açılacak. Orada bol bol konuşuruz. Zaten bu gidişle lige erken havlu atma ihtimalimiz yüksek olacak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer yok hakkımızı savunan yok.

Gelecekte ışık yok.
Feda döneminde bile bundan daha fazla umut doluydum. Taraftarı gelip birleştirecek diye beklediğimiz yönetim daha beter parçaladı. Beşiktaşlılar birbiriyle tartışmaktan herhangi bir şeye odaklanamıyorlar. Bu en son isteyeceğimiz şeydi. Beşiktaş yöneticileri, Beşiktaş taraftarını arkasına almazsa başarının gelmeyeceğini bilmiyorlar mı? Bilip de hala devam ediyorlarsa durum daha vahim. Bu yönetimin ömrü bu gidişle kısa olacak. Transfer döneminde yapacakları veya yapmayacakları hamleler veya açıklamalarla kaderlerini çizecekler. Çok değil 20-25 gün sonra her şey belli olur. Ben beklemeye geçtim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Balotelli su maçtan sonra bedava gelmeli bize. Küme düşerler kesin.

Çevrimdışı Sinan23

Vida yi satıp parayı Santander e guilherme ye gommeyiz inş.

Bizim hocanın oyun stili zor gol atmak.  Santander in gol atması için rakibin 7kisi kalması lazım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Vida yi satıp parayı Santander e guilherme ye gommeyiz inş.

Bizim hocanın oyun stili zor gol atmak.  Santander in gol atması için rakibin 7kisi kalması lazım.

Düşük bütçeli crivelli  :lol:

Çevrimdışı Zafer55

Vida satılmaz inşallah...zaten hepi topu 1,5 stoperimiz var.

Yüzde 99 gelmiş gibi gözüküyor arkadaş. Ödeme planı yapılıyormuş hani burda konuştuğumuz ilk dönem ucuz bir para sonra yüksek bir para tarzında. Umarım yanıltır bizi ama hiç hoşnut olmadım bu transferden....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yüzde 99 gelmiş gibi gözüküyor arkadaş. Ödeme planı yapılıyormuş hani burda konuştuğumuz ilk dönem ucuz bir para sonra yüksek bir para tarzında. Umarım yanıltır bizi ama hiç hoşnut olmadım bu transferden....
Bizde Breziyalı oyuncular genelde iş yapıyor. İyisine düşünmek istiyorum. Zaten elimizdeki oyuncuları düşününce otomatikman iyiye dönüyor düşüncem  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bizde Breziyalı oyuncular genelde iş yapıyor. İyisine düşünmek istiyorum. Zaten elimizdeki oyuncuları düşününce otomatikman iyiye dönüyor düşüncem  :ebebe:

Ben son zamanlarda bizde iş yapan brezilyalı futbolcu hatırlamıyorum. Tabata var mesela brezilyalı onun transferine benzetiyorum ben bunu  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben son zamanlarda bizde iş yapan brezilyalı futbolcu hatırlamıyorum. Tabata var mesela brezilyalı onun transferine benzetiyorum ben bunu  :lol:
Bobo ve Talisca gibi iki Brezilyalı varken Tabata'yı hatırlaman  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Avcı baştayken yapılan her transferi gereksiz masraf olarak görsemde..en azından belki Lens e daha az maruz kalırız diye çok negatif bakmıyırum guilhermeye

Bobo ve Talisca gibi iki Brezilyalı varken Tabata'yı hatırlaman  :ebebe:

Bobo benim gözümde hiçte o kadar iyi bir forvet olmadı.
Yani kötü de hatırlamam kendisini ama eski günlere baktığımda aklımda kalacak bir performansta sergilemedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yani kötü de hatırlamam kendisini ama eski günlere baktığımda aklımda kalacak bir performansta sergilemedi.
Bobo tarihimizdeki en çok gol atan yabancı oyuncu konumunda. Ben onu yok sayamam. Ayrıca attığı goller önemsiz değildi. Attığı bazı goller bize kupa kazandırdı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Tabata tam brezilyalı değildi japonluk vardı onda  :)
Aslında kötü topçu da değildi..8 m€ verilecek adam değildi sadece.
Gerçi ben o paranın antepe verildiğine de inanmıyorum.

Bobo tarihimizdeki en çok gol atan yabancı oyuncu konumunda. Ben onu yok sayamam. Ayrıca attığı goller önemsiz değildi. Attığı bazı goller bize kupa kazandırdı.

derbileri boş geçmiyordu özellikle feneri cok severdi döner döner yapıstırırdı ceza sahası içerisinde :D

Bobo adamdır  :bandit:

Beşiktaş kariyeri 206 maç 83 gol 28 asist :)

Derbileri boş geçmezdi bence biraz acımasız davranmıssın :)

En çok gol atan santraforlarımızdan birisi :)

Çevrimdışı Sinan23

25 dk da 3 gol yiyen villa nin yerinde olsam vidaya 30m verirdim 😃